korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım
nasıl yaa tüp bebeğin tutmama durumu var mı
offffff ya stressten yemek istiyorummm
ya Allah askina ben niye bu kadar negatif düsünüyorum??
niye sanki hic hamile kalmiyacakmisim gibi geliyor bana
arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak benim adet düzenim bi ay 29 gün bi ay 27 bu şekilde bu ay 27 gün olması lazım benim bat 26 mart benim ovulasyon günüm bitmişmidir yoksa hala devam ediyor mu çalışmalara devam edelim mi
arkadaşlar benim sizlere bi sorum olacak benim adet düzenim bi ay 29 gün bi ay 27 bu şekilde bu ay 27 gün olması lazım benim bat 26 mart benim ovulasyon günüm bitmişmidir yoksa hala devam ediyor mu çalışmalara devam edelim mi
Bu soruyu kendime sürekli soruyorum ama ne yazık ki şuana kadar bir cevap bulmuş değilim. Neden en kötüsünüü düşünüyorum ve neden hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.......
tutmama sebepleri neler acaba ya çektiğin sıkıntılara mı yanarsın döktüğün parayı mı ettiğin umutlara mı ne kadar kötü ya benim çevremde tüp bebek sahibi arkadaşlar ilk seferinde ikizleri oldu bir tanesinin de üçüzü oldu. Allah sabır versin yaa çok kötü bir durum işte kaderinde yoksa olmuyorevet tutmama durumu var. dayımın gelini 3 kere denedi tutmadı((
Bu soruyu kendime sürekli soruyorum ama ne yazık ki şuana kadar bir cevap bulmuş değilim. Neden en kötüsünüü düşünüyorum ve neden hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor.......
canım ovulasyon zamanı beklenen adet tarihinden 14 gün geriye dogru sayarak bulunuyor diye okumuştum int.sonra burdaki ovulasyon hesaplamayı girdim hakikatten hem geriye dogru saydıgım tarih hemde burdaki hesaplama aynı tarihi veriyor benim beklenen adetim 29 mart 14 gün geriye saydıgımda ovulasyonum 16 mart
görünüyor adet zamanımda 30-31 gün arayala oluyor sende böyle sayarak yapabilirsin diye biliyorum canım:=)
nasıl yaa tüp bebeğin tutmama durumu var mı
ben asla evlenmem diyordum evlendim. Bir kişinin eşi olmak bana garip geliyordu ama eşimi çok seviyorum.
şuan bebeğede yabancıyım her ne kadar istesemde yabancıyım. Tabi o duyguyu tatmadığım için. Anne olmayacakmışım gibi hissediyorum. Inşallah anne oluruz hepiciğimiz :)
Canim benimde adet düzenim 29 gibi ama bak taaaaaa 22. günde ovu test pozitif gösterdi
bence daha denemekte zarar yok!!!
offf be canim,ne bileyim yaaaa
cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum
peki her ay günün geçiyormu böyle. nasıl adet dönemin.
sat.29 şubat bat.26 mart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?