MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kadin Doktora gidecegim yarin.....

onun icin

dedim ne sorabilirim doktora,durumu anlatacam ama hangi testleri yapmalari lazim?hangi degerlere bakmalilar,hersey yolunda mi diye?

iyide neden doktora gidiyosun cnmcm yeni yumurtladinn halvetin tamam beklemedesinnn eeee???

hee sonraisnda hasta olursan hastaligin 3. gunu gider hormon teslerini yaptirirsin bide esine sperm tahlili
suan icin o kadar cnmncmcmm
dur belkimm hamisizzz hemmm :)))

ALPELLLAAAAAACIMMMMMMMMMMMMMM

AKSAMM NASIL BIR KUTLAMA VARRRRR BIZ DAVETLIMIYIZ ??????

canimmm yaaaa bizede dua ett artik sen hamiss bi kadinsinnn :)))))))
canim benim bak topigimizzz ugurluuuu
ugur bocuklerimiz yavas yavas konuyoo gobuslerimizeeeeee Allahimiza binn sukurrrr

bende varimmm halaydaaaaaaaaa

ya ben halay yapiyorum diee gulenn biseyler yapmisimm alla allaa |:)

neyse ben kacimm artik kocisle yemek ve yuruyus zamani opuyorummmmmmm herkesiiiiiiiiiiii

çok teşekkürler ayçamm darısı isteyenlerin başına inş...

canım bunun içini nasıl doldurcaz bilmiyorum ki...

evet canım çok güzel ama çok zor Allah hayırlara çıkarsın inş merak etme güzel olacak her şey...

kutlama fln yok canım ya temkinliyiz biz biliyorsun biraz ilerlesin bakalım sonradan sevincim kursağımda kalır diye korkuyorum

Merhaba bende aranızda yeniyim.ama bi süredir takip ediyordum.Umarım şanslı gelme konusunda haklı çıkarsın. SAT:07 mart :)

canım bat nee

Yok ya canim,

ben gidip genel olarak doktor kontrolünde olmak istiyorum

hele birde 22. günde gördüm ya pozitifi o yüzdende muayne etsinler beni ve ona göre ne yapmam gerektigini söylesinler...

:

Güzel bir perşembe günü yaşıyoruz çok şükür, hamiş haberii bizlerin stresini dagıttı dimmmmmmmmmmmmmiiiiiiii

ay kiz yine aglama tuttu beni

az önce cami sileyim dedim oturma odasinda anam ne kadar cok ugurböcegi geldi ucustu, camda vardi iceride ve dis tarfina, yani en az 10 tane vardi....bana ugur getirdiler umarim

ay kiz yine aglama tuttu beni

az önce cami sileyim dedim oturma odasinda anam ne kadar cok ugurböcegi geldi ucustu, camda vardi iceride ve dis tarfina, yani en az 10 tane vardi....bana ugur getirdiler umarim

inş.canım topikte ugurlu nazar degmesin inş.darısı hepimizin hamileligine ve bol bol sevinmeye :=)

hamile arkdaşlar lütfen ilk belirtilerinden bizi habersz bırakmayın ...nasıl belirtiler oluyr doğrusunu söylemek gerekirse adet ağrı gibi ağrı oluyr mu yoksa daha mı farklı ????

benim de bat 29 mart bakalım yine de herşeye rağmen bekliyorum bir umut.

hamile kalan arkadaşlar için çok sevindim. darısı bize hayırlısıyla...

hamile arkdaşlar lütfen ilk belirtilerinden bizi habersz bırakmayın ...nasıl belirtiler oluyr doğrusunu söylemek gerekirse adet ağrı gibi ağrı oluyr mu yoksa daha mı farklı ????

hamile oldugumu adetime tam 1 hafta kala hissetmeye basladim,nasil anlatsam yaaa,kadin bunu hisseder,bu baska bir duygu,aynaya baktiginda farkli birseyler hissettim,tabikide karnim falan hemen cikmadi:) sadece goguslerim sizlamaya basladi ve agirlasti,genelde adetimden once hic goguslerim agirmaz benim.
birde her ay adetimden 2-3 gun once sag gogusumde ufak bir sivilce cikardi,bu her ay olan sey,ama bu sefer cikmadi...
sonra surekli tuvalete kosmaya basladim,usuttum sandim ilk basta,sonra belim agirmaya basladi,adet gunumden 1-2 once adet olacakmisim gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim,ama icimde bir ses bu sefer adet olmayacaksin diye haykiriyordu!!!!
Birde geceleri ben karnimin ustunde uyurum genelde,bu sefer bu pozisyon beni rahatsiz etmeye basladi,gogusum oyle yatinca agirmaya basladi..
geceleri surekli donmeye basladim,bel agrisi acayipti.
Adet gunum geldi mi,benim karin agrilarim filan kayboldu..kendimi cok iyi hissetmeye basladim.
Idrar testi aldim silik pembe ikinci cizgi cikti,onemsemedim,hayal kurdugumu sandim,ertesi gun tekrar yaptim,yene ayni ikinci ince cizgi..derken 5-6 gun gecince KALIN NET IKINCI CIZGI cikmaya basladi..
Ha bu arada tuhaf ruyalar gormeye basladim,balik tutuyorum,erkek bebegi emziriyorum falan...
Herkese hamilelik dilerim!!!! Hepinize dua edecem kizlar!!!!
ANOVA denen,sirti mor olan idrar testi yaptim.

Canim sirtin ne zaman agrimaya basladi???

ve nasil bir agri??

tarif edebilirmisin birazcik??

Ne güzel ya

Bizler de gün gelip böyle anlatabilecekmiyiz acaba?

Hadi bakalım hayırlısı kuzucanlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…