- 1 Aralık 2011
- 46
- 0
- 96
bu yolla hamile kalan çok canım. eminim sende hamile kalacaksın. soğan ve incire çok güveniyorum. dün tv de gördüm nefes terapisiyle bile hamile kalan bayanlar varmış. kısır kadınlar bile iyileşiyormuş
canım eşin sperm testi yaptırdı mı ? benim eşim yaptırmak istemiyor hastane ortamında bende internette araştırma yaptım bu testlerin evde yapılanı var mı diye buldum almayı düşünüyorum en azından içimiz rahatlar sorun var mı yok mu diye bende şimdilik sorun yok sende içini rahatlatmak istiyorsan test yaptırt hastanede ya da test al
canım eşin sperm testi yaptırdı mı ? Benim eşim yaptırmak istemiyor hastane ortamında bende internette araştırma yaptım bu testlerin evde yapılanı var mı diye buldum almayı düşünüyorum en azından içimiz rahatlar sorun var mı yok mu diye bende şimdilik sorun yok sende içini rahatlatmak istiyorsan test yaptırt hastanede ya da test al
Kızlar fena korkularım varrr!!!
Ben tedavimi oluyorum allaha şükür... Ancak olası bi durum yani sorun eşimdeyse ben bu hayalimi bir kenara bırakmak zorunda kalacağım... çünkü eğer varikosel falan varsa inşallah yoktur benim eşim ameliyat olmaz ameliyatı bırak iğne bile batırtmaz kendine!! Biriona iğne desin ister doktor olsun ister başka bişey dövmediği kalıyor... Offf allahım inş.tün sorun benim yumurtlama bozukluğumdandırrr
Selam 2 yıldır evliyim . Pko var...ilk aşılamamızı 1 martta olduk su an beklemediyim.kızlar bendeki belirtileri yazayım .aşılamadan sonra ki gun göğüs uclarım fena acıdı şu an ise geçti. Kasıklarım ilk gunden daha az olmak kaydıyla yıne ara ara sancılı...belim ağrıooo.... Crinino jel kullanıyorum bu akşam sonuncuyu kullanıcam...yarın sabah dr gidiyorum aa birde son 4-5 gündür sık sık wc ye gidiyorum ... Dün ve bugun de hafif yanmam var ... Son bir haftadır sabahları bulantım var..yarın için dualarınızı eksik etmeyin bebek sahibi olmayı çok istiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlık ve hayırlısıı ile kucağımıza almayı nasip etsin mubarek cuma günü .....cumanız hayırlı olsun
Ne testi bu canim?
ZOR OLMADI CANIM ACI FALAN ...canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Bende eğer bu ay hamile kalmazsam tedaviye başlıyoruz aşılama nasıl zor oldu mu yani nasıl bir işlem oluyor acılımı :26: bu arada yazdığın bütün belirtiler hamilelik belirtisi
selam 2 yıldır evliyim . pko var...ilk aşılamamızı 1 martta olduk su an beklemediyim.kızlar bendeki belirtileri yazayım .aşılamadan sonra ki gun göğüs uclarım fena acıdı şu an ise geçti. kasıklarım ilk gunden daha az olmak kaydıyla yıne ara ara sancılı...belim ağrıooo.... crinino jel kullanıyorum bu akşam sonuncuyu kullanıcam...yarın sabah dr gidiyorum aa birde son 4-5 gündür sık sık wc ye gidiyorum ... dün ve bugun de hafif yanmam var ... son bir haftadır sabahları bulantım var..yarın için dualarınızı eksik etmeyin bebek sahibi olmayı çok istiyorum RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAĞLIK VE HAYIRLISII İLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN MUBAREK CUMA GÜNÜ .....CUMANIZ HAYIRLI OLSUN
2senedir hiç korunmadık ve 1kere bile gebelik yaşamadımbizim sorunumzun ne olduguda belli değil bi doktor benim hormonlarım diyo diğeri o normal yumurtalıkların tembel diyo diğeri sende bişi yok diyo eşim varikosel ameliyatı oldu bugun kontorle gitti 25milyon sperm sonucu &20 ileri hareketli çıkmış doktor onada normal demiş benim gibi olan var mı aranızda nolur yardımcı olun bana
kızlar sizce hamilemiyimdir... Idrar testi yapsammı yarın adet olmama gerek....gecen ay 16 subatta olmustum.....yorumlarınzı beklıorumm
çooooook uykum varrrrr hep yorgunum neyse ki cuma holleyyyyyyyy :)))
2senedir hiç korunmadık ve 1kere bile gebelik yaşamadımbizim sorunumzun ne olduguda belli değil bi doktor benim hormonlarım diyo diğeri o normal yumurtalıkların tembel diyo diğeri sende bişi yok diyo eşim varikosel ameliyatı oldu bugun kontorle gitti 25milyon sperm sonucu &20 ileri hareketli çıkmış doktor onada normal demiş benim gibi olan var mı aranızda nolur yardımcı olun bana
kızlar ben geldim bi konu açtım bakarsanız sevinirim canlar
hoşgeldin aramıza. yarın kontrolün mü var? inşallah herşey gönlüne göre olur. hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın. :)
Karagülllllllllll
bacim sen ne zaman hamile oldugunu ögrendin?
yoksa ben mi karistiriyorum,yoksaaa sen heveslendigin icin mi yapmistin?? bu hamilelik takvimini
kızlar ben geldim bi konu açtım bakarsanız sevinirim canlar
slm cnm bende 1 yıldır korunmuyorum ve hıc hamıle kalamadım esımde varıkosel vardı amelıyat oldu ılk basta degerrı duusktu sperm sayısı 8 mılyon du suanda ıse sperm sayımız 48 mılyon sızınde sayınız dusuk değil ancak hareket bıraz az cnm sınırda yanı fakat yazdııgn 25 mılyon sperm total sayımı yoksa 1 mm dekı sayımı canm buaarada esıne vıatmın onerebılrım bız amelıyattan sonra takvıye kullandık ve sayımız o sekılde arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?