MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

KIZLARRRRRRRRRRR OPTUMM SIZIII MALUMMM HEM MISAFIR HEM HALVET GECESII :))))))

opuyorumm herkesi allah hakkimizda hayirli olan seyleri versinnn bizee insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sevvalcimm ekledim msne

canakkalelilerrrrr mayista nar simitte yizzzzzzzz

insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamisssssssssssssssss olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

simitler benden :)))))))))))

ben küçükkuyudayım arkadaslar ordan gelicem doktora

o zaman tip fakultesini ara direk oraya git cnmmmm al randevunu gitttt

beyazlimmmmmmmmm ayyyyy sabirsizzzz kizzzzz bekle bekle gelmicek kirmizinnnnn merak etme dua ettik ya sanaa:)))))))))))))

sevvalcimmmm opuyorum cnmcmmmm

NAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ sabah calismayi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

optummmmmmmmmmmmmmmm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

muckkk pisicanlarrrrrrrrrrr

banada dua edinn lutfeeennnnnnnn

IDILGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Canim gazan mübarek olaaaaaaaaa

hadi Bismillah

dualarim seninle canimmmm benimmmmmmmm

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendede 22. günde gülen yüzü gösterdi

yani gecen pazartesi ayin 12 de

sat 20.2. deydi

canimmm bikmadan olana kadar teste devam etttttttttttttttt

baktin cift cizgi yokkk hemen sogan kurunue baslaaaa
bende oyle oldu ve sogan kuru 15 gun ardindan incir kuru yaptim allaha sukur 2 aydir yumurtluyorummmmmmmm

sen denemeye devam et istersen bu arada sogan kurunede basla

tabi bunlar sadece oneri basima gelenleri paylasmakkkk

kolay gelsinn

ama beyzalim 22 de gormustuu dedigi gibiii
denemeye devam et bencede

sonra olmazsa panikleme sogana baslarsin

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendede 22. günde gülen yüzü gösterdi

yani gecen pazartesi ayin 12 de

sat 20.2. deydi

adetlerın duzenlımı cnm senın benım hiç düzenlı dııl bazen 28 gunde bazen 35 gunde bır adet oluyorum neyı baza alacagımı sapıttım artık ılk kez ovu takıbı yapıyorum

inşş yaaa zor dıılmı o kurler benım mıgdem bulanır gıbıme gelıoo

eve yaptım canım aksam dayanamayıp bişey yok

bende optum canım hadi kolay gelsin:)

hamiş olalımda oooo nerelere gıderız beraber bişeyler yemege:)

ınsallah hepinizzzzz en kısa zamanda hamiş oldugunuz haberini alırsınız..
Allah tum ısteyenlere nasıp etsın..

adetlerın duzenlımı cnm senın benım hiç düzenlı dııl bazen 28 gunde bazen 35 gunde bır adet oluyorum neyı baza alacagımı sapıttım artık ılk kez ovu takıbı yapıyorum

Canim sana söyle diyeyim evet ama 28 ama 29 gün fakat düzenli

yani simdiye kadar saymadim ben ve benimde ovu testine basladigim ilk ay

ben 16. günümde basladim ve hep negatif gördüm, 22.günümde gülen yüz cikti test te.

sende birakma testi!!

bak bende umudu kesmistim aslinda

ama son bir test vardi elimde,dedim amaaaan yapayim öylesine veeeeeeee gülen yüz cikti

hımmm ii canım cok uzak degilsin devlet hastanesine mi gelceksin bizim topiğede gel canakkalelilere

evet orayada gelcem şimdi:) evet devlete sedat ergün e gidicem oraya gidenler çok memnunlar kaç kişilrin hep çocukları olmuş memnun kalırsam sizede yazarım kızlar zaten teee 1 ay sonrasına kadar randevuları dolu oluyo

Dr.Gökçe Engin bey içinde iyi diyorlar onda bi git istersen sendemi cocuk istiyosun kac senelik evlisin
canakkalelileri burda http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...da-anne-olmak-isteyenler-buyurun-sohbete.html topluyoruz bekleriz

Dr.Gökçe Engin bey içinde iyi diyorlar onda bi git istersen sendemi cocuk istiyosun kac senelik evlisin
canakkalelileri burda http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...da-anne-olmak-isteyenler-buyurun-sohbete.html topluyoruz bekleriz

PISICANLAR KACAMAK BAKTIMMMM CEEEEE DEYIP KACICAM :))))

GOKCE BEY PSIKOLOJIK OLARAK COK RAHATLATAN HAMILEYKEN GIDERSEN EVET SENIII MOTIVE EDECEK BIR DOKTOR AMA DIGER TURLU BENCE SEDAT BEY DAHA IYIDIR DIYEBILIRIMMM
AMA YINEDE BEN SENIN YERINDE OLSAM TIP FAKULTESINE GIDER TAMM KONTROLE BASLARDIMMMM

SEVVALCIMMMMMUCKSSSSSSSSSSSSS

birde kurler oyle igrenc falan deillll ben sogan kurunu bebisde olsa yilda 1-2 yapmayi planliyorum hem ici temizliyo hem yaglari yakiyooo

haberin olsunnn 1 tasla 2-3 kuss olayiiiii

hadii optummmmmmmmmmm herkesiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…