MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

evet diyecek canım
ben bir film izlemiştim. Gökyüzünde milyonlarca bebek vardı. Annelerini kendileri seçiyordu. şu benim annem olsun diyorlardı. Anneleri hamile kalıyordu. Sonra kendileri doğuyordu :))))))

oglumda birgün beni seçecek :)

Offf ya ben baya gec yumurtluyom eger test yanlis degildiyse,ki aslinda yanlis olamaz.

hmmm bakalim adetim gelecek mi 4-5 güne

sagol canım inş.hiç denemdim inş.tadı güzledir:=)

hadii bakalimmm sifaa olsunn insallahh :))) tadi guzel guzel bide yaglarida yakiyooooooo ohhh ne guzelll hem ic hem diis temizlikkk :))))

bu arada Beyazlimmm nasil gidiyoo yumuyumu haftan????????

bendede denemeler varr hadi bakalimmmm mmmiiyyavvvvvvvvvvv modundannn allahh bizi muaffak edip cikarsin insallahh:)))

YANLIZ KIZLARRR BU SEFER BASKA SEY DAHA OGRENDIMMMM !!!!!!!!!!!!!!!

biz bacaklari dikip yatiyoruz yaa o zaman yayilarak iniyomusss spermcanlar :)))) sola yada saga dogruuuuu ama yina popo havada gibi olucak sekilde altta yastikk o sekilde yapmaliymisizkiiii tam olarak cuppp diye yumurtamiza yapissinnn
simdi dinleyin kendinizi hangi yumudan yumurtluyosunuzz onsa gore o tarafa devrilinnnn

sol erkek sag kizmissss ona goreee

bakkk PERI CIM VE AYCA cimm bu bilgileri ogrenmeden hamis olucaktinizz her iste bi hayirrrrrr
herseyi denicezz insallahh sonucunudas alicazz enn guzelinden hayirlisiylaaaaa insallahhhhhhhhhh

bu sabah ilk defa oyle yaptimmmm solum agriyo diyeee sola devirdim kekndimi :)))))

cinsiyetinde falan deilim zatennn hayirlisiyla saglikli gelsinde tek ikiz ucuzzz kizz erkekk farketmezzzzz

mucksss

Canlarımmmm ben bugünlük kaçıyorummm yemeğimi yapiym evimi toparliyim. Heyecanıma ortak olan bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruzzzz. İyiki varsınızzzzzz

Offf ya ben baya gec yumurtluyom eger test yanlis degildiyse,ki aslinda yanlis olamaz.

hmmm bakalim adetim gelecek mi 4-5 güne

yahuu sen dahaa yenii halvetlendinnn aaaa hem sana ben dua ettimmm oldu insallahh senin bebisss tutundu sanaaa:))

bu sabahda deneme devammi cnmcmmm ????

ben dun basladim 10. gundu ovu testine daha yumu yok ama deneme basladik bakalim hayirlsi

bak yaa satdaşım şimdi mi söylenir bu,gece kramp girdi bacaklarıma
neyse onu da yarın uygularız artık...miden nasıl oldu bu arada,bıraktın inciri değil mi?

canimmm benimmmmm hadi bakalim kolay gelsinn soylee guzell bi sofra hazirla kocisinleee bi kafa kafaya veripp sefa yapinnnnn
sakin aklinada stresli dusunceler getirmeeeeee
unutma topikten hamis olmadan cikmicazzz
allahin izniyle hepimiz bebeisleicezzzzzzzzzz

opuyorummm seniiiiiiiiiii

Canim benim cok sagol,

ama bilmem ki ya cok hayalmis gibi geliyor benim hamile kalmam

evet canimmmmm,

bak senin bu dedigini ben dün yaptim baya iki saat falan sol tarafa yattim yastik popoyu kaldircak sekilde .............dedim daha etkili olabilir

cünkü sanki soldan yumurtladim gibime geldi ama bakalim ve bugünde 5 dakikadan fazla ikisi tarafta yaptim bunu.....

5 dk değil canım en az yarım saat yatmalısın

Ben bugün sogan kürüne başlıyorummmmmm ve elvadaaaaaaaaaaaaa kistler diyorummmmmm hadi bakalım hayırlısı olsun bana :)

ben soğan kürü yaptım dün bitti canım. umarım faydasını görürüm. umarım sende görürsün

bak yaa satdaşım şimdi mi söylenir bu,gece kramp girdi bacaklarıma
neyse onu da yarın uygularız artık...miden nasıl oldu bu arada,bıraktın inciri değil mi?

CNMMM SATDASIMM biz bi bos bi dolu gecede dun aksamki doluyu kacirdik benim kocisin beli tutuktu bi masaja gittik burdaa (ben basindaydimmm) :)))) bi teyze yapti masaji:))))))
ama adam oldu helva :)))) uyuud erkendennn ama tabii bende surat sabah 1 kariss neyse oglen arasiii isden geldide halvetin gidis modunu tamamladik :)))))))))))

ya canimm ben dun aksam mideden oluyodummm incir beni bitirdi bende inciri bitirdimmmm zaten 4-5 gun kalmistiiiii

yanliz canimm bendee nasilll soll kasikta agri varrrrrrr
sanirim yumurtlicam bu 1-2 gune

sende durumlar nasil

aaaaa satdaşım bana özel msj yollamış ama ben bu alemde daha yeni olduğum için (100 yorum yapmak gerekiyormuş)yollayamadım sana
facebook varsa ekleyim seni..
geçen akşam başlayacaktıkkiiii,eşimin bi ark. aradı arabam arızalandı diye,o gün boş geçti..sat'dan sonra özellikle 10-12-14-16-18. günler deneniyor ya biz onu uygulamaya dün başladık...vatana millete hayırlı olssuuuuuun

kızlaarr kusura bakmayın ya size yeterince ilgi gösteremedim bu 1-2 gündür inanın kafamı ve vücudumu zor taşıyorum boş bulduğum her an yatıyorum uyuyorum valla ucuz bi yer bulsam hemen gidip kan vercem ama poliklinik 30 tl bu saatte kan verirsem yarın verir sonucu, hastane 75 tl o hemen verir ama kan testini hep aynı yerde yaptırmak gerekiyor ya o batarım 2 günde bir 75 verirsemm :) artıkı yarın sağlık ocağına kaldı işimiz... hayır eğer değilsem feci gripim ve ilaç almak istiyorum kemiklerim ağrıyo böyle yer yanım batıyo, sarı akıntım başladı afedersiniz ağzım kupkuru fln

canimm yaa ben face imi kapattimm ama msn imi yazimmmmm msj la sana yollimmmmmmmmmm satdasimmm :)))

Ya kizlar ben pazartesi ovu gördüm ya pozitif

dün sabah oldu calisma birde bu sabah oldu,yarin sabah olsa tekrar gec olabilir mi???

bu aksam yapsak mantikli mi?

inşallah hamişsindir alpella..ilaç kullanma bence bu dönem,sonucu bekle...bitki çaylarıyla,ıhlamur,zencefille,ballı sütle falan iyileştirmeye bak kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…