- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
Bu ay olmadı canım, hayırlısı olsunen son tahlil yaptırmaya gidecem dediğin gün görmüştüm canım.inşş gelecek aya hayırlısıyla gelir bebşin
kızlar benim adetime daha bir hafta var ama acaba ovulasyon testi ipucu verir mi bana?
kızlar benim adetime daha bir hafta var ama acaba ovulasyon testi ipucu verir mi bana?
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
Hadi bakalım uğurlu topikte hamile kalma sırası kimdeBATı yaklaşanlar belirtiler var mı durumlar nasıl, bende hiç bir belirti yok belirtimi acaba dediklerimi yazmıyorum zira bana güven olmaz bir yıldır her ay belirti yaşıyorum psikolojik aşermişliğim adet gecikmek bulantılarım kasık ağrılarım bu bir yıl içinde çok sık olduğu için bana güvenilmez yani hadi topiğin güzel anne adayları coşturun sayfayı aaaaaaayyyyy seviyorum sizi
belirtileri kendim mi uyduruyorum yoksa gerçekten var mı bilemiyorum,en iyisi gecikmeyi beklemekBu ay olmadı canım, hayırlısı olsun
Canım çok sağlıklı bir yöntem olduğunu sanmıyorum. Bende yumurtlamama rağmen adetime 1 hafta kala kopkoyu çizgi çıktı burda paylaştım hatta. Bilemiyorum belki 2 kez yumurtladım ama ovu testi yapsanda güvenemeyeceğin için boşa test harcama bence canım. Yoğun şüphelerin varsa adete bikaç gün kala kan testi yaptırabilirisn
Günaydın canlarımmmm, bugün buraya herzamankinden daha mutlu yazıyorum. Alpellam hamileeee yaaa, hadi bugünde güzel haberler alalım inşallah, sizlerden hamile haberleri duydukça umutlar artıyor, mutluluk çoğalıyorrrBenim kırmızıların 2. günü şiddetle devam ediyor, bitsede çalışmalara başlasak modundayım Kocama da hep diyordum 3. ay hamile kalıcam diye Allah bilir ama gönlümden öyle geçmişti. Hakkımızda hayırlısı
bende süper belirti uydururum tutamıyorum kendimiovulasyon testi mi yapsam acaba?
Kizlarrr gunaydinnn:)))) nasilsiniz bakeeem?
canımcım ovulasyon testini neden yapacağını anlamadım kuzum ya:26: tekrar yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için mi yoksa kimilerinin yaptığı gibi gebelik testi niyetine kullanmak mı:44::44: eğer gebelik testi niyetine kullanacaksan yapma derim daha önümüzde koskoca bir hafta var hayal kırıklığına uğrarsın. yumurtlamak içinse eğer yumurtlama döneminin geçmiş olması gerekiyor tabi adetin 21. günü yumurtlayanlardan değilsen kimisi ayda iki kez yumurtluyormuş ya da 21. gün yumurtlayanlar varmış aaaaaay kafam karıştı ya seninkini de karıştırdım sanırım sen bana bakma ya gebe kalamamak başıma vurdu bacıııııım
bende 21 gun yumurtladim adetime 3-4 gun kala...canımcım ovulasyon testini neden yapacağını anlamadım kuzum ya:26: tekrar yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için mi yoksa kimilerinin yaptığı gibi gebelik testi niyetine kullanmak mı:44::44: eğer gebelik testi niyetine kullanacaksan yapma derim daha önümüzde koskoca bir hafta var hayal kırıklığına uğrarsın. yumurtlamak içinse eğer yumurtlama döneminin geçmiş olması gerekiyor tabi adetin 21. günü yumurtlayanlardan değilsen kimisi ayda iki kez yumurtluyormuş ya da 21. gün yumurtlayanlar varmış aaaaaay kafam karıştı ya seninkini de karıştırdım sanırım sen bana bakma ya gebe kalamamak başıma vurdu bacıııııım
yok canim,bugun ogleden sonra gidecem doktoruma,yeni gozukmezse oradan cikip hemen baska doktora gidecem.günaydın canım yeni gelişmeler var mıı??
Insallah canim,bana dua et,bugun doktoruma gidecem.Hadi idilgammmmm inş hamiş kalmışsındır... 2 aydır yumurtlayamıyordum demişsin. Dün yumurtlama zamanınmış. Inş bebişin sana tutunmuştur... Dualarım sana
gerçekten çitlenbik bi test yapsana canım yaaa. Lekelenme oldu galiba sende.
Diğerleride test yapsın. Hadiiiiii
ışılcım senin bat ne zaman
timurasya dr a bugün mü gideceksin canım. Inş keseni görürsünde için rahatlar.bizde seviniriz...
ben birass uyuyup gelcem kaçmayın bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?