çitlenbik cimmm hadi yap bi test. idrar testi eczanede 2,5 tl kız kap gel hemencik yapıverrr. bi hamiş haberide senden gelsin . e hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Alpellacık bir de kürtajdan sonra nedense erkek çocuk kısmet oluyor derler... her yer temiz ya çabucacık gelebilio erkek bebişler :)))
esracım bulantın varmı canım, alpella senin var mı benim yok daha
Günaydin kizlarrrr
nasilsiniz???
Nasilsin taze anne oldugunu ögrenen Alpellacigimmmmmmmm
Kizlar kimdi bana dün dedi ates popoda sabahlari kalkmadan ölcülecek??
ben ölctüm sabah 36,8 dereceydi.
hatta dedim yalnis mi ölctüm ve iki kere ölctüm....
günaydınnnnn
...alpella poly esra nasıl gidiyor bakalım hamişlik......:nazar
pıdılga sen bu ayın en şanslısısın bence bu çalışmalarla tutmazsa yaniçalışmalara devam kızlar son hızla
benim feci belim ağrıyor daha ne gelen var ne giden bende:26::26:
kısaca beklemedeyim hala
kızlar şimdi doktordan geldim olayı anlatayım size.sat 07.03.2012 bat 07.04.2012 .ben enfeksiyon kapmışım vajinal kaşıntı fitil kullanacam 1 hafta ilişki yasak.şimmdi ne diyorsunuz hala benim mart için umudum varmı.çok canım sıkılıyor yumurtlamayı belki ucundan filan yakalarmıyım((((((
(((((( yani her ay bişey çıkıyor sabır sabır sabır
Nası can atıyom bilemezsin canım ama eşim yaptırtmıyo daha çok erkenmiş lafı bile ettirmiyo doğal akışına bırak kendini düşünme rahatla diyo eşimin kuzenin eşi daha yeni bebişini aldırmak zorunda kaldı kalp atışı yok diye onlar baya bi dillendirmişlerdi hamileliği ondan korkuyo.şimdi bende emin değilim ya hüsran yaşamktanda korkuyorum.
(((((( yani her ay bişey çıkıyor sabır sabır sabır
kızlar öncelikle herkese selamlar alpellacım seni dünde kutlamıştım ama gene tebrik ediyorum inşallah bu sefer sağsalim kucağına alıcaksın bebişini inşallah sıra bize gelmiştir
birde lütfen yardımcı olun kızlar bu ateş ölçümünden bahseden arkadaşım benim bat ıma 9 gün var şimdi ölçsem nasıl çıkması lazım yada ölçmek için henüz erkenmi
kısmet artık. o fitili 7 gün kullanman şart .tamamen iltihaptan arınman için. hatta bazen eriio içinde geri çıkıyo iç çamaşırına. ama çok faydası oluyor. içini tertemiz yapıyo. büyük olasılıkla kaçıracaksın yumurtlama zamanını ...
evde misafir olunca bende çekiniyorum bazen. ama eşim maşallahhhhh dinlemiyor :))))))))))))))
temizliğe gelince geçen hafta elektrik süpürgem bozuldu bende evi şarjlı süpürgeyle yarım yamalak süpürebiliyorum iyi çekmiyor. 9 aylık evliyim apartmanda Allahın bir kulu hoşgeldin, hayırlı olsun yeni evlisiniz demedi sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee ben ağlamayayımda kimler ağlasın 5 aydır bebişte gelmiyor
evde misafir olunca bende çekiniyorum bazen. ama eşim maşallahhhhh dinlemiyor :))))))))))))))
temizliğe gelince geçen hafta elektrik süpürgem bozuldu bende evi şarjlı süpürgeyle yarım yamalak süpürebiliyorum iyi çekmiyor. 9 aylık evliyim apartmanda Allahın bir kulu hoşgeldin, hayırlı olsun yeni evlisiniz demedi sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee ben ağlamayayımda kimler ağlasın 5 aydır bebişte gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?