ins oyledır daha oncede asılama oldum tuuttu ama kımyasal gebelıkle sonuclandı buda oyle olur korkuorum ama korkunun ecele faydası yok darısı ıns senın basına olur ama ıns benımkı gıbı olmaz saol cvbın ıcın
Kızlar yardım edin ne olur Bu ayın 24. günüde adet olmam gerekiyor ama... 2 gündür bel ağrım var ve kasıklarımda (dün soldaydı bugünse sağda) ara ara batmalar var. Adetim olmaya yakın belim ağrırdı ama şimdi ne bileyim yani erken ağrıması için diye düşünüyorum Umutlanayım mı umutlanmayayım mı ne yapayım bilmiyorum. Hafifte karınımda ağrı gibi bir şey var. Rahmimde değil ama karnımda. Test yapsam mı acaba. Biliyorum çıkmayabilir ama. Kızlar beni çok iyi anladığınızı biliyorum. Nolur yardım edin noluuurr Ya kızlar hamile olabilir miyim. Böyle belirtiler yaşadınız mı? Ne olur yardım edin. Uzun zamandır istiyorum çünkü. Rabbim dileyen, hasret çeken herkesin yardımına koşar bilirim. Hayırlısı ne diyeyim. Allahım sen büyüksün. Yüzümüzü gülsür. Kucaklarımızı doldur inşaallahhh. Sevgiyle, huzurla kalın kızlar
Kızlar yardım edin ne olur Bu ayın 24. günüde adet olmam gerekiyor ama... 2 gündür bel ağrım var ve kasıklarımda (dün soldaydı bugünse sağda) ara ara batmalar var. Adetim olmaya yakın belim ağrırdı ama şimdi ne bileyim yani erken ağrıması için diye düşünüyorum Umutlanayım mı umutlanmayayım mı ne yapayım bilmiyorum. Hafifte karınımda ağrı gibi bir şey var. Rahmimde değil ama karnımda. Test yapsam mı acaba. Biliyorum çıkmayabilir ama. Kızlar beni çok iyi anladığınızı biliyorum. Nolur yardım edin noluuurr Ya kızlar hamile olabilir miyim. Böyle belirtiler yaşadınız mı? Ne olur yardım edin. Uzun zamandır istiyorum çünkü. Rabbim dileyen, hasret çeken herkesin yardımına koşar bilirim. Hayırlısı ne diyeyim. Allahım sen büyüksün. Yüzümüzü gülsür. Kucaklarımızı doldur inşaallahhh. Sevgiyle, huzurla kalın kızlar
Geçmiş olsun canım bak ne güzel ortadaki sorunlar kalkmış, Sebepleri yerine getiriyorsunuz, en yakın zamanda yüzünüz güler inşallahhani demiş ya doktorun bekleyin diye bizim ortada sebebimiz yok yani ikimizinde her şey iyi ama işte bir yıldır olmuyor bizede yumurta takibi ve sırayla aşılama falan işte hangisi olursa tedaviye başlanacak bende dedim sende benim gibimisin diye ama benim doktor bekle demedi yeterli bir süre dedi ay kafam karışık neyse öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
ovulasyon testini nasıl yapıyosunuz canım bilgilendirirsen sevinirim? süreklimi her ay mı yapıcam? bide ne zaman yapıcam?
canlarım bide bu konuda beni aydınlatırmısınız?
butterflyo +KONUYA CEVAP VER yazılı pembe butona basarsan direk msj yazarsın alıntı yaparsan cvp vermiş olursun tatlım
şubat 24 de adet olduğumda eşim doktora gidelim ikimizde muayene olalım demişti.
bende erken demiştim. mart ayındada hamile kalmazsam 5 aydır çalışmış olacağız. sizce erkenmi doktora gitmek için. birkaç ay dahamı geçmeli?????
canım bende 5.ayımdayım dayanamadım gittim doktora tabi bundan önce bebek yapmaya karar verdiğim zaman gittim muayene oldum ulrasonla alttan hiç bişey çıkmadı smear testi yaptı doktor bu ay bi daha gitti yine bi sorun bulamadı.hiç gitmediysen gitmende yarar var bi sorun varsa erken teşhis koyarlar 1 sene dolmadan yapılan testlerden geçersin en azından
ekim ayında doktora gidip gerekli kan testlerini falan yaptırmıştım. banada alttan ultrasonla baktı çok minik bir miyom var üzerinde bile durmuyorum sende kafana takma dedi. adetinin 3. günü gel test yapıcaz dedi hormon testleri onuda yaptılar . her şey temiz çıktı. smear yaptılar o da temiz çıktı.
çok tatlıııııııııııııııııı bayıldımm
bende aynı testlerden geçtim ama doktor eşinde sperm testi yapsın dedi bu ay gittiğimde eşim istemedi senin eşin sperm testi yaptırmadıysa yaptırsın en azından kafanız rahatlar stressiz çalışırsınız tabi inş bu ay hamiile kalır bunlara gerek kalmaz
kızlar benlede konuşun bakın çok kötüyüm ben başım ağrıyo bide kustu kusçambian çok kötü oldum .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?