Selamlar kızlar
benim batım bugündü sanırım adet olucam sabah akıntımda ufak bii kırmızılık gördüm şimdi bidaha baktım yoktu ama umudum kalmadı artık bu ay için
Canlarım birde şu noktaya açıklık getirmek istiyorum, sakın benim sonucum negatif oldu diye ümitsizliğe kapılıp kesin bendede yok demeyin. Ben bu konuda o kadar acemiyimki, yani bu belirtilerin tam olarak neye benzediği hakkında hiçbi fikrim yok, henüz ilk ayımdı denemede ve ben sanki hemen olucak gibi bi düşünceye kapıldım, herşeyi ona yordum, hem çok istediğimden hemde gerçekten bilmediğimden... Umarım Allah bunu tecrübe etmekle sınamaz beni ama azda olsa bu aydan ders aldım, tecrübe oldu bana, önümüzdeki ay, ne günüm geçmeden test yapıcam ( bu sözü veririken kendimden çok emin değilim), ne de kendimi çok fazla dinlicem. En önemlisi de idrar testinde gördüğüm o tuhaf çizgilere asla güvenmicem. Biraz net olmalı varsa mutlaka.
Alpellam, güzel haberlerini bekliyorum canım benim. Senden yüzüm gülecek gibi hissediyorum. Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim...Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.
Canlarım birde şu noktaya açıklık getirmek istiyorum, sakın benim sonucum negatif oldu diye ümitsizliğe kapılıp kesin bendede yok demeyin. Ben bu konuda o kadar acemiyimki, yani bu belirtilerin tam olarak neye benzediği hakkında hiçbi fikrim yok, henüz ilk ayımdı denemede ve ben sanki hemen olucak gibi bi düşünceye kapıldım, herşeyi ona yordum, hem çok istediğimden hemde gerçekten bilmediğimden... Umarım Allah bunu tecrübe etmekle sınamaz beni ama azda olsa bu aydan ders aldım, tecrübe oldu bana, önümüzdeki ay, ne günüm geçmeden test yapıcam ( bu sözü veririken kendimden çok emin değilim), ne de kendimi çok fazla dinlicem. En önemlisi de idrar testinde gördüğüm o tuhaf çizgilere asla güvenmicem. Biraz net olmalı varsa mutlaka.
Alpellam, güzel haberlerini bekliyorum canım benim. Senden yüzüm gülecek gibi hissediyorum. Biz bu topiği muhafaza edelim, Alpellanın melekleri felan diye :) Bu ay hamile kalan, kalamayan, önümüzdeki aylarda kalacak olan, arkadaşlarla, gebelik sırasında ve sonrasında muhabbete devam edelim...Bu topikteki paylaşımlarımız çok hoş, devam etmesini isterim ben.
başka bir topikte bir arkadaşımız adetinden 5 gün önce bir tanesi de 1 hafta önce kan testi yapmış negatif çıkmış...ama adet olmamışlar diğer hafta tekrar test yaptırmışlar birinin değeri 174 biri de 60 küsür çıkmış yani hamileler
Polymizin de 1 denemesi oldu biliyorsun, hiç belli olmaz canım. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine, mesela ben daha fit bi anne olucam, kilo vericem, yaza göbeğim daha az kocaman olucak belki, her zaman bardağın dolu tarafına bakmak gerek. Bide senede bir değilki bu şans, her ay hamile kalma şansımız var, bu çok yüksek bir oran, bu ay olmazsa diğer ay, sonraki ay, elbet birgün olucak Allahın izniyle canım, yeterki biz iyi olalım, olumlu düşünelim.
Ayçam sana kızıyorum değerini öğrenmediğin için. Negatif dedi ama değer kaç. 0 mı 4 mü? Yani bu önemli. Arayıp sor hadi canım.
