Günaydın kızlarrrHepinizi kocaman öpüyorummm. Ben bu sabah kırmızı kartı yedim ennn kırmızısından Neden erken oldum bilmiyorum. Şaşmazdı hiç. Stresten sanırım Bu demek oluyorki benim için Mart çalışmaları bitmedi Hala şansım var inşallahhh Mart ayında
günaydın canım....aaa niye erken oldu ki....tabiki dünkü stresten...ben hala bekleme modundayım...gel pazartesi geeeeeeeeellllllllllllllllllllll[/B]
kızlar ben kan vermeye gidiyorum
Günaydın kızlarrrHepinizi kocaman öpüyorummm. Ben bu sabah kırmızı kartı yedim ennn kırmızısından Neden erken oldum bilmiyorum. Şaşmazdı hiç. Stresten sanırım Bu demek oluyorki benim için Mart çalışmaları bitmedi Hala şansım var inşallahhh Mart ayında
Evet canım yaa bende gecikir diye düşünüyordum, resmen bu ayki çalışmalar için vakit kazandım, o yüzden mutluyum çoookstresten erken olmuşsundur tatlım, yani o kadar kendini sıktın sıktın kiiii dün akşam vücudun rahatladı bi oh çekti ve kendini bıraktı... neye sevindim bilio musun en azından zamanına yakın adetin gerçekleşti stresten gecikebilirdi de, bu da senin zamanı boşa geçirmen demek olurdu.. şimdi ise 10 gün sonra tekrar denemelere başlayabileceksin ne mutlu sana yehuuuuu yeni umutlar yeni heyecanlar :) topiğimize renk katan tatlı şahsiyet ben de heyecanla takipçinim çok istiyorum gebe halini :) öpücükler
Canım benimmm çok sağol, inşallah ben bu ay sizlerin haberleriyle mutlu olucam artıkGünaydın kızlar...Herkese iyi çalışmalar (!!!) :))))))
Ben de test yapma zamanının heyecanını yaşamak istiyorum. :) Dün Perisoko'yu takip ederken heyecandan ölecektim. Herkes için hayırlısı olur inşallah. Her yeni kırmızı yeni bir umut !!! hepinizi öpüyorum.
Günaydın hemşerim bugün baş ağrım var dün akşam baş ağrısıyla uyudum uynırkende baş ağrısıyla uyandım şimdi mideme vurdu, midem bulanıyor migren mi oldum acaba bilmiyorum , aslında birazda moralim bozuk çok canım sıkılıyor bu ay olmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlanacak nasıl bir yol çizileceği kararlaştırılacak bütün bunlar beni yıpratıyor . Sen ve poly evet çok şanslısınız Allah bağışlasın bir yavrunuz var , seninde eğer bu ay olmazsa canını sıkma ne de olsa doğurgan olduğunu biliyorsun ve annelik duygusunu tatmayanlara göre çok ama çok şanslısın....
mehmetderya sende aramıza hoşgeldin
Evet canım yaa bende gecikir diye düşünüyordum, resmen bu ayki çalışmalar için vakit kazandım, o yüzden mutluyum çoookCanım benim çok tesşekkürler tatlı sözlerin için arkadaşımmmm, sen ne durumdasıın, bat yakın mıı?
benim bat 19 mart ve hiç belirtim yok hamişliğe dair, adet olacağıma dair ise bi sürü var, klasik 1 adet sivilcem hat safhada göğüs acısı, sarı kıvamlı akıntılar, klasik her ay ki adet sendromları.... napiym periş üzülmek bişeye çare olmaz ki her zaman umut dolu olmak ve herşeyde bir hayır aramak lazım... bu ay zaten tek bir denememiz olabilmişti şartlardan ötürü, o sebeple çok kendimi kaptırmamıştım..... hepimiz için herşeyin hayırlısının olduğuna çok inanıyorum ben inan buna, olmasada hayırlı bu bir sebebi varr o sebebi şuan görmemiz mümkün değil şimdi anlayamıyoruz ama ilerde anlicaz o sebebi.... şuana kadar hep öyle olmadı mı??
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn.....
medmus hayırdır canım ya?
ben rüyamda test yapmıştım yine çift çizgi çıkmıştıartık rüyalarda sanırım
neyse umudumuz var çok şükür hepimiz çocuk sahibi olabileceğiz...sanırım poly ve ben sizlerden biraz daha şanslıyız 1 kere de olsa bu duyguyu tattık...maşallah poly tekrar tadacak allahın izniyle..darısı bana ve tüm isteyenler olsun
valla benim belirtile tam gaz devam ediyor...mide bulantısı kasık batması seğirmesi...bakalım minnacıkta olsa bir umut bekliyorum 19 mart 20 mart...
