MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canim sirtin ne zaman agrimaya basladi???

ve nasil bir agri??

tarif edebilirmisin birazcik??
adetimi 25 subat bekliyordum,20 subattan sonra bel ve sirt agrilarim basladi,nasil tarif etsem,hani olur ya butun gun yogun ev isleri yaparsin,egilip kalkarsin,tum is bittikten sonra bir yorgunluk hissedersin ya,ama yaptigin ilerin sonucuna baktiginda tatli bir yorgunluk oldugunu anlarsin? oyle iste.
birde ben emindim yani hamile kaldigima cunku bazal olcum 37 ustundeydi,Allah allah noluyor dedim kendime,adet olacak kadinin isisi 36 filan olur ama asla 37 ustune cikmaz.
ha bu arada ben gece oturup gunduz uyuyanlardandim,bu sefer adetime yaklasik 4-5 gun kala aksam 10 da 100nci ruyami gormeye basladim,yani anlayacagin sabah 5 lere kadar oturan ben,aksam 10da gozlerim kapanuyordu:)))

TIMURASYA kullanıcısından alıntı
hamile oldugumu adetime tam 1 hafta kala hissetmeye basladim,nasil anlatsam yaaa,kadin bunu hisseder,bu baska bir duygu,aynaya baktiginda farkli birseyler hissettim,tabikide karnim falan hemen cikmadi:) sadece goguslerim sizlamaya basladi ve agirlasti,genelde adetimden once hic goguslerim agirmaz benim.
birde her ay adetimden 2-3 gun once sag gogusumde ufak bir sivilce cikardi,bu her ay olan sey,ama bu sefer cikmadi...
sonra surekli tuvalete kosmaya basladim,usuttum sandim ilk basta,sonra belim agirmaya basladi,adet gunumden 1-2 once adet olacakmisim gibi karnimda agrilar hissetmeye basladim,ama icimde bir ses bu sefer adet olmayacaksin diye haykiriyordu!!!!
Birde geceleri ben karnimin ustunde uyurum genelde,bu sefer bu pozisyon beni rahatsiz etmeye basladi,gogusum oyle yatinca agirmaya basladi..
geceleri surekli donmeye basladim,bel agrisi acayipti.
Adet gunum geldi mi,benim karin agrilarim filan kayboldu..kendimi cok iyi hissetmeye basladim.
Idrar testi aldim silik pembe ikinci cizgi cikti,onemsemedim,hayal kurdugumu sandim,ertesi gun tekrar yaptim,yene ayni ikinci ince cizgi..derken 5-6 gun gecince KALIN NET IKINCI CIZGI cikmaya basladi..
Ha bu arada tuhaf ruyalar gormeye basladim,balik tutuyorum,erkek bebegi emziriyorum falan...
Herkese hamilelik dilerim!!!! Hepinize dua edecem kizlar!!!!
ANOVA denen,sirti mor olan idrar testi yaptim.

canım bunları okuyunca nasıl hevesleniyr insan anlatamam ..sağlıcakla kucağına bebişini alman dileğyle ...darısı bizlerin başına..

Ne güzel ya

Bizler de gün gelip böyle anlatabilecekmiyiz acaba?

Hadi bakalım hayırlısı kuzucanlar ...
Insallah hepiniz bir gun bu duygulari yasarsiniz,Rabbim cok buyuktur ve gounlden isteyen herkese nasip eder,kimseyi yavrusuz birakmaz,ben buna inaniyorum,er yada gec herkes anne olur.
Insallah sizinde yuzunuz guler,dualarim hep sizinle kizlar.
Allah cocuk sevgisini once kadinin kalbine,sonra aklina,en sonda karnina koyarmis.
Rahat olun,paranik yapmayin,cocuk icin iliskiye girmeyin,kafaniza gore takilin,birde orgazm olmazsaniz sansiniz daha yuksek,cunku orgazm tabi cok guzel bir duygu,ama orgazm oldugunda kadinin rahimi ve yumurtalari gerilir ve yukariya kalkar biraz,eh buda kisa yolu uzatir:)
bol bol meyve,temiz havada yuruyus,asla takinti yapmayin,ben 10 ay her gun takinti yaptim olmadi,bu subat dedim hadi lan,olmuyorsa olmuyor amaan,kendim icin biraz yaayim,acelem ne,daha iyi,once zayiflarim,yazin guzel guneslenirim sonra tekrar dusunurum dedim,hoooop hamile kaldim. yani hic aklimda yokken:)))

