bence soğan kürünü uygulayın bende ben bu ay uygulayacağım.sayamayacağım kadar kişi bu kürle hamile kalmış.soğan kürü ile hamile kalan var mı? topiğine girerseniz görürsünüz soğan mucizesini..
ben biliyordum benim bi yakınım soğan suyuyla hamile kaldı şimdi oğlu 2 yaşında.
ama denemek bana nasip olmadı.inşallah bu ay denicem bugün adetimin 5.günü pazar günü başlıcam ve 15 gün sabah akşam aç karnına içicem.sonuç inşallah iyi olur.inşallah hamile kalırım.
evet bacım heveslendiğim için ama şunun şurasında ne kaldı ki
canım total ve 1mm arasında ki fark ne? bugun doktor eşime hiç bi hap vermemiş sadece normal zamanla dahada yükselir demiş o vitaminin adı ne??? birde hamile kalabildin mi bu ay canım??
Ay kizzzzzzzzzzzz Insallah Insallah
Allahim yüzümüzü güldürsün
anlattim mi,bende yapacaktim heveslenmistim,yapmadim,ayyyyyyyyyyyyyyyy yapasim varrrrrrrrrrrrr
bende çörek otu bal tarçına basladım bu ay onunda çok faydasını görenler var ama işte bakalım adetim bitsin çalışmalara baslıcaz inşş kalırız beraber doğururuz çocuklarımızıda :))
karagülün açtığı konu ne bulamadım canım
Kızlar bu arada ben bu ay klomen + glifor kullanmıştım..şu an adetime 1 hafta var.7-8 gün.. Ama yumurtlama günümden beri kasık batmalarım var...fena şekilde hemde.. Arada karnıma kramp giriyor... Klomen kullanıpta ya da glifor tarzı benimle aynı şeyleri yaşayan var mı... Bunlar belirti olabilir mii..
canımm ben kullandım ama zerre kadar fayda görmedim(( sakın moralini bozma sende faydası olmuş olabiir ama benim adrt düzenimi bozdu artı sanırım kist oluşturdu nur topu gibi (((
canım total sayı 40 dan yuksek olması gerekıyor 1 mm dekı sayıda 20 den yuksek olması gerekıyor sperm sayımını yaparken genel yayıma bakıyolar ordakı sayı total oluyor bırde 1 mm dekını syaıolar ıste oda 20 den fazla olması gerekıyor benım esım aemlıyat olalı daha 4 ay oldu doktorlar 6 aydan sonr agebelık beklenır dıyor ama ben bu ay calısma yaptım :))) 22 martta olmam gerekıyor beklemedeyım suanda yani hamılemıyımdır bılmıyorum beklıyorum ben amelıyattan sonra esıme evicap-omega3-ve çinko kullandım hepsının tabletını eevıcap e vıtamını destegıdır çinko ise hucre yenılıyıcı ozellıgı vardır sperm hucrelerını falan yenılıyor yanı bız 3 ayda 6 kat yukselme sagladık canımcanım total ve 1mm arasında ki fark ne? bugun doktor eşime hiç bi hap vermemiş sadece normal zamanla dahada yükselir demiş o vitaminin adı ne??? birde hamile kalabildin mi bu ay canım??
canım total sayı 40 dan yuksek olması gerekıyor 1 mm dekı sayıda 20 den yuksek olması gerekıyor sperm sayımını yaparken genel yayıma bakıyolar ordakı sayı total oluyor bırde 1 mm dekını syaıolar ıste oda 20 den fazla olması gerekıyor benım esım aemlıyat olalı daha 4 ay oldu doktorlar 6 aydan sonr agebelık beklenır dıyor ama ben bu ay calısma yaptım :))) 22 martta olmam gerekıyor beklemedeyım suanda yani hamılemıyımdır bılmıyorum beklıyorum ben amelıyattan sonra esıme evicap-omega3-ve çinko kullandım hepsının tabletını eevıcap e vıtamını destegıdır çinko ise hucre yenılıyıcı ozellıgı vardır sperm hucrelerını falan yenılıyor yanı bız 3 ayda 6 kat yukselme sagladık canım
Kizlar cok kötüyüm,
bekleyis beni mahfediyor
Ben hamile olmak istiyorum yaaa
o vitaminleri eczaneden mi aldın? kaça aldın birde sigorta ödüyor mu doktora yazdırsak???? sende sorun var mıydı peki cnm???
Kizlar cok kötüyüm,
bekleyis beni mahfediyor
Ben hamile olmak istiyorum yaaa
canım senin adete 2 gün kalmadı mı hamileysen bugün bile çıkar gebelik testin varsa yapsana
bende sorun yok canım yumurtalarım guzel buyuyor ve catlıyor vıtamınlerın sadece evıcap ssk oduyor dıgerlerını odemıyolar ozel oldguu ıcın çinko 17 tl evicap15 tl omega3 (ıthal olanı aldım ıcınde 60 tane var ) 24 tl cnm ben hıcbrıını yazdıramadım cunku esım bankacı banka bu vıtamınlerı odemıyor cnm en az 3 ay kullanılması gerekıyor hareketlılık ıcınde havuc suyu onerırrım bızım sorunumuz yoktu %70 dı ama en son% 94 cıkmsıtı hareketlılıkte canım
evet canim gelmeli simdi 2-3 güne yani gelmesin amannnnnn
bilmem ki yapsam ne olacak,ben zaten inanmiyorum hamile olabilecegimie
ama geciyor aklimdan az önce yine düsündüm ama yok yok yok,korkuyorum
o tek cizgiyi veya herneyse gülmeyen yüzmüdür nedirse görmek beni mahfeder
ben de 3 tane yumurta oluşturdu. biri çatlamazsa biri çatlar kist olursa da korkma tedavi ederiz dedi ama benim kasıklarım çok batıyor acaba ilaç yan etkisi mi diyorum..glifor 850lik kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?