MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

takdir-i ilahii hayırlı zamanda hayırlı yerde ve hayırlısını istemek ama en yürekten en kalpten o ''ol'' demedikten sonra ne yaparsan yap olmaz sınav dünyası belki de rabbim kullarını böyle sınıyor bakalım kulum isyan mı edecek yoksa şükür mü edecek teslim mi olacak nefsine yoksa sabırla bekleyecek mi hayrına inanacak mı yaşadıklarının imtihan dünyası canım herşeyin hayırlısı diye olabilir................

evet aldığın haz önemli bence. biz kadınlar o işi yaparken bile 20-30 tane bir şeyler düşünüyoruz. en azından hamile kalacakmıyım. yok yastık koyayım bilmem ne düşünüyoruz. tamamen haz almalıymışız ki hamile kalalım.

acaba eşimin spermleri kuyruksuz mu :))))))))))))))))))))

bizdende herkes bebek bekliyor polypolycimmmmmm

ben evin tek çocuğuyum. eşimde evin tek çocuğu ve bütün gözler üstümüzde. sıkılmaya başladım bebek yokmu diye soran herkesten

en kıl olduğum olay işte.
milletin gözü üzerindedir
hep aynı sorular sorulur. bebek yokmu - düşünmüyormusun.
zaten stresin sana yetmezmiş gibi milletiin merak streside üzerine eklenir.
artık bbebek yapmak bi işkenceye dönüşmüştür.
cinsellik bi ders haline dönüşür hayatında. her akşam dersine çalışman gerekirmiş gibi.
aylar geçer aslında en büyük neden stres tir...
ve sonunda çift çizgiyi görürsün. o an sırf o meraklılara kendini kanıtlamanın vermiş olduğu bi mutlulukla çığlık atarsın.
müjde verilir. bazıları çok sevinir bazıları sevinio gibi yapar
derken aylar geçer cinsiyet öğrenilir... bide burda sorunlar yaşanır. aaaaaaaaaaaaa babası erkek ister ama kızı olacak desene --- aaa erkek mii ailede hep erkek var bi kız doğuramadın
zaten asla memnun edemezsin. bu durumda en iiisi 2iz biri kız biri erkek)
derken zaman geçer bebişin doğar bu seferda annen der ben bakacam - kayın valide der bak bana vermio falan filan bu böle uzar gideerrrrr....

bu tarz olaylar çok yaşanır. en iiisi kimseyi dinlememeek . bildiğin yoldan gitmek...
allah tez zamanda en tatlısından bi bebiş versin sana inşş canım benimmmm..

beynimize çatla emrini verelim o zaman bi dahaki ay meditasyon falan mı yapsak yoga yoga en güzeli ossssssssssss :))))

offf be canim,ne bileyim yaaaa

cok üzülüyorum ve kendimi eksik his ediyorum

Canım benim ne demek eksik hissediyorum sakın öyle düşünme hiç anne olmamış bir kadın tanıyor musun çevrende hiç gördün mü bilmiyorum ama benim tanıdığım iki kişi var yemin ederim öyle bir anaç ruhlular ki 7 çocuk doğurupta çocuklarına eksik annelik yapan çoğu kadına taş çıkarır. Onlar bir çocuğa bakarken içlerinde sevginin kaynadığını görürsün o merhameti hissedersin. Bizim bir akrabamız vardı Allah rahmet etsin çocuğu olmayınca eşine kendisi gidip bulup biriyle kocasını evlendirmiş onların çocukları olmuş ama görsen ikinci bayanı kardeşi gibi seviyordu çocuklarını çocukları gibi öldüğünde o çocukların acısını görmen lazımdı içten anaam diye ağladıkları demem o ki öyle düşünme eksik değilsin hiç bir kadın anne olamıyor diye eksik olamaz merhametsiz , duygusuz kadın eksik kadındır. üzülme nolur Rabbim hepimize nasip etsin inş en hayırlısından [/QUOTE]

Canim haklisinda elimde degil,esimde aynisini diyor ama,diyor sen iyisin yaaa,merhametlisin ya o yeter,cocuk gelir.

