MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Alpelaaaaa bu ne güzel bi haber böyleeeeeeee
Allah tamamına erdirsin inşallah ayyyyyyy ne güzelllllllllllllllllllll
Tebrik ederim canım bu topik uğurlu geldi sana
Bize de umut oldun

amin canım inşallah hepinize dua edicem

evet gebelik testi hemen çıktı silik çizgi 5 dakka içinde kan testi için haftaya bekleyeyim diyorum biraz daha belirginleşince vereyim diyorum cumartesi bir daha yapcam idrar testi

yaa bekleme senin değer 100ün üstünde belli hemen kan ver

kızlar eşim geliyo dedim ki bugün kan verdim sonucunu almadım gelince beraber alalım mı fln o da ok dedi oraya gidince de ben heyecanlandım sen bak dicem bakalım napçak

slm kızlar cahilliğime verin bişi soacağım benim sat 1 mart uygun zaman olarak 14 16 mart cıkıyor bu dönemde hamile kalabiliyorum yani. nisan 1 de hasta olmadım diyelim 5ine kadar bekledim doktora gittim ve hamileyim normalde 20 günlük kadar bi bebek oluyor içimde ama doktor 5. haftanın içindesin diyor bunun mantığı ne nasıl oluyor :)

canım doktorlar bebeğin haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorlar. o yüzden son adet tarihine göre 5 martta 5 haftalık hamilesin diyor. bunun gerekçesini ise döllenmeden sonra gelişimin çok hızlı olmasına bağlıyorlar.

canım son adet tarihinden itibaren hesaplanır gebelik eğer tuttu ise..herkesin yumurtlama zamanı farklı olur kimi erken yumurtlar kimi geç. her zaman emin olamazsın yumurtlamadan...o yüzden karışıklık olmasın diye sattan hesaplanır.....tüm dünyada böyle...

ben de şöyle biliyorum bi kadının son adet tarihi her zaman bellidir ama döllenme olduğu gün belli değildir o ay içinde 3-5 kez eşinle birlikte olduysan hangisinde hamile kaldın bilemezsin o yüzden karışıklığa yol açmamak için tıpta hep sat baz alınır...

kızlar eşim geliyo dedim ki bugün kan verdim sonucunu almadım gelince beraber alalım mı fln o da ok dedi oraya gidince de ben heyecanlandım sen bak dicem bakalım napçak

Alpellaaaaaaaaaaaaa tebrik ederiiimmm..inş. sağlıkla kucağına alırsıınnn....

darısı başımızaaaa.....

alpelllacıgımmmmmmmmm tebrik ederim allah kucagında bulundursun darısı başımıza inş.valla adın gibi nickin gibi çikolata tadında bir haber verdin bizlere öok mutlu oldum topikkkk hakikatten ugurlu :=)))))))))))))

sevgili hamileler ve hamile kalmaya çalışanlar, hepinize iyi akşamlar diliyorum. ben çıkıyorum.
hamileler taze anneliğin keyfini sürsün, adaylar da çalışmalara tam gaz devam etsin. :)))))))))))))

Battaşlarım 23 martı bekleyenler durumlar nasıl var mı bi kıpırtı yoksa erken mi belirti için :44:

hiç bir belirtim yok hala. sadece gaz olayı var. ama hamileliğe yormuyorum :)))

[sıze=3] beta hcg 45 pozitif

aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır

sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir

lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
[/sıze]

alpellammmmmmmmmmmmmm haberini yeni okudum ve inan çok sevindim adına. senin hamile olduğuna hep inanmıştım.
topik annemiz olursun inşallah bu topiği sen açmıştın canım. bebişin sana hayırlı uğurlu olsun

tüüüüüüüüüüüü nazar değmesin inşallah

çok eşekkür edim canm ablamda aynı cevabı verdi ama ben tatmin olmamıştım :) şimi oldu

Hamileler artıyor topigimiz bereketleniyorr neşemiz gün geçtikçe artıyorrrrrrrrrrr ohh ohhh ohhh yandan şu halay figürünü yapmayıı bilen arkdaşlarım yapsanızda halay çeksek alpella için :=)

canım sat yani son adet tarihinden itibaren sayıyor dr. yumurtladığın geceden değil.... mart :31 gün nisandanda 4 gün var 35 gün 35 günü 7(hafta 7 gün ) ye böl 35/ 7 :5 haftaaaa

Hamileler artıyor topigimiz bereketleniyorr neşemiz gün geçtikçe artıyorrrrrrrrrrr ohh ohhh ohhh yandan şu halay figürünü yapmayıı bilen arkdaşlarım yapsanızda halay çeksek alpella için :=)

halay işareti iki nokta üst üste 64 tekrar iki nokta üst üste hepsi bitişik

benimde hayallerim mart ayında hasta olduktan sonraya kaldı. Ancak hala hastalanmadım. Şubattan hamile kalmama imkan yok. Ocaktan olsa hastalandım. Kafam cookk karısık yardımcı olabilcek varmı? düzensiz adet olanlarda üzerine adet görüp testleri negatif cıktığı halde hamile olduğunu öğrenen var mı???

halay işareti iki nokta üst üste 64 tekrar iki nokta üst üste hepsi bitişik

Sagol küçük anne minik melegin tatlı annesiiiiiiii melegin bugün sana merheba anne ben burdayım dedii ne güzel allah hepimize en kısa sürede bu duyguyu tatdırsın rabbim amin :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…