MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bazal isin kac canim? burada gordugum kadari ile kizlarin cogu yumurtlama gununu ovu testsiz takip edemiyor.
onerim: bazal isinizi her gun olcun.
sabah uykudan kalkar kalkmaz,yataktan cikmadan(en iyisi anal yolundan) 37.0-37.6 arasi olmasi iyi. 100% hamilesiniz

kac gunde bir adet oluyorsun cnm? duzenlimidir adetin?

Evet canim düzenlidir,yani simdiye kadar tam gününü saymadim ama 28-29 günde oluyorum hep.

yani 20-24. subat adet gördüm ve 16. günümden itibaren yani 6. mart ta ovu teste basladim fakat pozitifi 22. adet günümde gördüm.

yani 12 mart ta gördüm.

pazar-pazartesi bat

bakalim

Bugun 6+3 oldum cnm

canım bak tekrar soyluyorum fıkrımı bı hastaneye gıt hamıleyım de sancım var de keseyıde dun goremedık bugun bakılsın hemen serum takarlar ve kese cıkar bence lutfenn uzme kendını hemen doktora gıt beklemekle olmaz hadı canım

ALPELLAMMMM cnmin ici ara artik cikmistir sonuccccc hadii bak is guc yapamiyorum 2 gundur bu saatler zulum oldu yahuuuuu bizim strese girmemiz gerekiyooooo

ayyy yumurtlaticaklar benii zorlaaaaaaa

hadii cnmmm

SENIN VE AILEN ICIN HAYIRLI OLAN SONUC NE ISE ONU ALLL

ne gelirse ALLAHTAN biliyosunnnnn oyle dusunnn hayirli olani dile ve ara hadi cnmmm

kizlarrrr bu ne yaaaaa piskolojimin oyunumudur nedir

sanki adet belirtisi var gibi,bakalim....

ama daha yok mu yahu 3-4 gün

anladim canim....
ve uzun zamandir hamile kalamuyorsun degil mi?
neden biliyor musun?
bircok saglikli kadinin herseyi saglikli olmasina ragmen hamile kalamamasinin sebebi ikinci yarisi kisa olmasindan kaynaklanuyor.
Anlatiyorum:
tum kadinin 1 ay adet doneminde 2 donem vardir.
1)ovulyasondan once
2)ovulyasondan sonra
ideal olani tabi 28 gunde bir adet olan kadinin yumurtlama gunu ayin tam ortasi 14-16 si.
dolayisi ila hamile kalsa arkada 2 hafta yedek zamani vardir,yani dollenmis yumurtanin yerine yetismesi icin yeterli zaman demek.
senin gibi 28-29 gunde bir adet olan bi kadinin adet gununun 22nci gunu yumurtlamasi ikinci yarisinin cok kisa sure oldugunu gosteriyor,yani adet gununden 1 hafta once yumurtluyorsun dolayisila cok kisa bir zamanin var.
Genelde zaman yetersizligi yuzunden adet olursun,yuzde 30 ihtimalde sadece hamile kalabilirsin.
senin 2nci yarin cok kisa.
bunu sadece senin icin yazmiyorum,ornek olarak seni yazdim

Son düzenleme:

ben bu ovu testini ilk defa yapiyorum 1 yildir istiyoruz...

yani bilemiyorum ya her ay mi böyledir

Battaşlarım 23 martı bekleyenler durumlar nasıl var mı bi kıpırtı yoksa erken mi belirti için :44:

[sıze=3] beta hcg 45 pozitif

aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır

sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir

lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
[/sıze]

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
bizde basladık bebek çalışmalarına hayatımda ilk kez oldu bir adım attık,ve hiç sperm in gidişini fln hissedemedim.İnsallah tutmustur,siz nası hissettiniz? bakalım dah adetime cok var ztn dün yumurtlama günümdü :) saatlari sayıyorum ya suan yerleşiyorlar fln diye:)) Allahım insallah tutar.

ben bu ovu testini ilk defa yapiyorum 1 yildir istiyoruz...

yani bilemiyorum ya her ay mi böyledir

motivasyonu düşürmek yok !!!!!!!!!
herşeyin hayırlısını isteyelim kızlar.
herkes için herşey güzel olacak....

[/sıze]

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ALPELLA HAMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

AYY INANN COKK SEVINDIIMMMMMM

AYYYYYYY CANIMMMMMM
AYYY COKCOCKCOKKKKKK MUTLU OLDUMMMM

[/sıze]

alallalalalalaal süperrrrr bu canımmmmmm gözünaydın olsunn allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla al kucagına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…