17 mart bat benide alın listeye beniiide
adetime 3 gün var arkadaşım. çatlatma iğnesini olalı 13 gün geçti. nasıl yumurtluyorum??
Selam kizlar,ben dun yene gittim ultrasyona,kese hala gozukmedi...
Tuplere de bakti doktor temiz oldugunu soyledi(dis gebelik icin bakmisti), karindan da,transvajinal de bakti,birde koltukta el muayenesi de yapti...dis gebelik icin bir neden yok diyor..
o zaman kesem nerde Allahim????
kafa yemek uzereyim,gec dollenme olabilir deyip duruyor,yarin tekrar cagirdi.
Bugun 6+3 hamileyim,hgc yukseliyor her iki gunde,idrar hersey pozitif.
Kese nerde Yarabbim?
o zaman gebelik olabilir mi ya da iğnenin bi etkisi olabilir mi
o zaman gebelik olabilir mi ya da iğnenin bi etkisi olabilir mi
ekledim bkz ilk sayfa
yeni gelenler hemen cee deyip kaçmak yoook heee
ilgin icin tesekkur ederim canim,adetten 1 gun once dollenme mi oluyormu yahu? 28 gunde bir adet olan insanin gec yumurtlama sansi imkansiza yakin diye biliyordum.canım benim ya senin yazılarını takip ediyorum inş yarın keseni görürsün bana bile stres oldu canım adetine bi gün kala falan döllenme olmuş olabilir geç döllenme olunca kese geç görünür döllenme zaten 10 14 gün oluyor ondan sonra kese falan bekle canım değerlerin normal yükseliyor ne güzel
cnm iğnenin etkisi olsa, dün yaptığım ovulasyon testi de bugün ki gibi çıkmaz mıydı? dün ovulasyon negatif. bugün pozitif. adetime 3 gün var. inş hamileyimdir yaa..
SAT e gore mi 7 haftalikti canim?ben ilk gittigimde doktora 7 haftalikmis bebek ama senin gibi doktor bi türlü kese göremedi. iki hafta sonra gel dedi ama benim bi hafta sonra kanamam geldi. ben yurt disindayim burda doktor meselesi farkli neyse ben kanamam olunca hastaneye gittim acile orda kesemi gördü ama düzgün degil dedi hafta sonuydu pazartesi gene hastaneye gel dedi pazartesi gittim doktor kesemi gördü sadece kücük dedi ama GÖRDÜ. üc gün sonra kendi doktoruma gittim gene göremedi. sanirim kullandigi cihazin kalitesinden mi neyinden. sonunda benim düsükle tamamlandi ama senin öyle olacak diye bi durumun yok. ben sadece biri görebilirken digerinin göremedigini söylemek istiyorum. sakin stress yapma lütfen ben göremedi diye cok stres yapmistim. olusuna birak canim.
ilgin icin tesekkur ederim canim,adetten 1 gun once dollenme mi oluyormu yahu? 28 gunde bir adet olan insanin gec yumurtlama sansi imkansiza yakin diye biliyordum.
28 gunde bir adet oluyorum duzenli,14-16 gun ovulyason olmam gerekiyor,hadi bosverelim bu sefer degisiklik olsun 18-20 arasi olsun(bu da adetime 1 hafta kala demek),dollenme oldugunu varsayalim,en gec 72 saate kadar yumurta rahime tutunmasi gerekiyor,spermelerin omru uzun degilki,en gec 2-3 gun icinde rahime ulasmasi lazim.
rahime ulasmasi gereken gunden sonra 3 hafta falan gecti...
kese nerde????
SATe gore hesaplamayi bosverdim diyelim,embryonu biyolojik yasi 3 hafta falan oluyor,peki neden hala gozukmuyor?????
ilgin icin tesekkur ederim canim,adetten 1 gun once dollenme mi oluyormu yahu? 28 gunde bir adet olan insanin gec yumurtlama sansi imkansiza yakin diye biliyordum.
28 gunde bir adet oluyorum duzenli,14-16 gun ovulyason olmam gerekiyor,hadi bosverelim bu sefer degisiklik olsun 18-20 arasi olsun(bu da adetime 1 hafta kala demek),dollenme oldugunu varsayalim,en gec 72 saate kadar yumurta rahime tutunmasi gerekiyor,spermelerin omru uzun degilki,en gec 2-3 gun icinde rahime ulasmasi lazim.
rahime ulasmasi gereken gunden sonra 3 hafta falan gecti...
kese nerde????
SATe gore hesaplamayi bosverdim diyelim,embryonu biyolojik yasi 3 hafta falan oluyor,peki neden hala gozukmuyor?????
alpellacıgımmmmmmmmm benş de eklermisin listeye bat 29 mart :=)
kacarmıyız yaaa hamıle kaldıktan sonraaa asıl iş baslıyorrr :))) daha cok burdAYIZZ hepımız ınsallah :)
kızlar şu imzaya çok heveslendiğim için hemencecik koydum inş. imzayı kaldırmam 9 ay boyunca kalıııır
canım ovulasyon testi gün gün değişiyor dün çıkmazken bugün çıkabilir ama senin adetine 3 gün varmış o zaman niye ikinci çizgi belirgin olabilir ya ikinci kere yumurtladın ya da hamilesin bi kaç kişiden duymuştum ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenmişti bi ayda iki kerede yumurtlama olabiliyormuş bir sürü ihtimal var bekle canım 2 3 gün sonra belli olur
canım merhaba senınkının aynısı kuzenımın esınde oldu doktor hemen hastaneye yatırdı ve 2 sıse serum aldı 5-6 saat sonra tekrar bakıldıgnda kese grundu bebgımız dunyaya geldı saglıkla hatta suanda 7 aylık oldu bıle once sakın ol lutfen ve bır hastaneye gıt derım acılden gırıs yap orda hemen bakılıp goprunmedııgnde zaten serum baglayacaklardır dıye dusunuyorum ınsallah goruncek kesenız stres yapmaa lutfenn etkılıyorsun kendınıde
SAT e gore mi 7 haftalikti canim?
ben bugun 6+3 gunumdeyim,yarin birdaha baktiracam,eger goremezse oradan cikip baska doktora gidecegim.
Doktorun dedigine gore en son teknolji,yani ultrasyon makinesi son cikanlardanmis,yeni yani..
inşallah hamileyimdir yaaa :) 3 gün sonra kan testine gideceğim, inş adet olmam. haber verecceğim sizlere..
serum ne icin canim? kesenin gozukmesi icin mi cnm? yoksa kuzeninin dusuk tehlikesi mi vardi? genelde tehlike oldugunda cocugu koruyabilmek icin serum yapildigini duymustum ama keseyi tespit etmek icin ilk defa duyuorum.
Cnm kuzeninden detayli ekilde ogrenebilirmisin,serumden once kac haftaya kadar kese gozukmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?