MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bende çörek otu bal tarçına basladım bu ay onunda çok faydasını görenler var ama işte bakalım adetim bitsin çalışmalara baslıcaz inşş kalırız beraber doğururuz çocuklarımızıda :))

canım total ve 1mm arasında ki fark ne? bugun doktor eşime hiç bi hap vermemiş sadece normal zamanla dahada yükselir demiş o vitaminin adı ne??? birde hamile kalabildin mi bu ay canım??

Canım benim eşimin değerleri iyi olmasına karşı doktorumuz prox seed plus yazılışı böylemiydi tam hatırlamıyorum, suya ya da portakal suyuna karıştırıp içiliyor birde e vitami yazmıştı. e vitaminin hareketlilikte ve sperm sayısında artış sağlıyormuş ben bu kadar biliyorum. Eşlerimize bol bol e vitamini verelim arkadaşlar çabucak hamile kalalım. Bizler soğan kürü, incir kürü eşlere e vitamini verelim. E vitamini de havuç suyunda bol miktarda var eşim bol bol havuç suyu kürü yapıyo bende soğana başlıycam :))

ayy inşallah canım ya..Ne kadar zor bu beklemek.Geçen ay tüp bebek denemesi oldu 12 gün geçmek bilmedi.Ama soğan suyuna başlayacağım için bu adet sürem daha da geçmek bilmedi.Allah'ın izniyle kalıcaz en geç 2 ayda.

Kızlar bu arada ben bu ay klomen + glifor kullanmıştım..şu an adetime 1 hafta var.7-8 gün.. Ama yumurtlama günümden beri kasık batmalarım var...fena şekilde hemde.. Arada karnıma kramp giriyor... Klomen kullanıpta ya da glifor tarzı benimle aynı şeyleri yaşayan var mı... Bunlar belirti olabilir mii..

canımm ben kullandım ama zerre kadar fayda görmedim (( sakın moralini bozma sende faydası olmuş olabiir ama benim adrt düzenimi bozdu artı sanırım kist oluşturdu nur topu gibi (((

canımm ben kullandım ama zerre kadar fayda görmedim (( sakın moralini bozma sende faydası olmuş olabiir ama benim adrt düzenimi bozdu artı sanırım kist oluşturdu nur topu gibi (((

ben de 3 tane yumurta oluşturdu. biri çatlamazsa biri çatlar kist olursa da korkma tedavi ederiz dedi ama benim kasıklarım çok batıyor acaba ilaç yan etkisi mi diyorum..glifor 850lik kullanıyorum.

canım total ve 1mm arasında ki fark ne? bugun doktor eşime hiç bi hap vermemiş sadece normal zamanla dahada yükselir demiş o vitaminin adı ne??? birde hamile kalabildin mi bu ay canım??
canım total sayı 40 dan yuksek olması gerekıyor 1 mm dekı sayıda 20 den yuksek olması gerekıyor sperm sayımını yaparken genel yayıma bakıyolar ordakı sayı total oluyor bırde 1 mm dekını syaıolar ıste oda 20 den fazla olması gerekıyor benım esım aemlıyat olalı daha 4 ay oldu doktorlar 6 aydan sonr agebelık beklenır dıyor ama ben bu ay calısma yaptım :))) 22 martta olmam gerekıyor beklemedeyım suanda yani hamılemıyımdır bılmıyorum beklıyorum ben amelıyattan sonra esıme evicap-omega3-ve çinko kullandım hepsının tabletını eevıcap e vıtamını destegıdır çinko ise hucre yenılıyıcı ozellıgı vardır sperm hucrelerını falan yenılıyor yanı bız 3 ayda 6 kat yukselme sagladık canım

o vitaminleri eczaneden mi aldın? kaça aldın birde sigorta ödüyor mu doktora yazdırsak???? sende sorun var mıydı peki cnm???

o vitaminleri eczaneden mi aldın? kaça aldın birde sigorta ödüyor mu doktora yazdırsak???? sende sorun var mıydı peki cnm???

bende sorun yok canım yumurtalarım guzel buyuyor ve catlıyor vıtamınlerın sadece evıcap ssk oduyor dıgerlerını odemıyolar ozel oldguu ıcın çinko 17 tl evicap15 tl omega3 (ıthal olanı aldım ıcınde 60 tane var ) 24 tl cnm ben hıcbrıını yazdıramadım cunku esım bankacı banka bu vıtamınlerı odemıyor cnm en az 3 ay kullanılması gerekıyor hareketlılık ıcınde havuc suyu onerırrım bızım sorunumuz yoktu %70 dı ama en son% 94 cıkmsıtı hareketlılıkte canım

Kizlar cok kötüyüm,

bekleyis beni mahfediyor

Ben hamile olmak istiyorum yaaa

Canım herkes istiyor. Biraz rahat ol akışına bırak bence, bu kadar stres yapman çok yanlış. Adetine 2 gün varsa test yap, idrarda çıkmasa bile kanda mutlaka çıkar. İdrarda silikte çıkabilir varsa. İnşallah hamilesindir ama bu son şansın değil unutma, karalar bağlama, hayatı da kendine zindan etme.

canım senin adete 2 gün kalmadı mı hamileysen bugün bile çıkar gebelik testin varsa yapsana

evet canim gelmeli simdi 2-3 güne yani gelmesin amannnnnn

bilmem ki yapsam ne olacak,ben zaten inanmiyorum hamile olabilecegimie

ama geciyor aklimdan az önce yine düsündüm ama yok yok yok,korkuyorum

o tek cizgiyi veya herneyse gülmeyen yüzmüdür nedirse görmek beni mahfeder

canım anlayamadığım bir şey var yumurta güzel büyüyormuş çatlıyorda demişsin , eşinin hareketlilik oranınında maşallahı var ne kadardır düşünüyorsunuz ve başka sebep var mı olmaması için :26::26:

Ya bu kadar negatif olmayı nasıl başarabiliyorsun arkadaşım. Gerçekten içim kararıyor şu yazdıklarını okuyunca. Allahaşkına biraz olumlu düşün ya. Bizde yaptık test çıkmadı işte çok istedik evet ama, olmadı diye oturup ağlamadım, karalar bağlamadım, çok istedim, çok ümitlendim, üzüldüm ama olmadı yani, hemen toparlandım, önümüzdeki ay olur, olmazsa diğer aylar olur, yapma Allahaşkına, hiçbişe bitmiş değilki... Bu şekilde düşünürsen sadece işini zorlaştırmış olursun, eşini de üzersin, hayattan zevk almaya bak lütfen, bebeğin en güzel zamanda gelecektir, inşallah gelmiştirde... Yüzün gülsün lütfen ya.

ben de 3 tane yumurta oluşturdu. biri çatlamazsa biri çatlar kist olursa da korkma tedavi ederiz dedi ama benim kasıklarım çok batıyor acaba ilaç yan etkisi mi diyorum..glifor 850lik kullanıyorum.

ben 1000mg lık kullanmıştım cnm ama yarım yarım alıyodum sabaj aksam inş hamilesindir müjdeli haberlerini beklyirommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…