MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

dikkat et kendine canım... avatarındaki kişi sen misin?
Evet benim canım
eğer hamileysem çıkar mı peki kan testinde... 29 şubatta idrar tahlili negatifti. bat ım 5 mart...

Canım testini yaptır tabii. Benimde geçen ay pembe bi damla akıntım oldu adet günümden 2 gün önce. Hamileyim sandım. 2 gün sonra adet oldum. Üstüne mi gördüm hamile miyim acaba bende Şaka bi yana bencede kan testi yaptırrr.

olsun canım Allah korusun da adını bıle anmak ıstemem ama hamıle kalıp düşük rıskın de olabılır oyuzden bı baktır bence ıkı gun nası geçer

ayyy bak şimdi içim bi fena oldu... böyle pembe su gibi ağrısız bir akıntı olunca hiç aklıma gelmedi bu ihtimal benim:18:

ayy ya çok gezen mı bılır çok okuyanmı dıyolar ya içim şişti yemin edıyorum yaa kafam karmakarışık olduuuu bebiş istiyorum Allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy bak şimdi içim bi fena oldu... böyle pembe su gibi ağrısız bir akıntı olunca hiç aklıma gelmedi bu ihtimal benim:18:

aklına gene kötü şeyler gelmesın ama tedbırıde elden bırakma derım bak yakınmışsında 10 dakkanı almaz hadı gıyın baktır ve bıze mujdeyle gellll bu sefer negatıf olmıycak hadııııı

bence eczaneden bir test alsın doktora gidiceğine eğer pozitif çıkarsa ozaman doktora gidersin . Önce kendin evde bir test yap .

evet evet gideyim ben... sevgili kocacımm telefonu açarsa inşallahhh hemen gidip yaptırayım.. sağol tatlım dua edin banaa

Canım bence de hamilesindir inş. Ama bence pazartesiyi bekle. 2 gün beklemekten bişey olmaz, hayal kırıklığına uğramaktan iyidir. Haberlerini bekliyoruz ama mutlaka yaz buraya sonuç çıkınca. Bize de umut oluyo böyle şeyler duymak. Ben de 7 aydır bekliyorum bakalım....Hayırlısı.

Ayyy hadi bakalım canım çok heyecanlı. Varmı peki belirtin? Batlar bi önceki sayfada canım. Benim 18 Mart. Ben bu aydan ümitliyim. Henüz ikinci denememiz ama

valla canımm acayip turşu yiyorum, vajinal akıntı var, çok halsiz ve uykum var yaaa bakalım son gün yarın adet günüm hayırlısı inş

evet evet gideyim ben... sevgili kocacımm telefonu açarsa inşallahhh hemen gidip yaptırayım.. sağol tatlım dua edin banaa

Haklısın istersen git, ama hastane yakınsa kendin gitsen, haber olumlu çıkarsa eşine sürpriz yapsan da fena olmaz aslında.

güzel fikir :) Sonucu bekliyoruz merakla

şimdi hastaneye telefon ettim.. gelip hemen test yaptırsam sonucu hemen alabilir miyim diye, p.tesi 18:00 de alabilirsiniz dedi kız(( p.tesi sabah verirsem yine aynı zamanda alırmışım sonucu... bu durumda beklemem daha doğru zannımca((

aynnneen canım bence de bekle bişey kaybetmezsin benim bat da yarın yani 4 mart bakalımmm:18:

Sizlerin günü yaklaşmış, daha benimkine nerdeyse 20 gün var. Nasıl bekliycem ben o kadar... Neyse sizin heyecanınıza ortak oluyoruz ya o da yeter şimdilik.

hadi canım hayırlısı olsun sana da... belirtilerin var mı peki ben de hiçbişi yok kanamadan başka...

canım valla benimde vajinal akıntım var acayip turşu yiyorum ve çok halsi uykuya eğilimliyim ama bakalım hayırlısı...sen neden doktora gidiyosun ki önce sağlık ocağına git bi kan ver çıksın sonra doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…