MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım benım esım amelıyatlı 17 kasımda amelıyat oldu varıkosel vardı esımde sayımı daha bu ay bukadar yuksedı buayda daha adet olmadım zaten doktor kontrolumuzde doktorumuz normalde bu artısı 6. ayda beklıyorduk dedı esıne guzel bakmıssın dedı. doktorumuz bır 3 ay daha bekleyın olmassa panık yapmayın artık olmaması ıcın bır durum yok psıkolojık olarakta etkılemeyın kendınızı dedı cok sukur artık olmaması ıcın bır durum yok daha ılk ayımız yanı beklıyorum amelıyatın etkısı 84 gunde gecıyormus

aslında en güzelistlerden adet günün geçmesi ama biz onu yapamıyoruz ben geçen adetime bi gün kala yaptım hassas testlereden iki çizgide çok netti ama sonra adet oldum hassas olduğu için adetten bi gün önce az da olsa gebelik hormonu salgılanınca çizgi çıktı bi daha hassas test kullanmam normal testler adetten 2 gün önce bile çıkartır hamileysen

Canim cok haklisin,

ama ben iste böyle asiri evhamliyim.

peki testi alinca direkt yapilabiliniyor mu?

yani bu adetten dört gün önce yapilabilenler,hemen olur mu yoksa sabah mi yapilmak zorunda?

Hadi kızlarrrrrrrrrr kasvetli havamız dagılsın beyazlım canım bu kadar yorma kendini 2 gün daha sabret koca biay sabrettin de 2 güne mi yenileceksin :=)

hadii kızlar totem yapalım şimdi herkes bebegine koyacak isimleri yazsın ve bizde birbirimize bişey soracaksak

mesala ben kızımda olsa oglumda olsa adını deniz koyacagım için bana bişey soracaksanız topikte denizin annesi ne haber gibi :) ne dersiniz moral olur bizlerede hımmmmmmmm ?

Geçmiş olsun canım bak ne güzel ortadaki sorunlar kalkmış, Sebepleri yerine getiriyorsunuz, en yakın zamanda yüzünüz güler inşallah hani demiş ya doktorun bekleyin diye bizim ortada sebebimiz yok yani ikimizinde her şey iyi ama işte bir yıldır olmuyor bizede yumurta takibi ve sırayla aşılama falan işte hangisi olursa tedaviye başlanacak bende dedim sende benim gibimisin diye ama benim doktor bekle demedi yeterli bir süre dedi ay kafam karışık neyse öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

oğlum olursa kuzey çok istiyordum 3-4 yıldır. ama ailemizde 1 kuzey birde güney var gerçekten. ikiside eşimin kuzenleri

oğlum olursa ya Ateş ya da Rüzgar koyacağım.

kız isminide hala düşünüyorum belki Melisa koyabilirim yada Melis

evt bende çok merak ettim bu durumda 3üznüz bile olur sizin valla

ateş ve melisin güzel annesi bugün nasıllar acaba?:=)

Canim cok haklisin,

ama ben iste böyle asiri evhamliyim.

peki testi alinca direkt yapilabiliniyor mu?

yani bu adetten dört gün önce yapilabilenler,hemen olur mu yoksa sabah mi yapilmak zorunda?
İdrarını 4 saat kadar tutarsanda yapabilirsin. Biz burda erken yapılan testlerle ilgili şöyle söylemiştik. Çıkarsa sevinecez, çıkmazsa üzülmicez çünkü henüz günün geçmedi. Yani sen negatif sonuç alırsan bu kesin bi sonuç olmayacağı için üzülmemelisin, ama pozitif çıkarsa havalara uçabilirsin. İnşallah öyle olur .

Canım ben kızım olursa Dora koyacağım, bi kızım daha olursa da Lara. Erkek olursada Pars veya Arat, ama buna tam karar vermedik henüz.

ohooo ozaman inşş sen zaten hamilesindir bu ay:) bunu haberini alır almaz nolur bana özelden mesaj gönder

Kızım olursa adı NİSAN olacak...
erkek ismi düşünmedim henüz.

bugün bana bir haller oluyor şekerim bürsürü belirtiler var ya hasta olucam ya hamile kaçarı yok :)))))))))))

Canikom hatırlarsan Alpellamda hastalanıyorum diyordu, hatta ilaç alıcaktı grip oluyor diye, ama önce test yaptırdııı Ayyy hadi inşallahhhhhhh

Ay kizlar bir ses diyor test yap bir ses diyor hadi beeee,zaten degilsindir ne ugrasiyon bosuna

kız yap nolcek. ecz adım başı. çıkmazsa ümit bitecek diil ya . benimde idrarda çıkmamıştı. hadddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü güzel haberler alalım biraz
topik şenlensin
halay çekesim var tey teyyy teyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…