Offffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugün ve yarın benim tahmini yumurtlama günlerimdi ama görümcem haftasonu için kalmaya geliyorrrrrrrrr
neden ben ya neden
evim pis yemegim yok ve işten çıkma saatim 18.00 bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pidilgam bilemiyorum ama bu arkadaş dalga geçiyor gibi geldi banaKIZLARRRRRR YANN TOPIKLERDEN BISEY BULDUMM MANTIGI VARMI SIZCEEEEEEEEEEEEEEEEE ?????????????????
08-09-2009, 15:06 Konu Sahibi : alacan #1 alacan Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
Nilüfer
Giriş tarihi Aug 2009
Mesajlar 237 Yumurta akıyla hamilelik
Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış
CALINTIDIRRR::)))))))))
VARMI MANTIGIII ??????
Banada pek mantıklı gelmedi.buarada kızlar hamilelik şüphesi varken ilişkiye girmek sakıncalımıdır sizce?
Offffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bugün ve yarın benim tahmini yumurtlama günlerimdi ama görümcem haftasonu için kalmaya geliyorrrrrrrrr
neden ben ya neden
evim pis yemegim yok ve işten çıkma saatim 18.00 bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bencede yaa kızlar birden bunalıma girdim ama sayenizde biraz düşününce idilganında dedigi gibi benimle yatacak degil yaaaaaaaaaaaa ne yapim yani şans kapıyı kaç kere çalar bugünlerimi iyi degerlendirmem lazım :)
evet toplarlanmalıyım stressssssss sıkıntı üzüntü yokkkkkkkkkk!
Sagolun kızlar
canım kapını kapaaa işine bak sennnn. Evinde pis olsunnn salla sen çalışan ve aaynı zamanda anne olmaya çalışan bi bayansın herkesin anlayış göstermesi gerek.
Bencede yaa kızlar birden bunalıma girdim ama sayenizde biraz düşününce idilganında dedigi gibi benimle yatacak degil yaaaaaaaaaaaa ne yapim yani şans kapıyı kaç kere çalar bugünlerimi iyi degerlendirmem lazım :)
evet toplarlanmalıyım stressssssss sıkıntı üzüntü yokkkkkkkkkk!
Sagolun kızlar
ne bileyim ben yaa birden canım sıkıldı ama artık kapıyı kapatır işime bakarım :)
canim adetine cok az zaman kalmis ve simdi 37nin ustune cikmadiysa adetin 100 de 100 gelecek demektir,sana umut vermek isterdim ama bazal isin adet olacagin sinyalini veriyor,birdaha ay denersin canim,mis gibi nisan ayinda,tam baharda hormonlarin yogun oldugu,ciceklerin actigi ay!Ay bilmem ki canim simdi 3-4 güne kadar gelmelidir adet,
ben bu tarih tutup ölcmeleri ilk defa yapiyorum ilk defa yapiyorum.
yani bu ayin 12 de ovu test gülen yüz gösterdi. ve ben o gün 22. siklus günümdeydim.
evde misafir olunca bende çekiniyorum bazen. ama eşim maşallahhhhh dinlemiyor :))))))))))))))
temizliğe gelince geçen hafta elektrik süpürgem bozuldu bende evi şarjlı süpürgeyle yarım yamalak süpürebiliyorum iyi çekmiyor. 9 aylık evliyim apartmanda Allahın bir kulu hoşgeldin, hayırlı olsun yeni evlisiniz demedi sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee ben ağlamayayımda kimler ağlasın 5 aydır bebişte gelmiyor
bizzz varizzzzzzzzz cnm benimmmmmmm :))))
bende yillardir yasadigim yerden isimden arkadaslarimdan ailemdenn cokkkkkkkkk uzaklarda londradayimmmmm ama olsunnn allaha cok sukur mutlumusun huzurlumusun sagliklimisinnn gerisi bossss:)))
allaha cokk sukur deee bebisini isteee cnmmcmm
kendin yuruyusler yap kendini sev bakimlar yap :))
mutluyum huzurluyum ama sıkılmaya başladım. inan hiç dışarı çıkasım gelmiyor. akşam gelirken eşimi arıyorum ekmek al gel. sabahları çöpü bile ona veriyorum atarmısın diye((
kendime gelmem lazımmmmmmmmmm
Kızlar iyiki sizleri bulmuşum valla yaa bilmediğim şeyleri sizlerin sayesinde öğreniyorum yerleşme kanamasını da sizden duydum çok acemiyim ben dahaöğrenicek çok şey varmış
TİMURASYA cımm sen naptın. ne zman gideceksin dr a. çook merak ediorum seni canım yaaa. hemen haber ver bizede olurmuu canım...
selam kızlar. ben de çok şey öğrendim buradan. valla kadın doğum doktorundan fazla bilgi var burda
sabah birisi yazmıştı galiba. uzayan şeffaf akıntı, tam yumurtlama gününde geliyormuş, hamile olan bir arkadaş benim bu ay gelmedi, yumurtlamadaım sndım ama hamileymişim dedi. ben de şimdi o şey gelmesin diye bekliyorum... bir umut
çitlenbik cimmm hadi yap bi test. idrar testi eczanede 2,5 tl kız kap gel hemencik yapıverrr. bi hamiş haberide senden gelsin . e hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?