MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

offffff ya stressten yemek istiyorummm

ya Allah askina ben niye bu kadar negatif düsünüyorum??

niye sanki hic hamile kalmiyacakmisim gibi geliyor bana

arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak benim adet düzenim bi ay 29 gün bi ay 27 bu şekilde bu ay 27 gün olması lazım benim bat 26 mart benim ovulasyon günüm bitmişmidir yoksa hala devam ediyor mu çalışmalara devam edelim mi

offffff ya stressten yemek istiyorummm

ya Allah askina ben niye bu kadar negatif düsünüyorum??

niye sanki hic hamile kalmiyacakmisim gibi geliyor bana

Bu soruyu kendime sürekli soruyorum ama ne yazık ki şuana kadar bir cevap bulmuş değilim. Neden en kötüsünüü düşünüyorum ve neden hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.......

son adet tarihin nedir canım hesaplayalım

düzenli adet görenlerde ovulasyon= bat-14

demek ki bitmiş canım ama yine de belli olmaz tabi insan vücudu bir bilinmez

benim sizlere bi sorum olacak benim adet düzenim bi ay 29 gün bi ay 27 gün sürüyor bu ay 27 gün olması lazım benim ovulasyon bitmiş midir yoksa çalışmalara devam edelim mi kaçırmak istemiyorum

Bu soruyu kendime sürekli soruyorum ama ne yazık ki şuana kadar bir cevap bulmuş değilim. Neden en kötüsünüü düşünüyorum ve neden hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.......

ben asla evlenmem diyordum evlendim. bir kişinin eşi olmak bana garip geliyordu ama eşimi çok seviyorum.

şuan bebeğede yabancıyım her ne kadar istesemde yabancıyım. tabi o duyguyu tatmadığım için. anne olmayacakmışım gibi hissediyorum. inşallah anne oluruz hepiciğimiz :)

evet tutmama durumu var. dayımın gelini 3 kere denedi tutmadı ((
tutmama sebepleri neler acaba ya çektiğin sıkıntılara mı yanarsın döktüğün parayı mı ettiğin umutlara mı ne kadar kötü ya benim çevremde tüp bebek sahibi arkadaşlar ilk seferinde ikizleri oldu bir tanesinin de üçüzü oldu. Allah sabır versin yaa çok kötü bir durum işte kaderinde yoksa olmuyor

canım ovulasyon zamanı beklenen adet tarihinden 14 gün geriye dogru sayarak bulunuyor diye okumuştum int.sonra burdaki ovulasyon hesaplamayı girdim hakikatten hem geriye dogru saydıgım tarih hemde burdaki hesaplama aynı tarihi veriyor benim beklenen adetim 29 mart 14 gün geriye saydıgımda ovulasyonum 16 mart
görünüyor adet zamanımda 30-31 gün arayala oluyor sende böyle sayarak yapabilirsin diye biliyorum canım:=)

Canim benimde adet düzenim 29 gibi ama bak taaaaaa 22. günde ovu test pozitif gösterdi

bence daha denemekte zarar yok!!!

offf be canim,ne bileyim yaaaa

cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum

offff aklımdan atamıyorum bende kızlar calısmama ragmen sureklı dun aksam gelıyo aklıma keske yapsaydık dıyorum sımdı kendımı suclu hıssedıyorum hıc anne olamıyacakmısım gıbı gelıyor bana bugun butun negatıflık ustumde nedense bugunde akıntım okadr fazlakı catladıgı herhalındne belı kızlar 22 martta adet olmam gerekıyo ne zaman cıkar en erken kanda lutfen hesaplarmısının en sonda 21 subatta oldum ama benım yumurtam genelde 16. gun catlıyor dıgerıde 23. gun catladı buugn 25.gunum

evet bende öyle biliyorum ama eşim bana ısrarla hesap yapma hergün olma ihtimali var diyor 5 ay oldu ovulasyon günlerine denk getiriyoruz çalışmaları ondan sonra bırakıyoruz acaba dediği gibi mi diye düşünmeye başladım düzenli adet olan biri mesela ben bu 13.güne denk geliyor ovulasyon 20.gün yumurtlama ihtimalim var mı yani

aaaaaaaaaa kızlar ne biçim düşünceler bunlar ne demek anne olamayacak gibi düşünüyorum lütfen kendinize asla böyle sorular sormayın asla böyle düşünmeyin ben ne kadar güzel bir anne olacagım çok şanslı bir anne olacagımçünkü benim melegim dünyanın en güzeli melegi olacak onu çok seven bir anne ve babadab dünyaya gelecek diyelim ve stress yapmayalım bu topik karamsarlık degil umut topigi hadiiiiiii iyi düşünelim ve iyi olsun

Canim benimde adet düzenim 29 gibi ama bak taaaaaa 22. günde ovu test pozitif gösterdi

bence daha denemekte zarar yok!!!

offf be canim,ne bileyim yaaaa

cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum

sağol canım ya bu bilgiyi verdiğin için dediğin gibi yapacam demek illa 14 eksi işe yaramıyor baksana kayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…