MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

stresten erken olmuşsundur tatlım, yani o kadar kendini sıktın sıktın kiiii dün akşam vücudun rahatladı bi oh çekti ve kendini bıraktı... neye sevindim bilio musun en azından zamanına yakın adetin gerçekleşti stresten gecikebilirdi de, bu da senin zamanı boşa geçirmen demek olurdu.. şimdi ise 10 gün sonra tekrar denemelere başlayabileceksin ne mutlu sana yehuuuuu yeni umutlar yeni heyecanlar :) topiğimize renk katan tatlı şahsiyet ben de heyecanla takipçinim çok istiyorum gebe halini :) öpücükler

Günaydın kızlar...Herkese iyi çalışmalar (!!!) :))))))
Ben de test yapma zamanının heyecanını yaşamak istiyorum. :) Dün Perisoko'yu takip ederken heyecandan ölecektim. Herkes için hayırlısı olur inşallah. Her yeni kırmızı yeni bir umut !!! hepinizi öpüyorum.

herkese selam... kan verdim geldim 4'te çıkacakmış telefonla öğrencem inş ama kendimi şartlamadım çünkü neg. daha ağır basıyor yine de Allah bilir...

perisokoo canım hayırlısı olsun belirsizlik de ortadan kalktı 1 hafta-10 gün sonra antremanlar başlar artık :)

ayçacım benim bat yarın, neg çıkarsa bende hiç ümit fln kalmaz maşallah sen çok pozitifsin yaa tebrik ediyorum umarım gönlüne göre olur

tarçın10 seni yorumlarından dolayı tebrik ediyorum canım çok doğru tespitler bravooo

ee kızlar ne haberr belirtiler ne alemde afedersiniz ben de öyle bi gaz var ki havaya uçabilirim o enerjiyle

Son düzenleme:
Evet canım yaa bende gecikir diye düşünüyordum, resmen bu ayki çalışmalar için vakit kazandım, o yüzden mutluyum çoook Canım benim çok tesşekkürler tatlı sözlerin için arkadaşımmmm, sen ne durumdasıın, bat yakın mıı?
Canım benimmm çok sağol, inşallah ben bu ay sizlerin haberleriyle mutlu olucam artık

Medmusum, sakın o dönem seni korkutmasın, belki çok ufak bi tedaviyle hemencecik hamile kalabilecek ve zaman kaybetmemiş olucaksın. Lütfen rahat ol, bak esra arkadaşımız da 1 seneden sonra kendiliğinden hamile kaldı. Seninde zamanın geldi, çok yakın, imşallah bu ay... İnanıyorum üzülme canım benim

Canlarım birde şu noktaya açıklık getirmek istiyorum, sakın benim sonucum negatif oldu diye ümitsizliğe kapılıp kesin bendede yok demeyin. Ben bu konuda o kadar acemiyimki, yani bu belirtilerin tam olarak neye benzediği hakkında hiçbi fikrim yok, henüz ilk ayımdı denemede ve ben sanki hemen olucak gibi bi düşünceye kapıldım, herşeyi ona yordum, hem çok istediğimden hemde gerçekten bilmediğimden... Umarım Allah bunu tecrübe etmekle sınamaz beni ama azda olsa bu aydan ders aldım, tecrübe oldu bana, önümüzdeki ay, ne günüm geçmeden test yapıcam ( bu sözü veririken kendimden çok emin değilim), ne de kendimi çok fazla dinlicem. En önemlisi de idrar testinde gördüğüm o tuhaf çizgilere asla güvenmicem. Biraz net olmalı varsa mutlaka.

Alpellam, güzel haberlerini bekliyorum canım benim. Senden yüzüm gülecek gibi hissediyorum. Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim... Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.

başka bir topikte bir arkadaşımız adetinden 5 gün önce bir tanesi de 1 hafta önce kan testi yapmış negatif çıkmış...ama adet olmamışlar diğer hafta tekrar test yaptırmışlar birinin değeri 174 biri de 60 küsür çıkmış yani hamileler

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrr

Bacim senle ben ayni anda adet olacaz:13: yani Insallah olmayacagiz

Insallah hicbirimiz olmayiz.

Alpellam senin için bugün en az dünki kadar heyecanlıyım, emin olabilirsin İşte burayı bu yüzden seviyorum, birbirimizi hiç tanımasakta, ,görmesekte, şuan ben senin heyecanını paylaşıyorum, seninle saat 4'ün gelmesini bekliyorum, ve bundan mutluluk duyuyorum.

noktasına virgülüne hepsine katılıyorum perisokommmmmmm

SONUN KADAR DEDİKLERİNE KATILIYORUMM KENDİMİZİ DİNLEMEYELİM ARKADAŞLAR EN BÜYÜK YANILGI KENDİMİZİ DİNLEMEK KOY VERELİM GİTSİN :)
Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim... Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.AYNEN BENDE İSTERİM BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)

Selamlar kızlar
benim batım bugündü sanırım adet olucam sabah akıntımda ufak bii kırmızılık gördüm şimdi bidaha baktım yoktu ama umudum kalmadı artık bu ay için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…