amin canım...
Ya kızlar illa sabah mı olması lazım, biz ikimiz de çalışıyoruz, haftaiçi sabahları zor uyanıyoruz . ancak gece olabiliyor ya da haftasonu... sperm kalitesi için sabah öneriliyor ama bu kalite dölleyebilme kalitesi mi, içerde yaşama süresi mi yoksa sağlık açısından kalitesi mi bilmiyorum.
bilmem ki canim,
bende burada duydum veee esim hastaydi ya pazartesi ( yani ovu test pozitif gösterdigi aksam)
o yüzden sabaha biraktik,ve bu sekilde 24 saat te bir girdik iliskiye
yokyok cnmmm beyazin kocisinin isleri dolayisiyla sabaha aldilarrr
AYY HALIMIZE BAKINN yaa yatak odalarimizin icindeyizzz valla yuhhhhhhhhh bizeeee :))))))
ama cnmcm sabah spermelerin daha hareketli volduguna dair iddalar var ama bizde gece caliaiyoruz derslerimizi cogunlukla
alpellaaaa hayy valla oldumm meraktannnnnnnnnnnn
pollllyyymmm nasilsinnnnnnn nasillll gidiyoooo bebisimiz nasilll
canım benim ovulasyonum haftasonuna denk geliyor zaten ama ya kaçırırsak diye korkuyorum... bu sefer ben de hemen kalkmadım, yıkamadım da...
ama büyük gün haftasonuuuuu
Gebelikte kullanılır: Hamile kalmak için yeterli miktarda folat gerekir, o da mısırda bulunur. Yeni hücre gelişimine ve gebeliğe yardımcı olur. Mısır ekmeği ve mısır gevreği çeşitlere eklenebilir..
MISIR PATLAGI GİBİ DOLU DOLU BEBİŞLERİMİZ OLSUN :=)
Canim tabi ki kalkma yaaaaa mümkünse yat relax olup dinlen,
bacaklarini havaya dik,belinin altina yastik koy,
sonra yan tarafa yatip kivir bacaklari!!!
yani zaman derken mesela ne bileyim randevun olur bir yerde veya az sonra misafir gelmeyecegini bilirsin vs vs.
ama yap yaaaa uzan iste ne güzel bence zamanin varsa bu üc pozisyonun hepsini birer saat yap veya daha uzun.....ama relax olmaya calis
Offfffffffffff bu ne yahu
bekliyorsun ve bisey bilmiyorsun
ayyyy ya icim daraldi
kesin 3-5 güne ben beyazlim degil kirmizilim olurum
bu ara topikkk pekk sessizzzzz kizlarrr nerdesinizzzz
kizlar ilk ay itibariyle bebisi tutturanvar mi ?o
arkadaslar bende sımdı doktordan geldım catlamayan 2 yumurtamda catlamıs pzt ye kadar gun asırı tek sefer ılıskı dedı doktorumuz ve 2 saat yataktan kalkmak yok dedı yumurtalarım ıgne ıle buyumus gıbıymıs cok guzel cok kalıteslı dıyor 21 mm kadar kenıdısı buyuyor ve catlıyor ınsallah bu ay gelsın bebişlerimz artıkkk kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?