MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kendimi ekliyiverdim
Nick Bat Sonuc
esra86
polypoly
alpella
timurasya
elçi04
istanbulizmi
sevval17 14.Mar
chiitlenbik 15.Mar
hll_egend 15.Mar
dimplevemon 16.Mar
antalya2011 16.Mar
kara_gul 16.Mar
aycaece 19.Mar
beyazlım 19.Mar
tarçın10 19.Mar
fugurlar 19.Mar
demet35 19.Mar
ogi 22.Mar
candost1 22.Mar
SuvesabuN 22.Mar
asis 23.Mar
medmus 23.Mar
ışılışıl38 23.Mar
bluegirl1 23.Mar
hazelrose 24.Mar
pınknymph 25.Mar
elmadaş 25.Mar
jonguil 26.Mar
aybice 27.Mar
deragun 28.Mar
ADDD83 29.Mar
aaleynaa 29 Mar
idilga 31.Mar
eerdgn 31.Mar
naz34
belilden 04.Nis
elysia 06.Nis
meessttrraa 09.Nis
Tatlıcadı55 09.Nis
Tembel
Daısytulip
perisoko 09.Nis

KIZLAARRRRRRRRRRRRRRRR OVU TESTIMMMMM GULEN YUZZZZZZZZZZZZZZZZ

YIMIRTLIYOOOMMMMMMMMM :)))

artikk benimdee yumurtaciklarimm varrrrrr masallahhhhhhhhh maslahhhhhhhhhh

oyle demeyin son 2 aya kadar yumurtlayamiyodum bu 2. ayimmm gulen yuzu gordukk
bu gece halvett
deneme bacak dikilierek 1 saat kal devril uyuu
oncesinde kocise turk kahvesiiiiiii yemekte balik karides salata

ayy nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edinn bu gecee hayirlisiyla spermcigimizle yumurtacigimizzz zbulussunnnnnnnnnnnnnnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sevval cimmmmmmmm sende dua ettt bana

alpelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esraaaaaaaaaaaaaa POLYYYYYYYYYYYYYYYYYY

dua edinn lutfennnnnnnnnnnnn

sizi seviyorum
iyki varsiniizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

farklı onerılerı olan varmı arkadaslarrrrrrrrrr

ALPICIMMMMMMMMM EL VER BANAAAA CNMIN ICIII :)))))))))

oneriis olan varssaa ya simdi soylesin yada sonsuza dekkkk yinede soylesin :))))))

ayy gulen yuzu ovuda gordukkk yuce rabbimmmmmmm hamisliktede gulen yuzu goster hayirlisiyla bize yaa rabbimmmmmmmmmmmm

en hayilrli zamanda enn hayirli bebeisleri nasip et bizeeeee

aminnnnnnnnnnn

alpellaa gözün aydin allah kucagina almayi nasip etsin.
Cok sevindim :) benide listeye alir misin. Benim ki 03.04 tesekkürler

eklendiniz kızlaaar bkz ilk sayfa

biz de seni canımmmm çok tatlısın inş gebelik testinde de çift çizgi görürsün

tatlımm dua et en önemlisi o

aaaaa bir günde neler olmuş burdaaa hamişler geliyor tam gaz patır patır :) Alpella ve diğer hamiş arkadaşları tebrik ederim...çok heyecanlandım okuyunca,bu topic gerçekten uğurlu geliyor herkese..darısı listenin geri kalanına inşallah..
idilga gülenyüzü görmüşsün arkadaşım,çok sevindim bu arada

idilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gülen yüzüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü görmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş halvete girmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş ha gayret yavruuuuuum inş.olacak bu defaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben bu ay yımırtlamdım galiba yaniayın 16-17 si muhtemel yımırtlama tarihim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç belirtim yok akıntım da yok yani kaç gün önce akıntı geliyoo şu şeffaf uzayan akıntı bileniniz var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?????

slm arkadaşlar bir önceki gün dr gittim çatlamış 1 yumurtam olduğunu söyledi,fakat ilişki esnasında kanamam oldu,sizce hamile kalamazmıyım ne olur cevap verin

canıııııım dualarım seninle hadi hayırlısı yumurtlamayı gördün ya hamilelik testindede cift cızgıyı göreceksin inşallah öpüyorum canım cok

sanırım tam o gün geliyor canım yalnız benim bu ay o akıntım gelmedi hatta yumurtlamadım sandım ama yumurtlamışım da döllenmiş bile haha

Canım tebrik ederim :) harika bir duygudur eminim ki.. Beni de uğurlu listeye alın. bat 04.04 hade bakalım darısı listede adı geçen diğer arkadaşlarımızın ve benim başıma:) tebrik ederim canım.

teşekkürler canım Allah herkese versin ekledim bkz ilk sayfa

Dikkat Dikkat aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...

sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart

sanırım tam o gün geliyor canım yalnız benim bu ay o akıntım gelmedi hatta yumurtlamadım sandım ama yumurtlamışım da döllenmiş bile haha

sagol minik anne tşk ederim cevap verdigin için bakalım bende şuan için hiçç akıntı flan yokkkkkkkkkkkkk
ama herşeyin hayırlısı banada bu ay yumurtlmadım gibi geliyooo ne yapalım önümüzdeki maçlara çıkarız bizdeee
Rabbim ne eylerse güzel eyler hayırda şerde Rabbimdendir ben ona sonsuz inanıyorumm hakkımızda hayırlısı

.......................................

Son düzenleme:
...........................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…