MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Slm hanimlar. 2 gundur giremedim misafirim vardi. Simdide telden yaziyorum. Pc esimde oldugu icin ancak aksamlari girebiliyorum. Aktif olmayinca cikarmayin beni sakin listefen guzel haberlerimi paylasirim insallah sizlerle. Sizdende bekliyorum buyuk bi heycanla...

kızlar ben yeni değilim ama ilk defa yazdıgım için yeni sayılırım.ben yazın çikolata kistinden ameliyat oldum.soğan kürü kullandım yarın bitiyor.incire baslıyacagım.ama tam olarak anlayamadım.ne ölçülerde yapılıyor ve ne kadar miktarda içiliyor.bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu

hoşgeldin ve geçmiş olsun..
soğan kürü işe yarar umarım..
googleye ibrahimsaraçoğlu incir kürü diye yazarsan ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.

benıde benıde sat 27 subat

duygucum sen eklisin zaten canım:

Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Aycaece: Sat 18 şubat
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat

KIZLAR SELAM NASILSINIZ?? BEN GELMEYELİ TOPIC ALMIŞ YÜRÜMÜŞ VALLA HEPSİNİ TEK TEK OKUDUM YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELMİŞLER İNŞ HERKESE UĞURLU GELİR BU LİSTEDEKİ HERKES HAMİLE KALIP SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR İNŞ, AMİN :) BEN BUGÜN BÜTÜN GÜN GEZDİM VALLA AKŞAMA DOĞRU KARNIM BİRAZ AĞRIMAYA BAŞLADI ÖZELLİKLE SOL TARAFIM, HAFİFTEN DE SANKİ ŞEFFAF AKINTIM VAR GİBİ BAKALIM HAYIRLISI... BUGÜNÜN MERYEM SURESİNİ DE HENÜZ OKUYAMADIM BİRAZDAN OKUCAM SAAT 12Yİ GEÇSE DE BİŞEY OLMAZ DİMİ BEN BUGÜNÜN NİYETİNE OKUCAM ARTIK :44:

Canım dün görmemişim yazdığını. Reglin ilk gününden itibaren sayılıyor evet tatlım. Bende 9. gün yumurtladım, seninde yumurtlama günün olabilir kaçırma sakın. İncir ve soğan kürleri hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Eşine de keçi boynuzu pekmezi içir. Çalışmalar yavaşladı çünkü yumurtladım bitti bu ay Olduysa oldu olmadıysa önümüzdeki maçlara bakiciz

Günaydın güzel anne adayları Nasılsınız bakalım bugünnn Dün geceki çalışmalardan yorgun düşenler varmııı Ya ben dün dayanamadım girdiğim bi mağazadan bebek patikleri aldım Uğursuzluk derler olmadan önce ama çok sevimlilerdi napiyim. Eşim çıldırdı görünceee Dünde bütün gece rüyamda bebiş gördümmm

günaydın canım :)
bende de var öyle patik falan
gerçeklere çıksın rüyan diyelim

düşükten sonraki 3. ayım benim.
senn?

geçmiş olsun canım İnşallah biran önce sağlıkla kavuşursun bebeğine. Ben 1,5 aylık evliyim ve bu ay ilk denememiz, yani geçen ay çok acemiydik Ben ümitli değilim pek. Henüz çok yeniyiz. Allahım tüm isteyenlere ama önce de uzun zamandır bekleyenlere versin inşallah.

günaydınlarr herkeeseee

evet canım incir kürü kullanıyorum eş zamanlı olrak eşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum keçi boynuzu pekmeziyle tatlandırıp içiyo
sen yine de çalışmaları yavaşlatma daha çok yenisiniz... bebiş olursa bu zamanlarınızı çookkk ararsınız....

günaydın kızlar adete son 1 hafta
belirti sıfırr

günaydın canımm....

hiiççç stres yapma canım... sanki sıkıntı yaptıkça belirtiler yok oluyor... o yüzden son 1 haftan ise kendine sürekli uğraşlar bul ve vücudunu dinlemeyi bırak inşALLAH kavuşucaz bebeklerimize... hemde nur topu gibi RABBİMİN İZNİYLE....

ALPELLACIM incir kürü nasıl gidiyor canım? havuçlusunu mu yapıyorsun? çok tatlı di mi tadı? benim bugün reglimden beri 9. günüm kasıklarım ağrımaya başladı.. özellikle sol kasığım... :44: incir kürünün etkisinde olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...

valla canım ben 2,5 bardak suya 8-9 değil de 15 tane fln incir atmışım başka kürle karıştırıp, bi de biraz fazla kaynatmışım aman reçel oldu resmen benimkinden 3 tane yarım bardaklık incir suyu çıktı bugün bitiyor, yarın yenisini yapıcam.. meryem suresini de okuyorum duble yani dün biraz karın ağrım oldu akıntı da bi kere gördüm ama bi daha görmedim bilmiyorum ya çalışmalara devam ettik ama yumurtladım mı acaba emin değilim.. bakalım hayırlısı.. bakalım bu ay listede kimin yanına işareti eklicez :18:

merhabalar ben çanakkaleden merve aralık ayında evlendim bende bebiş istiyorumumarım burası uğurlu gelir ve hamiş kalırım çok istiyorum

bide arkadaşlar bnm msn adrsimle annem üye olmuş buraya sanırım onun bilgileri yazıo benim profilde onu nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz

bide arkadaşlar bnm msn adrsimle annem üye olmuş buraya sanırım onun bilgileri yazıo benim profilde onu nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin canım valla bilmiyorum teknik şeyleri belki bilen biri cvp yazar

Hoşgeldin canım. Sende benim gibi taze gelinsin :123: Bende Ocakta evlendim ve bebek istiyorum Allah kısmet ederse. Sayfanın sağ üstünde bulunan 'profilim' kısmından kendine göre değişiklikleri yapabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…