MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bilgilerin için teşekkür ederim canım inş olur sen benden daha çok beklemişsin allah hepimze sabır versin en doğrususstres yapmamak ama elde değil yapabiliyoruz

ALPELLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA SONUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

YAHH SABAHTAN BERII SOR SOR SENII OLDUMM MERAKTANNNNN

???????????????????????????????

alpellacikkk ??

bilgilerin için teşekkür ederim canım inş olur sen benden daha çok beklemişsin allah hepimze sabır versin en doğrususstres yapmamak ama elde değil yapabiliyoruz

evet cnm dusunmemek elde olsa keske ama olmuyor benım sulalemdede ıkız cok doktorda bugun ıkız gelebılır dıyınce sok oldum ınsallahh saglıkla hayısıyla gelsın bebeklerımız kucaklarımza

evet cnm dusunmemek elde olsa keske ama olmuyor benım sulalemdede ıkız cok doktorda bugun ıkız gelebılır dıyınce sok oldum ınsallahh saglıkla hayısıyla gelsın bebeklerımız kucaklarımza

ne güzel ya bende hep ikiz bebeğim olsun istedim ama yeterki olsun teke de razıyım

canim yaklasik bir yil deneme.2 yillik evli.

ama bu ay ovu testi aldim.

yok ya yok bende bisey,ben uyduruyom beynimde,

ayin 12 de yani 22. günümde test pozitif gösterdikten sonra miydi evvelmi hatirlamiyom ama akintim sümük gibiydi yani

acik renk cam rengi gibi birde parmaklar arasinda uzuyordu.

yani demek ki sahiden ben gec yumurtladim

ama bakalim adet ne zaman gelecek............o akinti kesinlikle döl olamaz tabi ki cünkü cumartesi gece iliskiye girdik ve bu gözlemlerim pazartesi aksami oldu.

canlarım benim...... sonuç 4te çıkıcak yani 2 saat fln var ama nolur çok galeyana gelmeyin ya utanıyorum büyük ihtimalle negatif olcak... kızlar kendime de söz verdim gerçekten bu neg. olursa bi daha günüm 3 gün geçmeden test yapmıcam siz beni tutun olur mu

seviyorum sizi...!!! ay özlüyorum bile yaa bi müddet girmeyince...!!!!

kızlaaarr listeyi güncellicem isim ve bat yazabilirsiniz şu an....

sevval 17 16 subat

testini sağlık ocağında mı yaptırdın canım inş pozitif çıkar devlet hastaneleri artık laboratuvar sonuçlarını internette veriyor ben geçen kan verdim sonucuma kendim baktım negatif çıkınca doktora gitmedim

ne güzel ya bende hep ikiz bebeğim olsun istedim ama yeterki olsun teke de razıyım

bende razıyım valla canım bızım sansımız erken farketmek oldu sorunu ve hemen amelıyat oldu esım senın adtlerın duzenlımı esın hıc sperm testı falan yaptırmı cnm?

sevval 17 16 subat

bat ne canım beklenen adet tarihi yani mart ayında??

yok canım özelde verdim sağlık ocağı yarın akşam veriyo çok uzun sürüyor diye poliklinikte verdim saat 10:15 gibi o da 4te veriyo yaa

ben böyle gaz olayını hiç yaşamadım. adetime son 2-3 günde karnımda hafif bir şişkinlik olurdu ama şimdiki gibi aşırı gazman durumu hiç olmadı. yediğim içtiğimede dikkat ediyorum. meyve bende gaz yapar meyve yemiyorum mesela bilemedim valla bu neyin nesi :)))

asis cim zaten eğer gebelik varsa adete 1 hafta kala felaket gaz oluyor ve hemen hemen 3 aya yakın sürüyor.

adetime 9 gün var belkide adet belirtilerim değişiyor bilemiyorum artık.
ama komik olan nedir biliyormusunuz uyurken daha çok ve her seferinde uyanıyorum :)))))))))

bende razıyım valla canım bızım sansımız erken farketmek oldu sorunu ve hemen amelıyat oldu esım senın adtlerın duzenlımı esın hıc sperm testı falan yaptırmı cnm?

benim adetlerim düzenli 27 ve 29 günde bir oluyorum 2 kere altan bi kere karından ultrasonla muayene oldum hiç bi sorun çıkmadı 1 hafta önce özele gittim 5.aya girince tekrar muayene olayım dedim içim sabretmedi sters oldum doktor şimdilik herşey güzel adetin 3.günü gel hormonlara bakalım dedi eşinde sperm testi yaptırsın dedi eşime dedim ama istemedi bende zorlamadım daha 5.ay bi sene geçsin bakalım dedi geçen internette evde yapılan sperm testi buldum eşime söylemeye çekiniyorum acaba doğru sonuç verir mi

sevval 17 sat 16 subt bat 14 mart adet olacakmıyım dıye beklemedeyim

cnmmmmmmmmm kendi topigimizede yazdimmmmmm
cnmmmcmmmmmmmm gitsene su kan tahlilineeeee ayyy kizimm hamissss olmayasinnnnnnnnn

ayy ayy hadii insallahh cnmcmmmmm
ac su canakkalelilerinn oonunu:))))))

senin olman gerekiyodu dimi bugun yarinnn ve yokk hicbiseyyyy

hadi bakalimm hayirlisii ALPICIM insallahh 4 de pozitif sonucu alirizzz insallahhhhhh

insallah hamilesindir benim içime oyle doguyo:)

hadi bakalimm hayirlisii ALPICIM insallahh 4 de pozitif sonucu alirizzz insallahhhhhh

bana pozitif doğmuyo ama neyse hayırlısı bakalım...

DİKKAT DİKKAT BU KİŞİLERDEN SONUÇ BEKLENMEKTEDİR...!!!

sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
alpellaa………….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart

Son düzenleme:
ayyy bilmiyorum kendimi de ümitlendirmek istemiyorum olcak olsaydı tup bebek tutardı iki ay once ne bileyim bakalım bir iki gün daha gecsin evet dun olmam gerekıyodu bugunde yok bişey kısmet artık ılaclar etkılemıs olabılır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…