tebrik ederim canım ben sana hamilesin sen merak etme demedimmi neden se içime öyle dogdu cok sevindim tatlı allah kucagına almayı nasip etsin

okadar dogru soyluyorsunkı canım bızde sorunlar vardı onları hallettık doktor artık kafanızın rahatlamasına kalmıs dıyor kafanızdan attıgnızda gebelık olusucak dıyor ama sende bılırısnkı cok zor ya helekı esıme yaklasırken bıle aklıma gelıo ınsan neyapıcagını sasııryo bu duygularla bende beklemedeyım cok guzel yumurtalarım oldu catladı esımın degerlerı duzeldı bakalım olcakmı bu ay 1 hafta kaldı adetıme canım sende ınsallah saglıkla huzurla al kucagına bebısını bızede anlatmayı ıhmal etme gelısmelerını ve dualarını eksık etme lutfen hamılelrın duaları kabul olur :)

tebrik ederim canım ben sana hamilesin sen merak etme demedimmi neden se içime öyle dogdu cok sevindim tatlı allah kucagına almayı nasip etsin

benım ıcınde doguyor mu ıcıne.sevval.... benımde bu ay belımde coktuhaf agrılaroluyor ılk defa omrumde yanı ve yarın gunum ınsl.cemıl cumle tum ısteyenler kalır cnm...ecmainnn

bişeyi bu kadar arzularken kafadan uzaklaştrmak o kadar zor ki gerçek şu ki ne kadar çok istersem o kadar uzaklaşıyr...bir yerde okumuştm çok hoştu bebekler hep süpriz yapımayı sever ve hiç bir zaman sizin istediğinizi istediğiniz zamanda yapmaz diye ...gebelik içinde geçerli galiba

bir profil resmim kaldıydı totem yapmaya devam ediyorum =) hadi bakalım =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Alpella bu arada sen kan vermeye gitmeden tekrar test yaptınmı?

Yaptıysan hangi markayı kullandın ve çizgi nasıldı?

Kendimi yarışma programında gibi hissediyorum, sunucu az önce son 24 saatiniz dedi ve geri sayım başladı eheheheeeeeeeeeeee =)

canım yok ben tekrar test yapmadım direk gittim kan verdim yarın da sağlık ocağında kan vericem ve orda gebelik takibime başlıcam inş.. 2-3 günde 1 gider orda kan veririm dr. randevum mart sonunda.. femina markayı kullandım cnm ben hadi senden de güzel haber bekliyoruz yarın mı veriyodun kanı yoksa kan verdin de yarın mı çıkcak??

benım ıcınde doguyor mu ıcıne.sevval.... benımde bu ay belımde coktuhaf agrılaroluyor ılk defa omrumde yanı ve yarın gunum ınsl.cemıl cumle tum ısteyenler kalır cnm...ecmainnn

insallah hamilesindi canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz

ilk başta 6tanecik melek annesi adayına hayırlısıyla 9 ayı sağlıklı sıhhatli tamamlayıp bebişlerine kavuşmasını bundan sonar bekleşen biz anne adaylarının da bu mutluluğu tatmasını dilerim :)

mektup gibin oldu ama alpellacım canım senin adına çok sevindim ve biyanım seni okadar çok anlıyorki kürtajı bende yaşadım ve kendim de sevinsem de hep biyanım acabada kalacak ama kürtajdan sonar okadar çok komşum akrabam aynı şeyleri yaşadıklarını söylediki doktorum da her 5kadından biri bunu yaşar demişti normalde bunlar konuşulmayınca tek biziim başımıza gelmiş diyoruz ama şuan 16 haneli sitede 4 ve ya 5ci kişiymişim

