MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canımcım canım alpellam bu gün misafirim vardı pek giremedim yeni girdim canım benim çok çok tebrik ederim allah bebişini sağsalim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah bizde senin gibi bağırırız hamileyim diye:))

Alpella canım çin takvimine baksana melegin kız mı erke mi bakalım takvim dogru çıkacak mı bakta bizede söyleee

1- alpella kaç yaşındasın gün ay yıl olarak bana yazsana bende senin adına çin takvimine bakayım. arkadaşımızın hatırlatması çok iyi olduuuuu :)))))

2- kızlar bu arada istanbula lapa lapa yumurta büyüklüğünde kar yağıyor. hiç böyle kar görmedim. pendik civarında oturuyorum

3- bu arada tespitlerime göre. rüyasını gördükten sonra hamile kalanların 180 sayfalık yazılarını okuyup elde etttiğim sonuca göreeeeeeeeeee

rüyasında altın, takı, bilezik falan gören herkes o ay hamile kalıyor. birde tatlı baklava görenler hamile çıkıyor

eğer bilezik takarsan kız oluyor - tam altın gibi görürsen erkek... ben bilezik takmıştım saat şeklinde kızım olduuuu..

eğer bilezik takarsan kız oluyor - tam altın gibi görürsen erkek... ben bilezik takmıştım saat şeklinde kızım olduuuu..

bak doğru tahmin etmişim. hayırlı olsun bebeğin tekrar canım.
dün gece annem rüyasında benim evlendiğimi görmüş ama kendisi düğünüme yetişememiş başlamış ağlamaya. uyandığında hala ağlıyormuş. babam uyandırmış annemi. ne demek acaba

Ben kaçar öptüm kızlar akşam yine gelirim byesssssssssssssssssssss mucks :=)

görüşürüz canım

Alpellaacımmmm inanamıoyrummmmmmmmmmmmm çok güzel bi haber buuuu

Rabbim bu sefer güldürsün yüzünü inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun, çok sevindim yaa moral oldu bana bu haber

canımmm canım arkadaşım özledim seni bugün seni düşündüm eyecha'ya haber vermeliyim dedim iyi ki geldin en son baktığımda sen de hamiştin noldu bi aksilik yok inş...

Kızlarrrr ben kaçıyorummm kocişime mamalar yapcammmm, bugün Alpellamla gümbürdedikk, çok mutluyum Alpellamın adınaa, inşallah herşey çok daha güzel olucak bundan sonraaa, hepinizi öpüyorum canlarım, yarın görüşünceye dekkk beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

halay işareti iki nokta üst üste 64 tekrar iki nokta üst üste hepsi bitişik

Alpellacim tebrik ederim msjlari gun boyunca takip ettim accayip sevindim:)

Seninle ayni gun idrar testi yapmistik ikimizinki de negatifti

Simdiki sonucunu gorunce acayip gaza geldim :)

Cok da heveslenmek istemiyorum zaten cumartesi dr randevum var

Hayirlisiyla bebisini kucaklarsin canimmm inş ve tabikide darisi biz topikçilerin başına

kızlar biz geldik eşimle gittik sonucu aldık ben dedim heyecanlıyım sen al fln ama sağolsun danışmadaki kadın gözümüze soka soka zarfladı kağıdı eşim de gördü tabi bana yolda giderken sormuştu kaç olursa pozitif diye ben de 5in üstü dedim o an 45i görünce sevindi tabi sonra çıkınca sarıldık fln ben dedim biliyodum vs öyle ama ikimizde öyle çoook kafayı yemedik sevinçten sonu güzel olsun dedik kürtajdan sonra her habere temkinliyiz tabi... böyle...

ne sordun bakimmm cnmcmmc:)))

geldimm eve
alpellacikkkkkkkkkkk hamissss baska varmi biseyler??????

kadin Doktora gidecegim yarin.....

onun icin

dedim ne sorabilirim doktora,durumu anlatacam ama hangi testleri yapmalari lazim?hangi degerlere bakmalilar,hersey yolunda mi diye?

[sıze=3] beta hcg 45 pozitif

aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır

sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir

lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
[/sıze]

Allah tamamına erdirsin ve herkese nasip etsin şoktan çıkayım size eşlik etcem

kutlayan herkese teşekkürler sevgilerr...

canım benimmmm inan çookk aMa çoook mutluyum senin adına..
alahım tamamına erdirsin canım benim sağlıklı sıhhatlı kucağına alabilesin inşallah... en mutlu huzurlu günlerinizi yaşayasınız eşinle.. inanki çooooookkk duygulandım kendim kadar sevindim buna emin ol canım arkadaşım
bak bizim gibi önce yapsaydın sende çıkmayacaktı belkide.. çok mutlu ol çoookk....

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Bat
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Kacinci ay
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk
[/TD]
[TD]Sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
canımmm canım arkadaşım özledim seni bugün seni düşündüm eyecha'ya haber vermeliyim dedim iyi ki geldin en son baktığımda sen de hamiştin noldu bi aksilik yok inş...

canım benimmm bende seni merak ettim casusluk yaptım da öğrendim bu güzel haberi iyikide yapmışım casusluğumu, akşam akşam neşem yerine geldi

ben iyi diyelim iyi olalım şeklindeyim, 6+6da bebişi görmeye gittik ama keseyi gördü doktor ama embriyo gözükmüyo dedi. bende dedim benim periyodum 32 gün sürüyodu bazenleri, o da geç döllenme olabilir diye haftaya çağırdı, pazartesi çağırdı ama ben haftaya cuma gideceğim...bekliyorum sakin olmaya çalışarak

inşallah senin herşeyin yolunda gider bu sefer yaa, çok zormuş bu süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…