Kızlar çok sağolun ama ben daha idrak edemedim valla beynim ambele oldu hiiiç beklemiyordum hatta adeti yarın mı olurum ctesi mi acaba fln diyordum haftasonu programımız vardı da.. Allahım sen hayırlısını ver yarabbim ne desem bilemedim inş her şey yolundadır... Size dua edicem tüm kalbimle siz de bana edin umarım bu sefer sağlıkla ve hayırla bebeğime kavuşurum hiç bir problem olmadan...
Eşime gelince söylicem, annemlere fln da saklayabildiğim kadar saklıcam ilkinde hemen söyledik sonra kaybedince kötü oldu...
Nolur herkes maaşallah desin kızlaar ay çok fenayımm
alpella canım tebrik ederim ne olur bizi bırakma. allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağ.na . belirtilerin neydi ve adetten gün önce yaptın testi
gözünaydın canım ınan cok sevındım allah saglıkla aldırsın kucagına ınsallah bısey sorucam kac gun gecmıstı adetın senın?
Kızlar çok sağolun ama ben daha idrak edemedim valla beynim ambele oldu hiiiç beklemiyordum hatta adeti yarın mı olurum ctesi mi acaba fln diyordum haftasonu programımız vardı da.. Allahım sen hayırlısını ver yarabbim ne desem bilemedim inş her şey yolundadır... Size dua edicem tüm kalbimle siz de bana edin umarım bu sefer sağlıkla ve hayırla bebeğime kavuşurum hiç bir problem olmadan...
Eşime gelince söylicem, annemlere fln da saklayabildiğim kadar saklıcam ilkinde hemen söyledik sonra kaybedince kötü oldu...
Nolur herkes maaşallah desin kızlaar ay çok fenayımm
Hamileyim..!!
alpellacımmmmm
Masallahhhcnmcmmm
elini karninin uzerine koyy hemen bir ayetel kursi ve bildigin dualari oku hosgeldinnn bebisim karnima israfil melelgimmm bebegimi koru lutfen benimde onu korumama yardim et deee
allah saglikli bebisler versiinnnnnnnnnnnnn
masallahh canimmm duani ufledim sana dogru alpella ve bebisi icin dedimmm :)))))))))))))))
ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?