MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Bende öpüyorum Esrammm heyecanıma ortak olduğun için ve desteğin için teşekkür ederim canm benmmm
İnşallah asisimm daha güzel günler görücez inşallah............
Medmusum, benim ilk ayım iyi çalışmadım dersime , hayır lütfen bizi baz alıp ümitsizliğe kapılma ben yolun başındayım, sen sonuna gelmişsin bak olucak mutlaka, illaki olucak, inşallah o ay bu aydır. Sakın ümidini yitirme nefes aldığın sürece, sakın canım

Evet polym benim daha bu konularda bıyığım bile terlemedi daha on fırın ekmek yemem gerek Allah bilir ama ben bu aydan kestm polym ümidi, sonuçta azcıkta olsa 2 3 felan çıkardı değer, 0 yani önümüzdeki aya sıkı gircem

olsun canım senin canın sağolsun nisanda yeniden bu heycanı yaşar bu sefer pozitif sonuç alırsın inş. Hepimiz alırız inş.

bravo işte budur dağılmak yok daha bugün 12 yıl çocuğu olmayan bir çiftin tüp bebekle ikizi olduğunu öğrendim asla yılmak yok çaresiz değiliz kesinlikle hayat çok güzel çalışmaya devammmm :d

kızlar bende size bişi sölücem 2 gündür garip bişi oldu bana bi bebek görsem bi bebek arabası kıyafeti görsem ağlıyorum dün akşamda durduk yere gene duygulandım burnumda bir bebek kokusu duydum karnıma sarıldım ve ağladım 2 saat :)))

Hayir ola canim,Insallah yavrun karnindadir ve seni o böyle alt üst etmistir

yaşaaaaaaaaaaa periiiii duymak istediklerimi yazdın evet üzülmek yokkkkkkk çalışmaya devam :)
herzaman hayat istedigimizi vermez bizlere ama birgün ummadıgımız bir anda yine hayat verir istediklerimizi bizlere hemde fazlasıyla sadece inanmak ve beklemek gerekli :=)

Evet canım doğru söylüyorsun, kırmızı kartı yemeden bende inanmicam. Hayırlısı olsun artık.

Slm kızlar... Daha yeni geldim işten,yazdıklarınızı okudum. Bugün bayağı heyecanlı geçmiş...
Perisoko canım umudunu kaybetme hayırlısı olsun. Bu ay olmadı demek için bence daha çok erken, adetin gecikirse yeniden test yaptırırsın.Olmazsa da zaten daha ilk denemelerim der teselli bulursun. Şimdilik sonuç nagatif olsa da, senle beraber heyecanına ortak olmak güzel...

belki bebekten belki de çok istemektendir canım daraltma kendini en büyük düşmanımıza yenilme olurmu asla stress yokk unutmaaa :)

Kiz periiiiiiiiiiiiiiiiii bak benimde aklimdan gecti ama yazmadim,

bekle,her insan bir degil ki,Allah nelere kadir

tabi ki üzülüyoruz olmayinca ama ne yapalim be bacim

sonucta elden gelen o zaman öne bakmak!!!

her ne kadar zor olsada,Allah kötü dert vermesin,Amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

Ben bugün sogan kürüne başlıyorummmmmm ve elvadaaaaaaaaaaaaa kistler diyorummmmmm hadi bakalım hayırlısı olsun bana :)

Kızlar Merhaba,
Bana bir akıl verin. Şimdi yumurtlama günüm ayın 18 i ve ben ayın 16 sında röfle yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 2 günde saç boyasından alacağım kimyasalları atar mıyım? Yumurtaya bi zarar verir mi Yoksa röflemi yaptırmasam mı. Bi türlü karar veremiyorum Siz olsanız naparsınız?

amin canım inşallah

inş.canım ben şimdilik hamile degilim hiç belirtimde yok ; ama ben hergün ilerde birgün dogacak oglumla konuşuyorum ona neler yaptıgımı anlatıyorum onu çok özledigimi söylüyorum ben senin seni sabrının son noktasına kadar bıkmadan usanmadan bekleyecek olan annenim diyorum biliyorum birgün o da annesine merhaba diyecek ben inananıyorum hepimizin melegi biz tam anlamıyla hazır oldugmuzda gelecek ve bizlere merhaba anne ben burdayım diyecek :=)

evet diyecek canım
ben bir film izlemiştim. gökyüzünde milyonlarca bebek vardı. annelerini kendileri seçiyordu. şu benim annem olsun diyorlardı. anneleri hamile kalıyordu. sonra kendileri doğuyordu :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…