MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inşallah hamişsindir alpella..ilaç kullanma bence bu dönem,sonucu bekle...bitki çaylarıyla,ıhlamur,zencefille,ballı sütle falan iyileştirmeye bak kendini...

yolladimmm SAT dasimmmm msj ini okuuuuuu :)

BEYAZ cimmmm bu aksam yapildiginda sperm kalitesi duser diyolar ama yasiniz kucukse yapin bence bu aksam :)

bizim arkadaslar o seklide gecen ay hamile kaldi

kızlar ayça ve perisoko'dan sonra hiç umudum kalmadı zaten de neyse cumaya kadar bekliyim madem... 10 sn.de 1 esniyorum valla bikaç gün deliksiz uyuyabilirim kafam bi dünya

cnmmm bende oyle oldum gecen haftaa

su zencefil meyve seklinde olan halde satiliyomu sizin orda ginger ???? ondan al
yada bitki caylarinda uzerinde zencefil tarcin limon resmi olan vardir ondan bulup icmeye calisss
sicak sicak bolll limonluuu

gcemis olsunn cnmm benimm dur bekle azicik dahaa
bide vitamin iccc kiwi grefurt ye

ayy gelipp corbisss yapiimm sanaa canimm benimmm:))

çorbiş miii süpeerrr olur tavuk suyuna dometesli şehriye bol limonlu ve maydonozlu uuuvvvv

kızlar ayça ve perisoko'dan sonra hiç umudum kalmadı zaten de neyse cumaya kadar bekliyim madem... 10 sn.de 1 esniyorum valla bikaç gün deliksiz uyuyabilirim kafam bi dünya

Valide sultancimmmmm kizzzzzzzzzzz sen hamiss misin yoksammmmm bu uyku hallerriiiiii hmmmmmmmmmmm
ayy hadi bakalimmm insallahahhhhhh

sen icme icme happp
bitki caylarina meyveye yuklennn
vitamin hapida icccc

satdaşım idilgaaa ekledim seni...

cnmm bendede ekleme ozuru varrrrr:)))

35 li bisey dimi msn innnnnn????????????????

BEYAZ cimmm aksama yedir kocisine karides o tarz seyler gece gec saatte calisin
o alette derkiii gulen yuzu gordukten 48 saat icinde yumurtlicaksiniz o satte gore hesap yap cnmm

tekrar yolladım canm..yumurtlamadan önce 12 den urmamız lazım :)
durmak yok,çalışmaya devam

ayy canimm yaa yine gelmediiiiii (( ozurr vallaaaa
sinir geldiiii ama yapamadim en iyisi vaktin olunca sen mail yolla bana ben ordan ekleyip talep yollimm sanaaa
benim msn de var bi gariplikkkkkk

durmak yok durmak yokkk
sen yapabildinmi sut buharinda oturmayiiiiiiiiiii ??????????????

1 gun atlayarak yaptigimizda illaki tutar allahin izniyle cnmmm
internetten alirsan clear blue digital olani allllllll
cizgi okumakla ugrasma cunku cizgi siliktide tamdida kafa karistiriyo direk gulen yuzu yada bos yuz ciksinn
en temiziiii bu arada kocisinede protein yedir bu hafta hep :))

:))

tatlım olsun önemli değil ekleriz bir ara...ayyyyy ne pozitifsin sen yaaa,yerim seni beeen...bu topiğin güzin ablası oldun sen valla.dert dinleyen,moral vereeen
süte falan oturmadım ama her anı değerlendiriyorum sen merak etme...dün kanepede sızıp kalan kocişimi uyandırdım yani o derece

canimm benimmm senin pozitifliginnnle birlestide ondann voltrann olayii PPP
ya bende oyle adamin icine fenalik gelicek artikkk bu sabah kustum iste aksam uyudu ahanda gun kacti dieeee
bende bi trip bi tripp ayy utanmada kalmadii haaaaa
ben oliim bayiliimmm kurlerden midemin haline bak her aksam kova tepelerinde tuniyeyimm sen uyuu falan dedimm adamcik oglende atti kendini evee:)))))
ay vallaaa iycenee rezillikk hallerimizzzz
bugunki seans sonrasi sol yumu uzerine dogru yolladim bakalim kocisin spermelrinii artikkk allah yardim etsinnn ne diimm:)))))

ya valla bu msn isini hallett ama kopmayalim cnmcm bakarsin beraber kirk ucurmasi yapariz:)))))) bogazda :)))

benim yemek monusune bak bu aksam ki:)))

karides
balik
firinda kasarli makarna
zeytinyagli barbunya

tamamennn sperme yonelikk hareketler bunlarr:))))))

kızlar merhaba.

acil yardımınıza ihtiyacım var. ben iki aydır korunmuyırum. sat 3 marttı. bugün yürüyüşten sonra kanlı akıntım geldi. adet belirtisi olamaz çünkü 29 martta bekliyorum ki hiç şaşmadı bugüne kadar.

sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir.?? :18::18::18::18:

bende tup bebek yaptırdım aralıkta tutmadı dogal yollarla calısmalara devam :)
listenize benide ekleyebilirsiniz ayın 14 ünde adet olacagım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…