MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

duruma göre bakacağız artık,ya da haftasonu bşu boşuna geçip gidecek...
topicte biri Meryem suresinden bahsetmişti...topic annesi Alpellamıydı bilmiyorum (Alpella o kişi sen isen hangi kısmını okudun?)
dün ben okudum...satdaşım sen de oku bu duayı..okuyanlar sonuçlarından memnun kalmış

bak ben adete 3 gün kala yaptım idrar testi 4-5 saat sonra çizgi çıkmaya başladı gerçi perisoko'da da öyle olmuştu ama neg. çıktı hayırlısı sen testi atma kalsın yarına kadar

İyi akşamlar kızlar,

Sabah ilk idrarla gebelik testi yaptim ve tek cizgi gordum.

Az onceki yazilanlari gorunce cope attigim gebelik testine baktim ve coooooook silik ikinci cizgi gordum ya da oyle gormek istedim :))))

Bat bugundu ve gelen giden olmadi kirmizigillerden henuz :)

Ama hala acayip bi gerginlik var adet hissiyatlarim devam ediyor.

Yarin doktora gidiyorum ve belli olur durum diye dusunuyorum

Kirmizilar gelirse sogan kurunden faydalanmayi dusunuyorum sonucta zamani degilmis demek yeterli olmali degilmi kizlar

İyi dusunelim iyi olsun ve göbüşlerize bebiş dolsun

arkdslar bugunde yazmıştım bebeğimz olmuyo diye ama bişi yazmayı unutmuşum...benim göğüslerimden süt geliyo öyle akmıyo ama sıktıgın zaman bildiğiniz süt geliyo doktor prolaktin hormonum yüksek diye tathlil yaptı sonuclarım normal çıktı( acaba bu bi problem mi yaşayan var mı aranızda böyle bişi (

slm herkese... kimler adetini oldu yada halen adetliler bugun 5.gunum ahh bi bitse de hayirlisyla aklansam paklansam .. allah izin verirse erkek cocuk istiyorum tam olarak yumurtlama zamanimi iliskide bulunmak gerekki?? ben gerci inanmiyorum sonucta allahin taktiri ama bazilari denemis erkenden ise koyulanlarin kizi olmus saglikli olsunda hayirlisiyla gelsin bide spor yapiyorum evde vucudum cok zayif kaldi soyle dinamik sekilde hamile kalayim diyorum asitfolik i de dun almayi unuttum duzenli olarak alayim ne olur ne olmaz

slm idilgammmmmmmmm

cnmmmm nasilsinnnnnnnnnn
aksam misafirium var die giremedimm bugunn
sende durumlar nedirrrr merak ettimmmmmmmmmmmmmmm kizimmmmmm hala olmadiysan git yarin anadolu hastanesine ver kanini 2 saat sonra sonuc elinde 15 tl dii sanirsammmmmmmmm 218 2424 ara sor ctesi pazarda aliyolarrrrrrr

NAZ cimm okiimm hemen yarin MERYEM SURESIII bulimmde

gecmise goz attim geldim kizlar sabahki iliskiler de spermler daha kalite bunu unutmayiniz valla bende su maclardan biktim tv ye girip topu patlatasim var

iyiyim canım sen nasılsın yorgunum biraz butun gun temızlı yaptım daha bişey yok beklemedeyim daha adet olmadım olmazsam artık ptesi giderim kan testi yaptırmaya benim umudum yok tabiki ama kısmeeeet

Aaaaah ahh

ya sanki banada o kirmizilar gelecek.

ama benim ayin 3 den beri belimde agriyor ve sanki bu adet belirtileri iki üc gündür var...

dittt kilmizi dittttt delmeeeeeeee

hepsini aynı anda mı kullandırttın cnm eşine??? fazla gelmedi mi adama yerinde duramaz benimki heralde :))) bende şimdi keçiboynuzunu içirmeye başlıcam eşime onu denedin mi hiç??

iyiyim canım sen nasılsın yorgunum biraz butun gun temızlı yaptım daha bişey yok beklemedeyim daha adet olmadım olmazsam artık ptesi giderim kan testi yaptırmaya benim umudum yok tabiki ama kısmeeeet

aman Aallahımmmmm !!! siz çanakkaledemisiniz kızlaarr???? çook mutlu oldum valllaaa yaaa bende çanakkaledyimmm sedat ergün nasıl bir doktor?? gittiniz mi hiç?

canimmm seni ekledim msn e ama msn ede giremedimmm
ama sende bi umutsuzluk durumlarii noluyooo bakalimmmm olucak bu is allahin izniyleeeee ama lutfen olucak diye dusun ve hatta istegini gokyuzune gonder ki o oda sana gelsinnnnnnn
ve bence sen hamissinnnnn ahandaaa hemide kiz bebiseeeee
suan icimden geldiii ve bu topikteki hamissin dediklerimin hepsi dogru ciktiiii
amaaaaaaaaaaaa tabiki hayirli zamanda hayirli bebisi nasip etsin allahh bize cnmcmm

ama su kan testini git yaptir yarinnnnnn

ayyyy hamis olsakta mayista nar simitte simit yerken 4 kisi olsakkk aa bide elmasa varrrrrrr oda hamisse 6 kisi olsaaakkkkkkkkkk

cnmm benimm lutfen pozitif dusunnnnn

aman Aallahımmmmm !!! siz çanakkaledemisiniz kızlaarr???? çook mutlu oldum valllaaa yaaa bende çanakkaledyimmm sedat ergün nasıl bir doktor?? gittiniz mi hiç?

evet canım bizde canakkaleliyiz sedat ergunu bilmiyorum canım ben ama anadolu hastanesinde cem bey varmıs o ıyıyıymıs ona git bizim topiğede beklerizhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/504589-canakkaleden-anne-olanlar-yada-anne-olmak-isteyenler-buyurun-sohbete.html

ayyy insallah agzından bal damlıyor bizde hep kız bebiş hayal ederiz inşallah yarabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin

canimmm canakkaleliyiz ama ben suan londradayim 6 ay oldu geldik
o doktor yukardaki devlet hastanesindeydi galiba yanliz 2 tane sedat bey var diye hatirliyorum biri cok iyi digeri tisss demislerdi ama hangisiydiiii ben gittim aslinda smearla ilgili konusmustum efendi bi adam 45-50 yaslarda orta boylu gibiydi iyi olan yani
baskada cok bilmiyorum
ama tip fakultesine gitsen en iyisi bence ?????????

canakkalenin icindemisin sende

ayyyyyyy sevval nar simittt cogaliyoooo :))))

evet canım bizim topiğe nie gelmio ki canakkaleliler

demedi cnm ne yazıkki(( baska doktora gideyim bari bide özele gitmiştik doktora çok sinir oldum

ay kızlar çıldırıcam sat 27 subattıı ovu testı yapıyorum bugun 19.gun halen görmedım çift çizgiyi yumutlamıyormuyum neeeee

ayyy insallah agzından bal damlıyor bizde hep kız bebiş hayal ederiz inşallah yarabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin

CANIMMM bide ozel hastaneye gittiginde illa doktora gorunde yaptirin diyebilirler cunku o zaman 2 defa para almis oluyolar yaa o yuzden hafta sonu git doktor cem bey emin olmak icin bi daha yaptirin demisti deeeeeeee cem beyin haberi var deee
unutmaaaaaa
optummmmmmm seniiii hadi insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…