MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Gecmis olsun canimm

offffffffffff ki ne offfffffff bende beklemekteyim:18:

yani pazartesiye kadar olmaliyim aslimda adet

benimde dolgum düştü geçen hafta. ay ne yesem ne içsem oraya denk geliyor, beynim zonkluyordu. dayanamadım.3.günü gittim. hamileyim iğnesiz yapın dedim. canımmmm çok yandı.dolgu yaptılar.ışın tutttular.ondan bile korktum bebeğe zararlımı diye, ama yaptırmak zorundaydım... tamda zamanında bu dişler sorun çıkarıyor....

canım o bıkkınlar herpimiz de zaman zaman oluyor issteksizlikle gelior insana ara ara amaaa u da geçecek dert etmeeee güzel günler gelecekkk gelecekk olacakkk olacakkkk cumburloppp cumburlopppp kapişşş ))

kızlar lütfen yardımcı olun regli günüme 9 gün var ateş ölçme yöntemini kullansam daha erkenmi yada şimdi ölçsem kaç olması gerekiyor

enfeksiyon ve iltihap olunca veriyor o fitili 7 gün kullanıyorsun. bir jel veriyor oraya sürüyorsun. 1 tanede tek kullanımlık koca bi hap veriyo. kutu içinde 1 adet tek kullanımlık onu içiosun. hiiç bi enfeksiyon falan kalmıooo, için temiizlenio

akıntıya gelince koyu ve kokulu olmadıkça sorun yok der dr lar

daha bişey yok adet olmadım daha beklemedeyim....:)

Ohhh bu ay testlere bi dolu para vermicem bitti mi diye de endişelenmicem ggden 100 adet test istedimmmm :)) Adet biter bitmez başlarım artık yapmaya hahahah.. İnşallah hepsini bitirmeden gelir bebeğim....

alpella,canım tebrik ederim.biraz bizi bilgilendirsen çok sevinirim bi umut işte belki işimize yarar çalışmalar hergün mü oldu adet düzenin nasıl kaç günde bir oluyordun

anlatayım tatlım ben normalde 25 günde 1 olurdum pek şaşmazdı hem yumurtlama zamanımı fln çok iyi bilirdim.. kasım ayında o yüzden ilk ayda tek ilişkiyle hamile kalmıştım tabi nasip olmadı sonra aralıkta kürtaj oldum kürtajdan 25 gün sonra adetim düzenli geldi fakat bi sonraki gelmedi tam 16 gün gecikti ve söktürücü kullandım öyle oldum... mart ayında çalışmalara başlayalım dedik ne zaman olacağı belli olmaz dedik sonuçta kürtaj var düzensizlik var fln işte 1 martta başladık aslında takvimde 29 şubat-2 mart arası diyordu ama biz 1, 3, 6, 10 mart gibi çalıştık çünkü benim her ay gelen yumurtlama akıntım gelmedi o yüzden anlayamadım ben hangisinde oldu ama Rabbime şükürler olsun oldu.. ayrıca 2 mart-10 mart arası gibi incir suyu içtim bir de 2 marttan itibaren her gün 1 meryem suresi okuyorum işte öyle başka da bişey yapmadım normalde BAT bugündü dün 45 çıktı beta hcg bakalım hayırlısı...

ALPELLAAAAAA eşine nasıl söyledin . tepkisi ne oldu....

dün eve geldi canım dedim ben kan verdim sonucunu almadım beraber alalım dedim o da ok dedi gittik o baktı 45..!! dedi poliklinikten çıkınca sarıldık fln işte zaten o korunmayı bıraktığımız an hamile kalırım diye düşünüyor nedense hani insanlar hemen cart diye hamile kalıyo zannediyor yumurta var sperm var niye kalamayasın ki fln diyo ama hep de onun dediği oluyor ya ben diyorum ne zaman olacağı belli olmaz fln işte öylee çok sevinçten kendimizi kaybetmedik temkinliyiz bu sefer ve kimseye söylemedik

ben bostancıdayım bi koşu geleyim :))
bende pendik güzelyalıdayım. elektrik süpürgeni kap gel trenle :)))))))))

Gecmis olsun canimm

offffffffffff ki ne offfffffff bende beklemekteyim:18:

yani pazartesiye kadar olmaliyim aslimda adet

tşk ederim canım. inşallah adet madet olmazsın canım. ve inşallah en çok hamile mart ayı topiğinden çıkar. topumuz hamile kalırız :)))))))

alpella çok tebrikler hayırlı olsun.ben çok üzgünüm ama bebeiş haberi duyunca çok mutlu oluyorum.

Ohhh bu ay testlere bi dolu para vermicem bitti mi diye de endişelenmicem ggden 100 adet test istedimmmm :)) Adet biter bitmez başlarım artık yapmaya hahahah.. İnşallah hepsini bitirmeden gelir bebeğim....

zengin ettin adamları hadi yine iyisin. inşallah doğru sonuç veren markalardan birini almışsındır.

Hhaha bana az önce komik bisey oldu,

eve biz tasinali 2 ay olacak,baslarda anahtar sorunu cikti ve

hal oldu neyse,

bende az önce kadin doktoruna gidecektim ya (ki randevu diger carsambaya ertelendi,evrak eksikti)

bizim evin hademesini gördüm kendisi kadin,konustuk falan,dedim yeni tasindik,

dedi: aaaa siz anahtar sorununuz olmustu baslarda,siz hamilesiniz degil mi?

dedim yooo degilim.

dedi: esiniz söyledi öyle.:44:

esimi aradim dedim hayatim sen niye diyorsun kadina ben hamileymisim yaaa

dedi yok ben demedim öyle bisey,

dedim eminmisin,

dedi yok yaaa ben delimiyim,niye söyliyeyim öyle...

Ayyyy Allah mi söyletti kadina yaaaa

hayatım koş test yaptırsanaaaaaaaaaaaa
günün gelmiş geçmiş gitmiş bile :)))))))))))))))))))))))))

korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım

korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım

peki her ay günün geçiyormu böyle. nasıl adet dönemin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…