sorum var kebeleklerim
şimdi yımırtladınız ve her ikinizde bomba gibi sağlıklısınız, doğru zamanda yani yımırtlama gününde de spermleri yolladınız ...
Tüm bu olumlu faktörlere rağmen sperm neden döllenmeyebilir?
Bir yıldır bu soruya cevap arıyoruz. Doktorlar yumurta kaliteli , sperm kaliteli geriye sadece spermle yumurtanın birleşmesi kalıyor ama malesef yumurta tenezzül edipte spermi içine almıyor :44: ben bir ara şey düşündüm açık açık yazacam kusura bakmayın gerçi sadece bir düşünce drma sormadım şimdi ilişki sırasında aldığın haz mı önemli acaba hani kadınlar ilişki sırasında bir sıvı salgılıyorlarmış ve spermler bunu yumurtaya geçişte bir köprü olarak kullanıyormuş. Acaba ondan mı diyorum yani o sıvı gelmediği için mi bir ara kayganlaştırıcı jel almayı düşündüm adı preseed miydi tam hatırlamıyorum ama onu kullananların çoğuda hamile kalmış topicte bir yerlerde vardı. Çok sinir bozucu ya yumurta iyi sperm iyi gününde birlikte ol elde var sıfıııır
beyin çatla emrini verecek ilk önce sonra sperm rahimde 10 14 gün arası yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta yumurta etrafında bir sürü sperm var ama tek biri yumurta içine girebilir yumurta beyinden gelen çatla emriyle spermlerini öldürüyor ve geriye tek bi sperm yumurtanın içine giriyor girdikten sonra tekrar bi çeperden geçiyor en son yumurtanın tam içine girince sprem kuyruğunu atması lazımmış atmassa yumurta döllenemiyormuş canım
bizdende herkes bebek bekliyor polypolycimmmmmm
ben evin tek çocuğuyum. eşimde evin tek çocuğu ve bütün gözler üstümüzde. sıkılmaya başladım bebek yokmu diye soran herkesten
beyin çatla emrini verecek ilk önce sonra sperm rahimde 10 14 gün arası yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta yumurta etrafında bir sürü sperm var ama tek biri yumurta içine girebilir yumurta beyinden gelen çatla emriyle spermlerini öldürüyor ve geriye tek bi sperm yumurtanın içine giriyor girdikten sonra tekrar bi çeperden geçiyor en son yumurtanın tam içine girince sprem kuyruğunu atması lazımmış atmassa yumurta döllenemiyormuş canım
offf be canim,ne bileyim yaaaa
cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum
ennerrrjikkkk topiğiiiinnnnn enerrrjikkk insanlarııııııııııı sevgi kelebeklerimi yolluyorum size hahahahaha :)))
en kıl olduğum olay işte.
milletin gözü üzerindedir
hep aynı sorular sorulur. bebek yokmu - düşünmüyormusun.
zaten stresin sana yetmezmiş gibi milletiin merak streside üzerine eklenir.
artık bbebek yapmak bi işkenceye dönüşmüştür.
cinsellik bi ders haline dönüşür hayatında. her akşam dersine çalışman gerekirmiş gibi.
aylar geçer aslında en büyük neden stres tir...
ve sonunda çift çizgiyi görürsün. o an sırf o meraklılara kendini kanıtlamanın vermiş olduğu bi mutlulukla çığlık atarsın.
müjde verilir. bazıları çok sevinir bazıları sevinio gibi yapar
derken aylar geçer cinsiyet öğrenilir... bide burda sorunlar yaşanır. aaaaaaaaaaaaa babası erkek ister ama kızı olacak desene --- aaa erkek mii ailede hep erkek var bi kız doğuramadın
zaten asla memnun edemezsin. bu durumda en iiisi 2iz biri kız biri erkek)
derken zaman geçer bebişin doğar bu seferda annen der ben bakacam - kayın valide der bak bana vermio falan filan bu böle uzar gideerrrrr....
bu tarz olaylar çok yaşanır. en iiisi kimseyi dinlememeek . bildiğin yoldan gitmek...
allah tez zamanda en tatlısından bi bebiş versin sana inşş canım benimmmm..
beynimize çatla emrini verelim o zaman bi dahaki ay meditasyon falan mı yapsak yoga yoga en güzeli ossssssssssss :))))
takdir-i ilahii hayırlı zamanda hayırlı yerde ve hayırlısını istemek ama en yürekten en kalpten o ''ol'' demedikten sonra ne yaparsan yap olmaz sınav dünyası belki de rabbim kullarını böyle sınıyor bakalım kulum isyan mı edecek yoksa şükür mü edecek teslim mi olacak nefsine yoksa sabırla bekleyecek mi hayrına inanacak mı yaşadıklarının imtihan dünyası canım herşeyin hayırlısı diye olabilir................
beynimize çatla emrini verelim o zaman bi dahaki ay meditasyon falan mı yapsak yoga yoga en güzeli ossssssssssss :))))
tarçıncım. hergün yapmak spermin kalitesini düşürür - yarı yolda kalır. 2 günde bir - sabah - stressiz bi ortamda yumurtlama gününe denk gelecek şekilde mesela 15 i ise tahminen
11 - 13 - 15 - 17 -19 ilişkide bulun... ama stres yoooookkkkkkk
Dikkat Dikkat aşağıdaki arkadaşlardan haber beklenmektedir... lütfen geri bildirim yapınız...
sevval17............14 mart
chiitlenbik.......... 15 mart
hll_legend........... 15 mart
Dimplevenom….. 16 mart
antalya2011…… 16 mart
seval cim testi ne zaman yapmıştın
adetindn ne kadar getçtikten sonra ? sabah mı?
canım ben geçen mesaj yazmıştım.beni listeden çıkarırmısınız diye.
adet oldum diye.
hatta sende hayırlısı olsun demiştin.
Kızlar fena korkularım varrr!!!
Ben tedavimi oluyorum allaha şükür... Ancak olası bi durum yani sorun eşimdeyse ben bu hayalimi bir kenara bırakmak zorunda kalacağım... çünkü eğer varikosel falan varsa inşallah yoktur benim eşim ameliyat olmaz ameliyatı bırak iğne bile batırtmaz kendine!! Biriona iğne desin ister doktor olsun ister başka bişey dövmediği kalıyor... Offf allahım inş.tün sorun benim yumurtlama bozukluğumdandırrr
selam 2 yıldır evliyim . pko var...ilk aşılamamızı 1 martta olduk su an beklemediyim.kızlar bendeki belirtileri yazayım .aşılamadan sonra ki gun göğüs uclarım fena acıdı şu an ise geçti. kasıklarım ilk gunden daha az olmak kaydıyla yıne ara ara sancılı...belim ağrıooo.... crinino jel kullanıyorum bu akşam sonuncuyu kullanıcam...yarın sabah dr gidiyorum aa birde son 4-5 gündür sık sık wc ye gidiyorum ... dün ve bugun de hafif yanmam var ... son bir haftadır sabahları bulantım var..yarın için dualarınızı eksik etmeyin bebek sahibi olmayı çok istiyorum RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAĞLIK VE HAYIRLISII İLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN MUBAREK CUMA GÜNÜ .....CUMANIZ HAYIRLI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?