Bencede başla canım. Ben bu ay adetin 9. günü yumurtladım, çalışmalar yavaşladı artık bakalım sa:18 Mart
senin kendi dr un mu canım? mesela benim reglim 5 yada 6 gün sürüyor..bittikten sonra 3-4 gün daha mı beklemek gerekiyormuş.. :44: spermlerin kaliteli olması açısından mı acaba?
Ya çok saçma ama midem bulanıyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:120:
Ya çok saçma ama midem bulanıyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:120:
ay kızlar bahsede bahsede akıntım geldı baktım şimdi ama kıvamlı dıılll
daha bat ına var acaba üşütmüş olabilir misin? :44: çünkü hamilelikte mide bulantıları 6. ya da 7. haftadan sonra başlıyormuş
herkese merhaba.. 5 aydır bebek istiyoruz.. geçtiğimiz 4 ay boyunca kendimce bir sürü hamilelik belirtileri ( mide bulantısı,baş dönmesi,göğüslerimde ağrı vs vs) yaşadım ama sonuç hep hüsran oldu... ama bu ay ki durumum şöyle. sat 5 şubat, ovulasyonum ise 19-20 şubattı. beklenen adet tarihim 5 mart... 28 şubatta çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm,sonra tuvalet kağıdında da pembe bir akıntı olduğunu farkettim. o akşam sürekli kontrol ettim ama pembe akıntı devam etmiyordu. ertesi sabah biraz daha oldu sonra da kesildi akıntı. iki gün hiçbir şey olmadı. ama dün akşam tekrar pembe akıntım başladı.. çok az geliyor tuvalet kağıdına bulaşacak kadar... gece devam etmemiş ama sabah yine ilk tuvaletimi yaparken vardı. şimdi yine yok... acaba bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa bu da mı psikolojik? regli oluyorum da psikolojik olarak sökülemiyor muyum demeye başladım... bu arada geçtiğimiz bir kaç gün göğüslerim sızlıyordu şu an o da yok... ama benim reglim çok ağrılı olur, ağrım da yok... off kızlar bilgisi olan Allah rızası için yardımcı olsun....
Ya evet çok saçma biliyorum. Reflüm var ondan sanırımm.
bence dr git ve kan tahlili yaptır...:44:
herkese merhaba.. 5 aydır bebek istiyoruz.. geçtiğimiz 4 ay boyunca kendimce bir sürü hamilelik belirtileri ( mide bulantısı,baş dönmesi,göğüslerimde ağrı vs vs) yaşadım ama sonuç hep hüsran oldu... ama bu ay ki durumum şöyle. sat 5 şubat, ovulasyonum ise 19-20 şubattı. beklenen adet tarihim 5 mart... 28 şubatta çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm,sonra tuvalet kağıdında da pembe bir akıntı olduğunu farkettim. o akşam sürekli kontrol ettim ama pembe akıntı devam etmiyordu. ertesi sabah biraz daha oldu sonra da kesildi akıntı. iki gün hiçbir şey olmadı. ama dün akşam tekrar pembe akıntım başladı.. çok az geliyor tuvalet kağıdına bulaşacak kadar... gece devam etmemiş ama sabah yine ilk tuvaletimi yaparken vardı. şimdi yine yok... acaba bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa bu da mı psikolojik? regli oluyorum da psikolojik olarak sökülemiyor muyum demeye başladım... bu arada geçtiğimiz bir kaç gün göğüslerim sızlıyordu şu an o da yok... ama benim reglim çok ağrılı olur, ağrım da yok... off kızlar bilgisi olan Allah rızası için yardımcı olsun....
demek ki çağırmak gerekiyor geeelll ovulasyon akıntısı gelllll
eğer hamileysem çıkar mı peki kan testinde... 29 şubatta idrar tahlili negatifti. bat ım 5 mart...
canım o dediğin yerleşme kanamasını ben yaşadım ama tam adet olacağım gün kasıklarımda ağrıdı birden kan sökülecekmiş gibi ama pembe akıntı 2 gün oldu ve ben adet olmadım adet olmayıncada 3 gün sonra test yatırmıştım kandan ve hamile olduğumu öğrenmiştim....işallah yerleşme kanamsıdır seninkide....çünkü bu günü sayma 5 marta çok az kalmış....[/Q
ayy inşallah canımmmmm
ınşallah yerleşme kanamasıdır ama hastane yakınlarındaysa bı gıt dr derım ben aklında kalıp stres yapacagına bı yarım saatını ayırr bak kaç aydır çabalıyorum dıyosun dıkkatlı ol
evimin hemen arkasında özel bir hastane var:) ama kızlar artık test yaptırıp yaptırıp negatifi görmekten sıkıldım çokk... daha doğrusu korkuyorum. p.tesiyi beklesem mi acaba diyorumm.. bu arada yerleşme kanamasını da psikolojik olarak yaşamayı becerdiysem beyin gücü ile kaşık falan bükmeyi deneyip yetenek sizsinize katılacağım önümüzdeki sezon... oradan acun abi beni survivor a götürsün ada havası belki doğurganlığımı artırır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?