bugün bana bir haller oluyor şekerim bürsürü belirtiler var ya hasta olucam ya hamile kaçarı yok :)))))))))))
Canikom hatırlarsan Alpellamda hastalanıyorum diyordu, hatta ilaç alıcaktı grip oluyor diye, ama önce test yaptırdıııAyyy hadi inşallahhhhhhh
kız yap nolcek. ecz adım başı. çıkmazsa ümit bitecek diil ya . benimde idrarda çıkmamıştı. hadddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cuma günü güzel haberler alalım biraz
topik şenlensin
halay çekesim var tey teyyy teyyyyyy
inş.hamişsindir canım hadi bi güzel haberde senden duyalım :=)
arkadaslar mart bana ugurlumu geldı ugrsuzmu anlamadım asılamam tuttu pazartesı bhcg33 cıktı ama salı gunu kanamam basladı dru aradım carsamba gel yıne bhcg bakalım dedı baktık 128 cıktı yukselıo yerlesme kanaması hatta cogul gebelık olabılır dedı ama ve calısabılırsın dedı rapor vermedı bende persembe baska bı dra gıttım rapor falan versın dıe bu drda kanaman var hastaneye yatıralım dedı ama kanamam cok azdı toplasan bı ped dolar yanı persembe bhcg 152 cıktı yanı cok az arttı ama bugun kanamam durdu yarın yıne bakılacak dr bazen bole az artıs olabılır dıo sızce normalmı
Canim cok haklisin,
ama ben iste böyle asiri evhamliyim.
peki testi alinca direkt yapilabiliniyor mu?
yani bu adetten dört gün önce yapilabilenler,hemen olur mu yoksa sabah mi yapilmak zorunda?
Kizlarrr ben gidip test aliyom,
hadin görüsürük
ama suan heyecan nasil basti bi görseniz..
ayyyyyyy kalbim cikacak yerinden.
bir pakette sigara alacam,bakalim hangisi isime yarayacak....
Allahim sen sigaralari bana yasak kil ya Rabbim
Çok şükürrrr . Hadi koşşş bekliyoruz sonucuu, güzel haberlerle gel inşallahhhKizlarrr ben gidip test aliyom,
hadin görüsürük
ama suan heyecan nasil basti bi görseniz..
ayyyyyyy kalbim cikacak yerinden.
bir pakette sigara alacam,bakalim hangisi isime yarayacak....
Allahim sen sigaralari bana yasak kil ya Rabbim
değerlerine bakılırsa normal gözüküyor stres yapma sakın kesen görünmedi daha dimi
yok canım kese gorunmedı sanırım deger 2000lerı gorunce goruınuomus kese ıste bır gunde az artıs gostermesı kafamı karıstırıo
400. Sayfa yehuuuuuu
alpella ben bu siteye yeni üye oldum nasıl kullanılıyor yeni yeni çözüyorum.
şimdi bi msja cevap yazıyorum da kendim bişey yazmak isteyince nereye tıklıyorum.Onu bulamadım ya:))
bi yardımcı olur musun?
Şimdiden teşekkürler..
anladım canım merak etme kanaman azalması iyi bişey hamile olup 3 ay normal adet olan bile duydum yerleşme kanamsıdır muhtemelen
kızlar adet düzensizliğim varr yumurtalaama (ilişki) gününü nasıl ayarlıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?