MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Selamlar kızlar
benim batım bugündü sanırım adet olucam sabah akıntımda ufak bii kırmızılık gördüm şimdi bidaha baktım yoktu ama umudum kalmadı artık bu ay için

Selam canim,hayirlisi ola

hem bu daha hic bisey demek degildir, cünkü hamile olsanda adet olabilirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

süpersin! benimde bu ay ilk denememdi senin gibi okumuşsundur belki. ve sanırım tek yanılgı hamişlik belirtilerinin adet belirtileri ile karıştırılıyor olması. göğüs acısı, kasık ağrısı vs.... bi de işte çok isteyince psikolojik olarak mide bulantıları baş dönmeleri yaşanıyor sanırım...... mesela ben bu ay çok açım midem kazınıyor acaba hamile miyim sizce?? :))) biraz düşündüğümde ben her ay aç oluyorum aslında beeee, midemde çöp öğütme makinesi gibi bişi var yediğimi pressliyo hemen :) yani aslında bu belirtileri ben bundan önceki her ay yaşıyordum sadece o zamanlar üzerinde bu kadar düşünmüyordum, kendimi dinlemiyordum.... gibi ve gibi....

ben de burayı çok seviyorum kızlar. amaçlar aynı olunca ortaya çıkan birlik çok güzel. şu an işimi bıraktım buraya yazıyorum :))))
bir de siteye verilen reklamlar çok manidar:)))
hamilelik şansınızı arttırın
hamilelik eğitimi...

:)))))

herkese mini mini kesecikler, tatlı tatlı bebecikler diliyorum...

Ommmmmmmmmmmm

Ommmmmmmmmmmmmmmmmm

Ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gidin kirmizilarrrr

Gidin kirmizilarrrrrrrr

Gelmeyin kirmizilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işte ne olacağı belli olmuyorki canım... ayçacım galiba benimde geç döllenme olmuş... 24 ünde girdim ilişkiye ama herhalde 26 sında buluştu bizim yumurtayla sperm...adete 2 gün kala kanda yaptığımda dr 3-4 günlük dedi ... bende anlamamıştım

Yumurtlama, kadınların ergenlikle birlikte hayatına giren bir döngüdür. Geneldedüzenli olarak her ay, yumurtlama döngüsünün işareti olan aybaşı kanamasıyla birlikte yaşamayı öğreniriz. Ancak gebelik isteği ya da gebelik istememe söz konusu olduğunda, düşünülmesi ve bilinmesi gereken olay yumurtlama tarihidir. Kadınlar yumurtlama gününü dikkate alarak gebelik şansını arttırabilirler, ya da hamile kalmaktan korunabilirler. Genel olarak yumurtlama gününün takibi, bilimsel olarak doğum kontrol yöntemi sayılmakla birlikte, çoğu bilinçli kadının uyguladığı takvim yöntemi olarak bilinir. Kadınlar yumurtlama günlerini doğru tahmin ederek riskli günlerde ilişkiye girmezler. Ancak bu yöntem yüzde yüz korunma yöntemi olamaz. Çünkü yumurtlama döngüsü farklı bireylerde farklı biçimdedir. Daha da önemlisi ayda birden fazla yumurta üretilmesi de mümkündür.gebelik, doğum, ovulasyon, kadın doğum, hafta hafta gebelik, sezeryan, yumurtlama günü, kanama, hamilelik

Ayda Birden Fazla Yumurtlama
İnsanlar arasında sık yapılan espirilerden biridir. “Üstüme şapka atılsa hamile kalırım!” Önemli olan u şakanın bilimsel temelidir. Çünkü uzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyor.

Yumurtlama Gününüzü Hesaplayın
Farklılıklar olmakla birlikte genel olarak döllenme olasılığının daha yüksek olduğu günler adet döneminin ortasındaki günlerdir. Yani genellikle kadınlarda yumurtlama, beklenen adet gününden ondört gün önce oluşur. Ancak bu durum kişiler arasında farklılıklar gösterebilir. Aynı kadının farklı adet dönemlerinde bile yumurtlama tarihi farklılık gösterebilir. Bu sebeple takvim yöntemi ile korunma çabası içinde olan kadınlar, hayal kırıklılığına uğrayabileceklerinden, modern doğum kontrol yöntemleri kullanılması kesinlikle önerilir. http://www.hamilemiyim.net/Yumurtlama ihtimalinin yüksek olduğu günleri belirlemek amacıyla kullanılan bir çok yöntem vardır. Bu yöntemlerden yaygın olarak kullanılanları; vücut ısısı takibi, rahim ağzı salgısı uzama testi, rahim ağzı yumuşama testi, luteinize edici hormon (LH) yükselmesini tespit eden testler (tükürük, kan vb), ultrasonografi ile yumurtlamanın takibidir.

Yumurtlama günü tespitinde kullanılan yöntemler
*Vücut Isısı Takibi *Rahim Ağzı Salgısı Uzama Testi *Rahim Ağzı Yumuşama Testi *Ultrasonografi ile yumurtlamanın takibi *Luteinize Edici Hormon (LH) yükselmesini tespit eden testler

PERİİCİM BAK SEN GEÇEN DEDİN YA OVU TESTİ YİNE POZİTİF, BELKİDE SEN AYDA BİRDEN FAZLA YUMURTLUYORSUNDUR...

Yaza göbeğim daha az kocaman olucak derken daha geç hamile kalıcam ya ondan öyle dedimmmmmmmmmmmmmm

alpellacım bu günde senin için heyecanlancaz desene saat 16.00 da ...
Ay daha erken vermiyorlarmı canım yaaaa... çok uzun geldi banaaaa. Nası dayancassss

Evet Polym ben bu ay 2 kez yumurtladım. Bilmiyorum her ay böyle mi. İlk defa takip ettim. Çifter çifter yumurtluyoz işte birine yapışsana sperm olasıcaaa... Hehhh buldummmm bence benim sperm bu resimdeki gibi şaştı kaldı benim beşer beşer yumurtlayınca, kafası karıştı adamınn

Eklentiler

• $karikatur_sperm_karikatur_yumurta_sucuk__24755171185.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Zavalli sperm yawwwwwwwwwww

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn PISICANLARRR MARTTTT UMUDUU BAHARR UMUDUUU UZERIMIZDE OLSUNNNNNNNNN INSALAHHHH

ay ne yapsakki acaba girise b i yerlere NAVIgasyonnn falan mii koysakkk :))))))))))))))))))))))

en az bizim kadar beyler de heyecanlı bu ay.
afedersiniz benim eşim dün akşam kulağıma bebişin adını söyledi: "adın nisan olsun" diye :))))))))

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn PISICANLARRR MARTTTT UMUDUU BAHARR UMUDUUU UZERIMIZDE OLSUNNNNNNNNN INSALAHHHH

ay ne yapsakki acaba girise b i yerlere NAVIgasyonnn falan mii koysakkk :))))))))))))))))))))))

AYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deli hatunnnnnnnn

kiz sen cok yasa haaaaaaaaaa,

bak bende hayalperestim ama navigasyon aklima gelmemisti

Günaydinlar canim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…