MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

BOSVER CNMMM tinmaa hiccccc eve giderken aliver 1 hazir tavuk yaninada disardan biseyler yogurt makarna salla gitsinnn

amann strese girip falan kacirma ayini cnmm sizle uyuyucak deil yaaa bosver

İDİLGAM denemekten zarar gelmez neticede. kocakarı ilaçları ve uygulamalarının çoğu soruna çare bulur neticede. 1 senedir geçmeyen öksürüğüm zencefilli bal yiyince geçmişti mesela . denemekte fayda olabilir...

ADDD CANIM ya görümcende mutlak günlerimi buldu gele geleeeee. başka zaman kimse gelmez , terslik olacak ya. mutlaka biri damlar... sen yine kapa kapıyı yappp ...bişi olmazzzz. çaktırmaaa

çitlenbik.bi zararı olmaz herhalde. düşük riski olanlara bazen önermiyorlar. ben kızımda hamileyken öğrenene kadar risk yok demişti. düşük riskim olduğu için öğrendikten sonra ilk 3 ay ilişki yasaktı. ben 9 ay yapmamıştık korkudan... aslında sağlıklı bi hamilelikse, seks son ay hariç kısıtlamıyorlar. hatta doğum daha rahat geçiyormuş. dr demişti...

Bencede yaa kızlar birden bunalıma girdim ama sayenizde biraz düşününce idilganında dedigi gibi benimle yatacak degil yaaaaaaaaaaaa ne yapim yani şans kapıyı kaç kere çalar bugünlerimi iyi degerlendirmem lazım :)
evet toplarlanmalıyım stressssssss sıkıntı üzüntü yokkkkkkkkkk!
Sagolun kızlar

Pidilgam bilemiyorum ama bu arkadaş dalga geçiyor gibi geldi bana

Banada pek mantıklı gelmedi.buarada kızlar hamilelik şüphesi varken ilişkiye girmek sakıncalımıdır sizce?

Sanmıyorum canım herşey yolundaysa hiçbir sakıncası yok, bebeğin olduğu yerle cinsel ilişkide temas edilen yerler tamamen farklıymış.

canım takma kafana. erkenden gidip uyucaz diyip çekilin odanıza. oraya da gelecek hali yok ya.

Canım kapını kapaaa işine bak sennnn. Evinde pis olsunnn salla sen çalışan ve aaynı zamanda anne olmaya çalışan bi bayansın herkesin anlayış göstermesi gerek.

canım kapını kapaaa işine bak sennnn. Evinde pis olsunnn salla sen çalışan ve aaynı zamanda anne olmaya çalışan bi bayansın herkesin anlayış göstermesi gerek.

ne bileyim ben yaa birden canım sıkıldı ama artık kapıyı kapatır işime bakarım :)

bide soyle bak her iste bir hayir vardir hicbirsey tesaduf degil kaderdir belkide sana sans getiricekkk biseydirrr bu :)))) her aykinden farklii bi misafirle birlikte gelmis yumurtan belki bu bi isarettirr bi kiz bebis gelicektir sanada bu ayyyy :))))

cnmm opuyorumm tinma sen aksam yemekten sonra yap bi kahve ohh icir kocisinee sonrada uyukluyo gibi yappppppp erken yatarsinizz sonraq dik bacaklari dusunuda alma zaten icinde kalsinnn herseyyy
hadi boll sansss
bu arada benimde halvet zamanlari devam benim de turkiyeden misafirim gelliyoo bu aksamm amannnn napimmmmmm :))))))

ne bileyim ben yaa birden canım sıkıldı ama artık kapıyı kapatır işime bakarım :)

evde misafir olunca bende çekiniyorum bazen. ama eşim maşallahhhhh dinlemiyor :))))))))))))))

temizliğe gelince geçen hafta elektrik süpürgem bozuldu bende evi şarjlı süpürgeyle yarım yamalak süpürebiliyorum iyi çekmiyor. 9 aylık evliyim apartmanda Allahın bir kulu hoşgeldin, hayırlı olsun yeni evlisiniz demedi sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee ben ağlamayayımda kimler ağlasın 5 aydır bebişte gelmiyor