bide bebişinin kesesini göremeyen antalyalıydı sanırım bi arkadaş vardı benim ilk gebelikte değerlerim çok yüksek ve kesem yoktu doctor dış gebelikten şüphelenip renkli duplora göndermişti devlet hastanesi ve özelde görememişlerdi 3 gün sonar kürtaj için karar vereceklerdi ve kesecikim gözükmüştü ne ağlamıştım sevinçten ama benim 10 haftalık olmuş ve kalp atışını duymamız gerekirken kese bozulmaya başlamıştı kürtaj için özele gidince orda kesemi ve şekli ben bile görmüştüm evet doktorun çok iyi olabilir ama kullandığı alet gelişmiş olmayabilir imkanın varsa başka doktora da git tabi sonun bana benzemesin inşallah hayırlı haberlerle gel

bide kızlar belirtilere takılmayın çünkü herkezde farklı ben adet te de ağrı cekmem hamileliktede olmamıştı tek rüya görmeyen ben ufacık kestirmede deli gibi rüya görüyodum daha 1 hafta varken ben hamileyim diyodum şimdi 3aydır deniyoruz heray ay kasığım ağrıdı ay midem bulandı ama hep boş kısmet mart topikine ama daha 1hafta varkken sanki kırmızılar gelcek yada üşüttüm ben

Son düzenleme:

ben geçen c.tesi kan vermiştim ama doktor sağolsun betahcg dışında tüm değerlere bakmış =( Sonuçlarımı aldım (Vitamin,kansızlık,hormon şeklinde...) ve c.tesi tekrar kadın doğum doktoruna gidicem göstermeye

ne yapsam bilemedim ki gidip kan versemmi yoksa cumartesiye ne kaldı beklesemmi ?

İçimden bir his kır bacaklarını otur kızım diyor diğer his de en yakın zamanda kan ver ve durumu netleştir diyor :S

Kafam çok karışık ne yapsam bilemedim ki

Şuanki belirtilerim, adet belirtisi gibi (Göğüs şişmesi ve hassasiyet, agresiflik =) ) Ekstradan mide yanması ve aşırı gaz var (asis te de aynı durum varmış)

Pek anlam veremedim zaten yarını her halukarda beklemem gerekiyor =(

Nick Bat Sonuc
esra86
polypoly
alpella
timurasya
elçi04
istanbulizmi
sevval17 14.Mar
chiitlenbik 15.Mar
hll_egend 15.Mar
dimplevemon 16.Mar
antalya2011 16.Mar
kara_gul 16.Mar
aycaece 19.Mar
beyazlım 19.Mar
tarçın10 19.Mar
fugurlar 19.Mar
demet35 19.Mar
ogi 22.Mar
candost1 22.Mar
SuvesabuN 22.Mar
asis 23.Mar
medmus 23.Mar
ışılışıl38 23.Mar
bluegirl1 23.Mar
hazelrose 24.Mar
pınknymph 25.Mar
elmadaş 25.Mar
jonguil 26.Mar
aybice 27.Mar
deragun 28.Mar
ADDD83 29.Mar
idilga 31.Mar
eerdgn 31.Mar
naz34
belilden 04.Nis
elysia 06.Nis
meessttrraa 09.Nis
Tatlıcadı55 09.Nis
Tembel
Daısytulip
perisoko 09.Nis

canım benim de son 2 gündür mide yanması oldu gaz da... agresiflik de aynı şekilde bence kan ver belirsizlik ortadan kalksın...

KIZLAR KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZİ SEVİYORUM VE ASLA BİR YERE GİTMİYORUM DOĞURANA KADAR HATTA SONRASINDA BU TOPİCTEYİMM

alpellaa gözün aydin allah kucagina almayi nasip etsin.
cok sevindim :) benide listeye alir misin. benim ki 03.04 tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…