sata göre 7 haftalikti ki benim adet düzensizligi vardi doktora dedim gec döllenme oldugu icin görünmeye bilir mi dedim bende adet düzensizligi var dedim. bana o önemli degil dedi sat`a göre hesaplaniyo dedi. valla okadarini bende bilmiyorum canimda hastanede görünüyodu kesem kendi doktorum göremedi. ultrason fotografini doktoro götürünce cok sasirmisti diger doktorun gördügüne. en son düsmüs iyice bisi kalmamis dedi gene kürtaj icin hastaneye sev ettiginde ki artik 9 haftalik olmustu. hastanede doktor gene gördü kesemi ama yuvarlakligini kaybetmisti. tabi ne kalp atisi ne bisey. baska hastaneye gitmende fayda var.bazen doktorlarin dediklerini bile birbirini tutmuyo
sımdı gorustum cnm nasıl olmustu senın dıye 1,5 hafta kese gorunmemıs cnm onlarda bebgın baska bıryere yerlestıgınden suphelenmısler dıs gebelık olabılır dıye ama hıcbıryerde gorunmemıs kesesı serumu aldıktan sonra kese cıkmıs meydana doktoru serum ılede cıkmazsa beklemekten baska bırsey yapamayız demıs dıs gebelıkte asırı agrı sancı olur duramassın cnm aynısını kuzenede soylemıslerr cunku
uuvv beybi çok erken koymuşsun ben de çok seviyorum ama asla koymam önceden büyük hayal kırıklığı olur... inş sen kaldırmak zorunda kalmazsın
kızlar şöyle bir gebelik testi olsa yine idrarla yapılsa ama sonsuz kullanım hakkı olsa beta hcg'yi rakamsal olarak söylese haftana göre uyumlu olup olmadığını söylese her gün ölçebilsen ve istatistik olarak sana çıkarsa sonuçları fln... ay süper olmaz mıı
eger hamile kalsanda adet belirtileri gibi agrilar olabiliyor,bende adetimden once adet olacakmisim gibi hissettim,ha bugun ha yarin kirmizi karti yerim derken hic adet olmadim cnm.Kizlar bende pazartesi gunune kadar adet olmassam test yapicam ama adet belirtilerim basladi yinede umudum var goguslerim agriyor
cok uzuldum canim,Allah hakkinda hayirlisini versin.
ben ozel klinige gidiyorum. doktorum ben 25 ssenedir bu isi yapiyorum bana guven diyor.
aklim cok karisik,hem cok secenegimde yok,alanya ufak bir yer,baska doktoru nasil bulacam?
eger hamile kalsanda adet belirtileri gibi agrilar olabiliyor,bende adetimden once adet olacakmisim gibi hissettim,ha bugun ha yarin kirmizi karti yerim derken hic adet olmadim cnm.
Insallah cnm yaa,bana dua et bende sana)))bende burda hic doktor tanimiyorum arkadasin tavsiyesine gittim memnun kalmadim aslinda bide cokmu stres yaptim bilmiyorum adet göremiyorum henüz. 3 ay boyunca ayni doktorda kalmam gerekiyomus bu ayin sonuna kadar mecbur bende ayni doktora gitmek zorundayim. simdi hap kullaniyorum prolaktin yüksekmis. ondan diyorum sakin stres yapma cünkü stres bu hormonu yükseltiyomus ve düsüklere sebep oluyomus. olusuna birak canim. ins kisa zamanda yaramazini görürsün :))) o zamanlar benim gibi kesesi görünmeyenler vardi sanirim bu sitede sonradan onlari takip ettim hamilelikleri sürenler var canim.
tamam da canim,ama kac haftaya kadar kesse gozukmemis? 5-6-7? hangii? yani serumu kac haftalikken takmilar?
ilgin icin tesekkur ederim canim,adetten 1 gun once dollenme mi oluyormu yahu? 28 gunde bir adet olan insanin gec yumurtlama sansi imkansiza yakin diye biliyordum.
28 gunde bir adet oluyorum duzenli,14-16 gun ovulyason olmam gerekiyor,hadi bosverelim bu sefer degisiklik olsun 18-20 arasi olsun(bu da adetime 1 hafta kala demek),dollenme oldugunu varsayalim,en gec 72 saate kadar yumurta rahime tutunmasi gerekiyor,spermelerin omru uzun degilki,en gec 2-3 gun icinde rahime ulasmasi lazim.
rahime ulasmasi gereken gunden sonra 3 hafta falan gecti...
kese nerde????
SATe gore hesaplamayi bosverdim diyelim,embryonu biyolojik yasi 3 hafta falan oluyor,peki neden hala gozukmuyor?????
arkadaşlar 2 gündür başım fena dönüyor.Özellikle akşam yatağa yattığımda ve sabah kalkarken.İş yerindede gün içinde ara ara oluyo.
Bat bugün.Ama bi kaç gün sonra yapıcam test.Çünkü hap ile korunuyordum ben.2 ay önce bıraktım.Belki düzenim değişmiştir falan garanti olsun diyorum.
Bi kaç gün soran yapıcam test dedim ama tabi bu sırada kırmızı kartı yemezsem:)))
Insallah cnm yaa,bana dua et bende sana)))
Ben nedense benim durumumda olan benim gibi olan,yani 6 haftada bile kesesini goremeyen yazilar bulamuyorum,bu da beni korkutuyor
Vallahi canim benim ben sat 22. gününde gördüm gülen yüzü ovu testinde,
yani gectigimiz pazartesi.
düsün 22. günde...
arkadaşlar 2 gündür başım fena dönüyor.Özellikle akşam yatağa yattığımda ve sabah kalkarken.İş yerindede gün içinde ara ara oluyo.
Bat bugün.Ama bi kaç gün sonra yapıcam test.Çünkü hap ile korunuyordum ben.2 ay önce bıraktım.Belki düzenim değişmiştir falan garanti olsun diyorum.
Bi kaç gün soran yapıcam test dedim ama tabi bu sırada kırmızı kartı yemezsem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?