MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sakinnn uzulmeee hemen yeni taktiklerle calisicazz insallahhhhhhhhhh

olucakk allahin izniyle
dogurmadan bu topikten ayrilmak yokkkkkk))))

olucakk olucaakkkk hepimiz hamiss olucazz allahin izniyleee ama kaderde yazan bir zaman var iste o zaman eenn hayirli zaman ve bizim bebeislerimizz o zamani bekliyooooo
allaha dua etttt demekki bu zaman hayirli olan zaman deilmissssss
veeeee
mart bitmedi dahaa martta calismaya devammm cnmmmmm

çok kötü oldum ya önce yokh sonra sen , hepimiz gaza geldik seni de gaza getirdik ama çift çizgi çıkmıştı silikte olsa gebeliktir deniyor ve bu kadar şey nasıl psikolojik olur ki değer bu kadar belirtiye göre nasıl böyle çıkar aklım almıyor yok arkadaş ben bu ayda ümit etmekten vazgeçtim

canımm üzülme yaa. ayy bak çok kötü oldum şimdi.çok umutluydum ben senden. en başta herşeyin hayırlısı tatlım. bir de daha regl tarihinde gelmedi. hemen pes etme. daha yolun çok başındasın. biz evlendikten 5 ay sonra doktora gittik kadın bize güldü e çok normal olmaması diye. vücudunuz daha yeni yeni alışıyor demişti. sen de hiç kasma canım. yeni evlisin keyfini çıkarmaya bak.

Şaka mı bu yaa. Bu koca memelerde mi yalan yaniii Nasıl dikkat etmiştim bu ay varsa bişi olmasın yavruma diye. Kısmet hayırlısı olsun... Vardır onun da bir zamanı.

canım benim çok sağol, kendimi hep bunlarla teselli ediyorum inan,
geçen ay ne güzel en azından hamile kalabiliyorum diye umut olmştu bu kimyasal bana
bu ay da korktum ya yine yaşarsam diye, hissettim çünkü test negatif çıksada vardı bişey.
4 gün önce gölge gibi çıktı demiştim ya demekki o ara yükselmiş ve düşmüş yine
ne yapayım canım hayırlısı, umarım kanda değer sıfırlanır başka işler açmaz başıma.
şimdide adet olabilmek için dua ediyorum şu hale bak....
rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize, bu ay sen sevindirirsin inş beni canım.

hakkında hayırlısı olsun canım,üzülme elbette daha çok yenisin
insan inanamıyor ama ilk aylarda bunlar inanki psikolojik oluyor.
rabbim hayırlısını nasip etsin inş...

Şaka mı bu yaa. Bu koca memelerde mi yalan yaniii Nasıl dikkat etmiştim bu ay varsa bişi olmasın yavruma diye. Kısmet hayırlısı olsun... Vardır onun da bir zamanı.

canım valla dicek bişey bulamıyorum sana. ama hemen ümidini kesme. ha ne zaman dersin "esra regl oldum" o zaman tamam peri derim. umudunu kesme canım şimdiden.daha koca 3 günü var. doktorlar demiyor mu regl geçmeden hamile değilmişim diye üzülmeyin diye. kan testi de yanıltıcı olabilir sen de biliyorsun.

belki yükselir değerin canım ya, öyle hemen ümitsizlik yok... daha önce kimyasal gebelik yaşadın mı..

Evet canım doğru söylüyorsun, kırmızı kartı yemeden bende inanmicam. Hayırlısı olsun artık.

kızlar çıkmak zorundayım.eve gidiecm birazdan. Hepini Allaha emanetsiniz.

periimm ayçamm üzülmeyin sizde. biriniz yeni evlisiniz, birinizin nur topu gibi güzeller güzeli kızı var. neler neler var Allah beterinden korusun. sıkmayın kendinizi.

