[sıze=3] beta hcg 45 pozitif
aradığınız kullanıcıya şu an ulaşılamamaktadır
sevinçten delirmiş ya da şoktan bayılmış olabilir
lütfen daha sonra tekrar deneyiniz [/sıze]
bu ay da gelirse kırmızılar rahim filmi çektircem ben,sen çektirmiştin dimi canım?zor bişi mi?
canım ben cektırdım rahım fılmı sorunu cevaplamak ıstedım bu yuzden cok kolay bı ıslem dıyemem kendı adıma ama cokda abartılı bır acı hıssetmedım ama sonucta rahmını masa gıbı bı aletle tutuyorlar o bıraz canını yakıyor tabı acı goreceleı bır kavram oldguu ıcın bana cok acıveren belkıde sana cok acı vermyecek zaten oncesınde ıgne yaptılar bana agrı kesıcı ıstersen yaptırtmayabılıyosunda sana kalmıs ıcerıye sıvıyı verınce karnında bır sıslık ve baskı hıssedıyorsun bunlar benım yasadıklarım ınsallah sen hıc acı hıssetmessn ınsallahda gelmez kırmızılarr
sıkıntılı anlarda okunacak dua
insan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
İSM-İ AZAM
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Dua kitaplarında “Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur.” denilmektedir.
DİĞER İSM-İ AZAM DUALARI
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
ALLAH HEPİMİİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.....AMİN....
bu ay da gelirse kırmızılar rahim filmi çektircem ben,sen çektirmiştin dimi canım?zor bişi mi?
inşallah canım çok sağol,galiba ben anesteziyle yaptırcam zor dayanırım gibi geliyo
ism-i azam
lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Dua kitaplarında “cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur.” denilmektedir.
Diğer ism-i azam duaları
bismillâhirrahmânirrahîm
allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
Allah hepimiizin dualarını kabul etsin.....amin....
KIZLARRRRRR YANN TOPIKLERDEN BISEY BULDUMM MANTIGI VARMI SIZCEEEEEEEEEEEEEEEEE ?????????????????
08-09-2009, 15:06 Konu Sahibi : alacan #1 alacan Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
Nilüfer
Giriş tarihi Aug 2009
Mesajlar 237 Yumurta akıyla hamilelik
Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış
CALINTIDIRRR::)))))))))
VARMI MANTIGIII ??????
kızlarrrrrr yann topıklerden bısey buldumm mantıgı varmı sızceeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????
08-09-2009, 15:06 konu sahibi : Alacan #1 alacan profil bilgileri forumdaki cevaplarım özel mesaj add as contact
nilüfer
giriş tarihi aug 2009
mesajlar 237 yumurta akıyla hamilelik
arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış
calıntıdırrr::)))))))))
varmı mantıgııı ??????
KIZLARRRRRR YANN TOPIKLERDEN BISEY BULDUMM MANTIGI VARMI SIZCEEEEEEEEEEEEEEEEE ?????????????????
08-09-2009, 15:06 Konu Sahibi : alacan #1 alacan Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
Nilüfer
Giriş tarihi Aug 2009
Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış
VARMI MANTIGIII ??????
ben bu ay yumurtlama zamanım meryem suresini okumaya başladım hiç umudum yoktu bu ay ama pozitif çıktı başlayalı daha 2 hafta oldu hamile olduğumu öğrendim inşallah 41'e tamamlıcam ondan sonra da doğurana kadar hatim edicem inşallah allahtan bir mani olmazsa... Bi de bu ay 8 gün incir suyu içtim sonra bıraktım korktum zaten gerek kalmadı
Nilüfer
Giriş tarihi Aug 2009
VARMI MANTIGIII ??????
Offffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugün ve yarın benim tahmini yumurtlama günlerimdi ama görümcem haftasonu için kalmaya geliyorrrrrrrrr
neden ben ya neden
evim pis yemegim yok ve işten çıkma saatim 18.00 bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?