MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım 5 yıllık evlıyım ama daha önce vajınusmusdum oyüzden bu benım ılk denemem olucak zaten vajıyle zaman kaybettım oyuzden bu kdar heyecanım telaşım

canım 5 yıllık evlıyım ama daha önce vajınusmusdum oyüzden bu benım ılk denemem olucak zaten vajıyle zaman kaybettım oyuzden bu kdar heyecanım telaşım

canım benim bi arkadaşımda vajınusmusdu şuan 4 aylık hamile hiç korkma rahat ol inan allah büyük herşeye kadirrr

ama herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor bazısı oluyor ortalarda bazısı adet bitiminde bazısı da sonunda onu allah bilir canım işte her ihtimale karşı 1 gün arayla gün aşırı deneyin en doğrusu bu

ben doktoru öyle dedi diye anladım... eğer doktoru dediyse yumurtlama tarihini onlar tahmin edebiliyorlar çünkü muayene ederek... Ama tabi en önemlisi Allah'ın nasip etmesi hayırlısıyla... vakti zamanı gelmemişe ne yapsak olmaz...

anladım canım yine de stres yapma çok.. pek mümkün değil biliyorum ama inan geri tepiyor her şey stres yapınca..

kızlar annem geliyormuş bana.. kalkıp evi toparlayım azcık.. yarın internete girebilir miyim bilmiyorum ama p.tesi gelişmeleri mutlaka haber veririrm size.. kendinize dikkat ediinn...

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu herkese tatdırsın anne ve babalık duygusunu inşaallah... Aminnnnnnnnnn

canım kısmet emanetını ne zman verırse rabbım o zaman bısde sevınırız; gercı bır bu ay ates olcumu ve yumurtlamaya dıkkat ettım,kısmet bakalım bende pko vardı yenı bıttı belkıde ondandı takıp etmeyısım kısmetttttt

rabbim verecekse zaten bişey bahane olmaz ama zamanı vardır ki bişeyler bahane oluyordur hep dua edelim anca rabbime bizlerede o duyguyu tatdırsın

merhaba suzan adaşmışız senle....bu kadar olur suzan karakteri sihirli annemi çok sever benim kızlar ondan 361 de eski telefon numaramızın ilk harleri benim için özel çünkü eşimle tanıştığımızda kullanıyordu seninkinin hikayesi ne?
burda karşılaşmamızda ayrı bir tesadüf ben de martta hamile kalmayı o kadar çok istiyorum ki..ama dağlar kadar engelim var......işallah bu topik uğurlu gelir bacım....

benıde benıde sat 27 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…