kadin Doktora gidecegim yarin.....
onun icin
dedim ne sorabilirim doktora,durumu anlatacam ama hangi testleri yapmalari lazim?hangi degerlere bakmalilar,hersey yolunda mi diye?
Kimse bana cevap vermedi
ALPELLLAAAAAACIMMMMMMMMMMMMMM
AKSAMM NASIL BIR KUTLAMA VARRRRR BIZ DAVETLIMIYIZ ??????
canimmm yaaaa bizede dua ett artik sen hamiss bi kadinsinnn :)))))))
canim benim bak topigimizzz ugurluuuu
ugur bocuklerimiz yavas yavas konuyoo gobuslerimizeeeeee Allahimiza binn sukurrrr
bende varimmm halaydaaaaaaaaa
canım benimmmminan çookk aMa çoook mutluyum senin adına..
alahım tamamına erdirsin canım benim sağlıklı sıhhatlı kucağına alabilesin inşallah...en mutlu huzurlu günlerinizi yaşayasınız eşinle.. inanki çooooookkk duygulandım kendim kadar sevindim buna emin ol canım arkadaşım
bak bizim gibi önce yapsaydın sende çıkmayacaktı belkide..çok mutlu ol çoookk....
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Bat
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Kacinci ay
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk
[/TD]
[TD]Sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım benimmmbende seni merak ettim casusluk yaptım da öğrendim bu güzel haberi iyikide yapmışım casusluğumu, akşam akşam neşem yerine geldi
ben iyi diyelim iyi olalım şeklindeyim, 6+6da bebişi görmeye gittik ama keseyi gördü doktor ama embriyo gözükmüyo dedi. bende dedim benim periyodum 32 gün sürüyodu bazenleri, o da geç döllenme olabilir diye haftaya çağırdı, pazartesi çağırdı ama ben haftaya cuma gideceğim...bekliyorum sakin olmaya çalışarak
inşallah senin herşeyin yolunda gider bu sefer yaa, çok zormuş bu süreçler
ugur bocuklerimiz yavas yavas konuyoo gobuslerimizeeeeee Allahimiza binn sukurrrr
Merhaba bende aranızda yeniyim.ama bi süredir takip ediyordum.Umarım şanslı gelme konusunda haklı çıkarsın. SAT:07 mart :)
iyide neden doktora gidiyosun cnmcm yeni yumurtladinn halvetin tamam beklemedesinnn eeee???
hee sonraisnda hasta olursan hastaligin 3. gunu gider hormon teslerini yaptirirsin bide esine sperm tahlili
suan icin o kadar cnmncmcmm
dur belkimm hamisizzz hemmm :)))
merhaba bende aranızda yeniyim.ama bi süredir takip ediyordum.umarım şanslı gelme konusunda haklı çıkarsın. Sat:07 mart :)
ay kiz yine aglama tuttu beni
az önce cami sileyim dedim oturma odasinda anam ne kadar cok ugurböcegi geldi ucustu, camda vardi iceride ve dis tarfina, yani en az 10 tane vardi....bana ugur getirdiler umarim
Hamileyim..!!
Canin beninnn cok tebrik ederim bat larimi sanirim ayniydi demi yaaa ins kaderlerix de ayni olur bende hamile olurum bu ay
timurasya ve istanbul izmiride eklermisin listeye alpella
hamile arkdaşlar lütfen ilk belirtilerinden bizi habersz bırakmayın ...nasıl belirtiler oluyrdoğrusunu söylemek gerekirse adet ağrı gibi ağrı oluyr mu yoksa daha mı farklı ????
hamile oldugumu adetime tam 1 hafta kala hissetmeye basladim,nasil anlatsam yaaa,kadin bunu hisseder,bu baska bir duygu,aynaya baktiginda farkli birseyler hissettim,tabikide karnim falan hemen cikmadi:) sadece goguslerim sizlamaya basladi ve agirlasti,genelde adetimden once hic goguslerim agirmaz benim.
birde her ay adetimden 2-3 gun once sag gogusumde ufak bir sivilce cikardi,bu her ay olan sey,ama bu sefer cikmadi...
sonra surekli tuvalete kosmaya basladim,usuttum sandim ilk basta,sonra belim agirmaya basladi,adet gunumden 1-2 once adet olacakmisim gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim,ama icimde bir ses bu sefer adet olmayacaksin diye haykiriyordu!!!!
Birde geceleri ben karnimin ustunde uyurum genelde,bu sefer bu pozisyon beni rahatsiz etmeye basladi,gogusum oyle yatinca agirmaya basladi..
geceleri surekli donmeye basladim,bel agrisi acayipti.
Adet gunum geldi mi,benim karin agrilarim filan kayboldu..kendimi cok iyi hissetmeye basladim.
Idrar testi aldim silik pembe ikinci cizgi cikti,onemsemedim,hayal kurdugumu sandim,ertesi gun tekrar yaptim,yene ayni ikinci ince cizgi..derken 5-6 gun gecince KALIN NET IKINCI CIZGI cikmaya basladi..
Ha bu arada tuhaf ruyalar gormeye basladim,balik tutuyorum,erkek bebegi emziriyorum falan...
Herkese hamilelik dilerim!!!! Hepinize dua edecem kizlar!!!!
ANOVA denen,sirti mor olan idrar testi yaptim.
hamile oldugumu adetime tam 1 hafta kala hissetmeye basladim,nasil anlatsam yaaa,kadin bunu hisseder,bu baska bir duygu,aynaya baktiginda farkli birseyler hissettim,tabikide karnim falan hemen cikmadi:) sadece goguslerim sizlamaya basladi ve agirlasti,genelde adetimden once hic goguslerim agirmaz benim.
birde her ay adetimden 2-3 gun once sag gogusumde ufak bir sivilce cikardi,bu her ay olan sey,ama bu sefer cikmadi...
sonra surekli tuvalete kosmaya basladim,usuttum sandim ilk basta,sonra belim agirmaya basladi,adet gunumden 1-2 once adet olacakmisim gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim,ama icimde bir ses bu sefer adet olmayacaksin diye haykiriyordu!!!!
Birde geceleri ben karnimin ustunde uyurum genelde,bu sefer bu pozisyon beni rahatsiz etmeye basladi,gogusum oyle yatinca agirmaya basladi..
geceleri surekli donmeye basladim,bel agrisi acayipti.
Adet gunum geldi mi,benim karin agrilarim filan kayboldu..kendimi cok iyi hissetmeye basladim.
Idrar testi aldim silik pembe ikinci cizgi cikti,onemsemedim,hayal kurdugumu sandim,ertesi gun tekrar yaptim,yene ayni ikinci ince cizgi..derken 5-6 gun gecince KALIN NET IKINCI CIZGI cikmaya basladi..
Ha bu arada tuhaf ruyalar gormeye basladim,balik tutuyorum,erkek bebegi emziriyorum falan...
Herkese hamilelik dilerim!!!! Hepinize dua edecem kizlar!!!!
ANOVA denen,sirti mor olan idrar testi yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?