evet bende öyle biliyorum ama eşim bana ısrarla hesap yapma hergün olma ihtimali var diyor 5 ay oldu ovulasyon günlerine denk getiriyoruz çalışmaları ondan sonra bırakıyoruz acaba dediği gibi mi diye düşünmeye başladım düzenli adet olan biri mesela ben bu 13.güne denk geliyor ovulasyon 20.gün yumurtlama ihtimalim var mı yani
aaaaaaaaaa kızlar ne biçim düşünceler bunlar ne demek anne olamayacak gibi düşünüyorum lütfen kendinize asla böyle sorular sormayın asla böyle düşünmeyin ben ne kadar güzel bir anne olacagım çok şanslı bir anne olacagımçünkü benim melegim dünyanın en güzeli melegi olacak onu çok seven bir anne ve babadab dünyaya gelecek diyelim ve stress yapmayalım bu topik karamsarlık degil umut topigi hadiiiiiii iyi düşünelim ve iyi olsun
canım 10 mart ile 16 mart ovulasyon günlerinmiş en yüksek tarihin 14 martmış. bugün son günün. bugünüde değerlendir bence
Hhaha bana az önce komik bisey oldu,
eve biz tasinali 2 ay olacak,baslarda anahtar sorunu cikti ve
hal oldu neyse,
bende az önce kadin doktoruna gidecektim ya (ki randevu diger carsambaya ertelendi,evrak eksikti)
bizim evin hademesini gördüm kendisi kadin,konustuk falan,dedim yeni tasindik,
dedi: aaaa siz anahtar sorununuz olmustu baslarda,siz hamilesiniz degil mi?
dedim yooo degilim.
dedi: esiniz söyledi öyle.:44:
esimi aradim dedim hayatim sen niye diyorsun kadina ben hamileymisim yaaa
dedi yok ben demedim öyle bisey,
dedim eminmisin,
dedi yok yaaa ben delimiyim,niye söyliyeyim öyle...
Ayyyy Allah mi söyletti kadina yaaaa
korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım
inş allah söyletmiştirde, bazen böle kadınlarda vardır. şimdi sen yeni evliysen, yeni yere taşındıysan , böyle meraklı cinslerde çok vardır
kadın ölüodur meraktan belkide. acep hamilemi, karnı şiş mi falan filan .
ben evlenmiştim ilk 2 ay çocuk yapmadık. ben 3 sene yapmak istemiodum.2 aydan sonra eşim çok istedi,bende istemeye başladım çalışmalara başladık.ay milletin gözü kulağı bizde.
hele eşimin tarafı
bebek yokmu istemiomusunuz olmuyormu ... ya si,ze neeeee diyesim var demiyorum. o arada olmadı zati stres yapmışım. derken köyden eşimin annesine demişler sizin gelin evleneli 4 ay oldu bebesi olmuyorsa gelsin onu okutalım, kısırsa geçer falan filan. orda yatır varmışta oraya ....
ay bi duydum dellendim amaaaaa . gözümden ateşler çıkıooo. dur bismillah evlenmişim 4 ay olmuş. zaten 2 ay korunmuşuz.2 aydır deniyoz...
hemen bişey takarlar.
meraklı kısmı çok bu ülkedeeeee.
arkadaşlar bende 1 haftadır takip ediyorum yaklaşık sizi.Bende aranıza katılmaya karar verdim.Ben 6 yılık evliyim.hiçbir sorun yok hiç korunmadık.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu maalesef( bu ay soğan kürü kullanmaya başlıcam inşallah pzr günü başlıyorum sonra sonuca bakıcam eğer olmazsa sonra incir kürü ama ben olacağına inanıyorum çünkü çok kişi okudum kk de bu yolla hamile kalan.
bende inşallah nisan yada mayıs hamilesi olurum:))
sağol canım ya bu bilgiyi verdiğin için dediğin gibi yapacam demek illa 14 eksi işe yaramıyor baksana kayabiliyor
sorum var kebeleklerim
şimdi yımırtladınız ve her ikinizde bomba gibi sağlıklısınız, doğru zamanda yani yımırtlama gününde de spermleri yolladınız ...
tüm bu olumlu faktörlere rağmen sperm neden döllenmeyebilir?
arkadaşlar bende 1 haftadır takip ediyorum yaklaşık sizi.bende aranıza katılmaya karar verdim.ben 6 yılık evliyim.hiçbir sorun yok hiç korunmadık.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu maalesef( bu ay soğan kürü kullanmaya başlıcam inşallah pzr günü başlıyorum sonra sonuca bakıcam eğer olmazsa sonra incir kürü ama ben olacağına inanıyorum çünkü çok kişi okudum kk de bu yolla hamile kalan.
Bende inşallah nisan yada mayıs hamilesi olurum:))
sorum var kebeleklerim
şimdi yımırtladınız ve her ikinizde bomba gibi sağlıklısınız, doğru zamanda yani yımırtlama gününde de spermleri yolladınız ...
sorum var kebeleklerim
bugün topic niye bu kadar negatifff aaaa aşkolsun ne bu ümitsizliklerr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?