Evet benim canımdikkat et kendine canım... avatarındaki kişi sen misin?
eğer hamileysem çıkar mı peki kan testinde... 29 şubatta idrar tahlili negatifti. bat ım 5 mart...
olsun canım Allah korusun da adını bıle anmak ıstemem ama hamıle kalıp düşük rıskın de olabılır oyuzden bı baktır bence ıkı gun nası geçer
ayyy bak şimdi içim bi fena oldu... böyle pembe su gibi ağrısız bir akıntı olunca hiç aklıma gelmedi bu ihtimal benim:18:
aklına gene kötü şeyler gelmesın ama tedbırıde elden bırakma derım bak yakınmışsında 10 dakkanı almaz hadı gıyın baktır ve bıze mujdeyle gellll bu sefer negatıf olmıycak hadııııı
bence eczaneden bir test alsın doktora gidiceğine eğer pozitif çıkarsa ozaman doktora gidersin . Önce kendin evde bir test yap .
evet evet gideyim ben... sevgili kocacımm telefonu açarsa inşallahhh hemen gidip yaptırayım.. sağol tatlım dua edin banaa
evimin hemen arkasında özel bir hastane var:) ama kızlar artık test yaptırıp yaptırıp negatifi görmekten sıkıldım çokk... daha doğrusu korkuyorum. p.tesiyi beklesem mi acaba diyorumm.. bu arada yerleşme kanamasını da psikolojik olarak yaşamayı becerdiysem beyin gücü ile kaşık falan bükmeyi deneyip yetenek sizsinize katılacağım önümüzdeki sezon... oradan acun abi beni survivor a götürsün ada havası belki doğurganlığımı artırır....
Ayyy hadi bakalım canım çok heyecanlı. Varmı peki belirtin? Batlar bi önceki sayfada canım. Benim 18 Mart. Ben bu aydan ümitliyim. Henüz ikinci denememiz ama
evet evet gideyim ben... sevgili kocacımm telefonu açarsa inşallahhh hemen gidip yaptırayım.. sağol tatlım dua edin banaa
Haklısın istersen git, ama hastane yakınsa kendin gitsen, haber olumlu çıkarsa eşine sürpriz yapsan da fena olmaz aslında.
güzel fikir :) Sonucu bekliyoruz merakla
şimdi hastaneye telefon ettim.. gelip hemen test yaptırsam sonucu hemen alabilir miyim diye, p.tesi 18:00 de alabilirsiniz dedi kız(( p.tesi sabah verirsem yine aynı zamanda alırmışım sonucu... bu durumda beklemem daha doğru zannımca ((
aynnneen canım bence de bekle bişey kaybetmezsin benim bat da yarın yani 4 mart bakalımmm:18:
hadi canım hayırlısı olsun sana da... belirtilerin var mı peki ben de hiçbişi yok kanamadan başka...
hadi canım hayırlısı olsun sana da... belirtilerin var mı peki ben de hiçbişi yok kanamadan başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?