MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hep o saattemı yapıodunn

PISICANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

tummmm dileklerimizin gercek oldugu ; sansli , mutlu ,huzurlu sevgi doluuuuuuuuu bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmm herkese

hamis haberlerinin patlicagiiiiiiiiiiiiii hafta basiniiiii merakla bekliyorummm herseyin hayirlisini versin yuce rabbimmm ve topigimizin uguru herdaimmm devam etsinnnnnnnnnnnnnn

muckssssssssssssss

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldin

Allah ayni güzelikleride sana versin

slm arkadaşlar..herseyın gönlünüzce olacağı yeni haftalar diliyrm ..benim için mart ayı ümidi bugün son buldu çatlatma iğneside işe yaramadı bugün iğnenin etkisi galiba erken adet oldum...kan tahlilinide dün vermiştm yazık ki o da negatif...moral olarak dipteyim sizinde canınızı sıkmayım..Umarım bu topikteki herkes benim haberimin tersine bebek müjdeleriyle gelirler..hamile arkadaşlara sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alabilmelerini, bebek isteyen tüm arkadaşlarında en kısa zamanda hamile haberlerini paylaşmlarını dileri...benden buraya kadar yıne bir ay yıne husran

canimmm bu durumlarii hep yasiyoruz yasicazdaaa taaaakiiiiiiiiiiiiiiiii Allahh ol diyene kadar
inaniyorsak varliginaa ve tabikii kaderee ne zaman kaderiimizde yazildiysa uygun zaman o zaman istee
ALlah hepimize en uygun enn hayirli zamanda ennn hayirli bebeisleri nasip etsin insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

doğrusu bu biliyrm her ay bunları kendime söylüyr teselli ediyrm ama canım cok acıyr kalbim sıkısyr neden sorusunu kafamdan atamıyrm

Canm ya, üzülmemek elde değil haklısın... Umudunu yitirme arkadaşım. Her yeni ay yeni umut. İnşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olur....

uzuulmek umidini kaybetmekk yokkkkkkkk
pozitif dusunup pozitif seyler yasicaz ve mutlu olucaz insallahhhhhhh

sen simdi hemen balli-tarcinli corekotlu bi karisim yap kendine esinede keciboynuzu baakalimm toparlann hemen hesabini yap ne zaman yumurtlicaksin tekrar ona gore plan program belirleeeeee

bakk yapicak biiisuru isin varrr hadi bakalim silkelen ve kendine gel

bebeislerimiz gelicek bize allahin izniyle merak etmeeeeeeeee

Canm ya, üzülmemek elde değil haklısın... Umudunu yitirme arkadaşım. Her yeni ay yeni umut. İnşallah önümüzdeki ay bebeğin seninle olur....

hepinize çok teşekkür ederim bunları herkese anlatamıyrm iyiki varsınız iyiki bu topiğe katıldım ..hekesten gözyaşımı saklamak insanların acıyarak bana bakmalarından usandım sürekli neşeli görünmeye çalışmaktan...sizlerle paylaşınca rahatlıyrm tekrar çok teşekkürler desteğiniz için..

hayata devam etmek lazım iyiki hafta sonu bikeresinde işte olduğumda çok dolmuşum kimseye ses etmeden lavonboda ağladım ağladım herkesede biraz midemden rahatsızım dedim çok acıyrm bu dönemlerde kendime ama benim acımam yetmiyr Rabbim görür insallah.. biraz zırlarım toparlarım iyiki varsınız tekrar teşekkürler

Alpellaaaaa cnm nasılsın??? nası gidiyo hamişlik??

Ben iyiyim Allah'a şükür ama dün gece hamileliğim kendi kendine sonlandı, sabah doktora gittik, herhangi bi müdahaleye gerek kalmamış bi adetten sonra tekrar düşünmeye başlayabilirsin dedi...benim bebek hiç oluşmadığı için boş gebelik olduğundan psikolojik olarak daha iyiyim...

seninde önceki boş gebelikti yanlış hatırlamıyorsam sen ne kadar korundun? bi de doktorun bu gebeliğinde ilaç filan verdi mi? benim ki teste filan gerek görmedi, bi sonrakinde tedbir olsun diye düşük doz aspirin kullanırız dedi

canımmm... geçmiş olsun hiç üzme kendini ilk gebeliklerde bu olaylar çok oluyormuş kendi kendine gitmesi de güzel herhangi bir müdahaleye gerek kalmamış.. ben aralık 17de kürtaj oldum canım 3 ay korun dedi dr... 1 mart itibariyle korunmayı bırakayım dedim hemen olmaz nasılsa vücut tekrar alışsın dedim hemen yine hamile kalmışım herhangi bir ilaç kullanmadım sadece kürtajdan sonra antibiyotik fln kullandım 1 hafta o kadar... ocakta tekrar folik asite başladım hala devam ediyorum başka bir şey kullanmıyorum şu an 3+5.. 5+4te dr'a gidicem inş... kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya inş yine bi sıkıntı olmaz... senin ne kadarlıkken düştü cnm? ben kürtajı tam 8 haftalıkken oldum (7+6)

sağol canımmm, yok üzmemeye çalışıyorum sonuçta sağlıklı değilmiş ki gelişmedi bile bebek...Rabbim'in takdiri ilahisi...

bende herhalde kürtaj olmadığı için ilaçta vermedi antibiyotik filan, zaten temizlenmiş için dedi, psikiolojik olarak kendilerini toparlamaları için 2-3 ay korunun deriz ama 1 adetten sonrada kalsan bir problem olmaz dedi. bende bekleyemem herhalde 2-3 ay:)) yaş 31, zaman geçiyo sonuçta

benim 6+6 da boş olduğunu gördü zaten 7+3 te de kendi kendine düşük yaptım...

sende ferah tut içini canım, dediğin gibi ilk hamileliklerde çok sık yaşanan birşeymiş, yolunda gidecek bu sefer herşey Allah'ın izniyle. baya erken öğrenmişsin sende hamileliğini:)) bende biran önce sahalara dönmek istiooorum:)))

evet canım benim adet döngüm 25 gün 24. gün kanda 45 çıktı o yüzden daha 3 haftalıkken öğrendim inş devamı da güzel olur...
tatlım sen adetini gör sonra seni de listeye ekleyelim bu topic uğurlu biliyosun inş hemencecik hamile kalırsın beraber ilerleriz yine kasımdaki gibi ama bu sefer sonu da güzel olsun...

ay ne güzelmiş 25 gün, daha bekliosun, benim 32 sürüyooo

inşallah canımmm, sanada değmesin, bol bol dua edeceğim hepimize, ben şimdi çıkıyorum, gecem ağrılar yüzünden uykusuz geçtide:) kendine dikkat et,görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…