gerçekten çok iradelisin... :) benim ovulasyon günüm gelmedi ama test yapmayı düşünürken yakalıyorum kendimi :))))
bazal isin kac canim? burada gordugum kadari ile kizlarin cogu yumurtlama gununu ovu testsiz takip edemiyor.arkadaşlar 2 gündür başım fena dönüyor.Özellikle akşam yatağa yattığımda ve sabah kalkarken.İş yerindede gün içinde ara ara oluyo.
Bat bugün.Ama bi kaç gün sonra yapıcam test.Çünkü hap ile korunuyordum ben.2 ay önce bıraktım.Belki düzenim değişmiştir falan garanti olsun diyorum.
Bi kaç gün soran yapıcam test dedim ama tabi bu sırada kırmızı kartı yemezsem:)))
Ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsun?
kac gunde bir adet oluyorsun cnm? duzenlimidir adetin?
Bugun 6+3 oldum cnm
anladim canim....Evet canim düzenlidir,yani simdiye kadar tam gününü saymadim ama 28-29 günde oluyorum hep.
yani 20-24. subat adet gördüm ve 16. günümden itibaren yani 6. mart ta ovu teste basladim fakat pozitifi 22. adet günümde gördüm.
yani 12 mart ta gördüm.
pazar-pazartesi bat
bakalim
anladim canim....
ve uzun zamandir hamile kalamuyorsun degil mi?
neden biliyor musun?
bircok saglikli kadinin herseyi saglikli olmasina ragmen hamile kalamamasinin sebebi ikinci yarisi kisa olmasindan kaynaklanuyor.
Anlatiyorum:
tum kadinin 1 ay adet doneminde 2 donem vardir.
1)ovulyasondan once
2)ovulyasondan sonra
ideal olani tabi 28 gunde bir adet olan kadinin yumurtlama gunu ayin tam ortasi 14-16 si.
dolayisi ila hamile kalsa arkada 2 hafta yedek zamani vardir,yani dollenmis yumurtanin yerine yetismesi icin yeterli zaman demek.
senin gibi 28-29 gunde bir adet olan bi kadinin adet gununun 22nci gunu yumurtlamasi ikinci yarisinin cok kisa sure oldugunu gosteriyor,yani adet gununden 1 hafta once yumurtluyorsun dolayisila cok kisa bir zamanin var.
Genelde zaman yetersizligi yuzunden adet olursun,yuzde 30 ihtimalde sadece hamile kalabilirsin.
senin 2nci yarin cok kisa.
bunu sadece senin icin yazmiyorum,ornek olarak seni yazdim
RİMURASYA canımmm eğer tüplere yerleşmediyse korkulacak bişey yok .eninde sonunda sana ceeeee diecek
ben bu ovu testini ilk defa yapiyorum 1 yildir istiyoruz...
yani bilemiyorum ya her ay mi böyledir
[sıze=3] beta hcg 45 pozitif
aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır
sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz [/sıze]
[sıze=3] beta hcg 45 pozitif
aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır
sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?