MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Asisim gazman modunda dolaşmak önemli bi gebelik belirtisidir, ama aynı zamanda en güvenilmezidir de. Yediğin içtiğinde gaz yapar çünkü. Sadece ve sadece gebelikte meydana gelen bi belirti gerek bize Normalde hiçç yaşamadığımız, öyle bişi de yok sanırım. Öyle bişi olmadığı sürece ben artık ümitlenmem

asis cim zaten eğer gebelik varsa adete 1 hafta kala felaket gaz oluyor ve hemen hemen 3 aya yakın sürüyor.

:)))))))))))))))))))) dogruuu çok stress yapıyooo yastık falan dimi ?

aynen yaaaaaaaa insanın dikkatide dağılıyor.

ayy dur yastık yanımda olsun. yok popoma yakın olsun. yok en iyisi ben şimdiden popomun altına koyayım öyle yapalım falan oluyoruz :))))))))))))))))
bir damla bile dışarı aksa üzülüyoruz falan :))))))))))
birde eşimin bacaklarımı tutup beni yatakta 360 derece döndürüp havaya dikmesi var ki onu hiç sorma gülmekten yerlere yatarsın :)))))))))

gelde stres olmaaa :)))

gogi, çatlama iğnesi hakkında bilgi verir misin canım ne zaman olman gerekiyor bide senin adet kaç günde bir oluyor

canım benım bu ay catlatma ıgnesı olmıyıcam cunku yumurtam kendılıgınden catladı benım adet 30 gunde bır oluyor ekım ayında bır asılaama denemıstım ben adetın 3gunu ıgnelerımı olmaya basladım yumurtalar buyusun dıye 5 gun sonrada catlatma ıgnemı oldum ve asılaama yapıldı ama tutmadı esımde varıkosel vardı sımdı yumurtlaarın kendılıgınden buyuyor ve catlıyor esımınde degerlerı duzeldı eger bu ay olmaz ıse onumuzdekı ay kendısı buyuyen yumurtlaarıma ıstenılen boyuta geldıgınde catlatma ıgnesı yapılıcak ve asılama yapılcak cnm doktorumuzda ıstersenız yaparız ıstersenız beklerız bır kac ay daha dıyor hayırlısıyla bu ay gelırse bebıs gerek kalmıycak gelmessede bakalım durumlara gore bır asıalama daha yaptırcazz

saate baktım 2. Ikiz mi olacak acaba....
çok mu abartıyoz biz acaba pericimmm yaaa... Ama gerçekten adet belirtileri ve gebelik belirtileri çok benziyor... Bide psikoloji eklenincee tam moda girilio

aynen ya çok kasıntıı yaniii sürekli saate bakıyorum uykum geliyoo ama aynı zamnadada uyumayıp duş almam lazım ayyy sıkıntıdan stresss oluyorummmm :=)

anladım canım bebek öalışmaları için kaçıncı ayınız benimde 5 ay oldu korunmayı bırakalı olmadı inş bu ay olur geçen özel doktora gittim ilişki sıklığını falan filan bir şey söylemedi sana hergün mü olsun dedi peki çatladığı gün kaçıncı günündeydin ovulasyona göre

inş.canım olursun benim görümcemde çatlatma ignesiyle ve yumurtlama hapları sayesinde şimdi ikiz bebek bekliyor ,hadi hayırlısı bakalım inş.

kaliteli yumurta icin bisey yaptinmi cnm ???

He yahuuu

eskiden hatunlar iyi doguruyor mus

Ay kizlar ne yapayim yaaa üzülüyorum iste

hayret ya Allah Allah sanki sIkca wc ye ciar oldum mu???

sabah 9 da gittim co acil, az önce saat 11:30 gibi simdi yine bastiriyor gitmeliyim.....:26:

offff kesin buda beynimin oyunu veya adet yaklasiyor mu nedir püüüüüüüüüüfffffffffff bekleeeeeeeeeee bekleeeeeeeeeee

inş.canım olursun benim görümcemde çatlatma ignesiyle ve yumurtlama hapları sayesinde şimdi ikiz bebek bekliyor ,hadi hayırlısı bakalım inş.

saol cnm vallabenım doktrumda ıkız geelbılır dıyor ıste bakalım hersye razıyım gelsın hele bebıslerımız

kaliteli yumurta icin bisey yaptinmi cnm ???

cnm ben esıme evıcap-omega 3 ve cınko verdım kendımde kuru ıncır ve cevız yedım bunların faydası oldumu bılmıyorum ama ekım ayında asılama yapılıcagı zmaan ıgne ıle buyumustu yumurtalarım bu ay kendılıgınden buyudu

Bekle canım adetini bekle gerçekten insan üzülüyor yani. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin? Yani üzülmen için bi sebep varmı? Bende dün dakika başı bişe gidiyorum kan testinde 0 çıktı işte. Hep bi ümidin olsun ama o senin duygularının önüne geçip seni üzmesin, hükmetmeye çalış ona...

canım bızımde 1 sene oldu faakt esımde varıkosel vardı bız bunu bılmıyorduk esım kasım ayında amelıyat oldu ve doktorlarımız 6 aydan once gebelık olursa suprız olur cunku sperm hcrelerı kendını 90 gunde yenılıyor dedı ancak ben bu ay yumurta takıbı yaptırıdım cok guzel gelıstı yumurtalarım esımde sperm testı yapıtrıdı amelıyat oncesı 8 mılyon olan spermler bu ay 48 mılyona cıkmıstı doktorlarımız da cok sasırdı gunasıırı ılıskı onerıyor benım doktorum sperm kalıtesını dusurmemek ıcın bır yumurtam normal 16.gunumde catladı cunku ben 30 gunde bır adet goruyorum canm dıger yumurtam ıse 19.gun catladı sımdı pzt ye kadar 3 ılıskı olucak gun asıırı ve 2 saat kalmıyıcam cnm yataktan bunlar doktoumuzun dedıklerı ben kendımde belıme yastık koyuyorum benım rahmım de ters oldugu ıcın yastıkda cok daha raaht edıyorum

CNMcm alpellla sabah kan vermeye gitmisti ne olduki haber varmi cok merak ettim ??

olur inş.umudunu hiç kaybetme vee relaxx olur en büyük düşmanımız stres unutmaaa düşmanına yenilmeee :=)

haklısın evet cnm esım cok raahat bu konuda yada bana bellı etmıyor ama ben yanasamıyorum bole bıle bıle :))) bugun cumrtesı ve pzt yıde atlattıkmı ınsallah sıra beklemeye gelıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…