Kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' Beta- HCG <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. Şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben...Neyse üzülmicem. Önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem Allahın zoruna gider... Yapmicam
Kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' Beta- HCG <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. Şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben...Neyse üzülmicem. Önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem Allahın zoruna gider... Yapmicam
yokh canımın içi ne diyeceğimi inan bilemiyorum çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum zor olduğunu biliyorum ama her şeyin şer kısımına odaklanmamak lazım biz bilemeyiz başımıza gelen kötü şeylerin neyin hikmeti olduğuna şerlerin arkasında hikmeti bilemiyoruz yani yaradana güvenmekten başka çaremiz yok Allah korusun bebeğe sahip olacaktın sevinecektin hamileyim diye ama bedeninde ya da zekasında ne bileyim daha zor bir durumla karşı karşıya gelecektin bak doktor bu durumun altındaki sebebi araştırıyormuş inş en yakın zamanda önce göbeğine sonra kucağına verir rabbim ......
Şaka mı bu yaa. Bu koca memelerde mi yalan yaniiiNasıl dikkat etmiştim bu ay varsa bişi olmasın yavruma diye. Kısmet hayırlısı olsun... Vardır onun da bir zamanı.
selam kızlar, kan testi bekleyen arkadaşlar var sanırım,
inşallah olumlu haberler gelir, hamilelerimiz çoğalsın.
bana gelince hala adet yok ancak sabahki testim tek çizgi olup ateşim düşünce
öğlen randevu alıp doktora gittim yine aynı şeyimi yaşıyorum diye
çnkü tüm belrtiler hamile olduğum yönündeydi, ateşimde buna dahil.
kan sonucum 4,1 çıktı. anlaşılan yine kimyasaldı ve düşmeye başlamış.
doktor teorik olarak 5in üzeri gebelik diyoruz ancak değerin 0'landığını görmemz lazım dedi
2 gün sonra tekrar kan testi istedi,
anlayacağınız bir gebelik macerası daha sanırım kimyasalla sonlandı, allah bana sabır versin.
şmdi başka testler yapılacak tutunamama sebebi araştırılacak hakkımda hayırlısı.
umarım sizden güzel haberler alırız, ümitle bekliyorum...
canım valla dicek bişey bulamıyorum sana. ama hemen ümidini kesme. ha ne zaman dersin "esra regl oldum" o zaman tamam peri derim. umudunu kesme canım şimdiden.daha koca 3 günü var. doktorlar demiyor mu regl geçmeden hamile değilmişim diye üzülmeyin diye. kan testi de yanıltıcı olabilir sen de biliyorsun.
Şaka mı bu yaa. Bu koca memelerde mi yalan yaniiiNasıl dikkat etmiştim bu ay varsa bişi olmasın yavruma diye. Kısmet hayırlısı olsun... Vardır onun da bir zamanı.
Evet canım doğru söylüyorsun, kırmızı kartı yemeden bende inanmicam. Hayırlısı olsun artık.
perisoko canımsın ya.....üzülmeyelim tamam mıbekleyelim günümüzü...bak ne diyecem bu kk deki hesaplamada benim bat 19mart çıkıyor....şubattan dolayımı acaba...sende bir hesaplasana canım:26:
belki yükselir değerin canım ya, öyle hemen ümitsizlik yok... daha önce kimyasal gebelik yaşadın mı..
yokh bende umudumu kestim bu aydan, bundan sonraki aylardan , bir yıldır kendimi kandırmaktan yoruldum artık Allahım affetsin çok kötü oldum ya inan perinin ve senin durumun beni dağıttı sanki benim başıma geldi bunlar ee nerdeyse her ay yaşıyorum öyle ya biliyorum yani ne acı olduğunu Allahım sabır versin size , gebeliği bekleyipte her ay hüsrana uğrayanlara sabır sabır sabır
Aaaaayy noluyor canımmmm, her ay şansımız var dimi amaaa, bu heyecanları önümüzdeki ay da yaşamak güzel olurrr. Hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım, bu yüzden üzüntülerim çok yoktur hayatta.. Üzüldüm o ayrı, ama yaşıyoruz sağlıklıyız mutluluyuz, aşığız, daha ne olsun, bunların meyvesini de alıcaz inşallahh. Ayyy hem ben biraz daha kilo verip hamile kalmak istiyorummm bu ay biraz dikkat ediym spor felan yapiymde tam fit anne oliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?