inşallah hamişsindir alpella..ilaç kullanma bence bu dönem,sonucu bekle...bitki çaylarıyla,ıhlamur,zencefille,ballı sütle falan iyileştirmeye bak kendini...
yolladimmm SAT dasimmmm msj ini okuuuuuu :)
BEYAZ cimmmm bu aksam yapildiginda sperm kalitesi duser diyolar ama yasiniz kucukse yapin bence bu aksam :)
bizim arkadaslar o seklide gecen ay hamile kaldi
kızlaarr kusura bakmayın ya size yeterince ilgi gösteremedim bu 1-2 gündür inanın kafamı ve vücudumu zor taşıyorum boş bulduğum her an yatıyorum uyuyorum valla ucuz bi yer bulsam hemen gidip kan vercem ama poliklinik 30 tl bu saatte kan verirsem yarın verir sonucu, hastane 75 tl o hemen verir ama kan testini hep aynı yerde yaptırmak gerekiyor ya o batarım 2 günde bir 75 verirsemm :) artıkı yarın sağlık ocağına kaldı işimiz... hayır eğerdeğilsem feci gripim ve ilaç almak istiyorum kemiklerim ağrıyo böyle yer yanım batıyo, sarı akıntım başladı afedersiniz ağzım kupkuru fln
cnmmm bende oyle oldum gecen haftaa
su zencefil meyve seklinde olan halde satiliyomu sizin orda ginger ???? ondan al
yada bitki caylarinda uzerinde zencefil tarcin limon resmi olan vardir ondan bulup icmeye calisss
sicak sicak bolll limonluuu
gcemis olsunn cnmm benimm dur bekle azicik dahaa
bide vitamin iccc kiwi grefurt ye
ayy gelipp corbisss yapiimm sanaa canimm benimmm:))
kızlar ayça ve perisoko'dan sonra hiç umudum kalmadı zaten de neyse cumaya kadar bekliyim madem... 10 sn.de 1 esniyorum valla bikaç gün deliksiz uyuyabilirim kafam bi dünya
satdaşım idilgaaa ekledim seni...
cnmm bendede ekleme ozuru varrrrr:)))
35 li bisey dimi msn innnnnn????????????????
35 ini hatırlayamadım ama blue violin ismim canım...benim adres derft. varsın şu an...
dün eczaneye gittim ovu. testi almaya...eczacya sordum hangi markalar var diye...bi kaç tane gösterdi marka olarak hepsi yabancı geldiği için herhangi birini ver dedim,eve geldim heyecanla açtım bi baktım ki ne göreyim Hamilelik testi
gittim tekrar eczaneye kadın beni görünce sevinçle ne oldu hamilemiymişsiniz dedi,ben de yanlış anladınız herhalde ben ovu testi istedim dedim,aaaa biz de o kalmamış ben yanlış anlamışım yok bizde dedi alamadan döndüm eve
cnmm bendede ekleme ozuru varrrrr:)))
35 li bisey dimi msn innnnnn????????????????
35 ini hatırlayamadım ama blue violin ismim canım...benim adres derft. varsın şu an...
dün eczaneye gittim ovu. testi almaya...eczacya sordum hangi markalar var diye...bi kaç tane gösterdi marka olarak hepsi yabancı geldiği için herhangi birini ver dedim,eve geldim heyecanla açtım bi baktım ki ne göreyim Hamilelik testi
gittim tekrar eczaneye kadın beni görünce sevinçle ne oldu hamilemiymişsiniz dedi,ben de yanlış anladınız herhalde ben ovu testi istedim dedim,aaaa biz de o kalmamış ben yanlış anlamışım yok bizde dedi alamadan döndüm eve
cnmmm ekleyemedimmm sen bi daha yolla cnmmm yaaa(((
olsunnn olsunnn bulursunn nasilsa deniyoruzzz 2 cegede bir illaki tutuarr cnmmm :))))
ben dun yaptimmm yokk bugun 5de tekrar yapicam ama sanirim yarin yada oburgun yumurtlarimmmm
bugun islak islak biseyler var
tekrar yolladım canm..yumurtlamadan önce 12 den urmamız lazım :)
durmak yok,çalışmaya devam
tatlım olsun önemli değil ekleriz bir ara...ayyyyy ne pozitifsin sen yaaa,yerim seni beeen...bu topiğin güzin ablası oldun sen valla.dert dinleyen,moral vereeen
süte falan oturmadım ama her anı değerlendiriyorum sen merak etme...dün kanepede sızıp kalan kocişimi uyandırdım yani o derece
benim yemek monusune bak bu aksam ki:)))
karides
balik
firinda kasarli makarna
zeytinyagli barbunya
tamamennn sperme yonelikk hareketler bunlarr:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?