canım bızımde 1 sene oldu faakt esımde varıkosel vardı bız bunu bılmıyorduk esım kasım ayında amelıyat oldu ve doktorlarımız 6 aydan once gebelık olursa suprız olur cunku sperm hcrelerı kendını 90 gunde yenılıyor dedı ancak ben bu ay yumurta takıbı yaptırıdım cok guzel gelıstı yumurtalarım esımde sperm testı yapıtrıdı amelıyat oncesı 8 mılyon olan spermler bu ay 48 mılyona cıkmıstı doktorlarımız da cok sasırdı gunasıırı ılıskı onerıyor benım doktorum sperm kalıtesını dusurmemek ıcın bır yumurtam normal 16.gunumde catladı cunku ben 30 gunde bır adet goruyorum canm dıger yumurtam ıse 19.gun catladı sımdı pzt ye kadar 3 ılıskı olucak gun asıırı ve 2 saat kalmıyıcam cnm yataktan bunlar doktoumuzun dedıklerı ben kendımde belıme yastık koyuyorum benım rahmım de ters oldugu ıcın yastıkda cok daha raaht edıyorum
bilgilerin için teşekkür ederim canım inş olur sen benden daha çok beklemişsin allah hepimze sabır versin en doğrususstres yapmamak ama elde değil yapabiliyoruz
evet cnm dusunmemek elde olsa keske ama olmuyor benım sulalemdede ıkız cok doktorda bugun ıkız gelebılır dıyınce sok oldum ınsallahh saglıkla hayısıyla gelsın bebeklerımız kucaklarımza
Bekle canım adetini bekle gerçekten insan üzülüyor yani. Senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin? Yani üzülmen için bi sebep varmı? Bende dün dakika başı bişe gidiyorum kan testinde 0 çıktı işte. Hep bi ümidin olsun ama o senin duygularının önüne geçip seni üzmesin, hükmetmeye çalış ona...
canlarım benim...... sonuç 4te çıkıcak yani 2 saat fln var ama nolur çok galeyana gelmeyin ya utanıyorum büyük ihtimalle negatif olcak... kızlar kendime de söz verdim gerçekten bu neg. olursa bi daha günüm 3 gün geçmeden test yapmıcam siz beni tutun olur mu
seviyorum sizi...!!! ay özlüyorum bile yaa bi müddet girmeyince...!!!!
kızlaaarr listeyi güncellicem isim ve bat yazabilirsiniz şu an....
canlarım benim...... sonuç 4te çıkıcak yani 2 saat fln var ama nolur çok galeyana gelmeyin ya utanıyorum büyük ihtimalle negatif olcak... kızlar kendime de söz verdim gerçekten bu neg. olursa bi daha günüm 3 gün geçmeden test yapmıcam siz beni tutun olur mu
seviyorum sizi...!!! ay özlüyorum bile yaa bi müddet girmeyince...!!!!
kızlaaarr listeyi güncellicem isim ve bat yazabilirsiniz şu an....
ne güzel ya bende hep ikiz bebeğim olsun istedim ama yeterki olsun teke de razıyım
sevval 17 16 subat
testini sağlık ocağında mı yaptırdın canım inş pozitif çıkar devlet hastaneleri artık laboratuvar sonuçlarını internette veriyor ben geçen kan verdim sonucuma kendim baktım negatif çıkınca doktora gitmedim
Asisim gazman modunda dolaşmak önemli bi gebelik belirtisidir, ama aynı zamanda en güvenilmezidir de. Yediğin içtiğinde gaz yapar çünkü. Sadece ve sadece gebelikte meydana gelen bi belirti gerek bizeNormalde hiçç yaşamadığımız, öyle bişi de yok sanırım. Öyle bişi olmadığı sürece ben artık ümitlenmem
asis cim zaten eğer gebelik varsa adete 1 hafta kala felaket gaz oluyor ve hemen hemen 3 aya yakın sürüyor.
bende razıyım valla canım bızım sansımız erken farketmek oldu sorunu ve hemen amelıyat oldu esım senın adtlerın duzenlımı esın hıc sperm testı falan yaptırmı cnm?
sevval 17 sat 16 subt bat 14 mart adet olacakmıyım dıye beklemedeyim
insallah hamilesindir benim içime oyle doguyo:)
hadi bakalimm hayirlisii ALPICIM insallahh 4 de pozitif sonucu alirizzz insallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?