Tey tey sag ayak :=)
eğer bilezik takarsan kız oluyor - tam altın gibi görürsen erkek... ben bilezik takmıştım saat şeklinde kızım olduuuu..
Ben kaçar öptüm kızlar akşam yine gelirim byesssssssssssssssssssss mucks :=)
Hamileyim..!!
Alpellaacımmmm inanamıoyrummmmmmmmmmmmm çok güzel bi haber buuuu
Rabbim bu sefer güldürsün yüzünü inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun, çok sevindim yaa moral oldu bana bu haber
Kimse bana cevap vermedi
halay işareti iki nokta üst üste 64 tekrar iki nokta üst üste hepsi bitişik
ne sordun bakimmm cnmcmmc:)))
geldimm eve
alpellacikkkkkkkkkkk hamissss baska varmi biseyler??????
[sıze=3] beta hcg 45 pozitif
aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır
sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz [/sıze]
Hamileyim..!!
Kızlar çok sağolun ama ben daha idrak edemedim valla beynim ambele oldu hiiiç beklemiyordum hatta adeti yarın mı olurum ctesi mi acaba fln diyordum haftasonu programımız vardı da.. Allahım sen hayırlısını ver yarabbim ne desem bilemedim inş her şey yolundadır... Size dua edicem tüm kalbimle siz de bana edin umarım bu sefer sağlıkla ve hayırla bebeğime kavuşurum hiç bir problem olmadan...
. [/B]
Eşime gelince söylicem, annemlere fln da saklayabildiğim kadar saklıcam ilkinde hemen söyledik sonra kaybedince kötü oldu...
Nolur herkes maaşallah desin kızlaar ay çok fenayımm
Allah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin şoktan çıkayım size eşlik etcem
kutlayan herkese teşekkürler sevgilerr...
kızlar biz geldik eşimle gittik sonucu aldık ben dedim heyecanlıyım sen al fln ama sağolsun danışmadaki kadın gözümüze soka soka zarfladı kağıdı eşim de gördü tabi bana yolda giderken sormuştu kaç olursa pozitif diye ben de 5in üstü dedim o an 45i görünce sevindi tabi sonra çıkınca sarıldık fln ben dedim biliyodum vs öyle ama ikimizde öyle çoook kafayı yemedik sevinçten sonu güzel olsun dedik kürtajdan sonra her habere temkinliyiz tabi... böyle...
canımmm canım arkadaşım özledim seni bugün seni düşündüm eyecha'ya haber vermeliyim dedim iyi ki geldin en son baktığımda sen de hamiştin noldu bi aksilik yok inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?