MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

[sıze=3] beta hcg 45 pozitif

aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır

sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir

lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
[/sıze]

alpellllammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözlerim açılllldııııııııııııııııııııı okuyuncaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attımmmmmmmmm evdeeeeeeeeeeeeeeeeee sanki bbeeeennnnnnnnnnnn hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum luannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm yaşasııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alpelllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Haydi alpella hayirli haberini bekliyoruz :)

Benimde bat 16 mart.

1 gun kaldi ama fena halde adet belirtileri var: şiş ve agrili memişler ve yaklasik 10 gundur suren gaz

Birde kilom ayni olmasina ragmen acaip gobegim cikti ki yillardir boyle bir gobek gormedim ben!

Yakinlarim usutmussundur diyor

Herkes icin guzel bebiş diliyorum

Şuan sana bakmak için girmiştimmmmmmmmmmmmmmm görünce inanılmaz sevindiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mükemmel bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ALPELLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BEBİŞ GELİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY OLLLLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

ISTEEE BOYLEE MISIR PATLAGII GIBI PATLICAZZZ ALLAHIN IZNIYLEEEEE

HEP BERABER SEVINICEZZ HEPHEP INSALAAHHHHHHHHHHHH

ALPELLLAAAA HAMILEEEEEEE LE LE LE LE LE LE LE LE LE LE

AYY ARA HEMEN KOCISINI CABUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ALPELLA geliooooooooo

MART AYI LİSTESİ

Esraa86……………. Hamilee

Polypoly………….. Hamilee

Elçi04……………….. Hamileee

Alpella................. HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
kara_gul............. 17 mart
ayçaece………….. 18 mart
beyazlım........... 19 mart
istanbulizmir… 19 mart
tarçın10…………. 19 mart
fugurlar........... 19 mart
demet35...........21 mart
gogi................22 mart
candost17…….. 22 mart
Suvesabun…….. 22 mart
asis………………… 23 mart
medmus………….. 23 mart
ışılışıl38........... 23 mart
bluegirl1.......... 23 mart
hazelrose…….. 24 mart
pınknymph…….. 25 mart
elmadaş………… 25 mart
jonguil.............26 mart
aybice........... 27 mart
deragun........... 28 mart
ADDD83........... 29 mart
idilga…………….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
belilden............ 4 Nisan
elysia………………. 6 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
perisoko...... 9 Nisan

[sıze=3] beta hcg 45 pozitif

aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır

sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir

lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
[/sıze]

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne diyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayilacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne demek bu yani simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben bu ovu testini ilk defa yapiyorum 1 yildir istiyoruz...

yani bilemiyorum ya her ay mi böyledir

yaa canim ovu testi olmadan insanlar bir sekilde yasadi daha onceler,ben hayatim boyunca ovu testi alip yapmis degilim,ben bazal isimi her sabah olcuyorum.
bu sefer hamile kaldigimi bazal isimdan anladim.
adetinden 1 hafta oncesinden hemde!!!!
mesela adet gunune 5-6 gun kala eger hamile degilsen isin 36.0-36.6 filan olur,ama 37 ve ustu olursa hamilesin 100 de 100 canim.
ben kendimi bildim bileli bazal isimi takip ediyorum.
zor birsey degil ki canim,takip etmeye basla. ne zaman biliyor musun?
Ilk adet basladigi gunden basla.
yatmadan once yanina dereceyi koy,sabah gozunu acar acmaz,yorganin altindan cikmadan dereceyin ucunun anal tupune sok(pardon)hamile olmayan bayanlarda 37 alti olur kesinlikle,ama her gun takip edersen ve tekrar adet gormene yakin hic 37 ustune cikmiyorsa yeni adet gorecegin isarettir,eger hamile kaldiysan 37 ustune firlayacaktir ve hep oyle kalir.
ben adetime 1 hafta kala 37.3 du umutlanmaya basladim,hatta emin olmaya basladim,cunku diger aylar 37nin ustune hic cikmis degil,suan 6+3 hamileyim ve bazal isim hala 37.3-37.4

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr alpella topik uğurlu geldi canım sana . kutlarım. inş hayırlısıyla kucağınada alırsın canımmmmm
darısı diğer isteyenlereeee...

Şükürler olsun güzel bir haber geldi. Tebrikler alpellaaaaaaaaaa taze annee sağlıcakla kucağına al bebişini inş darısı bizim başımıza
Halay başı benim serçe parmağımdan tutun. Sırayla halaydakiler hamile kalsın inşaaaaallaaaaahhhhhhh
llililiiiiiiiiiiiiiiii şenlik var şenliiiiiiiiiiiik
sonunda işte bu beeeeeeee

alpella canım tebrik ederim ne olur bizi bırakma. allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağ.na . belirtilerin neydi ve adetten gün önce yaptın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…