gunaydın kızlarrr bende moreller bozuk dun doktora gıtmıstım gun asırı 3 gun daha ılıskı demıstı yumurtamın dıgerıde catlamıs oldugu ıcın ancak kocısle tartısınca bızım calısmada suya yattı(((
...
sağol cnm teşekkürler... ya aslında listeye bakarsan her gün BAT'ı olan biri var her gün biri test yapıp sonuç alsa topic baya hareketli olur ama ses seda yok
kızlaar hadi günü gelenler test yapın yahuu... ben bugün gittim sağlık ocağına kan verdim geldim artık orda yaptırırım devamını bakalım... ayy o da neg. çıkarmış ne biçim bozulurum var yaaayy Allah korusun
canımcım ovulasyon testini neden yapacağını anlamadım kuzum ya:26: tekrar yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için mi yoksa kimilerinin yaptığı gibi gebelik testi niyetine kullanmak mı:44::44: eğer gebelik testi niyetine kullanacaksan yapma derim daha önümüzde koskoca bir hafta var hayal kırıklığına uğrarsın. yumurtlamak içinse eğer yumurtlama döneminin geçmiş olması gerekiyor tabi adetin 21. günü yumurtlayanlardan değilsen kimisi ayda iki kez yumurtluyormuş ya da 21. gün yumurtlayanlar varmış aaaaaay kafam karıştı ya seninkini de karıştırdım sanırım sen bana bakma ya gebe kalamamak başıma vurdu bacıııııım
ben demistim canim... simdilik hamilelik yok gibi. bat ne zaman canim? yumurtlama gunun gecti miGünaydin kizlarrrr
nasilsiniz???
Nasilsin taze anne oldugunu ögrenen Alpellacigimmmmmmmm
Kizlar kimdi bana dün dedi ates popoda sabahlari kalkmadan ölcülecek??
ben ölctüm sabah 36,8 dereceydi.
hatta dedim yalnis mi ölctüm ve iki kere ölctüm....
Dikkat Dikkat aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...
sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom .. 16 mart
antalya2011 16 mart
Insallah canim,bana dua et,bugun doktoruma gidecem.
bu arada senin sat ne zamandi? benim 29 ocak
canim hicbirsey icin gec degil,moralini bozma..bilmezmisin kavgadan sonra halvet daha farkli bir guzel oluyor:)))))
BATtaşım belirtilerim var derken biraz açsan hani ne gibi belirtilerin var bize de ışık olsan aaay kız bende var cinsinden olur belki günüm yaklaştıkça balataları sıyırıyorum ben ooooy Allahım ooooyyyy :18:
günaydınnnnn
...alpella poly esra nasıl gidiyor bakalım hamişlik......:nazar
pıdılga sen bu ayın en şanslısısın bence bu çalışmalarla tutmazsa yaniçalışmalara devam kızlar son hızla
benim feci belim ağrıyor daha ne gelen var ne giden bende:26::26:
kısaca beklemedeyim hala
Hadi idilgammmmm inş hamiş kalmışsındır... 2 aydır yumurtlayamıyordum demişsin. Dün yumurtlama zamanınmış. Inş bebişin sana tutunmuştur... Dualarım sana
gerçekten çitlenbik bi test yapsana canım yaaa. Lekelenme oldu galiba sende.
Diğerleride test yapsın. Hadiiiiii
ışılcım senin bat ne zaman
timurasya dr a bugün mü gideceksin canım. Inş keseni görürsünde için rahatlar.bizde seviniriz...
HMM BİDE TOPİĞİN EN SOĞUK KANLISI hll-legend sende bi test yapsana canımmmm
:))) ayy gulecegım yoktu hiçç ama ne bılım gun asıırı demıstı doktorumuz bence olmaz dıye duusnuyorum 22 martta kırmıız kartı yer otururum bu gıdısle ben
günaydınnn canımm.
çok şükür iyi yaa. bide uyuabilsem yatabilsemmm...haftasonu bol bol dinlenirim artık :)
hadi kızlarrr çalışmaları hızlandırın siz dee. rahat bırakmayın kocişlerinizi :)
ben demistim canim... simdilik hamilelik yok gibi. bat ne zaman canim? yumurtlama gunun gecti mi
gogi cim seninde eşin tam tartışacak zamanı bulmuş.3 gün ateşkes imzalasaydınız. sonra yine tartışın canım...
şaka bi yana inş hamiş kalırsında avatarındaki gibi bi bebişin olur. bende o poposunu ısırırımmmm o bebişinnnn
cnmm kurtajdan sonra daha cabuk hamis olunuyomuss cunku rahim heryer temiz aninda kapiyomus hadii insallah bakalim
nasıl yani ik defa yumurtlanabiliniyormu.vaovvvvv.
canım kasıklarım ağrıyo bi kaç gündür,sabah kalktığımda belim ağrıyodu ama şimdi geçti.bide gazım var çok fazla,yorgunum sürekli.inşallah psikolojik değildir
öyleymiş canım bende sonradan öğrendim hatta ben yumurtlama ne onu bile bilmiyordum düşün yani işte başa gelince öğreniliyo her şey :44:
canım bende de hep aynı şeyler var kasığım ağrıyo böyle eğildiğim zaman daha çok hissediyorum ve tek taraflı sol kasığım ve sol tarafta bir şişkinlik hissi :26: sonracımaaaaaaaaa belim ağrıyor adet sancısı gibi bir bak adet sancısı gibi ara ara girip çıkıyor sıcak su torbası koydum falan ayağımın altına bu tabi üşütmüş olabilirim yani ondan kaynaklanabilir çünkü akıntımda var amma da varmış haaaaa her ay böyle oluyo bir bak her tarafa koyu kırmızıaman ya artık takmayacam hayır yani bu ay olmazsa ki inşallah olur. Yumurta takibi başlar olmadı aşılama daha olmadı tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?