ennerrrjikkkk topiğiiiinnnnn enerrrjikkk insanlarııııııııııı sevgi kelebeklerimi yolluyorum size hahahahaha :)))

Sagol canimmmmmmmmmmmmmmm

geldiler,aldim

spermlere kuyruk atmayı öğretmek lazım kardeşim hiç sportif değiller cık cık cıkkkkkkk :)

anne ve kayınvalide bir dert. sanki hamileymişim gibi ben bakıcam bebeğe diyor kayınvalidem. daha ortada fol yok yumurta yokkk.
birde evini satıp benim evime yakın apartmandan ev alacakmış. ben strese girmeyeyimde kim girsin söylermisin :)))))))))))))

bu arada aminnnnnnnn aminnnnnnnnn

beynimize çatla emrini verelim o zaman bi dahaki ay meditasyon falan mı yapsak yoga yoga en güzeli ossssssssssss :))))

çatla çatla çatla çatlada patla. ay patlamasın lazım o bize çatlasın yeterr :))))

buna kesinlikle katılıyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak inanıyorum....

tarçıncım. hergün yapmak spermin kalitesini düşürür - yarı yolda kalır. 2 günde bir - sabah - stressiz bi ortamda yumurtlama gününe denk gelecek şekilde mesela 15 i ise tahminen

11 - 13 - 15 - 17 -19 ilişkide bulun... ama stres yoooookkkkkkk

biz her gün yapmıoruz yahu o da nerden çıktı poly mesajlar karıştı sanırım :)) bu ay yumurtlama döneminde sperm fazla olsun diye yumurtlama gününden itibaren denemeye başlayalım dedim o gün birlikte olduk ertesi günlerde aksilikler çıktı devamı gelmedi, ben şimdi adet beklemedeyim bakiciz neler olacak

canım ben geçen mesaj yazmıştım.beni listeden çıkarırmısınız diye.
adet oldum diye.
hatta sende hayırlısı olsun demiştin.

selam 2 yıldır evliyim . pko var...ilk aşılamamızı 1 martta olduk su an beklemediyim.kızlar bendeki belirtileri yazayım .aşılamadan sonra ki gun göğüs uclarım fena acıdı şu an ise geçti. kasıklarım ilk gunden daha az olmak kaydıyla yıne ara ara sancılı...belim ağrıooo.... crinino jel kullanıyorum bu akşam sonuncuyu kullanıcam...yarın sabah dr gidiyorum aa birde son 4-5 gündür sık sık wc ye gidiyorum ... dün ve bugun de hafif yanmam var ... son bir haftadır sabahları bulantım var..yarın için dualarınızı eksik etmeyin bebek sahibi olmayı çok istiyorum RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAĞLIK VE HAYIRLISII İLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN MUBAREK CUMA GÜNÜ .....CUMANIZ HAYIRLI OLSUN

Kızlar fena korkularım varrr!!!
Ben tedavimi oluyorum allaha şükür... Ancak olası bi durum yani sorun eşimdeyse ben bu hayalimi bir kenara bırakmak zorunda kalacağım... çünkü eğer varikosel falan varsa inşallah yoktur benim eşim ameliyat olmaz ameliyatı bırak iğne bile batırtmaz kendine!! Biriona iğne desin ister doktor olsun ister başka bişey dövmediği kalıyor... Offf allahım inş.tün sorun benim yumurtlama bozukluğumdandırrr

canım eşin sperm testi yaptırdı mı ? benim eşim yaptırmak istemiyor hastane ortamında bende internette araştırma yaptım bu testlerin evde yapılanı var mı diye buldum almayı düşünüyorum en azından içimiz rahatlar sorun var mı yok mu diye bende şimdilik sorun yok sende içini rahatlatmak istiyorsan test yaptırt hastanede ya da test al

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Bende eğer bu ay hamile kalmazsam tedaviye başlıyoruz aşılama nasıl zor oldu mu yani nasıl bir işlem oluyor acılımı :26: bu arada yazdığın bütün belirtiler hamilelik belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…