MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

BEKLEMEE HADIIII KOcani ara suleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

duamin esintisi ulastimi sanaaaaa
hadi koy elini karnina ve et duani cevrele okurkende korumaya al bebisinii cnmm benimmm

okudum canım sen söyler söylemez çok sağol eşime gelince söylicem tipini merak ediyorum gerçi tecrübeliyiz biz

Susun beeeeeeeeeeeee bende zati sabahtan beri tutuyom kendimi aglamamk icin

Cok sükür alpellacim,Allahim seni ve yavrunu korusun canim.Amin.

ayy ben tutmuyorumm kendimi saldimmmmm gittiiiii

ben bir yengec kadiniyim dayanamam boyle mutluluklara falan aglarimmmmmmmmmmm

canimmm benimmmm sira bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben yuruyuse cikar artikkkk sabahtan berii bu haberi bekliyodumm mutlu oldummmmm

insallahhh allah hepimize yasatsin bu mutluluguuu
alpella pollyy ve esracigida hayirlisiyla bebeislerine kavustursunnn ve sonrada biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

opuyorum herkesii
allaha emanet olunnnnnnn

ben de ağlayacağım da işyerindeyim tutuyorum kendimi. zaten patronum yakında azarlayacak beni. ne o kızım ekrana bakıp bakıp gülüyorsun, hopluyorsun yerinden diyecek :)))))))))))

ALPELLAMMMMMMMMM

ben bu aksam hayirlisiyla yumurtlarim halvetede dalarimm insallahhh boyleee martta cosucazz hep beraberrrrr

ALllah hayirli zamanda hayili olan bebeisleri nasip etsin bizeee

ayy cokk mutluyummmmm
bu mutlulukla sperm yumumu bulmasa ben sperminn bogazina sarilirimm bu gece daha dorusu yumurtacigim yapar:::

:)))))))))))))))))

Insallah canim Insallah!!

yarin randevu aldim kadin doktorunda...

ya kizlarrrr anlatacam tabi 22. gün ovu test te gülen yüz gördügümü vs ama baska fikriniz var mi yarin doktoruma ne sorayim???????????????

Lütfen fikir verin

mesela eger adetime 1 hafta kala az süre ise ne yapmaliyiz?? yapmalilar??????

arkadaşlar bugun 25.gün sizce test pozitif mi? bu arada hamile tüm arkadaşların allah tamamını erdirsin....Eki Görüntüle 368296

bu gebelik testi mi sanki silik 2. çizgi var ama emin olamadım puslu gibi... eğer 2. çizgi varsa hamilesin canım inş hayırlısı olsun...

kızlar bu arada test ettim onayladım FEMİNA isimli gebelik testi en doğru sonucu veriyor fortel fln hikayeee 2 seferdir onunla sonuç elde ettim predictor fortel ve daha adi şeyler de kullanmıştım tavsiye ederim

.......................................

Son düzenleme:
..........................................

Son düzenleme:
...........................................

Son düzenleme:
Alpelaaaaa bu ne güzel bi haber böyleeeeeeee
Allah tamamına erdirsin inşallah ayyyyyyy ne güzelllllllllllllllllllll
Tebrik ederim canım bu topik uğurlu geldi sana
Bize de umut oldun

evet gebelik testi hemen çıktı silik çizgi 5 dakka içinde kan testi için haftaya bekleyeyim diyorum biraz daha belirginleşince vereyim diyorum cumartesi bir daha yapcam idrar testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…