20 lik dişim ağrıyor dün akşamdan beri. kulağım ve boğazıma ağrısı yayılmaya başladı. offffffffff ya
ya hamileysem diye ilaçta alamıyorum. haftaya cuma bat günüm. test yapsam çok erken offffffff ki neofffffffffffff
20 lik dişim ağrıyor dün akşamdan beri. kulağım ve boğazıma ağrısı yayılmaya başladı. offffffffff ya
ya hamileysem diye ilaçta alamıyorum. haftaya cuma bat günüm. test yapsam çok erken offffffff ki neofffffffffffff
mutluyum huzurluyum ama sıkılmaya başladım. inan hiç dışarı çıkasım gelmiyor. akşam gelirken eşimi arıyorum ekmek al gel. sabahları çöpü bile ona veriyorum atarmısın diye((
kendime gelmem lazımmmmmmmmmm
5 ay önce o fitilden bende kullandım enfeksiyon var demişti doktor 1 hafta önce tekrar gittim bu sefer akıntı var dedi başka ilaç verdi enfeksiyon geçmiş falan demedi ama enfeksiyonla akıntı başka şey dimi akıntı gebelik için engel teşkil eder mi arkadaşlar
kızlar lütfen yardımcı olun regli günüme 9 gün var ateş ölçme yöntemini kullansam daha erkenmi yada şimdi ölçsem kaç olması gerekiyor
beyazlım seninde az kaldııı:18::18::18::18:
Dikkat Dikkat..! 2. Uyarı..!! aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...
sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom .. 16 mart
antalya2011 16 mart
VALLAHA EV EV DOLAŞIP TEST YAPCAM HAA BU NE İRADE KIZLAR.. HADİ Bİ KIMILDAYIN
alpella,canım tebrik ederim.biraz bizi bilgilendirsen çok sevinirim bi umut işte belki işimize yarar çalışmalar hergün mü oldu adet düzenin nasıl kaç günde bir oluyordun
ALPELLAAAAAA eşine nasıl söyledin . tepkisi ne oldu....
ikimiz kaldıkkorunmayı bırakalı kaç ay oldu
bende pendik güzelyalıdayım. elektrik süpürgeni kap gel trenle :)))))))))ben bostancıdayım bi koşu geleyim :))
Gecmis olsun canimm
offffffffffff ki ne offfffffff bende beklemekteyim:18:
yani pazartesiye kadar olmaliyim aslimda adet
benimde dolgum düştü geçen hafta. ay ne yesem ne içsem oraya denk geliyor, beynim zonkluyordu. dayanamadım.3.günü gittim. hamileyim iğnesiz yapın dedim. canımmmm çok yandı.dolgu yaptılar.ışın tutttular.ondan bile korktum bebeğe zararlımı diye, ama yaptırmak zorundaydım... tamda zamanında bu dişler sorun çıkarıyor....[/QUOTE
hamilelere özel iğneleri yok mu acaba?? yan etkisi falan olmayan bir iğne
Ohhh bu ay testlere bi dolu para vermicem bitti mi diye de endişelenmicem ggden 100 adet test istedimmmm :)) Adet biter bitmez başlarım artık yapmaya hahahah.. İnşallah hepsini bitirmeden gelir bebeğim....
bende pendik güzelyalıdayım. elektrik süpürgeni kap gel trenle :)))))))))
tşk ederim canım. inşallah adet madet olmazsın canım. ve inşallah en çok hamile mart ayı topiğinden çıkar. topumuz hamile kalırız :)))))))
benimde dolgum düştü geçen hafta. ay ne yesem ne içsem oraya denk geliyor, beynim zonkluyordu. dayanamadım.3.günü gittim. hamileyim iğnesiz yapın dedim. canımmmm çok yandı.dolgu yaptılar.ışın tutttular.ondan bile korktum bebeğe zararlımı diye, ama yaptırmak zorundaydım... tamda zamanında bu dişler sorun çıkarıyor....[/QUOTE
hamilelere özel iğneleri yok mu acaba?? yan etkisi falan olmayan bir iğne
neden bilmiyorum ama bu topik çok uğurlu gibi geldi benimde içime sanki bu ay hepimiz hamile kalacaz gibi geliyor en azından o liste hamile yazısııyla dolacak gibi inşş tabi alllah bilir.
daha bişey yok adet olmadım daha beklemedeyim....:)
hayatım koş test yaptırsanaaaaaaaaaaaa
günün gelmiş geçmiş gitmiş bile :)))))))))))))))))))))))))
korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?