MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Selam kizlar,ben dun yene gittim ultrasyona,kese hala gozukmedi...
Tuplere de bakti doktor temiz oldugunu soyledi(dis gebelik icin bakmisti), karindan da,transvajinal de bakti,birde koltukta el muayenesi de yapti...dis gebelik icin bir neden yok diyor..
o zaman kesem nerde Allahim????
kafa yemek uzereyim,gec dollenme olabilir deyip duruyor,yarin tekrar cagirdi.
Bugun 6+3 hamileyim,hgc yukseliyor her iki gunde,idrar hersey pozitif.
Kese nerde Yarabbim?

evde yapılan sperm testıne pek ıcım ısınmadı canım benım yanı mantıklı gelmedı ama belkıde dogru sonuc veren bırseydır bılemıyorum bence acele etme hersey normal olan cıft bıle 1 sene korunmasız ılıskıye gırıpte bebek olmuyorsa doktora gıtsın dıyorlar kafandan atmaya calıs ınankı psıkolojımız cok etkılıyor cok zor bılıyorum ancak boyle olması gerekıyor bızımde doktorumuz kafanızdan attıgınızda hıc beklmedııgnız bıranda gelıcek bebegınız dıyor ınsallah kısa zmaanda gelır :)

Canımn belki sende benm gibi 2 kez yumurtladın bu ay olabilir herşey.

perisoko yeni bat ne tatlım??

Canım benim, bende seni ve burdaki herkesi seviyorum. Yani bu ay 26. günde oldum, bu ay ortayı bulup 27 diyelim ve bat 9 Nisan olsun canikom Bu arada 2 saat kaldı gaza gelmiym diyorum ama tutamıyorum kendimi Yani sen bu işte daha tecrübelisin inşallah belirtilerin seni yanıltmicak canm benm.

kesen saklanmış canım. ceeeeeeeeee de sen ona çıkar eminim :)))

üzülme canım doktorunu takip et. inşallah yarın keseyi görürsün

canım benim bence başka bir dr.a daha git bazen biri görüyo biri görmüyo benim boş gebelikte 5+5'te bi dr göremedi bi dr gördü ama çook küçüktü sen iyice araştır canım bazen tüplere değil de başka yerlere de yerleşiyormuş alakasız yerlere fln çok bekletmeden tekrar göster canım

Canım bunu ilk kez yaşıyorsan inşallah hamilesindir diyorummmm, kaç gün kaldı bata

alpellaaaaaaaaaaaa

benide eklermisin???????????????????????????

beyazlim sat 20. subat bat 18 veya 19 mart olmali.

canım benim ya senin yazılarını takip ediyorum inş yarın keseni görürsün bana bile stres oldu canım adetine bi gün kala falan döllenme olmuş olabilir geç döllenme olunca kese geç görünür döllenme zaten 10 14 gün oluyor ondan sonra kese falan bekle canım değerlerin normal yükseliyor ne güzel

evet ama çok belirti de yok yaa o yüzden ümitsizim bir de kasım ayında ilk aydan tek çalışmayla hamile kaldım.. şimdi bu ay bıraktık korunmayı onda da hemen tutmaz diyorum kürtajım fln da var ümitlenmiyorum yanii

evet artık karar verdim bir seneye kadar daha doktora gitmeyecem testleri de adetim geçtikten 4gün sonra yapacam zaman geçtikçe aslında alışıyorum duruma belkide artık bebekte gelmeye başlıyordur inş bakalım inş hepimiz hamile kalır burda bebeklerimizin cinsiyetini falan konuşur isimler buluruz falan filan..

kesen saklanmış canım. ceeeeeeeeee de sen ona çıkar eminim :)))

üzülme canım doktorunu takip et. inşallah yarın keseyi görürsün
psikolojik olarak o kadar cok yiprandim ki kizlar on 10 gunde 3 kere ultrasyona girdim,3 kere de goremedi..kan vermekten narkoman gibi geziyorum kollarim delik desik,burada esra denen bayan var,ikimizin aramizda 1 gun var(sat e gore) bugun kalp duymaya gidecegini yazmisti,benimse kesem bile yok????!
Bu nasil birsey yaaa,nereye saklanabilr bu kese,doktor diyor ki,dis gebelik olsaydi sen boyle rahat olamazdin,agridan,kanamadan duramazdin.
el muyanesi yaptiginda tuplerime dokundu aciyor mu diye bastirdi,acimadi,rahimin agzina dokundu acimadi.
ben simdi ne yapmaliyim,baska doktor bilmiyorum,alanyada yasiyorum.
bos gebelik olsa bile kese olusmasi gerekmiyor mu,kesenin ici bos oldugu icin BOS deniyor ona. Ama bende ne bos nede dolu,ortada kese yok.

Canım bunu ilk kez yaşıyorsan inşallah hamilesindir diyorummmm, kaç gün kaldı bata

adetime 9 gün var canım

bence ailene arkadaşlarına sor ve başka bir doktor bulup ona git.
tabi daha tecrübeli bir doktora

merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.

sevval17, gogi, beyazlım eklendiniz bkz ilk sayfa

KIZLAAR ELCİ04 NOLDU HAMİLE DİYE YAZDIK AMA BİŞEY YAZMAMIŞ BİLGİSİ OLAN VAR MII

Son düzenleme:

cnmm kurtajdan sonra daha cabuk hamis olunuyomuss cunku rahim heryer temiz aninda kapiyomus hadii insallah bakalim

alanyanin en iyi dedikleri doktora gittim canim((( en az 5 kisiye sordum tavsiye ettigin doktor var mi diye,hepsi onun ismini verdi..ya gittigim doktor hakikaten iyi doktor yada ondan baska pek doktor yok,alanya ufak bir yer))))))))

yumurtluyosun cnmmm hemen denemelere basla aksamm hadi bakalim hayirlisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…