Kızlar hala yokkkk doktorumuz onaylicak dediler, takipteyim hemen yollicam dedi kızzz. Bekliyorum halaaaaaaaaa, benim tosun çok mu büyük çıktı acabaaahahaahh yaa Ayçam telefonda bile kadına lütfen telde söylemeyin mail atın dedimmmmmmmmmmmmmmm, delisin kızımmmm ben öğrencem diyoooooooooo, maille öğrencem bennnnnnnn bananeeee
eğer tekrar tahlile girdiyse başka bir anlamı yok bebişimmm
mailini sürekli yenile ayyy çatlıcam meraktannn
selam kızlar, kan testi bekleyen arkadaşlar var sanırım,
inşallah olumlu haberler gelir, hamilelerimiz çoğalsın.
bana gelince hala adet yok ancak sabahki testim tek çizgi olup ateşim düşünce
öğlen randevu alıp doktora gittim yine aynı şeyimi yaşıyorum diye
çnkü tüm belrtiler hamile olduğum yönündeydi, ateşimde buna dahil.
kan sonucum 4,1 çıktı. anlaşılan yine kimyasaldı ve düşmeye başlamış.
doktor teorik olarak 5in üzeri gebelik diyoruz ancak değerin 0'landığını görmemz lazım dedi
2 gün sonra tekrar kan testi istedi,
anlayacağınız bir gebelik macerası daha sanırım kimyasalla sonlandı, allah bana sabır versin.
şmdi başka testler yapılacak tutunamama sebebi araştırılacak hakkımda hayırlısı.
umarım sizden güzel haberler alırız, ümitle bekliyorum...
alpella kk daki ovulasyom hesaplamada benim bat 19 mart çıkıyor niye acaba:26::26:
aç aç çabuk ......................................
Kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' Beta- HCG <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. Şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben...Neyse üzülmicem. Önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem Allahın zoruna gider... Yapmicam
Kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' Beta- HCG <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. Şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben...Neyse üzülmicem. Önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem Allahın zoruna gider... Yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?