benim adetlerim düzenli 27 ve 29 günde bir oluyorum 2 kere altan bi kere karından ultrasonla muayene oldum hiç bi sorun çıkmadı 1 hafta önce özele gittim 5.aya girince tekrar muayene olayım dedim içim sabretmedi sters oldum doktor şimdilik herşey güzel adetin 3.günü gel hormonlara bakalım dedi eşinde sperm testi yaptırsın dedi eşime dedim ama istemedi bende zorlamadım daha 5.ay bi sene geçsin bakalım dedi geçen internette evde yapılan sperm testi buldum eşime söylemeye çekiniyorum acaba doğru sonuç verir mi
Canımn belki sende benm gibi 2 kez yumurtladın bu ay olabilir herşey.canim yaklasik bir yil deneme.2 yillik evli.
ama bu ay ovu testi aldim.
yok ya yok bende bisey,ben uyduruyom beynimde,
ayin 12 de yani 22. günümde test pozitif gösterdikten sonra miydi evvelmi hatirlamiyom ama akintim sümük gibiydi yani
acik renk cam rengi gibi birde parmaklar arasinda uzuyordu.
yani demek ki sahiden ben gec yumurtladim
ama bakalim adet ne zaman gelecek............o akinti kesinlikle döl olamaz tabi ki cünkü cumartesi gece iliskiye girdik ve bu gözlemlerim pazartesi aksami oldu.
canlarım benim...... sonuç 4te çıkıcak yani 2 saat fln var ama nolur çok galeyana gelmeyin ya utanıyorum büyük ihtimalle negatif olcak... kızlar kendime de söz verdim gerçekten bu neg. olursa bi daha günüm 3 gün geçmeden test yapmıcam siz beni tutun olur mu
seviyorum sizi...!!! ay özlüyorum bile yaa bi müddet girmeyince...!!!!
kızlaaarr listeyi güncellicem isim ve bat yazabilirsiniz şu an....
perisoko yeni bat ne tatlım??
Selam kizlar,ben dun yene gittim ultrasyona,kese hala gozukmedi...
Tuplere de bakti doktor temiz oldugunu soyledi(dis gebelik icin bakmisti), karindan da,transvajinal de bakti,birde koltukta el muayenesi de yapti...dis gebelik icin bir neden yok diyor..
o zaman kesem nerde Allahim????
kafa yemek uzereyim,gec dollenme olabilir deyip duruyor,yarin tekrar cagirdi.
Bugun 6+3 hamileyim,hgc yukseliyor her iki gunde,idrar hersey pozitif.
Kese nerde Yarabbim?
Tuplere de bakti doktor temiz oldugunu soyledi(dis gebelik icin bakmisti), karindan da,transvajinal de bakti,birde koltukta el muayenesi de yapti...dis gebelik icin bir neden yok diyor..
Kese nerde Yarabbim?
ben böyle gaz olayını hiç yaşamadım. adetime son 2-3 günde karnımda hafif bir şişkinlik olurdu ama şimdiki gibi aşırı gazman durumu hiç olmadı. yediğim içtiğimede dikkat ediyorum. meyve bende gaz yapar meyve yemiyorum mesela bilemedim valla bu neyin nesi :)))
adetime 9 gün var belkide adet belirtilerim değişiyor bilemiyorum artık.
ama komik olan nedir biliyormusunuz uyurken daha çok ve her seferinde uyanıyorum :)))))))))
Kese nerde Yarabbim?
Canımn belki sende benm gibi 2 kez yumurtladın bu ay olabilir herşey.
Canım benim, bende seni ve burdaki herkesi seviyorum. Yani bu ay 26. günde oldum, bu ay ortayı bulup 27 diyelim ve bat 9 Nisan olsun canikomBu arada 2 saat kaldı gaza gelmiym diyorum ama tutamıyorum kendimi Yani sen bu işte daha tecrübelisin inşallah belirtilerin seni yanıltmicak canm benm.
evde yapılan sperm testıne pek ıcım ısınmadı canım benım yanı mantıklı gelmedı ama belkıde dogru sonuc veren bırseydır bılemıyorum bence acele etme hersey normal olan cıft bıle 1 sene korunmasız ılıskıye gırıpte bebek olmuyorsa doktora gıtsın dıyorlar kafandan atmaya calıs ınankı psıkolojımız cok etkılıyor cok zor bılıyorum ancak boyle olması gerekıyor bızımde doktorumuz kafanızdan attıgınızda hıc beklmedııgnız bıranda gelıcek bebegınız dıyor ınsallah kısa zmaanda gelır :)
psikolojik olarak o kadar cok yiprandim ki kizlar on 10 gunde 3 kere ultrasyona girdim,3 kere de goremedi..kan vermekten narkoman gibi geziyorum kollarim delik desik,burada esra denen bayan var,ikimizin aramizda 1 gun var(sat e gore) bugun kalp duymaya gidecegini yazmisti,benimse kesem bile yok????!kesen saklanmış canım. ceeeeeeeeee de sen ona çıkar eminim :)))
üzülme canım doktorunu takip et. inşallah yarın keseyi görürsün
Canım bunu ilk kez yaşıyorsan inşallah hamilesindir diyorummmm, kaç gün kaldı bata
psikolojik olarak o kadar cok yiprandim ki kizlar on 10 gunde 3 kere ultrasyona girdim,3 kere de goremedi..kan vermekten narkoman gibi geziyorum kollarim delik desik,burada esra denen bayan var,ikimizin aramizda 1 gun var(sat e gore) bugun kalp duymaya gidecegini yazmisti,benimse kesem bile yok????!
Bu nasil birsey yaaa,nereye saklanabilr bu kese,doktor diyor ki,dis gebelik olsaydi sen boyle rahat olamazdin,agridan,kanamadan duramazdin.
el muyanesi yaptiginda tuplerime dokundu aciyor mu diye bastirdi,acimadi,rahimin agzina dokundu acimadi.
ben simdi ne yapmaliyim,baska doktor bilmiyorum,alanyada yasiyorum.
bos gebelik olsa bile kese olusmasi gerekmiyor mu,kesenin ici bos oldugu icin BOS deniyor ona. Ama bende ne bos nede dolu,ortada kese yok.
evet ama çok belirti de yok yaa o yüzden ümitsizim bir de kasım ayında ilk aydan tek çalışmayla hamile kaldım.. şimdi bu ay bıraktık korunmayı onda da hemen tutmaz diyorum kürtajım fln da var ümitlenmiyorum yanii
merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.
yumurtluyosun cnmmm hemen denemelere basla aksamm hadi bakalim hayirlisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?