MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kızlar çok sağolun ama ben daha idrak edemedim valla beynim ambele oldu hiiiç beklemiyordum hatta adeti yarın mı olurum ctesi mi acaba fln diyordum haftasonu programımız vardı da.. Allahım sen hayırlısını ver yarabbim ne desem bilemedim inş her şey yolundadır... Size dua edicem tüm kalbimle siz de bana edin umarım bu sefer sağlıkla ve hayırla bebeğime kavuşurum hiç bir problem olmadan...

Eşime gelince söylicem, annemlere fln da saklayabildiğim kadar saklıcam ilkinde hemen söyledik sonra kaybedince kötü oldu...

Nolur herkes maaşallah desin kızlaar ay çok fenayımm

AY BISEYY DIIMIII SANKII BEBISI ALPELLAYLA KOCISI DEILDE HEPBERABER ELBIRLIGIYLE YAPTIKK GIBIII MUTLUU OLDUMMM
AYY AGLAYASIM FALAN GELDIIIII

CANIMM BENIMM YA polyy de demistim dun sana ne dedim bu uyku halleri hamisliktennn canimm benimmm

ALLAH bebisini kucagina almayi nasip etsinnnnnnnn sanss getirsin yasaminaa omur boyuuuuuuu

ayyy halayy falan cekelimmm bariiiiiiii

biz bebislerle bulusalim ilerde kizlarrrrrrrrr

IYKI VARSINIZ

ay listeye benide ekleyin cok heyecanlandım şimdi.benim daha ilk çalışmam ama bakarsınız tutar:)

allah hepimizin gönlüne göre versin insallah.benim 29/mart

Alpella
tebrik ederim,hayirli ugurlu olsun,Allah duanizi kabul etti sonunda,guzel bir hamilelik dilerim.
ben kizlarin kullandigi su sekiller varya onlari nereden aliyorlar anlamadim? bende yok,yoksa sevincimi bende sekillerle belirtmek isterdim

Haydiiiiiiiiiiiiiiii Alpellam için halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fffiiiyuuuuutttttttttttttttttttttttt :64 Ahheeeeeeeeeeeeeeyyyy Ahhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebiş geliyyoooooorrrrrrrrrr :64 lililiililiiililiiliilililiililiililiilililiililiiliilililiililiilililililiilililiililililliilililiililili

TOPİKKKK Kuduuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Alpellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allahim saglikla kucagina versin, yaaaaaaaaa cok güzel,duygulandim

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım MAŞALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. mutluluğun daim olsun. darısı başımıza.

alpella canım tebrik ederim ne olur bizi bırakma. allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağ.na . belirtilerin neydi ve adetten gün önce yaptın testi

adetim yarın olmalıydı canım bugün bat-1 valla göğüsler dışında çok bariz bi belirti yok bi de uyku hali haa aramak istersen bulursun ama ben takmadım hiç işte cilt hassasiyeti fln...

gözünaydın canım ınan cok sevındım allah saglıkla aldırsın kucagına ınsallah bısey sorucam kac gun gecmıstı adetın senın?

adetim yarındı canımm

ALPELLACIMMMMM

MASALLAHHH CNMCMMM

elini karninin uzerine koyy hemen bir ayetel kursi ve bildigin dualari oku hosgeldinnn bebisim karnima israfil melelgimmm bebegimi koru lutfen benimde onu korumama yardim et deee

Allah saglikli bebisler versiinnnnnnnnnnnnn

masallahh canimmm duani ufledim sana dogru alpella ve bebisi icin dedimmm :)))))))))))))))

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dua et bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee447

bizlerdeeeeee olalim....

ayyyyyyyyyyyyyyyyy hadi hayirlisi,Insallah hersey güzel gider

Allah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin şoktan çıkayım size eşlik etcem

kutlayan herkese teşekkürler sevgilerr...

maşallah canım... inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın... hiç belirti yaşamadan hamile olunabiliyor demek ki.... illa belirti aramak yanlış bence... vücudumuz bize çok güzel oyun oynuyo... bile bile ağrılarımız oluyo... en iyisi kendimize uğraş bulmak...

benim bat a da 7-8 gün kaldı... :18: :26:

Allahım seni de bebeğinide nazardan kem gözden korusun Alpellam. İlkinde düşük normalmiş. Allahın izniyle bundan sonra hiçbişe olmaz sağlıkla alacaksın kucağına yavrunu Allahımın izniyle canımm. Elemtere fişşşşşşşş kem gözlere şiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ayyyyyyyyyyyyyy ben hamile kalsam bu kadar dellenirdim heraldeeeeeeeeeeeeeeee

ay aglıcamm sımdıı cokk duygulandımmm :))))

Susun beeeeeeeeeeeee bende zati sabahtan beri tutuyom kendimi aglamamk icin

Cok sükür alpellacim,Allahim seni ve yavrunu korusun canim.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…