adetimi 25 subat bekliyordum,20 subattan sonra bel ve sirt agrilarim basladi,nasil tarif etsem,hani olur ya butun gun yogun ev isleri yaparsin,egilip kalkarsin,tum is bittikten sonra bir yorgunluk hissedersin ya,ama yaptigin ilerin sonucuna baktiginda tatli bir yorgunluk oldugunu anlarsin? oyle iste.Canim sirtin ne zaman agrimaya basladi???
ve nasil bir agri??
tarif edebilirmisin birazcik??
Insallah hepiniz bir gun bu duygulari yasarsiniz,Rabbim cok buyuktur ve gounlden isteyen herkese nasip eder,kimseyi yavrusuz birakmaz,ben buna inaniyorum,er yada gec herkes anne olur.Ne güzel ya
Bizler de gün gelip böyle anlatabilecekmiyiz acaba?
Hadi bakalım hayırlısı kuzucanlar ...
Insallah hepiniz bir gun bu duygulari yasarsiniz,Rabbim cok buyuktur ve gounlden isteyen herkese nasip eder,kimseyi yavrusuz birakmaz,ben buna inaniyorum,er yada gec herkes anne olur.
Insallah sizinde yuzunuz guler,dualarim hep sizinle kizlar.
Allah cocuk sevgisini once kadinin kalbine,sonra aklina,en sonda karnina koyarmis.
Rahat olun,paranik yapmayin,cocuk icin iliskiye girmeyin,kafaniza gore takilin,birde orgazm olmazsaniz sansiniz daha yuksek,cunku orgazm tabi cok guzel bir duygu,ama orgazm oldugunda kadinin rahimi ve yumurtalari gerilir ve yukariya kalkar biraz,eh buda kisa yolu uzatir:)
bol bol meyve,temiz havada yuruyus,asla takinti yapmayin,ben 10 ay her gun takinti yaptim olmadi,bu subat dedim hadi lan,olmuyorsa olmuyor amaan,kendim icin biraz yaayim,acelem ne,daha iyi,once zayiflarim,yazin guzel guneslenirim sonra tekrar dusunurum dedim,hoooop hamile kaldim. yani hic aklimda yokken:)))
tebrik ederim canım ben sana hamilesin sen merak etme demedimmi neden se içime öyle dogdu cok sevindim tatlı allah kucagına almayı nasip etsin
tebrik ederim canım ben sana hamilesin sen merak etme demedimmi neden se içime öyle dogdu cok sevindim tatlı allah kucagına almayı nasip etsin
bir profil resmim kaldıydı totem yapmaya devam ediyorum =) hadi bakalım =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alpella bu arada sen kan vermeye gitmeden tekrar test yaptınmı?
Yaptıysan hangi markayı kullandın ve çizgi nasıldı?
Kendimi yarışma programında gibi hissediyorum, sunucu az önce son 24 saatiniz dedi ve geri sayım başladı eheheheeeeeeeeeeee =)
bu mesaji Alpellaya yazdin sanirim?
benım ıcınde doguyor mu ıcıne.sevval.... benımde bu ay belımde coktuhaf agrılaroluyor ılk defa omrumde yanı ve yarın gunum ınsl.cemıl cumle tum ısteyenler kalır cnm...ecmainnn
canım yok ben tekrar test yapmadım direk gittim kan verdim yarın da sağlık ocağında kan vericem ve orda gebelik takibime başlıcam inş.. 2-3 günde 1 gider orda kan veririm dr. randevum mart sonunda.. femina markayı kullandım cnm ben hadi senden de güzel haber bekliyoruz yarın mı veriyodun kanı yoksa kan verdin de yarın mı çıkcak??
ben geçen c.tesi kan vermiştim ama doktor sağolsun betahcg dışında tüm değerlere bakmış =( Sonuçlarımı aldım (Vitamin,kansızlık,hormon şeklinde...) ve c.tesi tekrar kadın doğum doktoruna gidicem göstermeye
ne yapsam bilemedim ki gidip kan versemmi yoksa cumartesiye ne kaldı beklesemmi ?
İçimden bir his kır bacaklarını otur kızım diyor diğer his de en yakın zamanda kan ver ve durumu netleştir diyor :S
Kafam çok karışık ne yapsam bilemedim ki
Şuanki belirtilerim, adet belirtisi gibi (Göğüs şişmesi ve hassasiyet, agresiflik =) ) Ekstradan mide yanması ve aşırı gaz var (asis te de aynı durum varmış)
Pek anlam veremedim zaten yarını her halukarda beklemem gerekiyor =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?