canım benim en yakın arkadaşım şu an 4 hftalık hamile.. 1,5 yıl uğraştılar. en son doktoru da ona belli tarihlerde 5 gün ilişki demişti bak hamile kaldı bu ay.. 10.ve 14.günler arası her gün ilişkiye gir, bir de bunu dene bakalım:)
kafamdan çıkmmıyo maalesef( haziranda 2 yılı dolacak evliliğimizin bu ay 5.denememiz... izmirliyim tatlım, ya sen?
benimde şubatta doldu 2 yıl
konyalıyım..
canım 5 yıllık evlıyım ama daha önce vajınusmusdum oyüzden bu benım ılk denemem olucak zaten vajıyle zaman kaybettım oyuzden bu kdar heyecanım telaşım
ama herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor bazısı oluyor ortalarda bazısı adet bitiminde bazısı da sonunda onu allah bilir canım işte her ihtimale karşı 1 gün arayla gün aşırı deneyin en doğrusu bu
kızlar daha sızın yenı sayılır
bende calısmalara basladım ocakta bır dusuk yasadım 21ınden berı korunmuyorum
aynı dert ortağıyız desen arkadaşım geçmiş olsun sanada bende düşük yaşadım ne zaman oldu düşüğün
cnm özelden msj atıyorum msn yı
benimde şubatta doldu 2 yıl
konyalıyım..
canım 5 yıllık evlıyım ama daha önce vajınusmusdum oyüzden bu benım ılk denemem olucak zaten vajıyle zaman kaybettım oyuzden bu kdar heyecanım telaşım
bana agustosda 4 sene olacak daha bır aktıvıte yok hayırlısı rabbım verırı ınsallah,,,,
kızlar annem geliyormuş bana.. kalkıp evi toparlayım azcık.. yarın internete girebilir miyim bilmiyorum ama p.tesi gelişmeleri mutlaka haber veririrm size.. kendinize dikkat ediinn...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu herkese tatdırsın anne ve babalık duygusunu inşaallah... Aminnnnnnnnnn
canım kısmet emanetını ne zman verırse rabbım o zaman bısde sevınırız; gercı bır bu ay ates olcumu ve yumurtlamaya dıkkat ettım,kısmet bakalım bende pko vardı yenı bıttı belkıde ondandı takıp etmeyısım kısmetttttt
rabbim verecekse zaten bişey bahane olmaz ama zamanı vardır ki bişeyler bahane oluyordur hep dua edelim anca rabbime bizlerede o duyguyu tatdırsın
canım kısmet emanetını ne zman verırse rabbım o zaman bısde sevınırız; gercı bır bu ay ates olcumu ve yumurtlamaya dıkkat ettım,kısmet bakalım bende pko vardı yenı bıttı belkıde ondandı takıp etmeyısım kısmetttttt
kızlar okudum Meryem Suresini bakalım bismillah dedik başladık bugün 41 gün okunacakmış herhalde hayırlısı bakalım :)
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Aycaece: Sat 18 şubat
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
Daısytulıp: Sat 11 şubat, bat 10 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
öncelikle polypoly, tatlıcadı55, daisytulip ve oflu arkadaşlarımızın güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?