MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

selam kızlar... yarın sabah Allah nasip ederse sağlık ocağına gidip kan vericem cuma günü de verirler sonuçları inş... umarım hayırlısı olur o 2. çizgiyi görmeyecektim yoksa önümüzdeki hafta test yaptırcaktım şimdi iyice heyecan bastı valla benim de sanki neg. çıkçak gibi ama bir an önce belirsizliğin kalkmasını istiyorum...

:18:

herkeslerr uyuyyo sanirsam ben gec kaldimm :))) ama burda saat daha 9 30 anca yemekti yuruuyustuuuu gezmeydi derkennn geldimm ama bugun topik icinde yogun ve yorgun bir gundu ......
hadi bakalim hayirlisi

gelen gunler hepimize bebislerimizi getirir hayirlisiyla insalahhhhhhhhhh Allahim hayirli olani hayirli zamanda yaz bizleree
opuyorummm herkesiiiii
allaha emanet olunnn
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

alpella topikkk valide sultanii olarak seniii tizz vakitt negatif dusunmekten mennnnnn ediyorummmm lakinnn olumsuz dusunceler olumsuzlugu getirir
zinharrrrrrrr pozitiff dusunuppp hamisssssssssss olucazzzzzzz insallahhhh
(muhtesem yuzyili izliyorum belli oluyo dimiiiiii))

ya bi hurrem kadar olmaadik beeeee sulo ne zaman selam verse kadin hamile kaldiiiiii bravoo valla

aynen tatlım yaa.. fikir değiştirdim yarın gidip poliklinikte kan vercem hemen alcam sonucu bikaç saat içinde eğer poz. ise sonra sağlık ocağında takip etcem neg. ise boşu boşuna sağlık ocağına gidip ifşa olmaya gerek yok

hadi insallahhh canimmm olumlu sonucu alirizzz
ama lutfen stres yapmadan cunku Allah dogru zamanda bize vericek bebeislerimizi
biz sadece elimizden geleni yapicazz gerisi onun takdirii o yuzden stres yokk hayirlisi ne ise o

eger suan gelmiyosa inan onunda vardir bir sebebi kendimi hep o sekilde telkin ediyorum sende oyle yap

Allah bizee enn hayirli zamanda enn hayilri bebeisleri nasip etsinn

cnmm benimmm topikten bebissiz cikmak yokkkkkkkkkkkkkkkk :))))))))))

kızlar ben bir iki gündür bişiler yazamadım, belki farketmemişsinizdir ama ben kendimi suçlu hissettim, geldi gitti gibi oldu diye, çok yoğun işyerindeki işler, evede geç gelebiliyorum, birde hafta sonu üds varya, ona hazırlanıyorum, çok zor bir hafta... neyse, ben bat ıma 8 gün kala kan testi yaptırmıştım ama 0,96 çıkmıştıya, bende üzülmüştüm, artık üzülmüyorum ben çünkü neredeyse %90 eminim bebek olduğuna, hislerim açısından, bat ım 19 mart, 20-21 gibi testi tekrar yaptırdığımda gelip size haber vericem demek için geldim. forum maşallah çok kalabalık, pek çok kişide birbirini tanıyor, ben takip etmekte cidden zorlanıyorum, ama haber vermeye gelicem sizlere :) geçmiş mesajları okuyamadım, umarım herkes beklediği sonuçları almıştır, sizin gibi güzel insanlar güzel şeyleri hakediyor. iyi geceler...

Canim umarim gönlüne göre olur, ve hamilesindir

günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar sıkıcı bir işgününde ve sıkıcı bir işyerinden hepiminizee merhaba :=)
bugün sabah 5.45 de uyandım ve önecelikle bu topikteki bebek isteyen anne adayları arkadaşlarıma ve kendime dua ettim inş.rabbim dualarımızı kabul eder amin ....

Amin Amin Amin Rabbim duanı kabul etsin :85:

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn.....
medmus hayırdır canım ya?
ben rüyamda test yapmıştım yine çift çizgi çıkmıştı artık rüyalarda sanırım
neyse umudumuz var çok şükür hepimiz çocuk sahibi olabileceğiz...sanırım poly ve ben sizlerden biraz daha şanslıyız 1 kere de olsa bu duyguyu tattık...maşallah poly tekrar tadacak allahın izniyle..darısı bana ve tüm isteyenler olsun
valla benim belirtile tam gaz devam ediyor...mide bulantısı kasık batması seğirmesi... bakalım minnacıkta olsa bir umut bekliyorum 19 mart 20 mart...

Günaydın hemşerim bugün baş ağrım var dün akşam baş ağrısıyla uyudum uynırkende baş ağrısıyla uyandım şimdi mideme vurdu, midem bulanıyor migren mi oldum acaba bilmiyorum , aslında birazda moralim bozuk çok canım sıkılıyor bu ay olmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlanacak nasıl bir yol çizileceği kararlaştırılacak bütün bunlar beni yıpratıyor . Sen ve poly evet çok şanslısınız Allah bağışlasın bir yavrunuz var , seninde eğer bu ay olmazsa canını sıkma ne de olsa doğurgan olduğunu biliyorsun ve annelik duygusunu tatmayanlara göre çok ama çok şanslısın....

mehmetderya sende aramıza hoşgeldin

bir güzel perşembeden koccamannn günaydın. hiç belirtim yok kendimi hiçç dinlemiyorum, sadece bu sayfaya girdiğimde kendimi dinliyorum ve o zaman nedense kasıklarımda ağrı hissediyorum niye mi? tamamen psikolojik tabi ki :)))
oluruna bırakmak en güzeli anneler, bırakın takip etmeyelim sürpriz olsun gelen.. bence testleri de adet dönemi gelip geçmeden yapmamak gerek, eskiden test mi varmış? bırakınnnnn olurunaaaaa gelen sürprizle gelsin bırakınnnnn... biliyorum hepimiz özlem doluyuzzzz deli gibi istiyoruzz ama acaba bunu yaparken kendimize eziyet mi ediyoruz? kendimizi farkında olmadan inandırıp hayal kırıklıklarımızın büyük olmasına mı sebep oluyoruz? hatta kendimizle birlikte kocişlere de mi hüsran yaşatıyoruz? gelin sabırlı olalım gelinnnn sabredelimmm gelinnnn doğaya bırakalım akışı, eşmeyelim deşmeyelim dinlemeyelim kendimizi, sadece evrene pozitif düşüncelerimizi yollayalımm ve her gün ellerimizi açıp bol dua edelim bizim tek ilacımız bu ve tabi kiiiiii denemekten vazgeçmeyelim! bilelim v inanalım ki hayırlı ve doğru zamanda, biz hazır olduğumuzda dualarımız kabul olacak Allahın izniyle.....

öpüyorum mart kedilerimi azgın kedilerim benim go onnnnnn :))

Günaydın kızlarrr Hepinizi kocaman öpüyorummm. Ben bu sabah kırmızı kartı yedim ennn kırmızısından Neden erken oldum bilmiyorum. Şaşmazdı hiç. Stresten sanırım Bu demek oluyorki benim için Mart çalışmaları bitmedi Hala şansım var inşallahhh Mart ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…