MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yokk cnm cikmiyo ondaa
ovulasyon sadece yumurtladigini gosteriyo
sen icini rahatlatmak istiyosan en guzeli direk git kan tahlili yaptir kanda gebelik varsa suanda cikarr
digerlerinde gorunmez

iyi dileklerin icinde aminnnnnnnnnnn cnmmm insallahh allah hepimize bebislerimizi versinnn

canım senin adet kaç günde bir oluyor çatlama iğnesi ne zaman vuruluyor biraz bilgi verir misin

idilga canım çok teşekkür ederim umut olduğun için dilerim Rabbim kucaklarımızı en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebişlerle doldurur

sağol idilgacığım , bebişi hiç görmedim daha 7+5 olsun öyle gideceğim dr a. Ama karnımda bi çalışma var. Gaz hareketleri bunlar galiba... Daha 5 nisana çoookk var. Zaman geçmio :18::18::18:

Az önce okudum google da,

ama tabi ne kadar dogru bilinmez,yani yazan uzman degil.

gec yumurtlayanin adeti normal zamaninda gelirse,döllenmeye firsat olmamistir demekmis.

Kizlar ilk Ay itibariyle bebisi tutturanvar mi ?o
Var canımm çookk inşallah seninde tutar hemencecikkkkk Hoşgeldin bu arada
Offfffffffffff bu ne yahu

bekliyorsun ve bisey bilmiyorsun

ayyyy ya icim daraldi

kesin 3-5 güne ben beyazlim degil kirmizilim olurum

Sakinnnnnnnnnnnn, pozitif olll, rahatlaa yaaa, kızlar Allahaşkına rahat olalım, bütün dünya gebelik etrafında dönmüyor. Elbet olucak. Biliyorum çok istiyoruz ama kendimizi, eşlerimizi, evliliğimizi bu yüzden yıpratmayalım lütfen. Herşey güzel olmalıki bebeklerimiz olunca aşkımızın emeğimizin mutluluğumuzun meyvesini alabilelim.

Pidilgam Alpellanın sonucu 4te çıkıcakkk, heyecan yapma. O navigasyon aletlerine ben konuşmak istiyorum. Şimdi sağa dönün 10 metre sonra sola, hedefe ulaştınız. Döllenme gerçekleşti. Ayyyyy yakında bu da çıkar vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
polypoly hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...darısı hepimizin başına...sizleri tanıdığıma çok sevindim öğlearası bitti işe dönmem lazım akşam görüşmek üzere ve hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...

merhaba hanımlar aranızda yeniyim sizden öğreneceğim çok şey var evleneli 6 ay oldu bu ay çalışmalara başladık inşallah hayırlı bebekler nasip eder allah hepimize.
benim sat 1 mart adetim çok düzensiz hangi tarihlerin uygun olduğunu tam çözemiyorum bu yüzden

canım bozma moralini, umarım hamilesindir.
ne tedavisine başlayacaksınız :2:

Hosbulduk canim :) insallah Hadi bakalim . Ay Illahi kizlar hic gulecegim yoktu Hahaha bir navimiz eksikti oda oldu. Burda bu yazdiklarimizi kocalarimiz okusa kafayi siyirdik sanacaklar Hahaha :)))

katılıyorum sana tarçınım dün geceki maçtan sonra ayaklarımı yukarı dikmedim bile. artık relaxım :))))))))
sıkıldım valla yok ayaklarını yukarı dik. yok belinin altına yastık koy, yok sola yat, yok sağa yat ehhhhhhhhhhhhhhh

analarımız acaba bizim yaptıklarımızı yapmışlarmıdır

gogi, çatlama iğnesi hakkında bilgi verir misin canım ne zaman olman gerekiyor bide senin adet kaç günde bir oluyor

Canim sende hosgeldin ayni benim gibi bende evleneli 6 Ay oldu. Ve bu Ay itibariyle calismalara basladik. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz

canım benim ovulasyonum haftasonuna denk geliyor zaten ama ya kaçırırsak diye korkuyorum... Bu sefer ben de hemen kalkmadım, yıkamadım da...
Ama büyük gün haftasonuuuuu

canım benim de büyük gün haftasonu senin bat ne zaman benim 29 mart :=)

Hakkaten kızlar eskiden ayakları dikmek mi varmış yaa. Benim annem ilk geceden hamile kalmış, 3 kardeşiz hiçbirimizde ne ayak dikmiş ne kür yapmış. O zamanlar böyle gdo, kimyasal felan yoktu yiyeceklerde, heryer radyasyon değildi bunlar da büyük etken tabii. Gebeliği kolaylaştıran yöntemler olabilir ama çokta kafa yormamak lazım. Ama yapalım biz genede ya

Son düzenleme:

:)))))))))))))))))))) dogruuu çok stress yapıyooo yastık falan dimi ?

alpellaaaa gaz sorunu bendede var bugün 3. günüm olacak. eşime dalga konusu oldum iyimi.

bu bir hamilelik belirtisi olamaz değil mi :)))

soğan kürü gaz yaptı desem 2gün önce bitti kürüm ne alaka. hem kür boyunca hiç gaz olmadı anlamadım gitti canım benim yaaaaaa offffffff

gazman gibi dolaşıyorummmmmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…