MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canikom hatırlarsan Alpellamda hastalanıyorum diyordu, hatta ilaç alıcaktı grip oluyor diye, ama önce test yaptırdııı Ayyy hadi inşallahhhhhhh

ay inşallah hep bana destek olan eşimde bu ay strese girdi. ona yansıtmamam lazım. eğer adet olursamda üzülmeyeceğim. tam bir yıldır yüzümde sivilce çıkmıyordu 2 haftadır 3 tane nur topu gibi sivilcem oldu :)))))))))

arkadaslar mart bana ugurlumu geldı ugrsuzmu anlamadım asılamam tuttu pazartesı bhcg33 cıktı ama salı gunu kanamam basladı dru aradım carsamba gel yıne bhcg bakalım dedı baktık 128 cıktı yukselıo yerlesme kanaması hatta cogul gebelık olabılır dedı ama ve calısabılırsın dedı rapor vermedı bende persembe baska bı dra gıttım rapor falan versın dıe bu drda kanaman var hastaneye yatıralım dedı ama kanamam cok azdı toplasan bı ped dolar yanı persembe bhcg 152 cıktı yanı cok az arttı ama bugun kanamam durdu yarın yıne bakılacak dr bazen bole az artıs olabılır dıo sızce normalmı

beyazlım test yapmazsan gelip seni döveceğim nerde bakim evin çabuk söyle. seni kolundan tutup eczaneye götürücem. yada perisekodan 1 tane alıp sana getiricem 100 adet almış ya :))

inş.hamişsindir canım hadi bi güzel haberde senden duyalım :=)

inşallah canımmmmmmmm

Kizlarrr ben gidip test aliyom,

hadin görüsürük

ama suan heyecan nasil basti bi görseniz..

ayyyyyyy kalbim cikacak yerinden.

bir pakette sigara alacam,bakalim hangisi isime yarayacak....

Allahim sen sigaralari bana yasak kil ya Rabbim

değerlerine bakılırsa normal gözüküyor stres yapma sakın kesen görünmedi daha dimi

Canim cok haklisin,

ama ben iste böyle asiri evhamliyim.

peki testi alinca direkt yapilabiliniyor mu?

yani bu adetten dört gün önce yapilabilenler,hemen olur mu yoksa sabah mi yapilmak zorunda?

ya şu hassas testlere para vermeyin nolur yazık paranıza fortel 35 tl hem çok net çıkmıyor ssonuç yine içinde acaba kalacak git kan ver daha iyi

hadi hayırlısı artık canım heyecanlandır bizi :18:

Çok şükürrrr . Hadi koşşş bekliyoruz sonucuu, güzel haberlerle gel inşallahhh

wawaaaaaaooooowwww action lı bir gece daha :))) gözler sende beyazlım hayırlısı haydi bakalım... ne olursa olsun şu sigarayı da bırakkkkk

yok canım kese gorunmedı sanırım deger 2000lerı gorunce goruınuomus kese ıste bır gunde az artıs gostermesı kafamı karıstırıo

anladım canım merak etme kanaman azalması iyi bişey hamile olup 3 ay normal adet olan bile duydum yerleşme kanamsıdır muhtemelen

anladım canım merak etme kanaman azalması iyi bişey hamile olup 3 ay normal adet olan bile duydum yerleşme kanamsıdır muhtemelen

ins oyledır daha oncede asılama oldum tuuttu ama kımyasal gebelıkle sonuclandı buda oyle olur korkuorum ama korkunun ecele faydası yok darısı ıns senın basına olur ama ıns benımkı gıbı olmaz saol cvbın ıcın

butterflyo +KONUYA CEVAP VER yazılı pembe butona basarsan direk msj yazarsın alıntı yaparsan cvp vermiş olursun tatlım

Son düzenleme:
kızlar ben bu ralar çok duramıyorum bir girip bir çıkıyorum siteye ama takip etmeye çalışıyorum özellikle 2 gündür topik sahibemiz alpellanın hemişliğine çok sevindim kızlar ban bişi oldu yaaa başım kopuyor ağrıdan ölüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…