MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çitlenbik cimmm hadi yap bi test. idrar testi eczanede 2,5 tl kız kap gel hemencik yapıverrr. bi hamiş haberide senden gelsin . e hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nası can atıyom bilemezsin canım ama eşim yaptırtmıyo daha çok erkenmiş lafı bile ettirmiyo doğal akışına bırak kendini düşünme rahatla diyo eşimin kuzenin eşi daha yeni bebişini aldırmak zorunda kaldı kalp atışı yok diye onlar baya bi dillendirmişlerdi hamileliği ondan korkuyo.şimdi bende emin değilim ya hüsran yaşamktanda korkuyorum.

kızlar şimdi doktordan geldim olayı anlatayım size.sat 07.03.2012 bat 07.04.2012 .ben enfeksiyon kapmışım vajinal kaşıntı fitil kullanacam 1 hafta ilişki yasak.şimmdi ne diyorsunuz hala benim mart için umudum varmı.çok canım sıkılıyor yumurtlamayı belki ucundan filan yakalarmıyım ((((((

Alpellacık bir de kürtajdan sonra nedense erkek çocuk kısmet oluyor derler... her yer temiz ya çabucacık gelebilio erkek bebişler :)))

hayırlısı canım bana ilk gebeliğimde erkek gibi gelmişti şimdi kız gibi geliyo...

esracım bulantın varmı canım, alpella senin var mı benim yok daha

yok tatlım herhangi bir bulantı ama reflü gibi bişey var

iyiyim canım benim sen nasılsın...??

iyi gidiyor canım henüz benimseyemedim bakalım alışıcam zamanla temkinliyim şu an...

sanırım yumurtlama dönemin kaçacak gibi

alpella,canım tebrik ederim.biraz bizi bilgilendirsen çok sevinirim bi umut işte belki işimize yarar çalışmalar hergün mü oldu adet düzenin nasıl kaç günde bir oluyordun

o nerden bilecek
git al bitane yap sen... gizliceeeee ... ben duramam vallaa.adetten 4 gün evvelden yapmıştım benn

kızlar öncelikle herkese selamlar alpellacım seni dünde kutlamıştım ama gene tebrik ediyorum inşallah bu sefer sağsalim kucağına alıcaksın bebişini inşallah sıra bize gelmiştir
birde lütfen yardımcı olun kızlar bu ateş ölçümünden bahseden arkadaşım benim bat ıma 9 gün var şimdi ölçsem nasıl çıkması lazım yada ölçmek için henüz erkenmi

poly tam bulantı denemez ama midem bulansam mıı bulanmasam mııı diye düşünüyoru sanırım. çok ta rahat değil yani

(((((( yani her ay bişey çıkıyor sabır sabır sabır

kısmet artık. o fitili 7 gün kullanman şart .tamamen iltihaptan arınman için. hatta bazen eriio içinde geri çıkıyo iç çamaşırına. ama çok faydası oluyor. içini tertemiz yapıyo. büyük olasılıkla kaçıracaksın yumurtlama zamanını ...

benimde bata 9 gün falan var ne için bu ateş ölçme gebelik için mi bende bi yerde okumuştum 37 üstü gebelik olabilir diyorlardı

20 lik dişim ağrıyor dün akşamdan beri. kulağım ve boğazıma ağrısı yayılmaya başladı. offffffffff ya
ya hamileysem diye ilaçta alamıyorum. haftaya cuma bat günüm. test yapsam çok erken offffffff ki neofffffffffffff

öyle vardır bir hikmeti.ben ilaç kullanırım geçer diyordum bilseydim 3-4 gündür vardı sorun kullanırdım biterdi şimdiye .çok canım sıkılıyor bu ay bu forumdan okuduklarımı uygulayacaktım nasip değilmiş.

5 ay önce o fitilden bende kullandım enfeksiyon var demişti doktor 1 hafta önce tekrar gittim bu sefer akıntı var dedi başka ilaç verdi enfeksiyon geçmiş falan demedi ama enfeksiyonla akıntı başka şey dimi akıntı gebelik için engel teşkil eder mi arkadaşlar

ben bostancıdayım bi koşu geleyim :))

dert ettiğin şeye bak pppe sende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…