evet diyecek canım
ben bir film izlemiştim. Gökyüzünde milyonlarca bebek vardı. Annelerini kendileri seçiyordu. şu benim annem olsun diyorlardı. Anneleri hamile kalıyordu. Sonra kendileri doğuyordu :))))))
hadi hayirlisi olsun canim,allah tamamina erdirsin
sagol canım inş.hiç denemdim inş.tadı güzledir:=)
sagol canım inş.hiç denemdim inş.tadı güzledir:=)
Offf ya ben baya gec yumurtluyom eger test yanlis degildiyse,ki aslinda yanlis olamaz.
hmmm bakalim adetim gelecek mi 4-5 güne
Canlarımmmm ben bugünlük kaçıyorummm yemeğimi yapiym evimi toparliyim. Heyecanıma ortak olan bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzzzz. İyiki varsınızzzzzz
yahuu sen dahaa yenii halvetlendinnn aaaa hem sana ben dua ettimmm oldu insallahh senin bebisss tutundu sanaaa:))
bu sabahda deneme devammi cnmcmmm ????
ben dun basladim 10. gundu ovu testine daha yumu yok ama deneme basladik bakalim hayirlsi
Canim benim cok sagol,
ama bilmem ki ya cok hayalmis gibi geliyor benim hamile kalmam
evet canimmmmm,
bak senin bu dedigini ben dün yaptim baya iki saat falan sol tarafa yattim yastik popoyu kaldircak sekilde.............dedim daha etkili olabilir
cünkü sanki soldan yumurtladim gibime geldi ama bakalim ve bugünde 5 dakikadan fazla ikisi tarafta yaptim bunu.....
Ben bugün sogan kürüne başlıyorummmmmm ve elvadaaaaaaaaaaaaa kistler diyorummmmmm hadi bakalım hayırlısı olsun bana :)
bak yaa satdaşım şimdi mi söylenir bu,gece kramp girdi bacaklarıma
neyse onu da yarın uygularız artık...miden nasıl oldu bu arada,bıraktın inciri değil mi?
aaaaa satdaşım bana özel msj yollamış ama ben bu alemde daha yeni olduğum için (100 yorum yapmak gerekiyormuş)yollayamadım sana
facebook varsa ekleyim seni..
geçen akşam başlayacaktıkkiiii,eşimin bi ark. aradı arabam arızalandı diye,o gün boş geçti..sat'dan sonra özellikle 10-12-14-16-18. günler deneniyor ya biz onu uygulamaya dün başladık...vatana millete hayırlı olssuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?