sagol minik anne tşk ederim cevap verdigin için bakalım bende şuan için hiçç akıntı flan yokkkkkkkkkkkkk
ama herşeyin hayırlısı banada bu ay yumurtlmadım gibi geliyooo ne yapalım önümüzdeki maçlara çıkarız bizdeee
Rabbim ne eylerse güzel eyler hayırda şerde Rabbimdendir ben ona sonsuz inanıyorumm hakkımızda hayırlısı
slm arkadaşlar bir önceki gün dr gittim çatlamış 1 yumurtam olduğunu söyledi,fakat ilişki esnasında kanamam oldu,sizce hamile kalamazmıyım ne olur cevap verin
Dikkat Dikkat aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...
sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom .. 16 mart
antalya2011 16 mart
canım benim de son 2 gündür mide yanması oldu gaz da... agresiflik de aynı şekilde bence kan ver belirsizlik ortadan kalksın...
KIZLAR KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZİ SEVİYORUM VE ASLA BİR YERE GİTMİYORUM DOĞURANA KADAR HATTA SONRASINDA BU TOPİCTEYİMM
Dikkat Dikkat aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...
sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
Hamileyim..!!
günaydın herkese
dün sabah akıntıda biraz kırmızılık gördüm ama bidaha gelmedi beklemedeyim bende
Mübarek cuma günü bütün herkesin dualrı dilekleri kabul olsun bizimde dualrımız ve dileklerimiz kabul olsun..........aminnnn.
Günaydın canlarımmmm, bugün buraya herzamankinden daha mutlu yazıyorum. Alpellam hamileeee yaaa, hadi bugünde güzel haberler alalım inşallah, sizlerden hamile haberleri duydukça umutlar artıyor, mutluluk çoğalıyorrrBenim kırmızıların 2. günü şiddetle devam ediyor, bitsede çalışmalara başlasak modundayım Kocama da hep diyordum 3. ay hamile kalıcam diye Allah bilir ama gönlümden öyle geçmişti. Hakkımızda hayırlısı
Talım çok sevindim ALLAH'ım kazasız sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bat:10 nisan eklersen sevinirim
Gunaydin kizlarrrrrrrr
Henuz kirmizilar gelmedi umudum devam ediyor :)
günaydın herkese
dün sabah akıntıda biraz kırmızılık gördüm ama bidaha gelmedi beklemedeyim bende
Alpellacım maillerine bakınca gözlerim doldu resmen çok duygulandım.Maaşallah Allah sizi nazarlardan korusun.Hayırlısı ile bebeğine kavuşmanı dilerim.Darısı bizlerin başına artık Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Alpellaaaaaaaaaa !!!!
Canımmm Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh. Dün netim yoktu giremedim. Ayy nasıl sevindim yaaa. Rabbim bir avazda inşallahhhh
günaydın kızzlarrr.yeni gördüm hamiş haberleriniçok sevindim hepiniz adına,Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.darısı biz bekleyenlerin başına dua edin kızlarrr
Mübarek cuma günü bütün herkesin dualrı dilekleri kabul olsun bizimde dualrımız ve dileklerimiz kabul olsun..........aminnnn.
Günaydın canlarımmmm, bugün buraya herzamankinden daha mutlu yazıyorum. Alpellam hamileeee yaaa, hadi bugünde güzel haberler alalım inşallah, sizlerden hamile haberleri duydukça umutlar artıyor, mutluluk çoğalıyorrrBenim kırmızıların 2. günü şiddetle devam ediyor, bitsede çalışmalara başlasak modundayım Kocama da hep diyordum 3. ay hamile kalıcam diye Allah bilir ama gönlümden öyle geçmişti. Hakkımızda hayırlısı
tebrik edrim canım.darısı bizim başımıza ayy yeni açtım herkes seni tebrik etmiş.başka hamiş haberi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?