Alpelaaaaa bu ne güzel bi haber böyleeeeeeee
Allah tamamına erdirsin inşallah ayyyyyyy ne güzelllllllllllllllllllll
Tebrik ederim canım bu topik uğurlu geldi sana
Bize de umut oldun
evet gebelik testi hemen çıktı silik çizgi 5 dakka içinde kan testi için haftaya bekleyeyim diyorum biraz daha belirginleşince vereyim diyorum cumartesi bir daha yapcam idrar testi
slm kızlar cahilliğime verin bişi soacağım benim sat 1 mart uygun zaman olarak 14 16 mart cıkıyor bu dönemde hamile kalabiliyorum yani. nisan 1 de hasta olmadım diyelim 5ine kadar bekledim doktora gittim ve hamileyim normalde 20 günlük kadar bi bebek oluyor içimde ama doktor 5. haftanın içindesin diyor bunun mantığı ne nasıl oluyor :)
slm kızlar cahilliğime verin bişi soacağım benim sat 1 mart uygun zaman olarak 14 16 mart cıkıyor bu dönemde hamile kalabiliyorum yani. nisan 1 de hasta olmadım diyelim 5ine kadar bekledim doktora gittim ve hamileyim normalde 20 günlük kadar bi bebek oluyor içimde ama doktor 5. haftanın içindesin diyor bunun mantığı ne nasıl oluyor :)
canım doktorlar bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar. o yüzden son adet tarihine göre 5 martta 5 haftalık hamilesin diyor. bunun gerekçesini ise döllenmeden sonra gelişimin çok hızlı olmasına bağlıyorlar.
kızlar eşim geliyo dedim ki bugün kan verdim sonucunu almadım gelince beraber alalım mı fln o da ok dedi oraya gidince de ben heyecanlandım sen bak dicem bakalım napçak
bu gebelik testi mi sanki silik 2. çizgi var ama emin olamadım puslu gibi... Eğer 2. çizgi varsa hamilesin canım inş hayırlısı olsun...
Kızlar bu arada test ettim onayladım femina isimli gebelik testi en doğru sonucu veriyor fortel fln hikayeee 2 seferdir onunla sonuç elde ettim predictor fortel ve daha adi şeyler de kullanmıştım tavsiye ederim
Battaşlarım 23 martı bekleyenler durumlar nasıl var mı bi kıpırtı yoksa erken mi belirti için :44:
[sıze=3] beta hcg 45 pozitif
aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır
sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz [/sıze]
canım doktorlar bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar. o yüzden son adet tarihine göre 5 martta 5 haftalık hamilesin diyor. bunun gerekçesini ise döllenmeden sonra gelişimin çok hızlı olmasına bağlıyorlar.
Hamileler artıyor topigimiz bereketleniyorr neşemiz gün geçtikçe artıyorrrrrrrrrrr ohh ohhh ohhh yandan şu halay figürünü yapmayıı bilen arkdaşlarım yapsanızda halay çeksek alpella için :=)
halay işareti iki nokta üst üste 64 tekrar iki nokta üst üste hepsi bitişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?