MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kizlar bendesizi takip ediyorum, Ben bile heyecanlaniyorum. Insallah herkesden Iyi haberler aliriz. Bizde kocisimle bu Ay denemelere basladik, insallah olur. 03.04 beklemem lazim

Kizlar bendesizi takip ediyorum, Ben bile heyecanlaniyorum. Insallah herkesden Iyi haberler aliriz. Bizde kocisimle bu Ay denemelere basladik, insallah olur. 03.04 beklemem lazim

hadii insallahh canimmm gelsinn kalbinizin nisani insallahhhh

inaşllahhhhh canım sağol herkesin gönlüne göre versin allah.
ama çok istiyorum yanımda bir bebiş... minik ellerini öperek koklayarak uyuyayım.
bence burası hepimize uğurlu gelecek, hepimiz göbüşlü göbüşlü dolaşacağız yazın.
çocuklarımız devam ettirir artık "mart ayı çalışması sonucu doğanlar" diye.
:)))))))))

KATIL listeye cnmcmmm :))) bu topik ugurlu topik :)))

ALPELLAAAAAA DANN SES VAR MIIIIIIIIIII????????????????????????????????

MERAK EDIYORUM ONUUUU

hahahaaa çok komikmiiişş....

günaydın kızlaar...hergün büyük heyecanla bakıyorum listeyee....

KATIL listeye cnmcmmm :))) bu topik ugurlu topik :)))

ALPELLAAAAAA DANN SES VAR MIIIIIIIIIII????????????????????????????????

MERAK EDIYORUM ONUUUU

Evet canim bencede ugurlu :)) isteye nasil katilia bilirim kizlar?

evet canim bu gidisle öyle olacak

beyazim halvet calismalarin gerceklestimi bu sabah itibariyle :)))))))))))))))))))

bacaklar dikilip sag yada sola yatildimi :))))

bizim halvet bu aksammm
monude
balik-karides uzerine bir turk kahvesi bide cok istekli olunca ki (bizim sayemizde calisma seklini aliyooo) daha cok tutma ihtimali olurmusss giyinipp susleneyimm bariiiii ayy dahaa napiimmmmmmm :)))))))

navigasyonsuz hallederiz umarimmmmm

ayy soylee 1-2-3 yumurta birdennn spermle bulussada birden halletsek tummm isleriiiiiiii
ayy insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bana bu gece dua et cnmcmmmm

Yok bitanem yaaaaa,

saati kurdum ama duymamisiz

esim hemen hazirlanip ise gitti,ama dedi sonra kacamak yapmaya calisacam

Canimmmmmmmmmmmmmmm Allahim senin rahmine tez zamanda bolluk versinAminnn

Dua edecegim canim benim

Canciğerim avatar ın çok güzellll...

Perisoko valla bayıldım resme ya . Spermin işi çok zorrr

idilgacım navigasyon muuuuuuuu hahahahhahahahahhahahaha

AY ALEMSİNİZ KIZLAR YAAA. NEŞELİ OLMAK , POZİTİF OLMAK SÜPERR...

Son düzenleme:

Illahi kiz cancigerim mi :) bende cok begendim bu resmi, pozitif olmak cok önemli kizlar. Ayarlari yuksek tutmak lazimki iyiyi ceksin :)

Yok bitanem yaaaaa,

saati kurdum ama duymamisiz

esim hemen hazirlanip ise gitti,ama dedi sonra kacamak yapmaya calisacam

Canimmmmmmmmmmmmmmm Allahim senin rahmine tez zamanda bolluk versinAminnn

Dua edecegim canim benim

amin canım...
Ya kızlar illa sabah mı olması lazım, biz ikimiz de çalışıyoruz, haftaiçi sabahları zor uyanıyoruz . ancak gece olabiliyor ya da haftasonu... sperm kalitesi için sabah öneriliyor ama bu kalite dölleyebilme kalitesi mi, içerde yaşama süresi mi yoksa sağlık açısından kalitesi mi bilmiyorum.

bilmem ki canim,

bende burada duydum veee esim hastaydi ya pazartesi ( yani ovu test pozitif gösterdigi aksam)

o yüzden sabaha biraktik,ve bu sekilde 24 saat te bir girdik iliskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…