MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yani benim ablam ebe hemşire o bana söylemişti ama tabiii ki her ay insanın psikolojisine göre vucüt tepki verdigi için bir ay 3-4 kez yumurtlama olabilir bir ay hiç yumurtlama olmaz demişti sadece düzenli adet olan bayanlarda stresse baglı adet ve yumurtlama zamanları degişiklik gösterir demişti

olumlu düşünmek için nefes terapistine gitmek istiyorummmmmmmmmmm

offf be canim,ne bileyim yaaaa

cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum[/QUOTE]

Canım benim ne demek eksik hissediyorum sakın öyle düşünme hiç anne olmamış bir kadın tanıyor musun çevrende hiç gördün mü bilmiyorum ama benim tanıdığım iki kişi var yemin ederim öyle bir anaç ruhlular ki 7 çocuk doğurupta çocuklarına eksik annelik yapan çoğu kadına taş çıkarır. Onlar bir çocuğa bakarken içlerinde sevginin kaynadığını görürsün o merhameti hissedersin. Bizim bir akrabamız vardı Allah rahmet etsin çocuğu olmayınca eşine kendisi gidip bulup biriyle kocasını evlendirmiş onların çocukları olmuş ama görsen ikinci bayanı kardeşi gibi seviyordu çocuklarını çocukları gibi öldüğünde o çocukların acısını görmen lazımdı içten anaam diye ağladıkları demem o ki öyle düşünme eksik değilsin hiç bir kadın anne olamıyor diye eksik olamaz merhametsiz , duygusuz kadın eksik kadındır. üzülme nolur Rabbim hepimize nasip etsin inş en hayırlısından

canım 10 mart ile 16 mart ovulasyon günlerinmiş en yüksek tarihin 14 martmış. bugün son günün. bugünüde değerlendir bence

teşekkür canım bugünü değerlendirdim çalışma yaptık ama ayaklarımı on dakka diktim sonra kalktım biraz aktı acaba yeterli olur mu gerei kalanlar of ya ovulasyon geçti diye kalktım hemen ayağa

ennerrrjikkkk topiğiiiinnnnn enerrrjikkk insanlarııııııııııı sevgi kelebeklerimi yolluyorum size hahahahaha :)))

inş allah söyletmiştirde, bazen böle kadınlarda vardır. şimdi sen yeni evliysen, yeni yere taşındıysan , böyle meraklı cinslerde çok vardır
kadın ölüodur meraktan belkide. acep hamilemi, karnı şiş mi falan filan .
ben evlenmiştim ilk 2 ay çocuk yapmadık. ben 3 sene yapmak istemiodum.2 aydan sonra eşim çok istedi,bende istemeye başladım çalışmalara başladık.ay milletin gözü kulağı bizde.
hele eşimin tarafı
bebek yokmu istemiomusunuz olmuyormu ... ya si,ze neeeee diyesim var demiyorum. o arada olmadı zati stres yapmışım. derken köyden eşimin annesine demişler sizin gelin evleneli 4 ay oldu bebesi olmuyorsa gelsin onu okutalım, kısırsa geçer falan filan. orda yatır varmışta oraya ....
ay bi duydum dellendim amaaaaa . gözümden ateşler çıkıooo. dur bismillah evlenmişim 4 ay olmuş. zaten 2 ay korunmuşuz.2 aydır deniyoz...
hemen bişey takarlar.
meraklı kısmı çok bu ülkedeeeee.

korkuyorum ya ben dayanamayıp aksam evde kendım yapım tek cızgı cıktı umudum yok yanı bebiş yok galiba ben 31 aralıkta tüp bebek yaptırdım tutmadı o yüzden ümidim yok tatlım

arkadaşlar bende 1 haftadır takip ediyorum yaklaşık sizi.Bende aranıza katılmaya karar verdim.Ben 6 yılık evliyim.hiçbir sorun yok hiç korunmadık.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu maalesef( bu ay soğan kürü kullanmaya başlıcam inşallah pzr günü başlıyorum sonra sonuca bakıcam eğer olmazsa sonra incir kürü ama ben olacağına inanıyorum çünkü çok kişi okudum kk de bu yolla hamile kalan.
bende inşallah nisan yada mayıs hamilesi olurum:))

