canım anlayamadığım bir şey var yumurta güzel büyüyormuş çatlıyorda demişsin , eşinin hareketlilik oranınında maşallahı var ne kadardır düşünüyorsunuz ve başka sebep var mı olmaması için :26::26:
evet canim gelmeli simdi 2-3 güne yani gelmesin amannnnnn
bilmem ki yapsam ne olacak,ben zaten inanmiyorum hamile olabilecegimie
ama geciyor aklimdan az önce yine düsündüm ama yok yok yok,korkuyorum
o tek cizgiyi veya herneyse gülmeyen yüzmüdür nedirse görmek beni mahfeder
Ya bu kadar negatif olmayı nasıl başarabiliyorsun arkadaşım. Gerçekten içim kararıyor şu yazdıklarını okuyunca. Allahaşkına biraz olumlu düşün ya. Bizde yaptık test çıkmadı işte çok istedik evet ama, olmadı diye oturup ağlamadım, karalar bağlamadım, çok istedim, çok ümitlendim, üzüldüm ama olmadı yani, hemen toparlandım, önümüzdeki ay olur, olmazsa diğer aylar olur, yapma Allahaşkına, hiçbişe bitmiş değilki... Bu şekilde düşünürsen sadece işini zorlaştırmış olursun, eşini de üzersin, hayattan zevk almaya bak lütfen, bebeğin en güzel zamanda gelecektir, inşallah gelmiştirde... Yüzün gülsün lütfen ya.
canım benım esım amelıyatlı 17 kasımda amelıyat oldu varıkosel vardı esımde sayımı daha bu ay bukadar yuksedı buayda daha adet olmadım zaten doktor kontrolumuzde doktorumuz normalde bu artısı 6. ayda beklıyorduk dedı esıne guzel bakmıssın dedı. doktorumuz bır 3 ay daha bekleyın olmassa panık yapmayın artık olmaması ıcın bır durum yok psıkolojık olarakta etkılemeyın kendınızı dedı cok sukur artık olmaması ıcın bır durum yok daha ılk ayımız yanı beklıyorum amelıyatın etkısı 84 gunde gecıyormus
canım anlayamadığım bir şey var yumurta güzel büyüyormuş çatlıyorda demişsin , eşinin hareketlilik oranınında maşallahı var ne kadardır düşünüyorsunuz ve başka sebep var mı olmaması için :26::26:
oğlum olursa kuzey çok istiyordum 3-4 yıldır. Ama ailemizde 1 kuzey birde güney var gerçekten. Ikiside eşimin kuzenleri
oğlum olursa ya ateş ya da rüzgar koyacağım.
Kız isminide hala düşünüyorum belki melisa koyabilirim yada melis
Kizlar cok kötüyüm,
bekleyis beni mahfediyor
Ben hamile olmak istiyorum yaaa
İdrarını 4 saat kadar tutarsanda yapabilirsin. Biz burda erken yapılan testlerle ilgili şöyle söylemiştik. Çıkarsa sevinecez, çıkmazsa üzülmicez çünkü henüz günün geçmedi. Yani sen negatif sonuç alırsan bu kesin bi sonuç olmayacağı için üzülmemelisin, ama pozitif çıkarsa havalara uçabilirsin. İnşallah öyle olur .
Canim cok haklisin,
ama ben iste böyle asiri evhamliyim.
peki testi alinca direkt yapilabiliniyor mu?
yani bu adetten dört gün önce yapilabilenler,hemen olur mu yoksa sabah mi yapilmak zorunda?
Hadi kızlarrrrrrrrrr kasvetli havamız dagılsın beyazlım canım bu kadar yorma kendini 2 gün daha sabret koca biay sabrettin de 2 güne mi yenileceksin :=)
hadii kızlar totem yapalım şimdi herkes bebegine koyacak isimleri yazsın ve bizde birbirimize bişey soracaksak
mesala ben kızımda olsa oglumda olsa adını deniz koyacagım için bana bişey soracaksanız topikte denizin annesi ne haber gibi :) ne dersiniz moral olur bizlerede hımmmmmmmm ?
Geçmiş olsun canım bak ne güzel ortadaki sorunlar kalkmış, Sebepleri yerine getiriyorsunuz, en yakın zamanda yüzünüz güler inşallahhani demiş ya doktorun bekleyin diye bizim ortada sebebimiz yok yani ikimizinde her şey iyi ama işte bir yıldır olmuyor bizede yumurta takibi ve sırayla aşılama falan işte hangisi olursa tedaviye başlanacak bende dedim sende benim gibimisin diye ama benim doktor bekle demedi yeterli bir süre dedi ay kafam karışık neyse öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
ateş ve melisin güzel annesi bugün nasıllar acaba?:=)
oğlum olursa toprak kızım olursa esila dıye dusunuyorum sımdılık :)))
kızlar sizce hamilemiyimdir... Idrar testi yapsammı yarın adet olmama gerek....gecen ay 16 subatta olmustum.....yorumlarınzı beklıorumm
bugün bana bir haller oluyor şekerim bürsürü belirtiler var ya hasta olucam ya hamile kaçarı yok :)))))))))))
Ay kizlar bir ses diyor test yap bir ses diyor hadi beeee,zaten degilsindir ne ugrasiyon bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?