MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canim hicbirsey icin gec degil,moralini bozma..bilmezmisin kavgadan sonra halvet daha farkli bir guzel oluyor:)))))

evet haklısın aslında hemen hemen hergünde bir bat var.günü gelen test yapsa daha şenlik olurdu burası

Günaydin kizlarrrr

nasilsiniz???

Nasilsin taze anne oldugunu ögrenen Alpellacigimmmmmmmm

Kizlar kimdi bana dün dedi ates popoda sabahlari kalkmadan ölcülecek??

ben ölctüm sabah 36,8 dereceydi.

hatta dedim yalnis mi ölctüm ve iki kere ölctüm....

nasıl yani ik defa yumurtlanabiliniyormu.vaovvvvv.

ben demistim canim... simdilik hamilelik yok gibi. bat ne zaman canim? yumurtlama gunun gecti mi

kızlar aranızda benim gibi 27 martı bekleyen varmı

günaydınnnnn
...alpella poly esra nasıl gidiyor bakalım hamişlik......:nazar
pıdılga sen bu ayın en şanslısısın bence bu çalışmalarla tutmazsa yani çalışmalara devam kızlar son hızla
benim feci belim ağrıyor daha ne gelen var ne giden bende:26::26:
kısaca beklemedeyim hala

Henüz kırmızı kart görmedim.Yarın doktora gidicem genel bi kan testi için.Onda gebelik çıkıyormu bilmiyorum ama çıkmıyorsada gitmişken ayrıyetten gebelik içinde yaptırırım sanırım

Insallah canim,bana dua et,bugun doktoruma gidecem.
bu arada senin sat ne zamandi? benim 29 ocak

benim sat 10 şubat. sadece 2 kere kan testi yaptırdım değerler katlanmıştı. dr agitmedim. işte sana dedikleri bana denir diye gitmedim açıkcası.7+5 te yani 5 nisanda ilk kez gideceğim dr a. artık boş gebelik mi der , kalp atışlarınımı duyarım bilemiyorum. diğer 2 gebelikte çok hevesliydim daha 4 haftalıkken gittiğimi bilirim. hep can sıkıntısı hemde boş yere. şimdi gitsemde 7-8 haftalıkken gel diyecek dr. içim içimi yer benim en iyisi, zaman geçsin biraz.ben çok stres yapıyorum çünkü.dr kese yok der kalbi atmıo der vs vs ... kafa yormayacağım. ve inan o kadar rahatım ki şu an...sadece hamiş olduğumu ve kendime iyi bakmam gerektiğini biliyorum...

relaxım. inş seninde bebişinin haberiyle dahda relaks olucaz bu cuma günü...

canim hicbirsey icin gec degil,moralini bozma..bilmezmisin kavgadan sonra halvet daha farkli bir guzel oluyor:)))))

:))) ayy gulecegım yoktu hiçç ama ne bılım gun asıırı demıstı doktorumuz bence olmaz dıye duusnuyorum 22 martta kırmıız kartı yer otururum bu gıdısle ben

canım kasıklarım ağrıyo bi kaç gündür,sabah kalktığımda belim ağrıyodu ama şimdi geçti.bide gazım var çok fazla,yorgunum sürekli.inşallah psikolojik değildir

günaydınnn canımm.
çok şükür iyi yaa. bide uyuabilsem yatabilsemmm...haftasonu bol bol dinlenirim artık :)
hadi kızlarrr çalışmaları hızlandırın siz dee. rahat bırakmayın kocişlerinizi :)

bat 23 mart canım

:))) ayy gulecegım yoktu hiçç ama ne bılım gun asıırı demıstı doktorumuz bence olmaz dıye duusnuyorum 22 martta kırmıız kartı yer otururum bu gıdısle ben

gogi cim seninde eşin tam tartışacak zamanı bulmuş.3 gün ateşkes imzalasaydınız. sonra yine tartışın canım...
şaka bi yana inş hamiş kalırsında avatarındaki gibi bi bebişin olur. bende o poposunu ısırırımmmm o bebişinnnn

günaydınnn canımm.
çok şükür iyi yaa. bide uyuabilsem yatabilsemmm...haftasonu bol bol dinlenirim artık :)
hadi kızlarrr çalışmaları hızlandırın siz dee. rahat bırakmayın kocişlerinizi :)

esracım bulantın varmı canım, alpella senin var mı benim yok daha

ben demistim canim... simdilik hamilelik yok gibi. bat ne zaman canim? yumurtlama gunun gecti mi

Ay bilmem ki canim simdi 3-4 güne kadar gelmelidir adet,

ben bu tarih tutup ölcmeleri ilk defa yapiyorum ilk defa yapiyorum.

yani bu ayin 12 de ovu test gülen yüz gösterdi. ve ben o gün 22. siklus günümdeydim.

yaaa hıc sorma hep gereksız seyler aslında bende sınrıımden aglaya aglaya uyudum zaten ya cnm benım bu ıkıncı yumurtamın catlayısı 22 mart cunku yanı 1 hafta kala gebelık olusurmu anlamadım doktor neden hala gunasırı ılıskı dedı dıger yumurtam catlamıstı buda dun catladı bız buaksam barısana kadar zaten yumurta gider benım :) sinirden hala başım ağrıyor gercı varıdr bır hayırda dıyorum ama ınsan rahat olamıyor genede

nasıl yani ik defa yumurtlanabiliniyormu.vaovvvvv.

öyleymiş canım bende sonradan öğrendim hatta ben yumurtlama ne onu bile bilmiyordum düşün yani işte başa gelince öğreniliyo her şey :44:
canım kasıklarım ağrıyo bi kaç gündür,sabah kalktığımda belim ağrıyodu ama şimdi geçti.bide gazım var çok fazla,yorgunum sürekli.inşallah psikolojik değildir

canım bende de hep aynı şeyler var kasığım ağrıyo böyle eğildiğim zaman daha çok hissediyorum ve tek taraflı sol kasığım ve sol tarafta bir şişkinlik hissi :26: sonracımaaaaaaaaa belim ağrıyor adet sancısı gibi bir bak adet sancısı gibi ara ara girip çıkıyor sıcak su torbası koydum falan ayağımın altına bu tabi üşütmüş olabilirim yani ondan kaynaklanabilir çünkü akıntımda var amma da varmış haaaaa her ay böyle oluyo bir bak her tarafa koyu kırmızı aman ya artık takmayacam hayır yani bu ay olmazsa ki inşallah olur. Yumurta takibi başlar olmadı aşılama daha olmadı tüp bebek

bu ay da gelirse kırmızılar rahim filmi çektircem ben,sen çektirmiştin dimi canım?zor bişi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…