MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

cok uzuldum canim,Allah hakkinda hayirlisini versin.
ben ozel klinige gidiyorum. doktorum ben 25 ssenedir bu isi yapiyorum bana guven diyor.
aklim cok karisik,hem cok secenegimde yok,alanya ufak bir yer,baska doktoru nasil bulacam?

kızlar şöyle bir gebelik testi olsa yine idrarla yapılsa ama sonsuz kullanım hakkı olsa beta hcg'yi rakamsal olarak söylese haftana göre uyumlu olup olmadığını söylese her gün ölçebilsen ve istatistik olarak sana çıkarsa sonuçları fln... ay süper olmaz mıı

tamam da canim,ama kac haftaya kadar kesse gozukmemis? 5-6-7? hangii? yani serumu kac haftalikken takmilar?

uuvv beybi çok erken koymuşsun ben de çok seviyorum ama asla koymam önceden büyük hayal kırıklığı olur... inş sen kaldırmak zorunda kalmazsın

:) çok sabırsızım şuan bile zor sabrediyorum gidip test yapmak istiyorum 17 mart bat tarihim... 01.11.2011 de ölü doğum yaptım kızımı kaybettim eğer bu bebişim olursa 24.11.2012 oluyor inşallah kızlar ya dua edin hayırlısı ile kucağıma almak istiyorum

akıllıca herkes bu testen alırdı hatta karaborsaya falan düşerdi

Kizlar bende pazartesi gunune kadar adet olmassam test yapicam ama adet belirtilerim basladi yinede umudum var goguslerim agriyor
eger hamile kalsanda adet belirtileri gibi agrilar olabiliyor,bende adetimden once adet olacakmisim gibi hissettim,ha bugun ha yarin kirmizi karti yerim derken hic adet olmadim cnm.

cok uzuldum canim,Allah hakkinda hayirlisini versin.
ben ozel klinige gidiyorum. doktorum ben 25 ssenedir bu isi yapiyorum bana guven diyor.
aklim cok karisik,hem cok secenegimde yok,alanya ufak bir yer,baska doktoru nasil bulacam?

bende burda hic doktor tanimiyorum arkadasin tavsiyesine gittim memnun kalmadim aslinda bide cokmu stres yaptim bilmiyorum adet göremiyorum henüz. 3 ay boyunca ayni doktorda kalmam gerekiyomus bu ayin sonuna kadar mecbur bende ayni doktora gitmek zorundayim. simdi hap kullaniyorum prolaktin yüksekmis. ondan diyorum sakin stres yapma cünkü stres bu hormonu yükseltiyomus ve düsüklere sebep oluyomus. olusuna birak canim. ins kisa zamanda yaramazini görürsün :))) o zamanlar benim gibi kesesi görünmeyenler vardi sanirim bu sitede sonradan onlari takip ettim hamilelikleri sürenler var canim.

Insallah cnm yaa,bana dua et bende sana)))
Ben nedense benim durumumda olan benim gibi olan,yani 6 haftada bile kesesini goremeyen yazilar bulamuyorum,bu da beni korkutuyor

Kızlar dış gebelikte karın ağrısı ve baş ağrısı çok şiddetli olur.
Karın ağrısı
normal gebelikte adet sancısı gibiyken, dış gebelikte resmen karnın acır,sancı vardır.ama adet sancısı gibi değilde içinde bişey çürümüş ağrı yapıo gibi.
Baş ağrısı
felaket bi baş ağrısı olur, sanki damarların patlayacak gibi
.hcg değerleri ya yavaş yükselir. Yada çok fazla yükselir

TANRININ ÇAYI

Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun, eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler.
Sohbet, sonunda “işin ve hayatın stresinden şikâyete” döner.
Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir termos içinde çay ve porselen, plastik, cam, kristal olmak üzere değişik tarzda ve ucuz görünenden, pahalı ve hatta çok özel olanlarına kadar değişik çay bardakları ile gelir.

Herkes bir bardak seçince, profesör şöyle söyler :
“Fark ettiyseniz, tüm pahalı görünen bardaklar alındı ve geriye ucuz görünümlü, sade bardaklar kaldı. Kendiniz için en iyi olanı istemeniz normal olsa da, bu sizin stresinizin ve problemlerinizin kaynağı aslında. Emin olun ki, bardağın kendisi çayın kalitesine hiç bir şey katmaz. Çoğu zaman, sadece daha pahalıdır ve hatta bazı durumlarda da içtiğimizi saklar. Hepinizin aslında istediğiniz çaydı, bardak değil, ama bilinçli olarak en iyi bardaklara yöneldiniz ve sonra birbirinizin bardağına bakmaya başladınız. Şunu bir düşünün:
Hayat çaydır. İş, para ve toplumdaki konumunuz da bardaklar. Onlar hayatı tutmak için sadece araçlardır ve seçtiğimiz bardak yaşadığımız hayatın kalitesini belirlemediği gibi değiştirmez de. Bazen sadecebardağa odaklanarak Tanrının sunduğu çayın tadını çıkarmayı unuturuz. Lütfen, Çay'a odaklanın, çayınızın kokusuna, tadına, ısısına .....yani çayı (hayatı) farkındalıkla yudumlayın !
Yoksa içtim (sağa sola bakarken) bir şey anlamadım dersiniz...
En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkartırlar.”

Vallahi canim benim ben sat 22. gününde gördüm gülen yüzü ovu testinde,

yani gectigimiz pazartesi.

düsün 22. günde...

arkadaşlar 2 gündür başım fena dönüyor.Özellikle akşam yatağa yattığımda ve sabah kalkarken.İş yerindede gün içinde ara ara oluyo.
Bat bugün.Ama bi kaç gün sonra yapıcam test.Çünkü hap ile korunuyordum ben.2 ay önce bıraktım.Belki düzenim değişmiştir falan garanti olsun diyorum.

Bi kaç gün soran yapıcam test dedim ama tabi bu sırada kırmızı kartı yemezsem:)))

Son düzenleme:

BÖYLE İRADELİ KİŞİLERE İMRENİYORUMMMM ... ben heyecana kapılıp hemen yapardım. soğuk kanlılık ne güzel bişey... ay ben dayanamammm....

herşey nasib,kısmet.Oluyorsada olmuyorsada vardır bir hayır diyorum şuan.Bide daha yeni bıraktım ya korunmayı onunda etkisi olabilir.
Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısını versin.

gerçekten çok iradelisin... :) benim ovulasyon günüm gelmedi ama test yapmayı düşünürken yakalıyorum kendimi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…