kızlar merhaba.
acil yardımınıza ihtiyacım var. ben iki aydır korunmuyırum. sat 3 marttı. bugün yürüyüşten sonra kanlı akıntım geldi. adet belirtisi olamaz çünkü 29 martta bekliyorum ki hiç şaşmadı bugüne kadar.
sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir.?? :18::18::18::18:
evet aslında ama hemen nasıl olacak aklım almıyor.. çünkü 3 martta hastalanmıştım en son ve ayın 14 ü bugün?
kan da gelmeye devam ediyor
evet aslında ama hemen nasıl olacak aklım almıyor.. çünkü 3 martta hastalanmıştım en son ve ayın 14 ü bugün?
beyazlım bekleyişe devam mı?niye cocuk istemiyormusunuz???
beyazlım bekleyişe devam mı?
çocuk istiyorum zaten sıkıntım o yüzden ...neden kanama oldu acaba
Anam tabi yaaa
4-5 güne kadar adet olmam Insallah
ay aglamak istiyorummm
yavrum telaş yapma sakin olmayacaksın adet herşey güzel olacak melegin seninle inş.böyle düşün eger bu ay gelmediyse annesine gelecek ay gelir üzülme stresss yaparsan melegin gelmez unutma :)
Allah sesini duysun canim,benimde sesimi duysun hepimize burada bu mutlu haberi paylasmayi nasip etsin
amin canım inş.hepimiz elimizden geleni yapıyoruz tevekkülü Rabbime kalmış hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin Rabbim, hiçbir kulunun gönlünü sevdasız kucagını evlatsız bırakmasın amin...
amin canım inş.hepimiz elimizden geleni yapıyoruz tevekkülü Rabbime kalmış hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin Rabbim, hiçbir kulunun gönlünü sevdasız kucagını evlatsız bırakmasın amin...
amin canım bugün okurken bile heyecanlandım negatif çıkma ihtimali olan arkadaşlar normal yoldan hamile kaldığımıza şükredelim hele tüp bebeğin zorlukları yıllarca olmamaların acılarını düşününce ki ikinizde pozitifsiniz zaten rabbim hepimizin pamuklarını nasip eder inşallah
topic sahibesi seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah benim 10 gün kadar var ama 2aydır buzamanlarda enazından belirtiler başlardı bu ay kocam gece geç gelsede iyi çalıştık ama hayırlısı rabbimden bide hamile kalmak stress benim için bebişim gelişmemişti bide sonrası sorun hep aynı şeyleri yaşarmıyız korkusu ama komşularımında dediğine gore 3hamilelik geçirenler bile hepsinin belirtisi farklıydı diyorlar oyüzden bekleme kendini çok dinleme diyorlar ama ne mümkün
ensinir sözse ceket atsa kocam kalırdım hamile kalırdım diyenler napayım benim kocam ceket giymiyo yada atmayı beceremiyo
iyi geceler kızlarya siz perisoko ve bana bakıp lütfen ümitleriniz yitirmeyin sakın özellikle alpella
bu arada ben burdaki ovulasyon hesaplamada 5mart ovulasyon tarihim batta 19 mart çıkıyor...yani bugün ovulasyondan sonra 9.gün çıkıyor yani negatif çıkması çoook doğal...ama işte bir heves gidip yaptırdık test.. işte bu yüzden içimde küçücükte olsa bir umutla 19 mart pazartesiyi bekleyecemm.. şimdi kızımı uyutup bende yatacam...herkese iyi uykular..kızım bende süt bekler...annneeee çütttttt diye sesleniyor odasından
içimizdeki umudu neşeyi yitirmemeliyizki yaşamdan zevk alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?