PERİ CİM KIZ KİLON KAÇ BOYUN KAÇ.... BEN SENİ ÇOK ZAYIF TASARLAMIŞTIM KAFAMDA
165 BOY : 48 KİLO GİBİİİİİ
BEN 54 K,İLOYUM AMA Bİ GÖBEK OLDU 5 AYLIKLAR GİBİİİ. ŞİŞİİİM ŞİŞŞŞŞ.... Bİ FİKİR VERİN ARA ARA KALKIP VOLTA ATIYORUM İŞYERİNDE, BÖLÜMÜM MÜSAİT. MAYDANOZ FALAN TÜKETİYORUM, KURU KAYISI. AMA ŞİŞLİK İNMİOOO... HANİ Bİ İĞNE DEĞSE, PATLAYAN BALON GİBİ HAVADA DÖNÜP İNECEM AŞAĞI. O DURUMDAYIM.... GAZMANNNNNNNN GİBİ BİŞİ OLDUM YAWWWW
PERİ CİM KIZ KİLON KAÇ BOYUN KAÇ.... BEN SENİ ÇOK ZAYIF TASARLAMIŞTIM KAFAMDA
165 BOY : 48 KİLO GİBİİİİİ
BEN 54 K,İLOYUM AMA Bİ GÖBEK OLDU 5 AYLIKLAR GİBİİİ. ŞİŞİİİM ŞİŞŞŞŞ.... Bİ FİKİR VERİN ARA ARA KALKIP VOLTA ATIYORUM İŞYERİNDE, BÖLÜMÜM MÜSAİT. MAYDANOZ FALAN TÜKETİYORUM, KURU KAYISI. AMA ŞİŞLİK İNMİOOO... HANİ Bİ İĞNE DEĞSE, PATLAYAN BALON GİBİ HAVADA DÖNÜP İNECEM AŞAĞI. O DURUMDAYIM.... GAZMANNNNNNNN GİBİ BİŞİ OLDUM YAWWWW
Canım zayıfım zatenYani balık et de olabilir :26: Boyuma göre kilom tam :) Boyum 1.75, kilom 65
Canım zayıfım zatenYani balık et de olabilir :26: Boyuma göre kilom tam :) Boyum 1.75, kilom 65
E FİTSİN ZATENNNN ŞEKERİM. MANKENDEN FARKIN YOK...
herkese selam... Kan verdim geldim 4'te çıkacakmış telefonla öğrencem inş ama kendimi şartlamadım çünkü neg. Daha ağır basıyor yine de allah bilir...
Perisokoo canım hayırlısı olsun belirsizlik de ortadan kalktı 1 hafta-10 gün sonra antremanlar başlar artık :)
Ayçacım benim bat yarın, neg çıkarsa bende hiç ümit fln kalmaz maşallah sen çok pozitifsin yaa tebrik ediyorum umarım gönlüne göre olur
Tarçın10 seni yorumlarından dolayı tebrik ediyorum canım çok doğru tespitler bravooo
Ee kızlar ne haberr belirtiler ne alemde afedersiniz ben de öyle bi gaz var ki havaya uçabilirim o enerjiyle
Evet Polym ben bu ay 2 kez yumurtladım. Bilmiyorum her ay böyle mi. İlk defa takip ettim. Çifter çifter yumurtluyoz işte birine yapışsana sperm olasıcaaa... Hehhh buldummmm bence benim sperm bu resimdeki gibi şaştı kaldı benim beşer beşer yumurtlayınca, kafası karıştı adamınnEki Görüntüle 367968
Zavalli sperm yawwwwwwwwwww
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn PISICANLARRR MARTTTT UMUDUU BAHARR UMUDUUU UZERIMIZDE OLSUNNNNNNNNN INSALAHHHH
ay ne yapsakki acaba girise b i yerlere NAVIgasyonnn falan mii koysakkk :))))))))))))))))))))))
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn PISICANLARRR MARTTTT UMUDUU BAHARR UMUDUUU UZERIMIZDE OLSUNNNNNNNNN INSALAHHHH
ay ne yapsakki acaba girise b i yerlere NAVIgasyonnn falan mii koysakkk :))))))))))))))))))))))
KIZLARRRRRRRRR ALPELLADAN haber var miiiiiiiiiiiiii?????????
en az bizim kadar beyler de heyecanlı bu ay.
afedersiniz benim eşim dün akşam kulağıma bebişin adını söyledi: "adın nisan olsun" diye :))))))))
alpella bugün kan verdi, 4 gibi çıkacak sonuçççççççç
bugün de ekşıııııııııınnnnn var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?