MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ayy ortak topikce bi ultrason falan alalim bariiiie

kendimiz pisisrir kendimiz yeriz\:)))))

hadii pericimmm bu sinerjiyleeee seninn bebiss ikiz olurr haaaaaaaaaaaaa

:)))

eğer tekrar tahlile girdiyse başka bir anlamı yok bebişimmm
mailini sürekli yenile ayyy çatlıcam meraktannn

Hay ağzın bal yesin senin emiiiiiii, bi nefeste doğsun güzel bebeğin arkadaşım. İnşallah öyledirrr ben tecrübesizim işte iyiki varsınız, dakka başı yeniliyorum canım gelen giden yok biraz daha bekliyim gelmezse tekrar aricam delirttim kadınları

Elmadasım hoşgeldin arkadaşımmm, bekliyoruz inşallah sonuç güzel olur.
KIZLAR SONUÇ GELDİ ŞUANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AÇIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yokh canımın içi ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum zor olduğunu biliyorum ama her şeyin şer kısımına odaklanmamak lazım biz bilemeyiz başımıza gelen kötü şeylerin neyin hikmeti olduğuna şerlerin arkasında hikmeti bilemiyoruz yani yaradana güvenmekten başka çaremiz yok Allah korusun bebeğe sahip olacaktın sevinecektin hamileyim diye ama bedeninde ya da zekasında ne bileyim daha zor bir durumla karşı karşıya gelecektin bak doktor bu durumun altındaki sebebi araştırıyormuş inş en yakın zamanda önce göbeğine sonra kucağına verir rabbim ......

Kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' Beta- HCG <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. Şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben... Neyse üzülmicem. Önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem Allahın zoruna gider... Yapmicam

CANIMMM O ZAMAN BENİM KESİN NEGATİF... ben sana çok inanmıştım ama hayırlısı de her şeyin bi zamanı var nisanda yine beraberiz inş...

Son düzenleme:

canım hayırlısı her şeyin.Rabbim neylerse güzel eyler,sonraki aya inşallah sakın üzme kendini

üzülmek yok tabii hayırlısı olsun,son cümleni takdir ediyorum gerçekten,örnek alıyorum kendime bunu ,önümüzdeki aylar için sana bolll şanslarrrr

cnm benim üzülme daha çok yeniyiz deneye deneye çalışa çalışa elbetde pozitif sonucu görcez çok yakında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…