canimmmmmmmmmmmmm YARIN SABAH DENEEYIN O ZAMANN MUTLAKAAA
HATTA BU GECEDE DENE YARIN SABAHTA BU ara onemli gunlerrr ona goreee SAT BAT ayniysa sende yimirtladinnn o zamann
bu ara saflarisIKLastiralimmm :))))))))))))))))))))))))00
bak ben adete 3 gün kala yaptım idrar testi 4-5 saat sonra çizgi çıkmaya başladı gerçi perisoko'da da öyle olmuştu ama neg. çıktı hayırlısı sen testi atma kalsın yarına kadar
slm idilgammmmmmmmm
cnmmmm nasilsinnnnnnnnnn
aksam misafirium var die giremedimm bugunn
sende durumlar nedirrrr merak ettimmmmmmmmmmmmmmm kizimmmmmm hala olmadiysan git yarin anadolu hastanesine ver kanini 2 saat sonra sonuc elinde 15 tl dii sanirsammmmmmmmm 218 2424 ara sor ctesi pazarda aliyolarrrrrrr
NAZ cimm okiimm hemen yarin MERYEM SURESIII bulimmde
İyi akşamlar kızlar,
Sabah ilk idrarla gebelik testi yaptim ve tek cizgi gordum.
Az onceki yazilanlari gorunce cope attigim gebelik testine baktim ve coooooook silik ikinci cizgi gordum ya da oyle gormek istedim :))))
Bat bugundu ve gelen giden olmadi kirmizigillerden henuz :)
Ama hala acayip bi gerginlik var adet hissiyatlarim devam ediyor.
Yarin doktora gidiyorum ve belli olur durum diye dusunuyorum
Kirmizilar gelirse sogan kurunden faydalanmayi dusunuyorum sonucta zamani degilmis demek yeterli olmali degilmi kizlar
İyi dusunelim iyi olsun ve göbüşlerize bebiş dolsun
bende sorun yok canım yumurtalarım guzel buyuyor ve catlıyor vıtamınlerın sadece evıcap ssk oduyor dıgerlerını odemıyolar ozel oldguu ıcın çinko 17 tl evicap15 tl omega3 (ıthal olanı aldım ıcınde 60 tane var ) 24 tl cnm ben hıcbrıını yazdıramadım cunku esım bankacı banka bu vıtamınlerı odemıyor cnm en az 3 ay kullanılması gerekıyor hareketlılık ıcınde havuc suyu onerırrım bızım sorunumuz yoktu %70 dı ama en son% 94 cıkmsıtı hareketlılıkte canım
iyiyim canım sen nasılsın yorgunum biraz butun gun temızlı yaptım daha bişey yok beklemedeyim daha adet olmadım olmazsam artık ptesi giderim kan testi yaptırmaya benim umudum yok tabiki ama kısmeeeet
iyiyim canım sen nasılsın yorgunum biraz butun gun temızlı yaptım daha bişey yok beklemedeyim daha adet olmadım olmazsam artık ptesi giderim kan testi yaptırmaya benim umudum yok tabiki ama kısmeeeet
aman Aallahımmmmm !!! siz çanakkaledemisiniz kızlaarr???? çook mutlu oldum valllaaa yaaa bende çanakkaledyimmm sedat ergün nasıl bir doktor?? gittiniz mi hiç?
canimmm seni ekledim msn e ama msn ede giremedimmm
ama sende bi umutsuzluk durumlarii noluyooo bakalimmmm olucak bu is allahin izniyleeeee ama lutfen olucak diye dusun ve hatta istegini gokyuzune gonder ki o oda sana gelsinnnnnnn
ve bence sen hamissinnnnn ahandaaa hemide kiz bebiseeeee
suan icimden geldiii ve bu topikteki hamissin dediklerimin hepsi dogru ciktiiii
amaaaaaaaaaaaa tabiki hayirli zamanda hayirli bebisi nasip etsin allahh bize cnmcmm
ama su kan testini git yaptir yarinnnnnn
ayyyy hamis olsakta mayista nar simitte simit yerken 4 kisi olsakkk aa bide elmasa varrrrrrr oda hamisse 6 kisi olsaaakkkkkkkkkk
cnmm benimm lutfen pozitif dusunnnnn
aman Aallahımmmmm !!! siz çanakkaledemisiniz kızlaarr???? çook mutlu oldum valllaaa yaaa bende çanakkaledyimmm sedat ergün nasıl bir doktor?? gittiniz mi hiç?
evet canım bizim topiğe nie gelmio ki canakkalelilercanimmm canakkaleliyiz ama ben suan londradayim 6 ay oldu geldik
o doktor yukardaki devlet hastanesindeydi galiba yanliz 2 tane sedat bey var diye hatirliyorum biri cok iyi digeri tisss demislerdi ama hangisiydiiii ben gittim aslinda smearla ilgili konusmustum efendi bi adam 45-50 yaslarda orta boylu gibiydi iyi olan yani
baskada cok bilmiyorum
ama tip fakultesine gitsen en iyisi bence ?????????
canakkalenin icindemisin sende
ayyyyyyy sevval nar simittt cogaliyoooo :))))
benimde öyle oldu canım. evimden dışarda bi kafede yapmak zorunda kaldım testi. yaptım negatif çıktı sonra çantaya attım çıktım. Akşam eve geldim testi çöpe atayım diye çıkardım bi de ne görimyim. Test pozitif. evliliğimin ilk ayında. İstemedim tabiki. ama ay sonunda kırmızıları gördüm. Testte 3 saatten sonra oluşabilecek çizgileri dikkate almayın derim.. yani öyle yazıyor prospektürsünde
bu konuda bilgim yok canım doktor başka bişey demedimi
?
ayyy insallah agzından bal damlıyor bizde hep kız bebiş hayal ederiz inşallah yarabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?