kızlar ben yeni değilim ama ilk defa yazdıgım için yeni sayılırım.ben yazın çikolata kistinden ameliyat oldum.soğan kürü kullandım yarın bitiyor.incire baslıyacagım.ama tam olarak anlayamadım.ne ölçülerde yapılıyor ve ne kadar miktarda içiliyor.bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu
hu huuu kızlarrr kimse yok muuu :26::26:
benıde benıde sat 27 subat
reglin 1. gününden itibaren sayıyorsun di mi canım? bende 24 şubatta regl olmuştum... dün akşam üstü sanki ovulasyon akıntım oldu... incir kürü kullanıyorum onun mu faydası oldu acaba? neden çalışmalar yavaşladı? ayy ne çok soru sordumm
Günaydın güzel anne adaylarıNasılsınız bakalım bugünnn Dün geceki çalışmalardan yorgun düşenler varmııı Ya ben dün dayanamadım girdiğim bi mağazadan bebek patikleri aldım Uğursuzluk derler olmadan önce ama çok sevimlilerdi napiyim. Eşim çıldırdı görünceee Dünde bütün gece rüyamda bebiş gördümmm
günaydın canım :)
bende de var öyle patik falan
gerçeklere çıksın rüyan diyelim
Amin canımmm. Sen ne zamandır çalışıyorsun bebek içinnn.
düşükten sonraki 3. ayım benim.
senn?
Canım dün görmemişim yazdığını. Reglin ilk gününden itibaren sayılıyor evet tatlım. Bende 9. gün yumurtladım, seninde yumurtlama günün olabilir kaçırma sakın. İncir ve soğan kürleri hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Eşine de keçi boynuzu pekmezi içir. Çalışmalar yavaşladı çünkü yumurtladım bitti bu ayOlduysa oldu olmadıysa önümüzdeki maçlara bakiciz
günaydın kızlar adete son 1 hafta
belirti sıfırr
günaydınlarr herkeeseee
evet canım incir kürü kullanıyorum eş zamanlı olrak eşime de keçi boynuzu kürü yapıyorum keçi boynuzu pekmeziyle tatlandırıp içiyo
sen yine de çalışmaları yavaşlatma daha çok yenisiniz... bebiş olursa bu zamanlarınızı çookkk ararsınız....
günaydın canımm....
hiiççç stres yapma canım...sanki sıkıntı yaptıkça belirtiler yok oluyor... o yüzden son 1 haftan ise kendine sürekli uğraşlar bul ve vücudunu dinlemeyi bırak inşALLAH kavuşucaz bebeklerimize... hemde nur topu gibi RABBİMİN İZNİYLE....
ALPELLACIMincir kürü nasıl gidiyor canım? havuçlusunu mu yapıyorsun? çok tatlı di mi tadı? benim bugün reglimden beri 9. günüm kasıklarım ağrımaya başladı.. özellikle sol kasığım... :44: incir kürünün etkisinde olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle...
bide arkadaşlar bnm msn adrsimle annem üye olmuş buraya sanırım onun bilgileri yazıo benim profilde onu nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin canım valla bilmiyorum teknik şeyleri belki bilen biri cvp yazar
bide arkadaşlar bnm msn adrsimle annem üye olmuş buraya sanırım onun bilgileri yazıo benim profilde onu nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?