ay ne güzel canim, allah kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah
alpellaaaa gaz sorunu bendede var bugün 3. günüm olacak. eşime dalga konusu oldum iyimi.
bu bir hamilelik belirtisi olamaz değil mi :)))
soğan kürü gaz yaptı desem 2gün önce bitti kürüm ne alaka. hem kür boyunca hiç gaz olmadı anlamadım gitti canım benim yaaaaaa offffffff
gazman gibi dolaşıyorummmmmm valla
alpellaaaa gaz sorunu bendede var bugün 3. Günüm olacak. Eşime dalga konusu oldum iyimi.
Bu bir hamilelik belirtisi olamaz değil mi :)))
soğan kürü gaz yaptı desem 2gün önce bitti kürüm ne alaka. Hem kür boyunca hiç gaz olmadı anlamadım gitti canım benim yaaaaaa offffffff
gazman gibi dolaşıyorummmmmm valla
:)))))))))))))))))))) dogruuu çok stress yapıyooo yastık falan dimi ?
gogi, çatlama iğnesi hakkında bilgi verir misin canım ne zaman olman gerekiyor bide senin adet kaç günde bir oluyor
asisim gazman modunda dolaşmak önemli bi gebelik belirtisidir, ama aynı zamanda en güvenilmezidir de. Yediğin içtiğinde gaz yapar çünkü. Sadece ve sadece gebelikte meydana gelen bi belirti gerek bizeNormalde hiçç yaşamadığımız, öyle bişi de yok sanırım. öyle bişi olmadığı sürece ben artık ümitlenmem
aynen yaaaaaaaa insanın dikkatide dağılıyor.
Ayy dur yastık yanımda olsun. Yok popoma yakın olsun. Yok en iyisi ben şimdiden popomun altına koyayım öyle yapalım falan oluyoruz :))))))))))))))))
bir damla bile dışarı aksa üzülüyoruz falan :))))))))))
birde eşimin bacaklarımı tutup beni yatakta 360 derece döndürüp havaya dikmesi var ki onu hiç sorma gülmekten yerlere yatarsın :)))))))))
gelde stres olmaaa :)))
canım benım bu ay catlatma ıgnesı olmıyıcam cunku yumurtam kendılıgınden catladı benım adet 30 gunde bır oluyor ekım ayında bır asılaama denemıstım ben adetın 3gunu ıgnelerımı olmaya basladım yumurtalar buyusun dıye 5 gun sonrada catlatma ıgnemı oldum ve asılaama yapıldı ama tutmadı esımde varıkosel vardı sımdı yumurtlaarın kendılıgınden buyuyor ve catlıyor esımınde degerlerı duzeldı eger bu ay olmaz ıse onumuzdekı ay kendısı buyuyen yumurtlaarıma ıstenılen boyuta geldıgınde catlatma ıgnesı yapılıcak ve asılama yapılcak cnm doktorumuzda ıstersenız yaparız ıstersenız beklerız bır kac ay daha dıyor hayırlısıyla bu ay gelırse bebıs gerek kalmıycak gelmessede bakalım durumlara gore bır asıalama daha yaptırcazz
canım benım bu ay catlatma ıgnesı olmıyıcam cunku yumurtam kendılıgınden catladı benım adet 30 gunde bır oluyor ekım ayında bır asılaama denemıstım ben adetın 3gunu ıgnelerımı olmaya basladım yumurtalar buyusun dıye 5 gun sonrada catlatma ıgnemı oldum ve asılaama yapıldı ama tutmadı esımde varıkosel vardı sımdı yumurtlaarın kendılıgınden buyuyor ve catlıyor esımınde degerlerı duzeldı eger bu ay olmaz ıse onumuzdekı ay kendısı buyuyen yumurtlaarıma ıstenılen boyuta geldıgınde catlatma ıgnesı yapılıcak ve asılama yapılcak cnm doktorumuzda ıstersenız yaparız ıstersenız beklerız bır kac ay daha dıyor hayırlısıyla bu ay gelırse bebıs gerek kalmıycak gelmessede bakalım durumlara gore bır asıalama daha yaptırcazz
arkadaslar bende sımdı doktordan geldım catlamayan 2 yumurtamda catlamıs pzt ye kadar gun asırı tek sefer ılıskı dedı doktorumuz ve 2 saat yataktan kalkmak yok dedı yumurtalarım ıgne ıle buyumus gıbıymıs cok guzel cok kalıteslı dıyor 21 mm kadar kenıdısı buyuyor ve catlıyor ınsallah bu ay gelsın bebişlerimz artıkkk kızlarrr
Hakkaten kızlar eskiden ayakları dikmek mi varmış yaa. Benim annem ilk geceden hamile kalmış, 3 kardeşiz hiçbirimizde ne ayak dikmiş ne kür yapmış. O zamanlar böyle gdo, kimyasal felan yoktu yiyeceklerde, heryer radyasyon değildi bunlar da büyük etken tabii. Gebeliği kolaylaştıran yöntemler olabilir ama çokta kafa yormamak lazım. Ama yapalım biz genede ya
inş.canım olursun benim görümcemde çatlatma ignesiyle ve yumurtlama hapları sayesinde şimdi ikiz bebek bekliyor ,hadi hayırlısı bakalım inş.
kaliteli yumurta icin bisey yaptinmi cnm ???
saol cnm vallabenım doktrumda ıkız geelbılır dıyor ıste bakalım hersye razıyım gelsın hele bebıslerımız
He yahuuu
eskiden hatunlar iyi doguruyor mus
Ay kizlar ne yapayim yaaa üzülüyorum iste
hayret ya Allah Allah sanki sIkca wc ye ciar oldum mu???
sabah 9 da gittim co acil, az önce saat 11:30 gibi simdi yine bastiriyor gitmeliyim.....:26:
offff kesin buda beynimin oyunu veya adet yaklasiyor mu nedir püüüüüüüüüüfffffffffff bekleeeeeeeeeee bekleeeeeeeeeee
anladım canım bebek öalışmaları için kaçıncı ayınız benimde 5 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı inş bu ay olur geçen özel doktora gittim ilişki sıklığını falan filan bir şey söylemedi sana hergün mü olsun dedi peki çatladığı gün kaçıncı günündeydin ovulasyona göre
Bekle canım adetini bekle gerçekten insan üzülüyor yani. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin? Yani üzülmen için bi sebep varmı? Bende dün dakika başı bişe gidiyorum kan testinde 0 çıktı işte. Hep bi ümidin olsun ama o senin duygularının önüne geçip seni üzmesin, hükmetmeye çalış ona...
olur inş.umudunu hiç kaybetme vee relaxx olur en büyük düşmanımız stres unutmaaa düşmanına yenilmeee :=)
CNMcm alpellla sabah kan vermeye gitmisti ne olduki haber varmi cok merak ettim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?