MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar benim adetime daha bir hafta var ama acaba ovulasyon testi ipucu verir mi bana?

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Hadi bakalım uğurlu topikte hamile kalma sırası kimde BATı yaklaşanlar belirtiler var mı durumlar nasıl, bende hiç bir belirti yok belirtimi acaba dediklerimi yazmıyorum zira bana güven olmaz bir yıldır her ay belirti yaşıyorum psikolojik aşermişliğim, adet gecikmem ,bulantılarım, kasık ağrılarım bu bir yıl içinde çok sık olduğu için bana güvenilmez yani hadi topiğin güzel anne adayları coşturun sayfayı aaaaaaayyyyy seviyorum sizi

Son düzenleme:
en son tahlil yaptırmaya gidecem dediğin gün görmüştüm canım.inşş gelecek aya hayırlısıyla gelir bebşin
Bu ay olmadı canım, hayırlısı olsun
kızlar benim adetime daha bir hafta var ama acaba ovulasyon testi ipucu verir mi bana?

Canım çok sağlıklı bir yöntem olduğunu sanmıyorum. Bende yumurtlamama rağmen adetime 1 hafta kala kopkoyu çizgi çıktı burda paylaştım hatta. Bilemiyorum belki 2 kez yumurtladım ama ovu testi yapsanda güvenemeyeceğin için boşa test harcama bence canım. Yoğun şüphelerin varsa adete bikaç gün kala kan testi yaptırabilirisn

bende süper belirti uydururum tutamıyorum kendimi ovulasyon testi mi yapsam acaba?

belirtileri kendim mi uyduruyorum yoksa gerçekten var mı bilemiyorum,en iyisi gecikmeyi beklemek

Dikkat Dikkat..! 2. Uyarı..!! aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...

sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart

VALLAHA EV EV DOLAŞIP TEST YAPCAM HAA BU NE İRADE KIZLAR.. HADİ Bİ KIMILDAYIN

günaydınn tatlımmm. ben de hep çocuğumun akrep burcundan olacağını hissediyordum. nitekim de öyle oldu :) Rabbim hayıorlı zamanda versin inşallah.

bende süper belirti uydururum tutamıyorum kendimi ovulasyon testi mi yapsam acaba?

canımcım ovulasyon testini neden yapacağını anlamadım kuzum ya:26: tekrar yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için mi yoksa kimilerinin yaptığı gibi gebelik testi niyetine kullanmak mı:44::44: eğer gebelik testi niyetine kullanacaksan yapma derim daha önümüzde koskoca bir hafta var hayal kırıklığına uğrarsın. yumurtlamak içinse eğer yumurtlama döneminin geçmiş olması gerekiyor tabi adetin 21. günü yumurtlayanlardan değilsen kimisi ayda iki kez yumurtluyormuş ya da 21. gün yumurtlayanlar varmış aaaaaay kafam karıştı ya seninkini de karıştırdım sanırım sen bana bakma ya gebe kalamamak başıma vurdu bacıııııım

gebelik testi niyetine kullanıcaktım ama vazgeçtim bekliycem

bende 21 gun yumurtladim adetime 3-4 gun kala...

BATtaşım belirtilerim var derken biraz açsan hani ne gibi belirtilerin var bize de ışık olsan aaay kız bende var cinsinden olur belki günüm yaklaştıkça balataları sıyırıyorum ben ooooy Allahım ooooyyyy :18:

Hadi idilgammmmm inş hamiş kalmışsındır... 2 aydır yumurtlayamıyordum demişsin. Dün yumurtlama zamanınmış. Inş bebişin sana tutunmuştur... Dualarım sana

gerçekten çitlenbik bi test yapsana canım yaaa. Lekelenme oldu galiba sende.
Diğerleride test yapsın. Hadiiiiii

ışılcım senin bat ne zaman

timurasya dr a bugün mü gideceksin canım. Inş keseni görürsünde için rahatlar.bizde seviniriz...

HMM BİDE TOPİĞİN EN SOĞUK KANLISI hll-legend sende bi test yapsana canımmmm

Son düzenleme:
günaydın canım yeni gelişmeler var mıı??
yok canim,bugun ogleden sonra gidecem doktoruma,yeni gozukmezse oradan cikip hemen baska doktora gidecem.
insallah gozukur,21 subat yumurtladim,25 subat adetim gelmedi..suan biyolojik yasi bebegimin 3 hafta,gecen(carsamba gunu) gittigimde doktorum var gibi ama herkesin rahim sekli farklidir cuma gunu tekrar gel dedi.
Insallah hersey yolundadir,bana bugun duani esirgeme...

gunaydın kızlarrr bende moreller bozuk dun doktora gıtmıstım gun asırı 3 gun daha ılıskı demıstı yumurtamın dıgerıde catlamıs oldugu ıcın ancak kocısle tartısınca bızım calısmada suya yattı (((

Insallah canim,bana dua et,bugun doktoruma gidecem.
bu arada senin sat ne zamandi? benim 29 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…