Ay bilmem ki canim simdi 3-4 güne kadar gelmelidir adet,

ben bu tarih tutup ölcmeleri ilk defa yapiyorum ilk defa yapiyorum.

yani bu ayin 12 de ovu test gülen yüz gösterdi. ve ben o gün 22. siklus günümdeydim.
canim adetine cok az zaman kalmis ve simdi 37nin ustune cikmadiysa adetin 100 de 100 gelecek demektir,sana umut vermek isterdim ama bazal isin adet olacagin sinyalini veriyor,birdaha ay denersin canim,mis gibi nisan ayinda,tam baharda hormonlarin yogun oldugu,ciceklerin actigi ay!

bizzz varizzzzzzzzz cnm benimmmmmmm :))))
bende yillardir yasadigim yerden isimden arkadaslarimdan ailemdenn cokkkkkkkkk uzaklarda londradayimmmmm ama olsunnn allaha cok sukur mutlumusun huzurlumusun sagliklimisinnn gerisi bossss:)))

allaha cokk sukur deee bebisini isteee cnmmcmm

kendin yuruyusler yap kendini sev bakimlar yap :))

mutluyum huzurluyum ama sıkılmaya başladım. inan hiç dışarı çıkasım gelmiyor. akşam gelirken eşimi arıyorum ekmek al gel. sabahları çöpü bile ona veriyorum atarmısın diye ((
kendime gelmem lazımmmmmmmmmm

Kızlar iyiki sizleri bulmuşum valla yaa bilmediğim şeyleri sizlerin sayesinde öğreniyorum yerleşme kanamasını da sizden duydum çok acemiyim ben daha öğrenicek çok şey varmış

çitlenbik cimmm hadi yap bi test. idrar testi eczanede 2,5 tl kız kap gel hemencik yapıverrr. bi hamiş haberide senden gelsin . e hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

TİMURASYA cımm sen naptın. ne zman gideceksin dr a. çook merak ediorum seni canım yaaa. hemen haber ver bizede olurmuu canım...

ay bende öyleydim 10 katlı sitede bi tanıdık yok.allahtan çalışıyordum. evde olsam canım sıkılırdı dediğin gibi. önceden vardı komşuluk. şimdi hırsızı görseler polisi aramaz bu komşular

Kızlar iyiki sizleri bulmuşum valla yaa bilmediğim şeyleri sizlerin sayesinde öğreniyorum yerleşme kanamasını da sizden duydum çok acemiyim ben daha öğrenicek çok şey varmış

selam kızlar. ben de çok şey öğrendim buradan. valla kadın doğum doktorundan fazla bilgi var burda
sabah birisi yazmıştı galiba. uzayan şeffaf akıntı, tam yumurtlama gününde geliyormuş, hamile olan bir arkadaş benim bu ay gelmedi, yumurtlamadaım sndım ama hamileymişim dedi. ben de şimdi o şey gelmesin diye bekliyorum... bir umut

ikimiz kaldık korunmayı bırakalı kaç ay oldu

çitlenbik cimmm hadi yap bi test. idrar testi eczanede 2,5 tl kız kap gel hemencik yapıverrr. bi hamiş haberide senden gelsin . e hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nası can atıyom bilemezsin canım ama eşim yaptırtmıyo daha çok erkenmiş lafı bile ettirmiyo doğal akışına bırak kendini düşünme rahatla diyo eşimin kuzenin eşi daha yeni bebişini aldırmak zorunda kaldı kalp atışı yok diye onlar baya bi dillendirmişlerdi hamileliği ondan korkuyo.şimdi bende emin değilim ya hüsran yaşamktanda korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…