Bende öpüyorum Esrammm heyecanıma ortak olduğun için ve desteğin için teşekkür ederim canm benmmmkızlar çıkmak zorundayım.eve gidiecm birazdan. Hepini Allaha emanetsiniz.
periimm ayçamm üzülmeyin sizde. biriniz yeni evlisiniz, birinizin nur topu gibi güzeller güzeli kızı var. neler neler var Allah beterinden korusun. sıkmayın kendinizi.
öpüyorum hepiniziii
İnşallah asisimm daha güzel günler görücez inşallah............hayatımmm sakın üzülmeee. belirtilerin olması belkide vücudunun hamileliğe hazırlandığı anlamına geliyordur. kasım ayından beri deniyorum bende. belirtilerin çoğunu şubat ayında yaşadım ama ümitlenmemiştim.
belki bir sonraki ay hamiş olacaksın kim bilir
Medmusum, benim ilk ayım iyi çalışmadım dersime , hayır lütfen bizi baz alıp ümitsizliğe kapılma ben yolun başındayım, sen sonuna gelmişsin bak olucak mutlaka, illaki olucak, inşallah o ay bu aydır. Sakın ümidini yitirme nefes aldığın sürece, sakın canımyokh bende umudumu kestim bu aydan, bundan sonraki aylardan , bir yıldır kendimi kandırmaktan yoruldum artık Allahım affetsin çok kötü oldum ya inan perinin ve senin durumun beni dağıttı sanki benim başıma geldi bunlar ee nerdeyse her ay yaşıyorum öyle ya biliyorum yani ne acı olduğunu Allahım sabır versin size , gebeliği bekleyipte her ay hüsrana uğrayanlara sabır sabır sabır
bende çok üzüldüm yaaaa... çok ümitliydim ikinizden. ama perim yeni dneme daha, ayçamında kızı var... morali yüksek tutalım kızlar.... üzülmek yok ... hem herşey kesin değilki...durun bakalım bi, dün size yazdım ya kadının sat ı 3 ocak, hamileliğini 3 hafta önce öğrenmiş. 4 +4 günlük hamiş.
belli olmaz bu işler
kızlar inanamıyorum, sonuç negatif ' beta- hcg <0.100' .... Ne kadar inanmıştım oysa, silik çizgiler, baş dönmeleri, kasık krampları, batmalar, daha neler neler... Hepsi oldu. Ama olmadı işte. Yok. şaka gibi nasıl yaşadım onca şeyi... Hep hayal mi gördüm ben...Neyse üzülmicem. önümüzdeki ay daha çok çalışıcam. Daha yolun başındayım, senelerce bekleyenler varken şimdi üzülmem allahın zoruna gider... Yapmicam
aaaaayy noluyor canımmmm, her ay şansımız var dimi amaaa, bu heyecanları önümüzdeki ay da yaşamak güzel olurrr. Hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım, bu yüzden üzüntülerim çok yoktur hayatta.. üzüldüm o ayrı, ama yaşıyoruz sağlıklıyız mutluluyuz, aşığız, daha ne olsun, bunların meyvesini de alıcaz inşallahh. Ayyy hem ben biraz daha kilo verip hamile kalmak istiyorummm bu ay biraz dikkat ediym spor felan yapiymde tam fit anne oliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bende size bişi sölücem 2 gündür garip bişi oldu bana bi bebek görsem bi bebek arabası kıyafeti görsem ağlıyorum dün akşamda durduk yere gene duygulandım burnumda bir bebek kokusu duydum karnıma sarıldım ve ağladım 2 saat :)))
Hayir ola canim,Insallah yavrun karnindadir ve seni o böyle alt üst etmistir
aaaaayy noluyor canımmmm, her ay şansımız var dimi amaaa, bu heyecanları önümüzdeki ay da yaşamak güzel olurrr. Hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım, bu yüzden üzüntülerim çok yoktur hayatta.. üzüldüm o ayrı, ama yaşıyoruz sağlıklıyız mutluluyuz, aşığız, daha ne olsun, bunların meyvesini de alıcaz inşallahh. Ayyy hem ben biraz daha kilo verip hamile kalmak istiyorummm bu ay biraz dikkat ediym spor felan yapiymde tam fit anne oliymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet canım doğru söylüyorsun, kırmızı kartı yemeden bende inanmicam. Hayırlısı olsun artık.
kızlar bende size bişi sölücem 2 gündür garip bişi oldu bana bi bebek görsem bi bebek arabası kıyafeti görsem ağlıyorum dün akşamda durduk yere gene duygulandım burnumda bir bebek kokusu duydum karnıma sarıldım ve ağladım 2 saat :)))
belki bebekten belki de çok istemektendir canım daraltma kendini en büyük düşmanımıza yenilme olurmu asla stress yokk unutmaaa :)
evet cnm haklısın stres yok ama inşallah göbüşümdeki bebişimdendir:))
kiz periiiiiiiiiiiiiiiiii bak benimde aklimdan gecti ama yazmadim,
bekle,her insan bir degil ki,allah nelere kadir
Tabi ki üzülüyoruz olmayinca ama ne yapalim be bacim
Sonucta elden gelen o zaman öne bakmak!!!
Her ne kadar zor olsada,allah kötü dert vermesin,amin
inş.canım hayırlısı isteyelim elbet birgün bizde anne olacagız hemde annerlerin en güzeli olacagız :)
Ben bugün sogan kürüne başlıyorummmmmm ve elvadaaaaaaaaaaaaa kistler diyorummmmmm hadi bakalım hayırlısı olsun bana :)
amin canım inşallah
inş.canım ben şimdilik hamile degilim hiç belirtimde yok ; ama ben hergün ilerde birgün dogacak oglumla konuşuyorum ona neler yaptıgımı anlatıyorum onu çok özledigimi söylüyorum ben senin seni sabrının son noktasına kadar bıkmadan usanmadan bekleyecek olan annenim diyorum biliyorum birgün o da annesine merhaba diyecek ben inananıyorum hepimizin melegi biz tam anlamıyla hazır oldugmuzda gelecek ve bizlere merhaba anne ben burdayım diyecek :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?