canım ikimizin batı yakın inş sen hamile kalırsın bende ertesi gün hamileyim derim sizlere inş hamilelik belirtileridir
kızlar benlede konuşun bakın çok kötüyüm ben başım ağrıyo bide kustu kusçambian çok kötü oldum .............
Ay kıyamam sana canımmm. Ben bu ay bütün belirtileri yaşadığım için yorum yapamıyorum artık ama ben acemiydim, inşallah belirtilerin doğru çıkar tatlımm
Test te hiiiiiiiiicccccccccccccccccccccc birsey cikmadi
adet te olurum 2-3 güne ve nefret ediyorum bu durumdan
Test te hiiiiiiiiicccccccccccccccccccccc birsey cikmadi
adet te olurum 2-3 güne ve nefret ediyorum bu durumdan
bak ben adete 3 gün kala yaptım idrar testi 4-5 saat sonra çizgi çıkmaya başladı gerçi perisoko'da da öyle olmuştu ama neg. çıktı hayırlısı sen testi atma kalsın yarına kadar
BENNN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
AKSAM MISAFIRIM VAR O YUZDEN TIRTIL MODUNDAYIM BUGUNNNNN
EHHH BEYAZIMMM be cnmm sen daha 2 gun once yumurtlayip halvete girdinnnn cikarmi hic sonuccc boyle yapip strese girip tutunacagi varsa da tutunmaz bak bebisssssssssss
BAT DASIMM NAZZZZZZZZZZZZZZZ denemeler ne alemdeeee ben dun yimit yimirt yimirtladimmmm :))))))
du 5 de baktim vardi gulen yuz bugunde devam dun deneme bu gecede deneme bide yarin sabahta dayanamam ben denerizzz:))
bu ara biraz yogun calisma oldu ama napimmmmm
ama testin prospeküsünde diyor ki yarim saatten sonra cikan pozitif cizgiyi ciddiye almayiniz:26:
seninkinde de öyle diyormuydu?
CANIMCMMM hic cikarmii sonucc daha 3 gun olduu cnmcmmmm :)))))))))))))))))))
ss bana duaya devam cnmcm benim yumurt dvam ediyooo
bide ben anlamadim dun baktim gulen yuz ee bugunde gulen yuz devam ???????????????????? ne demek istiyo bu kiiiii
ama aksam cok agrili bi yumurtlama oldu denemedede hatta yumurtlaiklarim agrisi devam etti bacak dikili berklmedede sanirimm bu incir kuru yumurtlara biseyler yapiyoooooooooooooooooo
Bitanem o dogal galiba bi süre gülen yüz görmek.
sanki baskalarindanda okumustum.
ay kiz Insallah,canim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Insallah tutar
Allah yüzünü güldürür Insallah.Amin.
canimmm benimmmm sendee artik bakma hiccc beklee enn son kan tahlili ver kesin sonucu al cnmmm
ayy insallahhh canimmm benimmmm hamis hamisssss sohbet etmeyide allah nasip eder bizee insalahhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cuma hayrina allahimm kalbimizin mutlulugunu hayirli zamanda hayirli bebislerle ver yuce rabbimmm
hayirlii zamanda hayirli bebisss cnmcmmm
aminnnnnnnnn
Kizlar bakin bilginize.
bir alman sayfasinda önerilerin arasinda diyor,
iliskiden sonra karninizin üstüne yatiniz ve kalcalarinizin yukarida olmasini saglayin,yani aynen sirt üsüne yatip bacaklari kaldirir gibi ama bunda karin üzerine yatiliyo,ve biraz popo kalkik olsun.
ve diyor ila ki misyoner sekilde iliskiye girin
BENNN GELDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BAT DASIMM NAZZZZZZZZZZZZZZZ denemeler ne alemdeeee ben dun yimit yimirt yimirtladimmmm :))))))
du 5 de baktim vardi gulen yuz bugunde devam dun deneme bu gecede deneme bide yarin sabahta dayanamam ben denerizzz:))
bu ara biraz yogun calisma oldu ama napimmmmm
canııımmm gün aşırı çalışmalara devam..bugün off günüm..
yarın da gs-fb maçı için misafir geliyor bize...pffffffff geçen ay da gelen misafirler yüzünden yumurtlama zamanını kaçırmıştım..:84:
insanların keyfi uğruna günlerimi feda edemem valla..
O zaman calismadan sonra yuzustu yataktan yere dogru elleri koyup oyle sarkitmak lazim en mantiklisi o havuza atlar baliklama modda sarkinmakk hmmmm mantikli :)))))
ya yetenek sizsinize mi katilsak hepberaber ne :)))))))))))))) akrobasi dalinda valla halimize bakkk allahimmmm bize acida ver artik bebislerimizi hayirlisiyla bizeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?