evet canım bizim topiğe nie gelmio ki canakkaleliler
ay kızlar çıldırıcam sat 27 subattıı ovu testı yapıyorum bugun 19.gun halen görmedım çift çizgiyi yumutlamıyormuyum neeeee
ben küçükkuyudayım arkadaslar ordan gelicem doktora
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendede 22. günde gülen yüzü gösterdi
yani gecen pazartesi ayin 12 de
sat 20.2. deydi
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendede 22. günde gülen yüzü gösterdi
yani gecen pazartesi ayin 12 de
sat 20.2. deydi
canimmm bikmadan olana kadar teste devam etttttttttttttttt
baktin cift cizgi yokkk hemen sogan kurunue baslaaaa
bende oyle oldu ve sogan kuru 15 gun ardindan incir kuru yaptim allaha sukur 2 aydir yumurtluyorummmmmmmm
sen denemeye devam et istersen bu arada sogan kurunede basla
tabi bunlar sadece oneri basima gelenleri paylasmakkkk
kolay gelsinn
ama beyzalim 22 de gormustuu dedigi gibiii
denemeye devam et bencede
sonra olmazsa panikleme sogana baslarsin
CANIMMM bide ozel hastaneye gittiginde illa doktora gorunde yaptirin diyebilirler cunku o zaman 2 defa para almis oluyolar yaa o yuzden hafta sonu git doktor cem bey emin olmak icin bi daha yaptirin demisti deeeeeeee cem beyin haberi var deee
unutmaaaaaa
optummmmmmm seniiii hadi insallahhh
bende optum canım hadi kolay gelsin:)KIZLARRRRRRRRRRR OPTUMM SIZIII MALUMMM HEM MISAFIR HEM HALVET GECESII :))))))
opuyorumm herkesi allah hakkimizda hayirli olan seyleri versinnn bizee insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sevvalcimm ekledim msne
canakkalelilerrrrr mayista nar simitte yizzzzzzzz
insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamisssssssssssssssss olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
simitler benden :)))))))))))
ben küçükkuyudayım arkadaslar ordan gelicem doktora
adetlerın duzenlımı cnm senın benım hiç düzenlı dııl bazen 28 gunde bazen 35 gunde bır adet oluyorum neyı baza alacagımı sapıttım artık ılk kez ovu takıbı yapıyorum
hımmm ii canım cok uzak degilsin devlet hastanesine mi gelceksin bizim topiğede gel canakkalelilere
evet orayada gelcem şimdi:) evet devlete sedat ergün e gidicem oraya gidenler çok memnunlar kaç kişilrin hep çocukları olmuş memnun kalırsam sizede yazarım kızlar zaten teee 1 ay sonrasına kadar randevuları dolu oluyo
Dr.Gökçe Engin bey içinde iyi diyorlar onda bi git istersen sendemi cocuk istiyosun kac senelik evlisin
canakkalelileri burda http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...da-anne-olmak-isteyenler-buyurun-sohbete.html topluyoruz bekleriz
Kizlar sus pus oldunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?