öpüyorum hepiniziii

hayatımmm sakın üzülmeee. belirtilerin olması belkide vücudunun hamileliğe hazırlandığı anlamına geliyordur. kasım ayından beri deniyorum bende. belirtilerin çoğunu şubat ayında yaşadım ama ümitlenmemiştim.
belki bir sonraki ay hamiş olacaksın kim bilir

yokh bende umudumu kestim bu aydan, bundan sonraki aylardan , bir yıldır kendimi kandırmaktan yoruldum artık Allahım affetsin çok kötü oldum ya inan perinin ve senin durumun beni dağıttı sanki benim başıma geldi bunlar ee nerdeyse her ay yaşıyorum öyle ya biliyorum yani ne acı olduğunu Allahım sabır versin size , gebeliği bekleyipte her ay hüsrana uğrayanlara sabır sabır sabır

Evet canım doğru söylüyorsun, kırmızı kartı yemeden bende inanmicam. Hayırlısı olsun artık.

perisoko canımsın ya.....üzülmeyelim tamam mı bekleyelim günümüzü...bak ne diyecem bu kk deki hesaplamada benim bat 19mart çıkıyor....şubattan dolayımı acaba...sende bir hesaplasana canım:26:

Son düzenleme:
Aaaaayy noluyor canımmmm, her ay şansımız var dimi amaaa, bu heyecanları önümüzdeki ay da yaşamak güzel olurrr. Hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım, bu yüzden üzüntülerim çok yoktur hayatta.. Üzüldüm o ayrı, ama yaşıyoruz sağlıklıyız mutluluyuz, aşığız, daha ne olsun, bunların meyvesini de alıcaz inşallahh. Ayyy hem ben biraz daha kilo verip hamile kalmak istiyorummm bu ay biraz dikkat ediym spor felan yapiymde tam fit anne oliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perisoko canımsın ya.....üzülmeyelim tamam mı bekleyelim günümüzü...bak ne diyecem bu kk deki hesaplamada benim bat 19mart çıkıyor....şubattan dolayımı acaba...sende bir hesaplasana canım:26:

Evet canım benimde 18i çıkıyor. Bilemedim bende neden öyle arkadaşım :26:

bende çok üzüldüm yaaaa... çok ümitliydim ikinizden. ama perim yeni dneme daha, ayçamında kızı var... morali yüksek tutalım kızlar.... üzülmek yok ... hem herşey kesin değilki...durun bakalım bi, dün size yazdım ya kadının sat ı 3 ocak, hamileliğini 3 hafta önce öğrenmiş. 4 +4 günlük hamiş.
belli olmaz bu işler

belki yükselir değerin canım ya, öyle hemen ümitsizlik yok... daha önce kimyasal gebelik yaşadın mı..

doktorda aynı şeyi söyledi belkide değer büyürken yakaladık çok yeni olabilir tekrar edelim dedi
ama mümkün değil geç döllenme olsa bile adetim 2 gün geçmişken bu değer çkmaz.
doktorda işte bişey diyemedi ne yapsın koyun gibi bakıyorum adamın yüzüne.
geçen ay yaşamıştım kimyasal gebelik. sanırım yine oluyor...

canım sen niye umudunu kaybediyorsun lütfen yapma,
bari senden alalım güzel haber o kdr ihtiyacım varki buna.
hamile kalmak bi dert kalmaklada bitmiyor değer arttımı düştümü
kese göründümü kalp atışı varmı...
her süreci sancılı bu dönemin, belkide hazır değiliz rabbim biliyorda vermiyor.
ne olursa olsun olumlu bakmaya çalışıyorum.
bugün değerim 0 çıksaydı daha çok sevinecektim inanırmısın.
korkularımla yüzleşmek için gittim resmen doktora.
ohh hamile değilim stresten gecikti dicektim,
şuanda bu durumda resmen mahvoluyorum, toparlanamıyorum ağlamak istiyorum.
bnm bugün için durumum vahim, ama atlatıcam.
lütfen sende umudunu yitirme canım.

cnm benim hep böyle pozitif ol işte böle pozitif olcazki olumlu şeyleri çağırabilelim kiminin ilk ayda olur kiminin 2,5,7,9,12 bizimde hayırlı bir zamanı vardır yeterki sağlıklı olalım ve her zaman dediğim gibi rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz elbet zamanı vardır ama bizi çok bekletmesin şu bebişler gelsin göbüşlerimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…