Canlarım birde şu noktaya açıklık getirmek istiyorum, sakın benim sonucum negatif oldu diye ümitsizliğe kapılıp kesin bendede yok demeyin. Ben bu konuda o kadar acemiyimki, yani bu belirtilerin tam olarak neye benzediği hakkında hiçbi fikrim yok, henüz ilk ayımdı denemede ve ben sanki hemen olucak gibi bi düşünceye kapıldım, herşeyi ona yordum, hem çok istediğimden hemde gerçekten bilmediğimden... Umarım Allah bunu tecrübe etmekle sınamaz beni ama azda olsa bu aydan ders aldım, tecrübe oldu bana, önümüzdeki ay, ne günüm geçmeden test yapıcam ( bu sözü veririken kendimden çok emin değilim), ne de kendimi çok fazla dinlicem. En önemlisi de idrar testinde gördüğüm o tuhaf çizgilere asla güvenmicem. Biraz net olmalı varsa mutlaka.
Alpellam, güzel haberlerini bekliyorum canım benim. Senden yüzüm gülecek gibi hissediyorum. Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim...Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.
Canlarım birde şu noktaya açıklık getirmek istiyorum, sakın benim sonucum negatif oldu diye ümitsizliğe kapılıp kesin bendede yok demeyin. Ben bu konuda o kadar acemiyimki, yani bu belirtilerin tam olarak neye benzediği hakkında hiçbi fikrim yok, henüz ilk ayımdı denemede ve ben sanki hemen olucak gibi bi düşünceye kapıldım, herşeyi ona yordum, hem çok istediğimden hemde gerçekten bilmediğimden... Umarım Allah bunu tecrübe etmekle sınamaz beni ama azda olsa bu aydan ders aldım, tecrübe oldu bana, önümüzdeki ay, ne günüm geçmeden test yapıcam ( bu sözü veririken kendimden çok emin değilim), ne de kendimi çok fazla dinlicem. En önemlisi de idrar testinde gördüğüm o tuhaf çizgilere asla güvenmicem. Biraz net olmalı varsa mutlaka.
Alpellam, güzel haberlerini bekliyorum canım benim. Senden yüzüm gülecek gibi hissediyorum. Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim...Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.
Günaydin kizlarrrrrrrrrrrr
Bacim senle ben ayni anda adet olacaz:13:yani Insallah olmayacagiz
Insallah hicbirimiz olmayiz.
Polymizin de 1 denemesi oldu biliyorsun, hiç belli olmaz canım. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine, mesela ben daha fit bi anne olucam, kilo vericem, yaza göbeğim daha az kocaman olucak belki, her zaman bardağın dolu tarafına bakmak gerek. Bide senede bir değilki bu şans, her ay hamile kalma şansımız var, bu çok yüksek bir oran, bu ay olmazsa diğer ay, sonraki ay, elbet birgün olucak Allahın izniyle canım, yeterki biz iyi olalım, olumlu düşünelim.Evet canım yaa bende gecikir diye düşünüyordum, resmen bu ayki çalışmalar için vakit kazandım, o yüzden mutluyum çoookCanım benim çok tesşekkürler tatlı sözlerin için arkadaşımmmm, sen ne durumdasıın, bat yakın mıı?
benim bat 19 mart ve hiç belirtim yok hamişliğe dair, adet olacağıma dair ise bi sürü var, klasik 1 adet sivilcem hat safhada göğüs acısı, sarı kıvamlı akıntılar, klasik her ay ki adet sendromları.... napiym periş üzülmek bişeye çare olmaz ki her zaman umut dolu olmak ve herşeyde bir hayır aramak lazım... bu ay zaten tek bir denememiz olabilmişti şartlardan ötürü, o sebeple çok kendimi kaptırmamıştım..... hepimiz için herşeyin hayırlısının olduğuna çok inanıyorum ben inan buna, olmasada hayırlı bu bir sebebi varr o sebebi şuan görmemiz mümkün değil şimdi anlayamıyoruz ama ilerde anlicaz o sebebi.... şuana kadar hep öyle olmadı mı??
alpella pozitif olmak zorundayız canım....
her yeni gün yeni bir umut...
Ayçam sana kızıyorum değerini öğrenmediğin için. Negatif dedi ama değer kaç. 0 mı 4 mü? Yani bu önemli. Arayıp sor hadi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?