merhablar 1,5 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşyrz kısmet olmadı bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ovaluasyon testlerinden daha önce kullanmıştım ilk yaptığımda koyu çizgiyi gördüm ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye önemsemedim takip etmeye devam ettim adetime 5 gün kala yine yaptım ikinci cizgi silik çıktı yine moralim yerlerde..gebelik olsa hcg hormonunun artması gerekmezmiydi??hayırlısı Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin ve yokluğuyla kimseyi sınamasın
arkadaslar bende sımdı doktordan geldım catlamayan 2 yumurtamda catlamıs pzt ye kadar gun asırı tek sefer ılıskı dedı doktorumuz ve 2 saat yataktan kalkmak yok dedı yumurtalarım ıgne ıle buyumus gıbıymıs cok guzel cok kalıteslı dıyor 21 mm kadar kenıdısı buyuyor ve catlıyor ınsallah bu ay gelsın bebişlerimz artıkkk kızlarrr
yokyok cnmmm beyazin kocisinin isleri dolayisiyla sabaha aldilarrr
ayy halımıze bakınn yaa yatak odalarimizin icindeyizzz valla yuhhhhhhhhh bizeeee :))))))
ama cnmcm sabah spermelerin daha hareketli volduguna dair iddalar var ama bizde gece caliaiyoruz derslerimizi cogunlukla
alpellaaaa hayy valla oldumm meraktannnnnnnnnnnn
pollllyyymmm nasilsinnnnnnn nasillll gidiyoooo bebisimiz nasilll
bennnn
ilk ayda - tek denemeyle... Baskettttt :44:
Var canımm çookk inşallah seninde tutar hemencecikkkkkKizlar ilk Ay itibariyle bebisi tutturanvar mi ?o
Offfffffffffff bu ne yahu
bekliyorsun ve bisey bilmiyorsun
ayyyy ya icim daraldi
kesin 3-5 güne ben beyazlim degil kirmizilim olurum
ayyy hadi inş canım geçen hafta bi yopikte aynı senin yazın gibi yazı okumuştum.hamile kalmıştı...darısı inş başına canım
Günaydın hemşerim bugün baş ağrım var dün akşam baş ağrısıyla uyudum uynırkende baş ağrısıyla uyandım şimdi mideme vurdu, midem bulanıyor migren mi oldum acaba bilmiyorum , aslında birazda moralim bozuk çok canım sıkılıyor bu ay olmazsa önümüzdeki ay tedaviye başlanacak nasıl bir yol çizileceği kararlaştırılacak bütün bunlar beni yıpratıyor . Sen ve poly evet çok şanslısınız Allah bağışlasın bir yavrunuz var , seninde eğer bu ay olmazsa canını sıkma ne de olsa doğurgan olduğunu biliyorsun ve annelik duygusunu tatmayanlara göre çok ama çok şanslısın....
mehmetderya sende aramıza hoşgeldin
Var canımm çookk inşallah seninde tutar hemencecikkkkkHoşgeldin bu arada
Sakinnnnnnnnnnnn, pozitif olll, rahatlaa yaaa, kızlar Allahaşkına rahat olalım, bütün dünya gebelik etrafında dönmüyor. Elbet olucak. Biliyorum çok istiyoruz ama kendimizi, eşlerimizi, evliliğimizi bu yüzden yıpratmayalım lütfen. Herşey güzel olmalıki bebeklerimiz olunca aşkımızın emeğimizin mutluluğumuzun meyvesini alabilelim.
Pidilgam Alpellanın sonucu 4te çıkıcakkk, heyecan yapma. O navigasyon aletlerine ben konuşmak istiyorum. Şimdi sağa dönün 10 metre sonra sola, hedefe ulaştınız. Döllenme gerçekleşti. Ayyyyy yakında bu da çıkar vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir güzel perşembeden koccamannn günaydın. hiç belirtim yok kendimi hiçç dinlemiyorum, sadece bu sayfaya girdiğimde kendimi dinliyorum ve o zaman nedense kasıklarımda ağrı hissediyorum niye mi? tamamen psikolojik tabi ki :)))
oluruna bırakmak en güzeli anneler, bırakın takip etmeyelim sürpriz olsun gelen.. bence testleri de adet dönemi gelip geçmeden yapmamak gerek, eskiden test mi varmış? bırakınnnnn olurunaaaaa gelen sürprizle gelsin bırakınnnnn... biliyorum hepimiz özlem doluyuzzzz deli gibi istiyoruzz ama acaba bunu yaparken kendimize eziyet mi ediyoruz? kendimizi farkında olmadan inandırıp hayal kırıklıklarımızın büyük olmasına mı sebep oluyoruz? hatta kendimizle birlikte kocişlere de mi hüsran yaşatıyoruz? gelin sabırlı olalım gelinnnn sabredelimmm gelinnnn doğaya bırakalım akışı, eşmeyelim deşmeyelim dinlemeyelim kendimizi, sadece evrene pozitif düşüncelerimizi yollayalımm ve her gün ellerimizi açıp bol dua edelim bizim tek ilacımız bu ve tabi kiiiiii denemekten vazgeçmeyelim! bilelim v inanalım ki hayırlı ve doğru zamanda, biz hazır olduğumuzda dualarımız kabul olacak Allahın izniyle.....
öpüyorum mart kedilerimi azgın kedilerim benim go onnnnnn :))
merhaba hanımlar aranızda yeniyim sizden öğreneceğim çok şey var evleneli 6 ay oldu bu ay çalışmalara başladık inşallah hayırlı bebekler nasip eder allah hepimize.
benim sat 1 mart adetim çok düzensiz hangi tarihlerin uygun olduğunu tam çözemiyorum bu yüzden
canım benim ovulasyonum haftasonuna denk geliyor zaten ama ya kaçırırsak diye korkuyorum... Bu sefer ben de hemen kalkmadım, yıkamadım da...
Ama büyük gün haftasonuuuuu
katılıyorum sana tarçınım dün geceki maçtan sonra ayaklarımı yukarı dikmedim bile. Artık relaxım :))))))))
sıkıldım valla yok ayaklarını yukarı dik. Yok belinin altına yastık koy, yok sola yat, yok sağa yat ehhhhhhhhhhhhhhh
analarımız acaba bizim yaptıklarımızı yapmışlarmıdır
herkese selam... kan verdim geldim 4'te çıkacakmış telefonla öğrencem inş ama kendimi şartlamadım çünkü neg. daha ağır basıyor yine de Allah bilir...
perisokoo canım hayırlısı olsun belirsizlik de ortadan kalktı 1 hafta-10 gün sonra antremanlar başlar artık :)
ayçacım benim bat yarın, neg çıkarsa bende hiç ümit fln kalmaz maşallah sen çok pozitifsin yaa tebrik ediyorum umarım gönlüne göre olur
tarçın10 seni yorumlarından dolayı tebrik ediyorum canım çok doğru tespitler bravooo
ee kızlar ne haberr belirtiler ne alemde afedersiniz ben de öyle bi gaz var ki havaya uçabilirim o enerjiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?