Sanada iyi geceler canimmm
Kizini Allah bagislasin
hadi annesi sütünü götür kücük prensesinin.
Görüsürüz canim
aynen tatlım yaa.. fikir değiştirdim yarın gidip poliklinikte kan vercem hemen alcam sonucu bikaç saat içinde eğer poz. ise sonra sağlık ocağında takip etcem neg. ise boşu boşuna sağlık ocağına gidip ifşa olmaya gerek yok
kızlar ben bir iki gündür bişiler yazamadım, belki farketmemişsinizdir ama ben kendimi suçlu hissettim, geldi gitti gibi oldu diye, çok yoğun işyerindeki işler, evede geç gelebiliyorum, birde hafta sonu üds varya, ona hazırlanıyorum, çok zor bir hafta... neyse, ben bat ıma 8 gün kala kan testi yaptırmıştım ama 0,96 çıkmıştıya, bende üzülmüştüm, artık üzülmüyorum ben çünkü neredeyse %90 eminim bebek olduğuna, hislerim açısından, bat ım 19 mart, 20-21 gibi testi tekrar yaptırdığımda gelip size haber vericem demek için geldim. forum maşallah çok kalabalık, pek çok kişide birbirini tanıyor, ben takip etmekte cidden zorlanıyorum, ama haber vermeye gelicem sizlere :) geçmiş mesajları okuyamadım, umarım herkes beklediği sonuçları almıştır, sizin gibi güzel insanlar güzel şeyleri hakediyor. iyi geceler...
günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar sıkıcı bir işgününde ve sıkıcı bir işyerinden hepiminizee merhaba :=)
bugün sabah 5.45 de uyandım ve önecelikle bu topikteki bebek isteyen anne adayları arkadaşlarıma ve kendime dua ettim inş.rabbim dualarımızı kabul eder amin ....
amin amin amin rabbim duanı kabul etsin :85:
Amin Amin Amin Rabbim duanı kabul etsin :85:
kızlar ben kan vermeye gidiyorum
kızlar ben kan vermeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?