bizdende herkes bebek bekliyor polypolycimmmmmm

ben evin tek çocuğuyum. eşimde evin tek çocuğu ve bütün gözler üstümüzde. sıkılmaya başladım bebek yokmu diye soran herkesten

bugün topic niye bu kadar negatifff aaaa aşkolsun ne bu ümitsizliklerr yaaa

bu yolla hamile kalan çok canım. eminim sende hamile kalacaksın. soğan ve incire çok güveniyorum. dün tv de gördüm nefes terapisiyle bile hamile kalan bayanlar varmış. kısır kadınlar bile iyileşiyormuş

Son düzenleme:
sorum var kebeleklerim

şimdi yımırtladınız ve her ikinizde bomba gibi sağlıklısınız, doğru zamanda yani yımırtlama gününde de spermleri yolladınız ...

tüm bu olumlu faktörlere rağmen sperm neden döllenmeyebilir?

sağol canım ya bu bilgiyi verdiğin için dediğin gibi yapacam demek illa 14 eksi işe yaramıyor baksana kayabiliyor

Tatlim ben bu ay ilk deva yaptim bu testi,

ayin altisinda basladim,yani 16. günümde

ve daima negatif gösterdi,

ayin 12 de yaptim yani 22. günüm ve gülen yüzü gösterdi.

biz ertsi sabah iliskiye girdik yani sali günü, carsamba günüde,sabah 9 a dogru idi her iki günde,

dün esim ise gec kaldi,ve cikmaliydi hemen.

bu sabahta o istedi ama ben isteksizdim....

aslinda adetime yakin ve adet olunca ben cok istekli olurum:26:

hmm bi fikrim yok nedeni ile ilgili ama şans %25miş bütün şartlar sağlansa bile..

Kızlarrrr toparlanın biraz aaaa. Pozitif olun. Buraya yazalım soralım ama olumlu olalım her zaman. Çok kafaya takmadan, ama ümidi hiç bi zaman kesmeden... tamam mı? :) ne çok dua ediyorum sizin için... bak hala burdayız biz

hoşgeldin canım allah inş.en kısa zamanda evlat haberleriyle sevindirir seni ve bizleri :=)

bizim etrafımızda da aman doyun doyun birbirinize 2 sene bekleyin diyenler var hey gidi heeeeeyyyy ben de bizi gaza getirmiolar die kızıorum bizim ki hırs yapsın topa dizsin beni falan di miii ama yokkk hepsinin dili yanmış sanki :)))

beyin çatla emrini verecek ilk önce sonra sperm rahimde 10 14 gün arası yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta yumurta etrafında bir sürü sperm var ama tek biri yumurta içine girebilir yumurta beyinden gelen çatla emriyle spermlerini öldürüyor ve geriye tek bi sperm yumurtanın içine giriyor girdikten sonra tekrar bi çeperden geçiyor en son yumurtanın tam içine girince sprem kuyruğunu atması lazımmış atmassa yumurta döllenemiyormuş canım

Bir yıldır bu soruya cevap arıyoruz. Doktorlar yumurta kaliteli , sperm kaliteli geriye sadece spermle yumurtanın birleşmesi kalıyor ama malesef yumurta tenezzül edipte spermi içine almıyor :44: ben bir ara şey düşündüm açık açık yazacam kusura bakmayın gerçi sadece bir düşünce drma sormadım şimdi ilişki sırasında aldığın haz mı önemli acaba hani kadınlar ilişki sırasında bir sıvı salgılıyorlarmış ve spermler bunu yumurtaya geçişte bir köprü olarak kullanıyormuş. Acaba ondan mı diyorum yani o sıvı gelmediği için mi bir ara kayganlaştırıcı jel almayı düşündüm adı preseed miydi tam hatırlamıyorum ama onu kullananların çoğuda hamile kalmış topicte bir yerlerde vardı. Çok sinir bozucu ya yumurta iyi sperm iyi gününde birlikte ol elde var sıfıııır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…