MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

maşallah yanı o nası bı özel hastaneymış öle

ay sorma hiç bir de burunlarından kıl aldırmıyorlar.. paranla rezil oluyorsun. o yüzden eşimi aradım müsaitse başka bir yere götür diye ama o da yoğunmuş.. beklemekten başka çarem yok... ama bişey söyleyim mi kızlar hiç umudum yok. geçen aylarda ki tecrübelerimden ötürü bunun da psikolojik olduğunu düşünüyorum

güzel düşün güzel olsun sıkma canını bızıde haberdar et

aynenn özel doktorlardan nefret ediyorum artık çok rezil bi durum paranla resiilik başka bişey yok yanii.. bekle canım beklemek en güzeli ama ağır bişey kaldırma iş yapma fazla dikkat et uzat bacaklarını yat dinlen yani şuan dönemi riskli

çok açık pembe canım... kanama denmez aslında pembe biraz kıvamlı bir akıntı

canım hiç üzme kendini dinlen yorma kendini yeter ve bir de benim düşüğüm olmuştu bundan 2 ay önce o yüzden o lekelenme normal hamileysen bile sakın o açıdan tecrübeliyim rahat ol 9 ay kanama geçiren gebe olanlar var

aynen öyle yapıyorum canım... sabahtan beri yatıyorum.. affedersiniz ama yatağımı bile toplamadım eşime de akşama yemek yapmayacağım yatıyorum birşeyler söyleriz dedim ama gerçekten kızlar halsiz falan değilim ama canı hiçbir şey yapmak istemiyor kafam sürekli bu konuda...

canım ovulasyon tarihini bekleme bence adet günün bitince gün aşırı gir ilişkiye en doğrusu öyle fıstığım sıkma canını sen

adetım dun bıttı bugun akıntı geldı ama kıvamlı dıılll doktorda 10.gun ve 14.gun arası hergun ılşkı sonrakı 4 gun, gun aşırı dıyoo napsamkııı daha öncekı bılgılerımde ıkıgunde bır ılışkıye gırmek gerektıgıydı bu doktorların hepsı bır agız değillerkı kafam karışıyo

sağol canımm insan her ihtimali düşünüyor tabii.. Allah her isteyene nasip etsin inşallahh

bence kafamızı buna takmamalıyız ama demeynen olmuyo işteee bende sen gıbıyım takmıyım dıyorum ama yataga yattıgımda tek düşündüüm şey ya ovulasyon tarıhımı kaçırırsam oluyo

canım kafanı takma bişeylerle uğraş düşünme oluruna bırak en güzeli bak gerçekten öyle yap kitap oku uzandığın yerde film izle kafanı dağıt ama merak etme boşver rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için önemli olan bu ...
peki ne kadarlık evlisin ? kaçıncı denemeniz canım ? nerelisin ?

yok canım bak adetin bittiyse 1 gün ara vererek ilişikiye gir doktoru falan dinleme boşverr en güzeli o bence yumurtlama günü herkesin aynı olmuyor çünkü bilemiyorsunda

canım benim en yakın arkadaşım şu an 4 hftalık hamile.. 1,5 yıl uğraştılar. en son doktoru da ona belli tarihlerde 5 gün ilişki demişti bak hamile kaldı bu ay.. 10.ve 14.günler arası her gün ilişkiye gir, bir de bunu dene bakalım:)

ama herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor bazısı oluyor ortalarda bazısı adet bitiminde bazısı da sonunda onu allah bilir canım işte her ihtimale karşı 1 gün arayla gün aşırı deneyin en doğrusu bu

kafamdan çıkmmıyo maalesef( haziranda 2 yılı dolacak evliliğimizin bu ay 5.denememiz... izmirliyim tatlım, ya sen?

sağol canım ya bı aklımda ovulasyon testınde alsammı acaba

hayır o ovulasyon testi hiç işe yaramıyor sakın alma boşver yaaa...

dediğimi uygula lütfen bakkk GÜN AŞIRI 1 GÜN İLİŞKİ 1 GÜN ARA YİNE İLİŞKİ BÖYLE DEVAMMMM
ozaman bayrağı dikersin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…