MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yokyok cnmmm beyazin kocisinin isleri dolayisiyla sabaha aldilarrr

AYY HALIMIZE BAKINN yaa yatak odalarimizin icindeyizzz valla yuhhhhhhhhh bizeeee :))))))

ama cnmcm sabah spermelerin daha hareketli volduguna dair iddalar var ama bizde gece caliaiyoruz derslerimizi cogunlukla

alpellaaaa hayy valla oldumm meraktannnnnnnnnnnn

pollllyyymmm nasilsinnnnnnn nasillll gidiyoooo bebisimiz nasilll

Gebelikte kullanılır: Hamile kalmak için yeterli miktarda folat gerekir, o da mısırda bulunur. Yeni hücre gelişimine ve gebeliğe yardımcı olur. Mısır ekmeği ve mısır gevreği çeşitlere eklenebilir..

MISIR PATLAGI GİBİ DOLU DOLU BEBİŞLERİMİZ OLSUN :=)

bilmem ki canim,

bende burada duydum veee esim hastaydi ya pazartesi ( yani ovu test pozitif gösterdigi aksam)

o yüzden sabaha biraktik,ve bu sekilde 24 saat te bir girdik iliskiye

canım benim ovulasyonum haftasonuna denk geliyor zaten ama ya kaçırırsak diye korkuyorum... bu sefer ben de hemen kalkmadım, yıkamadım da...
ama büyük gün haftasonuuuuu

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebegim gelsin göbegime düssün onunla bol bol gezeyim tozayimmmmmmmmm

Ohhhhhhhh hayat bizim ozaman

hmmm tamam o zaman :)))
canım hepimizin amacı aynı :)))) önemi yok mahremiyetin, şimdilik...
ben de dün hemen kalkmadım, ben de yastık koydum, ben de ben de... :)))))

canım benim ovulasyonum haftasonuna denk geliyor zaten ama ya kaçırırsak diye korkuyorum... bu sefer ben de hemen kalkmadım, yıkamadım da...
ama büyük gün haftasonuuuuu

Canim tabi ki kalkma yaaaaa mümkünse yat relax olup dinlen,

bacaklarini havaya dik,belinin altina yastik koy,

sonra yan tarafa yatip kivir bacaklari!!!

yani zaman derken mesela ne bileyim randevun olur bir yerde veya az sonra misafir gelmeyecegini bilirsin vs vs.

ama yap yaaaa uzan iste ne güzel bence zamanin varsa bu üc pozisyonun hepsini birer saat yap veya daha uzun.....ama relax olmaya calis

cnmcmmm yokyok misir hic tuketmeyinnn misir,misir ekmegi , misir yagiii amannn hicc heleki o alisveris merkezlerindeki satilan bardaktaki misirlariii hicccccccccc
hepsi gdo luu ( ben gida muh. siyim ve inan cok sevdigim misiri 3-4 senedir yemiyorummm

evlerinizdede misir yagida kullanmayin

ek bilgiiiii :))))))) bu arada hosgeldinnn cnmmmcm

SEVVAL cimmm hosgeldinnnnn canakkalelimmm :))))

burda elmadas var o da canakkaleliiii gitgide cogaliyoruzzz

CANIMMM SEVVAL imm hosgeldinnn topigeee ugurlu gelsinnn insallahhhh canimmmm benimmm

sende SAT ini yaz ve BAT INI hadi bakalimmmm

alpellainin gelmesi lazimmm topik listemizi guncellesinnnnn

INSALLAHH GUNCELLERKENN KENDINIDE HAMISSS yazicakk sonucu alirrrrr

ayy hadiii bakalimm merakla bekliyorummmm

kesinlikle stres olmamak lazım haklısın canım... düşünsene mucize buuu...
bu haftasonu kombinasyonum süperrrr : ovulasyon günüm var, sabahları zamanımız var, huzurumuz var, aşkımız da var...
:))))))))

hosbulduk canım benim... ben gecen ay ayın 16 sında adet olmustum bu ay beklemedeyim bakalım dua et benim için inşallah bebişim gelir insallah hepimizin bebişi en kısa zamanda gelir canakkaleliler topigine gelse ya memleketlimiz....

Offfffffffffff bu ne yahu

bekliyorsun ve bisey bilmiyorsun

ayyyy ya icim daraldi

kesin 3-5 güne ben beyazlim degil kirmizilim olurum

merhablar 1,5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşyrz kısmet olmadı bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ovaluasyon testlerinden daha önce kullanmıştım ilk yaptığımda koyu çizgiyi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye önemsemedim takip etmeye devam ettim adetime 5 gün kala yine yaptım ikinci cizgi silik çıktı yine moralim yerlerde..gebelik olsa hcg hormonunun artması gerekmezmiydi??hayırlısı Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin ve yokluğuyla kimseyi sınamasın

Offfffffffffff bu ne yahu

bekliyorsun ve bisey bilmiyorsun

ayyyy ya icim daraldi

kesin 3-5 güne ben beyazlim degil kirmizilim olurum

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizimmmm pozitif dusunuezz heppppp olmadii hicc boyleeeeee

daha yeniii icinee gitti spermciklerinn durrr yumurtayi dollicekken sende yapma kendini boyle negatifff aaaaa
hadii olumlu usunnn pozitifffffizzzzzzzzzz bizzzz

bebislerimizz gelicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu ara topikkk pekk sessizzzzz kizlarrr nerdesinizzzz

arkadaslar bende sımdı doktordan geldım catlamayan 2 yumurtamda catlamıs pzt ye kadar gun asırı tek sefer ılıskı dedı doktorumuz ve 2 saat yataktan kalkmak yok dedı yumurtalarım ıgne ıle buyumus gıbıymıs cok guzel cok kalıteslı dıyor 21 mm kadar kenıdısı buyuyor ve catlıyor ınsallah bu ay gelsın bebişlerimz artıkkk kızlarrr

ayrıca mısır gdo nedeniyle zararlı olduğu bir gerçek özellikle hamile arkadaşlar dikkat etsinler..yumurta arttırımda inciri tek geçerim..

ayyy hadi inş canım geçen hafta bi yopikte aynı senin yazın gibi yazı okumuştum.hamile kalmıştı...darısı inş başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…